Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta kırdım peynirli
1 dilim ekmek (gezmeye gitcem kaçamak yaparsam ya diye tuttum kendimi)

ara
1 şeftali

öğlen
4-5 kaşık kısır az yağlı
1 minik kek (beğenmedim keşke yemeseydim)

ara
7-8 erik

ara
2 kaşık sarımsaklı yoğurt

akşam
4 kaşık makarna peynirli
4 kaşık kabak kavurması
2 kaşık yoğurt

yürüyüş: 30ar dakikadan 3 kere yürüyüş
şimdi hareketlerden yapmayı planlıyorum

su:2 lt tamamlarım

sen dün niyetliydin canım normaldir allah kabul etsin canım benim

Canım yaa sizin evin kapısı han kapısı gibi mübarek.... Allah orucunu kabul etsin. İftar az olmuş sağlığın için ...

allah eksiltmesin canım çok şükür çoook severim ben gelip gitmeyi allah bereketini arrtırsın

amin canım inşallah .. iftarda fazla yemedim sonra gaz yapıyor çok yersem oruçtan sonra zaten safra kesesi alındığı için sürekli tutamıyorum

ben çıkıyorum kuvvetli ihtimal bir daha gelemem bu gece kendinize iyi bakın Aus önerini de yaz öyle gidiyim Elifi yatırınca yapıyım bari ...Çoook öpüyorum sizi...

canım menü güzel kek dısında bide su menülerini yarın yazsan olmazmı böle karısıyo ya yarın sabah yaz canım menünü ya

Amin canım Allah eksiltmesin benimki işin şakası zaten... Safra kesen mi alındı senin de son zamanlarda ne kadar çok duyuyorum bunu ben ? Geçmiş olsun...

E şimdi gecenin 10 unda eşim evde yok ben ne tarafa koşıyım Leslie falan olmaz mı ki ? Başka evde yapılacak bir öneri var mı?

Canım en güzeli aç müziği kızınla dans et .Hopla zıpla , terleyene kadar tepin dur işte .

30 dakika dayan buna , gitti bitti cezan .

Leslie 30 dk . 300 kalori diye okudum canım benim

Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869
çok güzel olmuşsun
menünü begendim sürpriz çözüm ne kadar güzel gelmiştir sana oglunun elindenn afiyet olsun
degişiyo sürekli canım

menü ve spor güzell

beeeennn

geçmiş olsun canım menün kötü degilki güzel bence arapsacı ne bide :44::44: sporda yapmışsın
arapsaçı şeklini dereotunun saha büyük olanı diyebilirim kavurup ya yogurtla ya da üstüne yumurta kırarak yeniyo anason yani rakı kokması yüzünden hiç sevmiyorum ben ama ablamla annem çok sever
şambali dışında iyi olmuş
Canım yaa sizin evin kapısı han kapısı gibi mübarek.... Allah orucunu kabul etsin. İftar az olmuş sağlığın için ...
ewet ya öyle galiba :)) ama ben cok memnunum
bugun menülerimiz farklı sen gezmeye gittin
allah eksiltmesin canım çok şükür çoook severim ben gelip gitmeyi allah bereketini arrtırsın
elif bunu begendi
Rapunzel de gelmiş konuşamadık canım ama benim çıkmam lazım kızım bekliyor. Seni de öpüyorum.İyi geceler.

olsunn sonra görüsürüz bende öptüm iyi geceler

aklıma bisey geldi ikili yarışlarda iki kişi de aynı diyet listesini uygulayıp aynı sporları yapsa nasıl olur

Son düzenleme:
selaaaaaammmmm
benden sonra neler kaynattınız bakıyım:))
sayfayı açınca 35 beğeni diyordu, Allah dedim ne oldu ne yaptımki ben:44: şaşırdım birden :)))))

tebrikler canım güzel kilo vermişim

benim 5 hazıranda almanyadan teyzem gelicek

Gözün aydın canım

Menün güzel canım ama spor göremedim

5)Demmay tebrikler canım . Hedefine çok az kaldı...

8) Demmay dünkü menün güzel canım çok dengeli ama başka sporlar yapsan da adamcağızı rahat bıraksan ya...Yazııııkk.

O Adamcağız daha çok hakediyor artık susutum zaten, yalvarsa da konuşmam, kolay kolay affetmeyeceğim bu sefer, Final arifesi çok canımı sıktı Neyse yeri değil burası, İnşallah canım ulaşırımşu hedefe

Ş ile başlayan şerbetli mi sütlü tatlı mı? Menün ve sporun güzel canım

Çok çok dengesiz olmuş, İftarda salata nerde? Çorba nerde? Suyuda 1 şişe maden suyu içerek karşılayabilirdin

Canım bu kaloriyi en azından 1200 sonrada 1000 e düşür bence...

menün idare eder canım

ben çıkıyorum kuvvetli ihtimal bir daha gelemem bu gece kendinize iyi bakın Aus önerini de yaz öyle gidiyim Elifi yatırınca yapıyım bari ...Çoook öpüyorum sizi...

İyi geceler kızlar, bana da müsade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…