Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar. dr işlerim vardı yeni geldim.

Uzun zamandır kaçamaksız bir h. sonu geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Cuma akşam 70 dk .yürüdüm. Cumartesi yok, Pazar 60 dk. yürüdüm.

Sabah domates, salatalık peynir

ara. elma

öğlen tavuklu salata yedim.

Cuma günü tartılmamıştım. Motivasyonum bozulmasın diye, çarşamba günkü kg. yazdım. şimdi bu Cumayı iple çekiyorum. Eşim bayaa yazıfladın diyor. Bakalım sonuç ne olacak..

ins güzel sonuc alirsin canim
biz disari ciktik yorgunluktan geberiyom alis veris yaptim biraz yoldada 1 muzla 4 kirmizi erik yedim birazdan biber dolmasi yapicam ondan ya 1 ya 2 tane yerim yogurtla aksamada Allah kerim

kızlar az önce yazamamıştım sabah 6 dan 7 ye kadar yürüdüm komşuyla ama komşum çok yavaş yürüyor ona bir çözüm bulmam lazım artık jher sabah yürüyeceğiz uyuşuk ben hala ölçülerimi alamadım bu arada şebom çok sevindim hadi bakalım sonuç ne olcak
ben sabah 3 kaşık müsli 1 bardak süt içmişim arada 2 eti form limon lifli
öğlen 1 dilim kepek ekmek ve domates salatası yedim az önce 2 adet daha limon lifli daha yedim meyve getirmemişim
akşama tavuklu sandewiçim var
haa bi de öğleyin 30 dk daha yürüdüm tempolu
benden bu kadarr

Şahnurcum wc işini çözebildin mi?

Valla iyi bir gün geçirmişsin her açıdan, devamını dilerim.

Bende bugün çokk yorgunum. nişallah akşam yürüyüüe çıkabilrim.

Eğer çocuk bırakıyorsanız sizin eşinizde söyleniyor mu kızlar?

şimdiye kadar çok kısa süreler için bıraktım ama yürüyüş yapıcam 1 saat bak desem kesin söylenir adım gibi eminim

Şahnur ölçünü gelecek aya verirsin artık:))

Bişi daha sorucam, benim 2 yavru var biliyosunuz. 2 side sezeryan.

Özellikle 2.den sonra biraz sarkma oldu. eşimde hafta sonu lahana yağı sürereken göbeğime laf etti:) Burda söylemeyeceğim.

Sorum şu hani şu tanıtım reklamlarında d. sonrası çatlakları, sarkıkları düzelten bir krem var faydası olur mu acaba sarkmaya?

selam kızlar
sabah iki dilim ekmek domates salatalık 2 bardak çay içtim
öğlen sebzeli pilav yedim
akşamda patates ve pilav var ama ben yoğurt ve salatayala günü kapamayı hedefliyorum

şebo renii iyi diye duydum bendede bi tane var ama kullanmadım daha aloe veranın bi kremi propolisliymiş .

anamm ikinci sayfaya düşmüşüz bende nereye gitti bu takım diyorum
dün kızım epey kötüleşince giremedim hiç bugün daha iyi şükür
sabah yürüyüşümüde yaptım egzersizimide

selam kızlar kahvaltıda altınbaşak peynir reçel domates öğle yemeğinide tazefasülye salata düşünüyorum evdekilerden bana fırsat kalmıyor bugün sabah yürüğüşe gitmeyi düşünüyordum eşim geldi minnoşumu yıkadık şimdide dr gitti gelenekadar öğle sıcağı çöker gitsemmi gitmesemmi sıcakta yürüğüş çekilmiyor

şeker sıcakta yürüme tabiii
sağlığından olursun allah muhafaza

kızlar analizlerle ilgili püsküütün rahatsızlıkları var bunu paylşımda belirtmiş..
emeğine saygımdan dolayı analiz raporumu geçmişte kalan sayfalardan çıkarıp yapıştırdım....
yazdığımız analizlerin bu güne kadar aktarılmamasına da şaşırdım doğrusu..

akrep,
analiz mesajımızın yayınlamaması konusunda şebnemin bir bildiği, tamamlaması gereken birşeyler olduğunu düşünüyorum.
kendisi gelince gerekli açıklamayı yapacaktır.

günaydınlarrr

şebnemcim tamamen olmasa da az biraz çözdüm wc işini geçen çarşambaya göre dün 700 gr fazlalık görnünüyordu bakalım cumaya ne çıkacak dün diyeti sadece 3-4 tatlı kaşığı üzüm reçeli ile bozdum onun harici iyi idi
kızlar ptesiden beri sabahları 6-7 arası yürüyüş ve parkta hareket yapıyorum
şebom sonunda dün ölçülerimi de aldım
göğüs 90
bel 78
basen 109
bacak 67 görüldüğü üzere felaket bir durum yukardan aşağıya kalınlaşıyor tam armut tipi yanii

basenimin 90 a değil de 95 e gelmesi bikle yeter bakalım lahana yağı bende alayım diyom şu yürüyüşler esnasında sürerim bu arada sabah yürüdüm diye öğlenleri bırakmıyom öğlenleri falan da mümkün olduğu kadar yürüyorum

sabah 3 kaşık müsli ve 1 bardak sütle kahvaltımı yaptım
ara öğün getirmyi unuttum olmazsa 5-6 fındık yerim meyve getirmeyi unutmuşum
öğlene domates salatası akşama da salamlı sandewiç var malum kurs var ya
ben onlar uyurken yürüyüşe gittiğim için sorun olmuyor
kuzum niloşum akrebim uaydın canım adını bilmiyom hepiniz iyisinizdir inşallah
öpüldünüzz (acaip uykum var gece de geç yatmıştım sabah da 5,30 da kalkınca ayılamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…