- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Gözün aydın canım
Menün güzel canım ama spor göremedim
O Adamcağız daha çok hakediyor artık susutum zaten, yalvarsa da konuşmam, kolay kolay affetmeyeceğim bu sefer, Final arifesi çok canımı sıktıNeyse yeri değil burası, İnşallah canım ulaşırımşu hedefe
Ş ile başlayan şerbetli mi sütlü tatlı mı? Menün ve sporun güzel canım
Çok çok dengesiz olmuş, İftarda salata nerde? Çorba nerde?Suyuda 1 şişe maden suyu içerek karşılayabilirdin
Canım bu kaloriyi en azından 1200 sonrada 1000 e düşür bence...
menün idare eder canım
İyi geceler kızlar, bana da müsade
Günaydıııın kızlar;
İş yerinde girebilir miyim giremez miyim bilmiyorum. Listemi paylaşıyım...
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ice tea
Ara
1 sade türk kahvesi
1 dilim bisküvi
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kaşık makarna
2-3 kaşık yoğurt
Ara
hatırlayamadım yemedim mi acaba???
Akşam
4-5 kuru köfte çok az yağda kızarttım
2 dilim ekmek
kola zero
Gece 1 fincan süt
Spor
ben yaptığım sporlar cezadan düşülüyor sanıyordum belirtmeyince düşülmüyormuş. Bu durumda 450 kalori cezam vardı
Leslie 3 45 dk cezam bitmiştir..
ben olsam köfteyi bende yerdim herhalde ama diyete uygun değilhem kızartma hem sayıca çok bence :18:tabi afiyet olsun canım çekti
günaydııınbugün oldukça erkenciyim kahvaltımı ettim hemen geldim
Günaydıııın kızlar;
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ice tea
Ara
1 sade türk kahvesi
1 dilim bisküvi
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kaşık makarna
2-3 kaşık yoğurt
Ara
Akşam
2 dilim ekmek
kola zero
Gece 1 fincan süt
Spor
ben yaptığım sporlar cezadan düşülüyor sanıyordum belirtmeyince düşülmüyormuş. Bu durumda 450 kalori cezam vardı
günaydııınbugün oldukça erkenciyim kahvaltımı ettim hemen geldim
canım yaahaklısındır da yanında salata pilav falan yemedim sadece köfte o yüzden biraz fazla. Diyetteyken normalde köfteyi hep fırına veririm ama dün canım çok istedi çok az yazğda kızarttım bende :-(
Hoşgeldiiiin, bir de gelmiyorsun diyorlar di mi bak sabahın köründe gelmişsin işte. Demek senin gerçekten listede olman gerekliymiymiş motivasyon için. Enerjin tüm gün devam eder umarım... Ben şimdi alt kata iniyorum diğer bölüme. Büyük ihtimalle pek giremem bugün. Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum...
Git - YouTube
En sevdiğim kadın şarkıcının en sevdiğim şarkılarından biri biraz hüzünlü ama içimden geldi...
Guzel canim menun kizartma aksam az olmus uuufff ben iki aydir yemiyorum kizartmayi aklima geldiGünaydıııın kızlar;
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ice tea
Ara
1 sade türk kahvesi
1 dilim bisküvi
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kaşık makarna
2-3 kaşık yoğurt
Ara
Akşam
2 dilim ekmek
kola zero
Gece 1 fincan süt
Spor
Ben daha yeni uyandimm kahvalti yapcam temizlik yapcam camasir bulasi k ohooo :) :)günaydııınbugün oldukça erkenciyim kahvaltımı ettim hemen geldim
Günaydınlaaaaaaar
Eşim bugün yüksek lisans sınavlarına gitti , 15 dakika sonra girecek . Önce onun için başarı dileklerinizi ve dualarınızı alayım arkadaşlar
Dün yediklerime gelince ;
Sabah:
Kaşarlı tost (yağsız / kepek ekmek )
Yeşil çay
Domates
3 zeytin , maydanoz
Ara:
Kuru kayısı
4-5 fındık
Öğle ve akşam birleşti dün ; hastaneden sonra yusufu almya görümceme gittim .
