- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
selam pegasusSlm tekrardan.Son 1 saat kaldi kizlar,listenizi paylasmamissiniz.Sorunmu var:44:
kızlar demmayın kilo bildirimini buldum aklımda kalmıştı, galiba bildirdi diye kurt düştü içime geçmişe baktım cidden 500 gr verdiğini yazmış, paylaşım alanında son saniyede yetiştirdim, ortalamayı düzelttim:))
baktığım sonuçlara göre 2. olduk, cimcimecim sen de 1. oldun
hepinizi tebrik ediyorum, bahar kulaklarını çekicem
ay kafam davul oldu bugü-nkü koşuşturmamı bir bilseniz, benim hatırladığım ikinci olunca bir öğün serbestti, kendi bilgisayarıma geçince bakarım, aksini hatırlayan varsa söylesin...
şimdilik bu umarım kocacım ban komplo kurup bilgisayarı unutmuş numarası yapmaz, akşam işten gelirken bilg. gelirse uğramaya çalışırım.
bu arada regl oldum, hamile haberleri asparagas çıktı
byeeeeeeeeeeee
Ben yine 200 gr.vermişim.bu hızla 2 seneye veririm 10 kilo.
mesaj kutusu nasıl siliniyor kızlar bulamıyorum bakınıyorum((
hafta sonu ödül fırsatını değerlendir, bunyeyi şaşırt benim döndü bak
Guzel menu canim :)canlar
kızımı aşıya götüreceğim sabah, sonra da oğlumun karnesini almaya gideceğim, öğleden sonra gelirim. Listeye kendini ekleyemeyenler kilolarını bildirsin be gelince eklerim.
menüm
sabah
nesfit+süt
ara 4 kuru kayısı
10 badem
öğlen
1 simit
ayran
ara
4 kuru kayısı
12 badem
akşam
1 kase çorba
az çığırtma ( patlıcan, biber bol domatesli az yağlı yapıldı)
1 dilim ekmek
su 2,5 lt
spor yok
Waaaauv cooook tebrik ederim fistikherkese günaydın..dünkü menüm 13.06.2013 perşembe,
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 salatalık,
1 domates,
5 s.zeytin,
1 bardak çay,
ara:1 paket 66 kal.special k kraker,
5 kuru erik,
öğle:
3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık kabak yemeği,
ara:10 adet balık kraker,
5 adet kuru erik,
akşam:
3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık kabak yemeği,
ara: 2 adet sigara böreği (günün itirafı,)
su:2 lt den fazla,
spor:45 dak.yürüyüş normal tempoda
kilobildirimi:geçen hafta Eki Görüntüle 734830 bu hafta Eki Görüntüle 734831daha çok gitmişti ama regliden dolayı böyle oldu..
Menun ve sporun guzel zeynep ablaa :)hayırlı cumalar canlar ben geldim :)))
cimcimecigim sana demiştik geçici durum diye tebrik ederim arkadaşım :)))
bende hemen dünki menümü yazıyım
sabah 5 tane zeytin
1 kk kadar peynir
bol yeşillik
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
2 erik
öğlen
1 orta boy balık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara
1 elma
akşam
3 kasık yoğurt
4 kasık taze fasulye
bol salata
ara
1ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakiak kendim spor aletleri ile
akşam 1 saat yürüyüş
Tebrikler canimmgünaydın kızlar geç kaldım bugün özürdilerim.
kilom 71.2
geçen hafta 71.4 müş hesapladım 0.28 çıktı.
mesaj sayımı çok utanarak yazıyorum:27 cezam neyse çekecem artık:18:
Himm kacamaklar disinda guzel canimdünkü menümü yazıp çıkıcam kızımın karnesini almaya gidicem akşamda nöbetçiyim öğleden sonra fırsat olursa gelirim yoksa yarın artık.
çarşamba menüm:
sabah ılık su zıplama
2 dilim ekmek arası domates peynir
şekersiz tarçın karanfil çayı
ara 1 avuç leblebi
öğlen 2 kepçe çorba yağsız salata ızgara tavuk göğsü yoğurt
ara 10-12 kiraz bikaç leblebi
akşam 4 kaşık kabak kavurması 2 dilim ekmek domates salatalık
su 2lt.
spor 30 dk.yürüyüş ceza için 150 kal.
perşembe menüm:
sabah zıplama ılık su
kfleks süt
ara yoğurt leblebi
öğlen 3 köfte yağsız salata 2 kepçe çorba
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 1 kaşık k.fasulye 3 köfte
ara küçük magnum(6 lı pakette varya ondan )bunada cezamı reca edeceğim kaptanım..
su 2 lt.
spor yok vakitsizlikten.
