Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eveeeeeet

beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi

:18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde

kızı bile korkuyor.çünkü biz verdikçe ondan acısı çıkıyor..malesef.
kahvaltımı herzaman güzel yerim dünün acizliğine uğradım.kahvaltı en sevdiğim öğündür benim kendimi özgür hissettiğim rahat olduğum tek an diyebilirim.ekmeği kaçırmadığım müddetçe en istikrarlı olan öğünümdür diyebilirim.dün olmadı işte pilanlar ters tepti.

:18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde

ayyy ben de bi sıksam kenidimi offfff, sen de haftada 1 kilo versen rahat 17-18 kilo olur arada aksamlarla en kötü 15 kilo versen süper olur hadi bakalım
evdesin, çoluk yok çocuk yok bol bol spor yap göreyim seni

olur öyle arada

bendeki azimin aynısı vücudumda da var onun vermeye niyeti yok.kırmıyor zincirlerini..

kırıyorrrrrrr, merak etme bu haftadan itibaren seninle savaşamıyacak :))))

hoş geldin tekrar çok geçmiş olsun.benimde ilaçlarım halen devam ediyor miğdem bulanıyor içemiyorum artık...az kaldı dayanıyorum...bu hafta birinciyiz orası kesin....ben öyle düşünüyorum..
:) tesekkurler canimm
kahvaltı iş yerinde yapacaktık arkadaşlarla ama onların hepsi dışarı aniden göreve gidincede birşeyde yapamadım ağzıma attığım sabahki lokmayla kaldım.ama hiç acıkmadım..
:):) vaayy iyice kuculdu miden canim
yaaaaaaaaaaaaaaaa beimde 22 ağustosa kadar vermem lazım bu kiloların hepsini çünkü benimde evlilik yıl dönümüm gelinliğimi giyeceğim inşallah.çooooooooooookkkkkkkk istiyorum..
Aaaayy darisida bana insallah :) :) :) :) :)
Yatiyom aynen canim surekli :):)
Heralde canim :) :) :)
En sevmedigim ogun kahvalti benimde canim hic sevmem oglen en sevdigim ogun
ben ayniyat için başka bir birime gitmek zorundayım gelince görüşürüz....

Gorusuruzzz canim benim :)

kızlar yanlızım bu hafta sırtımdan ter çıktı bir dışarı koşuyorum bir buraya arada yazıyorum buralardayım

aynen bende öyle...birde yürüyebilsempenguenler gibi..çok yorgunum eve gidip hemen uyumak istiorum.ve ben nezaman uyumak istesem bu defa sabahlıyorum

ben de eşime diyorum niye uyandırmıyorsun beni kızı uyuttuktan sonra diye o da yorgun olmasan uyumazsın dilen işte diyo:) o yüzden kızla uyuyakalıyorum genelde:)))

ben de eşime diyorum niye uyandırmıyorsun beni kızı uyuttuktan sonra diye o da yorgun olmasan uyumazsın dilen işte diyo:) o yüzden kızla uyuyakalıyorum genelde:)))

ayyyyyyyyyy aynı ben eşime sen dur kızı uyutayım çay yapıp içelim diyiyorum bir uyanıyorum ki sabah olmuş.neden uyandırmadın dediğimde eşinin verdiği cevabı veriyor.uykunu bozsam ne anlayacağım sohbetinden uyumuşsun dinlen diyiyor..

kızlar ben birazdan çıkıcam yoruldum erken paydos edicem, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…