Saat 5 gibi ;
1 kase çorba
1 tabak bakla yoğurtlu
Közlenmiş kırmızı biber salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 adet meyveli diyet bisküvi
1 dilim kavun
3 litreden fazla su
Spor yok
Kizlaarr ben cikiyorum bi baktim kim var kim yok gece sohbetde olmamis benden sonra :) karnimi doyurim isleri bitirem gelim :)
Kızlar anca pazartesinin raporunu bitirdim, geceyi beklemek zorunda olduğum için ve bu işleme dün başladığım için biraz sürdü, şimdi bugünün geçmişine yorumlarımı yapayım:) salı günü neler olmuş görelim bakalım
Pazartesi gününden çıkardığım sonuç genel olarak iyi, arada kaçamaklar olmuş ama çok değil. No problem fakaatttt
zeynep ve aus dışarıda işleri olduğu için açığı akşam kapatmışlar amaaa
sevgili eftelya ve garbera neredeyse yoksunuz
Eftelya bir görünüp gitmişsin akşam da girmemişsin
garbera pazartesi gecesi gelip iki mesaj yazmış ve sonra da hiiiiiiç gelmemişsin
bu uyarı değil sadece şu an için bilgi vermek için yazdım haberiniz ola, buraya bekliyoruz arkadaşlar
Eki Görüntüle 717555
aslında menüle birbirmizi tanımamıza yardımcı oluyor her şeye muhalefet demezseniz açıklayım fıstıkım çorbayı hiç sevmem neredeyse birde doktorum 1 dilim ekmeğe 1 kase çorba veya 2 kaşık pilav veriyor değişim olarak çorbayla doymam dahada acıktırır beni çorba ...ondan tercih etmedim haftaya diyetisyene gitcem ne yüz acabaşey neyse salata yapamadım misafir vardı şimdi farkettim tavası yapışmış nasıl çıkarırım diye sormaya geldi dünkü menümde eksik var misafir gidince de anneme dedim ben iyi değilim biraz yürüyüş yapalım karnım ağrıyor dedim bide 40 dakika yürüyüşüm var dün topraksın dikkatine:1:tam ezan okunuyordu eve girdiğimde zaten iftarda çok yiyemem ben ya bide soda kola ve gazoz olmak üzere asitli tüm içecekler bana dokunuyor içemiyorum ben mesela çay da içmem hiç sevmem bir tek misafirlikte içiyorum 1 bardak şekersiz kahve faslım vardır ki çok severim sade kahveyi bak canım çekti .. bende yarın gezmeye gitcem ne yapcak acaba:44::18:
kızlar bu hafta hiç kimseden asla ve asla kaçamak görmek istemiyor tatlılar börekler yokbiraz dişinizi sıkın canım
kaptanımızın en mutlu gününde bir hediyede biz verelim kaptana
kaçamak yapan olmasın kızlar lütfen şimdiye kadar tadına baktığınız seyler yiyince ne olduğunu gördünüz
Günaydıııın kızlar;
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ice tea
Ara
1 sade türk kahvesi
1 dilim bisküvi
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kaşık makarna
2-3 kaşık yoğurt
Ara
Akşam
2 dilim ekmek
kola zero
Gece 1 fincan süt
Spor
Günaydınlaaaaaaar
Eşim bugün yüksek lisans sınavlarına gitti , 15 dakika sonra girecek . Önce onun için başarı dileklerinizi ve dualarınızı alayım arkadaşlar
Dün yediklerime gelince ;
Sabah:
Kaşarlı tost (yağsız / kepek ekmek )
Yeşil çay
Domates
3 zeytin , maydanoz
Ara:
Kuru kayısı
4-5 fındık
Öğle ve akşam birleşti dün ; hastaneden sonra yusufu almya görümceme gittim .
Saat 5 gibi ;
1 kase çorba
1 tabak bakla yoğurtlu
Közlenmiş kırmızı biber salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 adet meyveli diyet bisküvi
1 dilim kavun
3 litreden fazla su
Spor yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-416.html#post30533829
kızlar merhaba.....sizin takımla ilgili birkaç gün önce bilgi aktarıldı,paylaşım alanına....sanırım sizin takımdan kimse paylaşım alanını okumuyor.....
püsküüt tekrardan mesajı güncellemiş........
ilgilenirseniz iyi olur......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-416.html#post30533829
kızlar merhaba.....sizin takımla ilgili birkaç gün önce bilgi aktarıldı,paylaşım alanına....sanırım sizin takımdan kimse paylaşım alanını okumuyor.....
püsküüt tekrardan mesajı güncellemiş........
ilgilenirseniz iyi olur......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?