Aciklandi canim dun aciklandi erkek arkadasim sinifta kaldi hatta :):):)bugün biraz işlerim var o yüzden bir türlü tam olarak giremedim ama kimselerde pek gelmemiş.bu aöf neden açıklanmıyor çok gerildim artık...2 gündür açıklanacak diyip duruyorlar..
Aaaayyy kulaklarim cekildi bi iyi olim valla teladi edicem kaptankızlar demmayın kilo bildirimini buldum aklımda kalmıştı, galiba bildirdi diye kurt düştü içime geçmişe baktım cidden 500 gr verdiğini yazmış, paylaşım alanında son saniyede yetiştirdim, ortalamayı düzelttim:))
baktığım sonuçlara göre 2. olduk, cimcimecim sen de 1. oldun
hepinizi tebrik ediyorum, bahar kulaklarını çekicem
ay kafam davul oldu bugü-nkü koşuşturmamı bir bilseniz, benim hatırladığım ikinci olunca bir öğün serbestti, kendi bilgisayarıma geçince bakarım, aksini hatırlayan varsa söylesin...
şimdilik bu umarım kocacım ban komplo kurup bilgisayarı unutmuş numarası yapmaz, akşam işten gelirken bilg. gelirse uğramaya çalışırım.
bu arada regl oldum, hamile haberleri asparagas çıktı
byeeeeeeeeeeee
selaam hala teyzemdeyiz, annem geldi bu sabah unuttum söylemeyi
kendisini de diyete sokmazsak evine dönene kadar dobiş yapar bizi valla, daha sabah kahvaltısında başladı hani reçel yapmamışsınız söyleseydiniz getirirdim diye
dikkaaaaaatttttt eftelya ve topraks için tehlike çanları çalıyor
baharcım annem bir ay gibi kalacak sanırım, sonra çocukları da alıp gidecek, su durur mu bensiz bilmiyorum, olmazsa ben gidip alıcam,
kuzularımı çok özlerim ben yaaaaaaaa
benim kızımda haftaya gidiyo önce amcası gille gidicek tatil yapmaya sonra babaannesinde kalcak kuzenleriyle.bende çok özlüyorum ama yaz okuluna falan göndermekten iyi zaten ömrü okulda geçiyo kuzunun..
Canim dun uyumusum gormedim mesajinivayyy gece kuşları gelmiş:)) selam kızlar ben de kendi kendime konuşuyorum diye kapamıştım
hoşgeldinizzzzzz
Bence durmaz senin kiz canim yaaa bende okula baslayana kadar her yaz annanemle koye gider kalirdim :) hey gidi gunler heybaharcım annem bir ay gibi kalacak sanırım, sonra çocukları da alıp gidecek, su durur mu bensiz bilmiyorum, olmazsa ben gidip alıcam,
kuzularımı çok özlerim ben yaaaaaaaa
Guzel canim menun gecmis olsunben geçen sene gönderdim yaz spor okuluna, bu sene de futbol istiyor belki annemden dönüşte gönderirim.
bu arada dünkü menümü de yazayım hemen
sabah
1 dilim tam buğday
küçük parça b. peynir
domates
5 yeşil zeytin
ara
10 fındık
1 fincan süt
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
çeyrek simit
peynir
domates
çay
akşam
çok az çığırtma
1 dilim ekemk
gece 1 bardak süt
su 1.75 lt
spor yok ama dün çok koşturmam vardı zaten spordan çok yakmışımdır, bir de teyzemin ismek sergisini toplamaya gittim eşyaları taşırken belimi incitmişimneyse bu sabah daha iyiyim
evleri toparlıyım uğramaya çalışırım
Siyah caya mi yesil caya mi koyuyosunuz canim limonubu arada ödülümüz ne hemen değerlendireyim bugün... birde dün yeni bişey öğrendim belki bilenler vardır çayın içine 1 parça limon atıyosunuz çayı içtikten sonra limonu yiyosunuz kabuğuyla falan.yağları yakıyomuş metabolizmayı hızlandırıyomuş.dün nöbette denedik arkadaşlarla idrar söktürdü hemde barsakları çalıştırıyor tadıda güzel.biz limonla birlikte 1 parçada elma attık.
sabah 50 zıplama ılık su
2 dilim ekmek arası peynir nescafe
ara 2 bisküvi
öğlen ızgara tavuk kabak kavurması 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 2 kaşık etli pilav 2 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması
ara yarım elma 2 çörek otlu bisküvi
su 2 lt.
spor 30 dk. yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?