Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 313.ETAP***
topraks : (73,4/72,6 /0,8 /%1,09)
RrapunzelL 70,6 /70/0,6/%0,85)
izine ayrıldı
Gerbera1987 91,7/90,8/0,9/%0,98 )
bahar2106 60,9/61,3/-0,4/%-0,66 )
zeynep_canan 62,1/60,6 /1,5/%2.41 )
demmay: (58,7/ // ) izine ayrıldı, bildirimde bulunmadı
cimcimesude(70,3 /65,4 /4,9 /%6,97)
gogo2405( 71,4 /71,2 /0,2/%0,28)
eftelya(64,3/63,6/0,7/%0,54 )
izine ayrılan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 1,38

kızlar demmayın kilo bildirimini buldum aklımda kalmıştı, galiba bildirdi diye kurt düştü içime geçmişe baktım cidden 500 gr verdiğini yazmış, paylaşım alanında son saniyede yetiştirdim, ortalamayı düzelttim:))

baktığım sonuçlara göre 2. olduk, cimcimecim sen de 1. oldun

hepinizi tebrik ediyorum, bahar kulaklarını çekicem

ay kafam davul oldu bugü-nkü koşuşturmamı bir bilseniz, benim hatırladığım ikinci olunca bir öğün serbestti, kendi bilgisayarıma geçince bakarım, aksini hatırlayan varsa söylesin...

şimdilik bu umarım kocacım ban komplo kurup bilgisayarı unutmuş numarası yapmaz, akşam işten gelirken bilg. gelirse uğramaya çalışırım.

bu arada regl oldum, hamile haberleri asparagas çıktı

byeeeeeeeeeeee

harikasın canım son anda yetiştin :)))))
tebrikler takım arkadaşlarım ama sakın abartmayın heeee :)

Tebrik ederim arkadaşlarım

Hadi bakalım , hep böyle devam etsin inşallah .

selaam hala teyzemdeyiz, annem geldi bu sabah unuttum söylemeyi
kendisini de diyete sokmazsak evine dönene kadar dobiş yapar bizi valla, daha sabah kahvaltısında başladı hani reçel yapmamışsınız söyleseydiniz getirirdim diye
dikkaaaaaatttttt eftelya ve topraks için tehlike çanları çalıyor

Merhaba gencler ben geldimmm :):) bugun kactim teyzemim yanindan eve geldim :):) Guzel menu canim :)
Waaaauv cooook tebrik ederim fistik
Menun ve sporun guzel zeynep ablaa :)
günaydın kızlar geç kaldım bugün özürdilerim.

kilom 71.2
geçen hafta 71.4 müş hesapladım 0.28 çıktı.
mesaj sayımı çok utanarak yazıyorum:27 cezam neyse çekecem artık:18:
Tebrikler canimm
Himm kacamaklar disinda guzel canim
bugün biraz işlerim var o yüzden bir türlü tam olarak giremedim ama kimselerde pek gelmemiş.bu aöf neden açıklanmıyor çok gerildim artık...2 gündür açıklanacak diyip duruyorlar..
Aciklandi canim dun aciklandi erkek arkadasim sinifta kaldi hatta :):):)
Aaaayyy kulaklarim cekildi bi iyi olim valla teladi edicem kaptan

:) ne kadar kalicak canim annen

vayyy gece kuşları gelmiş:)) selam kızlar ben de kendi kendime konuşuyorum diye kapamıştım
hoşgeldinizzzzzz

baharcım annem bir ay gibi kalacak sanırım, sonra çocukları da alıp gidecek, su durur mu bensiz bilmiyorum, olmazsa ben gidip alıcam,
kuzularımı çok özlerim ben yaaaaaaaa

baharcım annem bir ay gibi kalacak sanırım, sonra çocukları da alıp gidecek, su durur mu bensiz bilmiyorum, olmazsa ben gidip alıcam,

benim kızımda haftaya gidiyo önce amcası gille gidicek tatil yapmaya sonra babaannesinde kalcak kuzenleriyle.bende çok özlüyorum ama yaz okuluna falan göndermekten iyi zaten ömrü okulda geçiyo kuzunun..

benim kızımda haftaya gidiyo önce amcası gille gidicek tatil yapmaya sonra babaannesinde kalcak kuzenleriyle.bende çok özlüyorum ama yaz okuluna falan göndermekten iyi zaten ömrü okulda geçiyo kuzunun..

ben geçen sene gönderdim yaz spor okuluna, bu sene de futbol istiyor belki annemden dönüşte gönderirim.
bu arada dünkü menümü de yazayım hemen

sabah
1 dilim tam buğday
küçük parça b. peynir
domates
5 yeşil zeytin

ara
10 fındık
1 fincan süt

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
çeyrek simit
peynir
domates
çay

akşam
çok az çığırtma
1 dilim ekemk

gece 1 bardak süt

su 1.75 lt

spor yok ama dün çok koşturmam vardı zaten spordan çok yakmışımdır, bir de teyzemin ismek sergisini toplamaya gittim eşyaları taşırken belimi incitmişim neyse bu sabah daha iyiyim

evleri toparlıyım uğramaya çalışırım

bu arada ödülümüz ne hemen değerlendireyim bugün... birde dün yeni bişey öğrendim belki bilenler vardır çayın içine 1 parça limon atıyosunuz çayı içtikten sonra limonu yiyosunuz kabuğuyla falan.yağları yakıyomuş metabolizmayı hızlandırıyomuş.dün nöbette denedik arkadaşlarla idrar söktürdü hemde barsakları çalıştırıyor tadıda güzel.biz limonla birlikte 1 parçada elma attık.

sabah 50 zıplama ılık su
2 dilim ekmek arası peynir nescafe

ara 2 bisküvi

öğlen ızgara tavuk kabak kavurması 1 dilim ekmek

ara yok

akşam 2 kaşık etli pilav 2 kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması

ara yarım elma 2 çörek otlu bisküvi

su 2 lt.
spor 30 dk. yürüyüş.

vayyy gece kuşları gelmiş:)) selam kızlar ben de kendi kendime konuşuyorum diye kapamıştım
hoşgeldinizzzzzz
Canim dun uyumusum gormedim mesajini
Bence durmaz senin kiz canim yaaa bende okula baslayana kadar her yaz annanemle koye gider kalirdim :) hey gidi gunler hey
Guzel canim menun gecmis olsun
Siyah caya mi yesil caya mi koyuyosunuz canim limonu

Guzel gonca abla menun

Dunki menumu yazim biraz kendime engel olamadim kendimi cok saldim mor bozuklugu cok bu aralar o yuzden diyete odaklanamiyorum napmaliyim

Sabah teyzemdedik bi suru sey yapmis benim yediklerim
2 dilim pide ekmek
6 yesil zeytin
3 Catal patates kizartmasi
1 catal yogurtlu havuc kizartmasi
Cay yesillik

Ara bi bardak limonata

Oglen 3 dolma hepsi kucucukdu
Bi kase cacik ekmek yok

Ara bi cay bardagi kola bi lokma baklava

Aksam bi dilim ekmek bi tabak firinda turlu

Ara iki erik
Su 2 litre
Spor 40 dakka yuruyus ve bi daire evin camlari ve mutfak dolabini silme :):) butun sporlara bedeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…