Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

LÜTFEN BU YORUMUMA MUHATTABI HARİCİNDE KİMSE YORUM YAZMASIN, ÖPÜLDÜNÜZ

1. CEVAP= MESAJINA UYGUN CEVAP
Sayın takım üyesi, kurallarımız gereği bu tarz bir liste yapmak doğru olmaz.Bu diyet sonucu uyarı alacak olmanız sizi ne kadar bağlar bilemiyorum nihayetinde mezun olacaksınız. Kalan 2 günde 3 uyarı alamayacağınıza göre diskalifiye olmanız mümkün değil,dolayısıyla kolay gelsin.

2. CEVAP= BANA UYGUN CEVAP

Sevgili arkadaşım pegasus, online ol ya da olma burada adını gördükçe ve mesajlarını okudukça çok ama çok üzülüyorum. Öyle ya da böyle yaşanan tatsız olaylar bizi bu noktaya sürüklemiş olabilir. Ben ne senin, ne benim, ne de herhangi bir diğer arkadaşın tek başına sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Senin çok iyi bir insan olduğunu biliyorum. Eh ben de fena sayılmam hani :))) Benimle bu şekilde ayrılırsan ben çok üzüleceğim. Beni arkadaş listenden çıkardığın için özel mesaj yazamıyorum. Şimdi sana arkadaşlık isteği gönderiyorum, eğer kabul edersen bundan sonraki konuşmaları özelden yapabiliriz. Kabul etmezsen de napıyım ağlarım artık

Burada yaşanan herşeye rağmen seni seviyorum arkadaşım

aslında güzelmiş akşam olmayaymış..

güzel olmuş canım.ayran detoksu nasıl yaptınmı daha önce işe yarıyomu bendemi yapsam bi kere ...

aaaaaaaaaa bitiyormu.ne güzel.canım ayran detoksu nasıl oluyor...:26:
Insallah bitecek cnm,birazdan bulup yazarim nasil oldugunu ama sok diyetler yasak oldugundan yapabilirmisin bilmiyorum,ben cok mezun olmak istedigimden artik tartida hedefimi görmek istiyorum,zaten pek biseyde kalmadi...
teşekkürler canım iyiyim ne olduğunu anlamadım yemekmi fazla geldi anlamadım bir baktım kalktı miğde yoksa çok iyiyim.
YOOOOO toplamda 1 günde 4,5 dilim yedim.sabah yarım öğle akşam 2 şer dilim.

tamam cnm,bir an bana fazla gelmis galiba

bide resmine baktim,cok hossun

yok yapmak istediğimden değil öğrenmek istedim ilk defa ayran detoksu duydum ondan.inşallah tartıda görürsün istediğin hedefi.
teşekkür ederim.öyle sizler için bir poz çektim kilom hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

güzel olmuş canım.ayran detoksu nasıl yaptınmı daha önce işe yarıyomu bendemi yapsam bi kere ...

evet yapmistim bi defa daha,hatta takimda baya yapan olmustu o dönem,ise yariyor,sonrasinda cozutmazsan tabi..

ıı ıhhhh yasak :))))

Eki Görüntüle 716962 arkadaşlar bu öğlen arası çektim son halim böyle..
çok güzel çıkmış pembeliiiiiiii, gayet iyi görünüyorsun

dondurma kornet olunca işler değişiyor onun kalorisi çok fazla, sütlü tatlıya ben karşı değilim listelerde oluyor zaten, ama bunu standarda bağlamak doğru olmaz, ödül almak için çaba gösteriniz o zaman eftelya hanımmm

menü güzel sporda oldukça güzel

Kızlar gün içinde ne kadar karpuz tüketmeliyiz, kalorisi nedir acaba?
ben de merak ettim, karpuz mevsimi geliyor:))

beni bekle anacum sana da ödül geliyor birazdan. AZ SONRA AZ SONRA :))))))

HEMEN KOYVERME DAHA KAÇ GÜN VAR BEN Bİ DE REGL OLDUM ŞİMDİDEN ARTIDAYIM CUMAYA KADAR İNMESİ İÇİN DUA EDİYORUM :))))

tamam cnm,birazdan yazarim ama kimsenin aklini celmis gibi olmim,bende sadece ilgili kisilerin bilgisi olmasi adina yazdim yapacagim detoksu,kural ihlali oldu diye sorun cikmasin istedim...
cok tesekkür ederim,insallah cnm,senin hedefine ulastigini göremicem ama eminimki cok sürmez sende mezun olursun

ilk halini de ekleseydin aradaki fark daha net ortaya cikardi tabiki ama ben gördügümü söyleyeyim,2 cocuk dogurmus bir anneye göre cok iyi görünüyorsun,bundan daha iyi fotograflarinida görmek isterim

bu resimde eltimin düğününde geçen yıl 5 mayısta çekmiştim ekim ayındada bu şekildeydim birde korse takmıştım güya burda 73 kg dım.ekimden bu yana ufakta olsa değişim geçirdim sanırsam.

