Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlar 3. olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum, sizi seviyorummmmmmm

ayrıca pegasus ve zeynep sizi ayrıca alkışlıyorum
azminizin hepimize örnek olmasını diliyorum:)
pegasus mezun olduğun hafta 1. oldun, süper bir kapanış oldu

aslında menüle birbirmizi tanımamıza yardımcı oluyor her şeye muhalefet demezseniz açıklayım fıstıkım çorbayı hiç sevmem neredeyse birde doktorum 1 dilim ekmeğe 1 kase çorba veya 2 kaşık pilav veriyor değişim olarak çorbayla doymam dahada acıktırır beni çorba ...ondan tercih etmedim haftaya diyetisyene gitcem ne yüz acabaşey neyse salata yapamadım misafir vardı şimdi farkettim tavası yapışmış nasıl çıkarırım diye sormaya geldi dünkü menümde eksik var misafir gidince de anneme dedim ben iyi değilim biraz yürüyüş yapalım karnım ağrıyor dedim bide 40 dakika yürüyüşüm var dün topraksın dikkatine:1:tam ezan okunuyordu eve girdiğimde zaten iftarda çok yiyemem ben ya bide soda kola ve gazoz olmak üzere asitli tüm içecekler bana dokunuyor içemiyorum ben mesela çay da içmem hiç sevmem bir tek misafirlikte içiyorum 1 bardak şekersiz kahve faslım vardır ki çok severim sade kahveyibak canım çekti .. bende yarın gezmeye gitcem ne yapcak acaba:44::18:

aklıma bisey geldi ikili yarışlarda iki kişi de aynı diyet listesini uygulayıp aynı sporları yapsa nasıl olur
Ben hazir listeye uyamiyorum canim yaa bu hafta bendr yarismak istiyorum onceden bi yenilgim bi kazanmisligim vardi galiba :):)
selaaaaaammmmm
benden sonra neler kaynattınız bakıyım:))
sayfayı açınca 35 beğeni diyordu, Allah dedim ne oldu ne yaptımki ben:44: şaşırdım birden :)))))
Hos geldin bebegiimm :)

1- tesekkurler canim
2- bende azaltmaya calisiyorum canim ama 1250 kalori en dengelisi hesaplayinca hersey daha iyi cikiyo ortaya eskiden az yiyorum saniyodum ama hep 1400 kusur yermisim
3- iyi geceler caniimm

kaptanım merhaba :) ve rapunzelimmmm :)
Sen hep beni unut zaten
Kesin 3.cumuyuz canimm :)
Pegasus muhtesen kapanis yapti gercekten
canım pegasus birinci sen üçüncü olmuşsun tebrikler

Tebrik ederim zeynooss :) :)

topraks+,
RrapunzelL,
bahar2106,
zeynep_canan

iyi geceler kızlar 3. olmuşuz tebrikler

haftaya birinciyiz inşallah:)
kızlar benim haftaya cuma evlilik yıldönümüm 15 yılı deviriyoruz
çifte sevinç olur inşallah hatta bir de 69,9 olsam oh değmeyin keyfime

Sen hep beni unut zaten

Kesin 3.cumuyuz canimm :)
Pegasus muhtesen kapanis yapti gercekten

Tebrik ederim zeynooss :) :)

canım benimmmm seni yerim sen unuturmusun fıstığım :) sen yoktunki o nu yazdığımda :)

haftaya birinciyiz inşallah:)
kızlar benim haftaya cuma evlilik yıldönümüm 15 yılı deviriyoruz
çifte sevinç olur inşallah hatta bir de 69,9 olsam oh değmeyin keyfime
inşalah eşinle cokkk uzun yıllar geçirirsiniz canım benim mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…