Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aus gördüm de alıntı yapmamışım sonucların iyi cıkmış cok sevindim topraks ben yarın kilomu bildiririm benim izin meselesinni unutma

***4. TAKIM 313.ETAP***
topraks : (73,4/72,6 /0,8 /1,09)
RrapunzelL 70,6 ///)
izine ayrıldı
Gerbera1987 91,7/// )
bahar2106 60,9/// )
zeynep_canan 62,1/ // )
demmay: (58,7/ // ) izine ayrıldı
cimcimesude(70,3 / / /)
gogo2405( 71,4 / //)
eftelya(64,3/ / / / )
izine ayrılan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Paylaşaım alanında püsküüt yazdı arkadaşlar buna göre ve konuşulan diğer konulara göre kural listemizi güncelleyeceğim:)

Arkadaşlar, oylamaya sunulan ve kabul gören yeni kararımızı, aşağıdaki biçimde Karar Defterine ekledim. (Bu arada oranı yanlışlıkla %30 yazmışım, doğrusu sizin de bildiğiniz gibi %0,30)
Dilerim amacına ulaşır. Bu amacın işlerliğini sağlamak için üyelerin her hafta en azından %0,30 luk kaybı hedefleyerek otokontrol sağlamalarını öneririm.

Performans uygulamamız yarın itibariyle başlıyor. Duyduk, duymadık demeyin. Hayırlı olsun.

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.

Arkadaşlar takım kurallarını yazıyorum, çok değişiklik yapmadık zaten daha önceden biliyorsunuz, yanlız uygulama konusunda bundan böyle daha dikkatli olacağız. Son kuralı özellikle incelemenizi rica ediyorum. Karar defterine işlenen son konu ile ilgilidir.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

canlar
kızımı aşıya götüreceğim sabah, sonra da oğlumun karnesini almaya gideceğim, öğleden sonra gelirim. Listeye kendini ekleyemeyenler kilolarını bildirsin be gelince eklerim.

menüm

sabah
nesfit+süt

ara 4 kuru kayısı
10 badem

öğlen
1 simit
ayran

ara
4 kuru kayısı
12 badem

akşam
1 kase çorba
az çığırtma ( patlıcan, biber bol domatesli az yağlı yapıldı)
1 dilim ekmek

su 2,5 lt
spor yok

herkese günaydın..dünkü menüm 13.06.2013 perşembe,
sabah:

1 adet haşlanmış yumurta,
1 salatalık,
1 domates,
5 s.zeytin,
1 bardak çay,
ara:1 paket 66 kal.special k kraker,
5 kuru erik,
öğle:
3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık kabak yemeği,
ara:10 adet balık kraker,
5 adet kuru erik,
akşam:
3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık kabak yemeği,
ara: 2 adet sigara böreği (günün itirafı,)
su:2 lt den fazla,
spor:45 dak.yürüyüş normal tempoda
kilobildirimi:geçen hafta bu hafta daha çok gitmişti ama regliden dolayı böyle oldu..

Son düzenleme:
günaydın cimcimem ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz, süpersin bu arada tebriklerrrrrrr

***4. TAKIM 313.ETAP***
RrapunzelL 70,6 ///) [/B]izine ayrıldı
Gerbera1987 91,7/// )
bahar2106 60,9/// )
zeynep_canan 62,1/ // )
cimcimesude(70,3 /65,4 /4,9 /%6,97)
gogo2405( 71,4 / //)
eftelya(64,3/ / / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

menün güzel canım ama son günlerde senden spor hiç göremiyoruz acil atak yapman lazım..

hayırlı cumalar canlar ben geldim :)))
cimcimecigim sana demiştik geçici durum diye tebrik ederim arkadaşım :)))
bende hemen dünki menümü yazıyım
sabah 5 tane zeytin
1 kk kadar peynir
bol yeşillik
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
2 erik
öğlen
1 orta boy balık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 elma
akşam
3 kasık yoğurt
4 kasık taze fasulye
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakiak kendim spor aletleri ile
akşam 1 saat yürüyüş

***4. TAKIM 313.ETAP***
RrapunzelL 70,6 ///)
izine ayrıldı
Gerbera1987 91,7/// )
bahar2106 60,9/// )
zeynep_canan 62,1/60.6 /1.5/2.44 )
cimcimesude(70,3 / / /)
gogo2405( 71,4 / //)
eftelya(64,3/ / / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %
[/QUOTE]

menünde sporunda çok güzel..ayyyyyyy canım balık istedi alsam mı bugün acaba..canım ben korktum gitmeyecek diye ama bol su ve yürüyüşlerle attım ben bu ödemi yoksa bende gelen gitmez kolay kolay..senide tebrik ederim harikasın..

Günaydın güzeller

Cuma listenize bir bakayım dedim , şimdiye kadar durum süper Toprakscım , zeynep ,cimcime

Cimcime güzelim seni ayrıca tebrik ederim , belliydi bu hafta , birincilik yazını şimdiden hazırla bence

Rapunzel canım sağol , evet dünde sonuçları dr. göstredim , süper dedi , o bile bu kadar beklemiyormuş.

Zeynep cezan bitmiş ama yine malum konuda görüyorum seni , bence sen girme oralara , yakındır yine grileşmen

Herkesei kocamaaaaaaaan öpüyorum

:) günaydın canım :))) cok sevindim sonuçları okuyunca tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar geç kaldım bugün özürdilerim.

kilom 71.2
geçen hafta 71.4 müş hesapladım 0.28 çıktı.
mesaj sayımı çok utanarak yazıyorum:27 cezam neyse çekecem artık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…