tüh yakalandık çaktırmadan 1 kilocuk verirmiyim diye baktım bendede spor falan yok tartı cumaya göre artıda gösteriyo üstelik

ben pekte memnun değilim halimden geniş bir yapım var çünkü...
evet kornetin kalorisi çok fazla o yüzden ceza hak ediyorum canım.

Iyi sohbetler,biraz isim var o yuzden cikmam gerek,nikim burda kalsin,sistem bir süre sonra atiyor zaten..

Menun cok duzensiz canim ama sebebi var
Guzel bilgiler tesekkurler canin
Guzel canim menun genelde birer isirik birer lokma olmus hep :)
Sabah klasik diger ogunler dengeli canim aradaki borek disinda
Saksuka karisik kizartma olmuyomu canim aksam aksam agir degilmi spor guzel
Bugun engel oldum canim biraz daha toparladim kendimi ama sadece diyet konusunda
Bizde ayrilma noktasina geldik ama olmuyo ne ayrilabiliyoruz ne kavusabiliyoruz arada kaldik
Guzel canim menun ve sporun
Hadi çıktım ben , öpüyorum hepinizi

Gelince görüşürüz
Bende seni optummm
Gecmis olsun canim ogle ve aksam agir olmus
Oglen ekmek yemedinmi canim aksam az olmus yenidunya erigi ne oluyo
Telden ozel mesaja giremmiyorum aksam okurum canim
Canim onlara o kadar cookk ijtiyacim varki ama baska spor versen ben bu moralle tobe kalkip oymamam ip atlasam olurmu yada mekik ceksem
Ben misiri her turlu yerim canim :) kalorisi ne kadardir aceb
Irmik helvasi vaarr :) cig kofte vaarr :) gerisi guzel
Gecicekmi bu gunler hic bilmiyorum yaaa
Guzel bilgiler annemde terryagini evde kendi yapar evimizin arkasinda yogurt fabrikasi var ayran daha cok ordan kaymak alip yapar hep
Supeeeeerrrrr bi fikiiirrr ben yazarim ama aksamlari :) eve gidim hemen excelde bi tablo yapim
Oglen ve gece fazla canim benim
az menu yine pegasus insallah hedefine ulasirsin bi an once canim benim
Tesekurler canim

:) :) bencede ama ben sutlu tatlilari sevmem dondurmayi coook severim :)

selammm gecmise baktım yorumlarımı yazıyım sonra menümü yazcam

ewet ya cok dengessiz oldu sabahtan gezmeye gittik bide gittiğimiz yer uzak olunca öğlene kaldı kahvaltı
buraya geldiğinden beri sen güzel kilo verdin bence canın sıkılıyo diye bırakma kendini engel olman lazm diger konuya gelince bence yoluna girer herşey yeter ki siz kendi aranızda herşeyi büyütüp sorun haline getirmeyin zamanla olur hersey nasıl olsa annenin de birazck anlayıslı olması lazım
menün güzel olmuş fazla bisey yok
her zaman ki gibi ben artık dicek bişey bulamıyorum sana
menüde spor da güzel
kornet dısında güzel
aksam biraz dengesiz olmuş onun dısında güzel
moralın bozuk oldugu ıcın heralde menun biraz dengesiz olmuş...mısır bende cok severım ama ızmırde goremedım hala..afıyet olsun
güzel olmus
gece yediklerin icin bugun fazladan spor yababilirsin onun dısında sorun yok
menün güzel olmuş
sana katılıyorum insanın canı cektiginden degil vucudun ihtiyacı oluyo gercekten

tamam canım çok sevindim gönüllü olmana, istediğin zaman yapabilirsin sadece cuma günü toplamda kim kaç dakka spor yapmış o gerekli, içeriği önemli değil.

cezana gelince ben zaten keyfin yerine gelsin diye özellikle onları verdim bence yapsan daha iyi olur çünkü amaç kaloriden başka şeyler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…