Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haftaya birinciyiz inşallah:)
kızlar benim haftaya cuma evlilik yıldönümüm 15 yılı deviriyoruz
çifte sevinç olur inşallah hatta bir de 69,9 olsam oh değmeyin keyfime
Aaayy ne guzel canim ya 15 seneyi dolduruyosunuz darisi bizlerin basina :) :) :) :) :)
hoşgeldin ben de görmemiştim seni, sorucam sorucam unutuyorum sen işten mi çıktın ne oldu

Yok canim haftaya cuma bitiyo isim aslinda kurs diyelim benim maasimi iskur oduyo ama ben haritacida kurs goruyorum 6 aydi suresi haftaya cuma doluyo suresi iki ay da calistigim yer parayi odeyip calistirabiliyomus da ben cok bunaldim orda o yuzden cikicam

kızlar bu hafta hiç kimseden asla ve asla kaçamak görmek istemiyor tatlılar börekler yok biraz dişinizi sıkın canım
kaptanımızın en mutlu gününde bir hediyede biz verelim kaptana
kaçamak yapan olmasın kızlar lütfen şimdiye kadar tadına baktığınız seyler yiyince ne olduğunu gördünüz

hepinizi cok seviyorum eşin uyumuş koltukta bende yatıyorum kızlar çok iyi geceler
başarılarınızı kutluyorum kızlar

onu biliyorum ben de, sen de yazın dinlen sonbaharda çalışırsın tekara olmazsa

canım benimmmm seni yerim sen unuturmusun fıstığım :) sen yoktunki o nu yazdığımda :)

inşalah eşinle cokkk uzun yıllar geçirirsiniz canım benim mutluluğunuz daim olsun
Hiih banane küstüm iste :):)

Yok yok bi hafta kacamak aslaaaaaa insallah bizde hediye vericez topraga :)

canım teşekkürler, ben yarın ödülleri veriyim de sonra sıkarız dişimizi :) biz bu hafta gogo ile yine yarışıyoruz senin listeni yapıyormuş, benim de sıkı çalışmam gerek bu hafta, haydi kızlar sporaaaaaaaa

kızlar benimde çok uykum geldi, geçmişi okudum ama cevapları yarın yazmaya çalışıcam
iyi geceler, tatlı rüyalaarrrrrrr

Odul varmi odull :) :)
Valla yatiyom ben hic kolumu kaldircak halim yok niyeyse

Tebrik ederim arkadaşlar yine ilk 3' e yerleşmişiz .

Pegasus tebrikler , zeynepcim sana da kocaman

Tebrik ederim arkadaşlar yine ilk 3' e yerleşmişiz .

Pegasus tebrikler , zeynepcim sana da kocaman

auscum kusura bakma canım sen geldin ben çıktım gibi olacak ama gözlerim kapanıyor görüşürüz, bu arada randevunu alabildin mi ?

auscum kusura bakma canım sen geldin ben çıktım gibi olacak ama gözlerim kapanıyor görüşürüz, bu arada randevunu alabildin mi ?

Arayacaklarmış canım geri dönüş için

Öptüm canım iyi geceler .

Ben takılıyorum forumda bu gece uykum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…