- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
eveeeeeet
beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi
yaaaaaaaaaaaaaaaa beimde 22 ağustosa kadar vermem lazım bu kiloların hepsini çünkü benimde evlilik yıl dönümüm gelinliğimi giyeceğim inşallah.çooooooooooookkkkkkkk istiyorum..
canım benim anne demek birtek senle uğraşmıyor kızı bile kilosnu söyleyemediğine göre:))
tekrar geçmiş olsun canım ilaçlarını iç iyileş yat dinlen bol bol
evet sabahki atıştırma olmamış ama miden küçüldü demek ki yine de düzgün ye sabahları
inşallah canım sende bu azim varkenamacına ulaşman mümkün görünüyor
:18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde
olur öyle aradakızı bile korkuyor.çünkü biz verdikçe ondan acısı çıkıyor..malesef.
kahvaltımı herzaman güzel yerim dünün acizliğine uğradım.kahvaltı en sevdiğim öğündür benim kendimi özgür hissettiğim rahat olduğum tek an diyebilirim.ekmeği kaçırmadığım müddetçe en istikrarlı olan öğünümdür diyebilirim.dün olmadı işte pilanlar ters tepti.
bendeki azimin aynısı vücudumda da var onun vermeye niyeti yok.kırmıyor zincirlerini..
:) tesekkurler canimmhoş geldin tekrar çok geçmiş olsun.benimde ilaçlarım halen devam ediyor miğdem bulanıyor içemiyorum artık...az kaldı dayanıyorum...bu hafta birinciyiz orası kesin....ben öyle düşünüyorum..
:):) vaayy iyice kuculdu miden canimkahvaltı iş yerinde yapacaktık arkadaşlarla ama onların hepsi dışarı aniden göreve gidincede birşeyde yapamadım ağzıma attığım sabahki lokmayla kaldım.ama hiç acıkmadım..
Aaaayy darisida bana insallah :) :) :) :) :)yaaaaaaaaaaaaaaaa beimde 22 ağustosa kadar vermem lazım bu kiloların hepsini çünkü benimde evlilik yıl dönümüm gelinliğimi giyeceğim inşallah.çooooooooooookkkkkkkk istiyorum..
Yatiyom aynen canim surekli :):)canım benim anne demek birtek senle uğraşmıyor kızı bile kilosnu söyleyemediğine göre:))
tekrar geçmiş olsun canım ilaçlarını iç iyileş yat dinlen bol bol
evet sabahki atıştırma olmamış ama miden küçüldü demek ki yine de düzgün ye sabahları
Heralde canim :) :) :):18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde
En sevmedigim ogun kahvalti benimde canim hic sevmem oglen en sevdigim ogunkızı bile korkuyor.çünkü biz verdikçe ondan acısı çıkıyor..malesef.
kahvaltımı herzaman güzel yerim dünün acizliğine uğradım.kahvaltı en sevdiğim öğündür benim kendimi özgür hissettiğim rahat olduğum tek an diyebilirim.ekmeği kaçırmadığım müddetçe en istikrarlı olan öğünümdür diyebilirim.dün olmadı işte pilanlar ters tepti.
ben ayniyat için başka bir birime gitmek zorundayım gelince görüşürüz....
kızlar yanlızım bu hafta sırtımdan ter çıktı bir dışarı koşuyorum bir burayaarada yazıyorum buralardayım
aynen bende öyle...birde yürüyebilsempenguenler gibi.. çok yorgunum eve gidip hemen uyumak istiorum. ve ben nezaman uyumak istesem bu defa sabahlıyorum
ben de eşime diyorum niye uyandırmıyorsun beni kızı uyuttuktan sonra diye o da yorgun olmasan uyumazsın dilen işte diyo:) o yüzden kızla uyuyakalıyorum genelde:)))
ayyyyyyyyyy aynı ben eşime sen dur kızı uyutayım çay yapıp içelim diyiyorum bir uyanıyorum ki sabah olmuş.neden uyandırmadın dediğimde eşinin verdiği cevabı veriyor.uykunu bozsam ne anlayacağım sohbetinden uyumuşsun dinlen diyiyor..
Cok dusunceli iste esleriniz ne guzel :):) masalaah
ayyyyyyyyyy aynı ben eşime sen dur kızı uyutayım çay yapıp içelim diyiyorum bir uyanıyorum ki sabah olmuş.neden uyandırmadın dediğimde eşinin verdiği cevabı veriyor.uykunu bozsam ne anlayacağım sohbetinden uyumuşsun dinlen diyiyor..
öyle mi diyosun, yoksa ohh çocuklarla hatun uyudu bir keyif yapayım sessiz sakin mi diyolar acaba
ben geldim ama kimse yokşaşırdım eskiden sayfalar okumaktan sohbet edemiyordum
ben de geldim bak sen gitmişsin, hazır kızı babaya bırakmışken geldim ama olmuyooooo(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?