Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün biraz geç kaldım kızlar kuzumun yıl sonu gösterisi vardı yeni geldik eve.

sabah ılık su 50 zıplama
k flaks 1 bardak süt

ara 1 avuç leblebi

öğlen kabak kavurması 4 kaşık salata yağsız
1 parça tavuk ızgara

1 elma

akşam 1 ince dilim pizza 1 ayran

ara süt

su 2 lt.
spor 60 dk.yürüyüş
30 dk. spor aletleri.(ceza 150 kal.)

biraz dengesiz sankim..
o spor ney öle yaaa

güzel beğendim sporda yapman lazım.

ben bugün yine çok yorgunum benim bu sporu artırmam lazım ama eve yorgun geliyorum evdede kızımın amca kızlarıda var bu ara yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi.inşallah önümüzdeki günlere daha fazla yapabilirim

günaydın.....bugün hiç mecalim yook kolumu kaldırmaya nasıl halsizim anlatamam.ya havalardan mı bilmiyorum kaç haftadır bu şekil halsiz uyanıyorum..dünkü menüm:
12.06.2013 çarşamba,
sabah:

1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet domates,
1adet salatalık,
5 tane s.zeytin
2 dilim ç.ekmeği,
ara:1 önceki günden kalan yarım pakaet special k kreker (66 kal.olanlardan,)
öğle:3 kaşık yoğurt,4 kaşık special k kırmızı meyveli,
ara:1 paket special k kreker(66 kal.)
akşam:
4 kaşık kabak yemeği,
3 kaşık bulgur pilavı,
su:2 litre
spor:
30 dak yürüyüş..

ben dün söylemiştim ne zaman uyumak istesem sabahlıyorum diye sabaha kadar uyumadım.küçük kızım ateşler içinde yanıyordu düşürüyorduk ateşi 3 saat sonra bir daha çıkıyordu..sürekli ağladı neresi ağrıyordu bilemiyorduk ta.kuzum iyi olsunda başka birşey istemiyorum..

günaydın kızlar biraz işim var halledeyim gelicem ben yine de açık brakıyorum nikimi

sabah
nesfit+süt

ara
4 kuru kayısı
10 badem

öğlen
tavuk şiş
salata
ayran
yanında lavaş gibi bişey getirdiler adını tam bilmiyorum ekmek y erine az ondan yedim

ara
4 kuru kayısı
10 badem

akşam
az mercimek çorba
1 köfteli az izmir köfte
çok az makarna

su 2 lt
spor yok

Pizza disinda guzel gonca ablA
Oglen az olmus canim bende iki gundur hic kalkmadan yatiyorum yazin daha beter bu grip yaa
Coooook gecmis olsun canim simdi nasil kizin iyimi aklin onda kalmistir simdi

Guzel menu kaptan :)

Ben kac gundur menunu yazamadim kizlar kusura bakmayin
Dunki menum
Sabah normal kahvalti
Iki dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik cay

Ara iki erik

Oglen bi kucuk kase yuzuk corbasi biraz dovme pilavi yogurt ekmek yok pilavida sade yaptilar corba etli die pilava et koymadilar :) benim icin

Ara yarin kucucul kase puding ( hasta oldgumdan midir nedir canim yemek deilde pasta tatli turu seyler istiyor )

Aksam biraz dogme pilav sadece

Ara bi kase yogurt

Su 2 litre ancadir

Spor

canım çok geçmiş olsun ben de ateşten çok korkuyorum, bi çabucak iyileşsin küçük kuzu

dövme pilavını bilmiyorum, menün hasta menüsü olmuş. Hadi iyileş artık ((

menün çok güzel sporda olsaydı tadından yenmezdi..

Topraks canim biz simdi teyzemle yine mersine gidicez ordan cikisdada bi kac gun obur teyzemde kalicaz onlarda internet yok kilomu simdi bildirim sen yuzdesini hesaplayip yarin yazarmisin bu hafta 400 gram almisim hastalikdan dolayi spor yapamadim kusura bakmayin kizlar iki uc gun kendinize iyi bakin optum hepinizi beni unutmayin ha :)

teşekkür ederim bütün gün aklım ordaydı.aradım şuan ateşi yokmuş çok sevindim..
çok sevindim, şükür neyi varmış peki...

menün çok güzel sporda olsaydı tadından yenmezdi..
ahh ya niyetlendim dün akşam ama yapamadım bu seferde bilgisayara takıldım

peki bakalım, iyi dinlen çabuk gel, Allahım takımda kimse kalmadı, şöööyle beni cezbeden tombul bir hatunda bulamadım yeni üye:)) ben de çıkıcam şimdi kızlar
öpüldünüzzzzzz

çooook geçmiş olsun canım

kızlar sabah yürüyüşe çıktım kahvaltı ettim gelincede kahvaltıdan sonra misafir geldi 4te gitti sonuçlarımıı göstermeye gittim doktora yokmuş gıcık neyse gelince de yemek yaptık bulaşık yıkadık annemle beraber yarın misafir gelcek miş .. anneminde günü vardı parayı bırakmaya gitcez yürüyüş olur banada

selaaaam garbera naber?

ne sonucu gösterdin, hayırdır, geçmiş olsun
elif nasıl, selam söyle

zaten zayıflayınca hepsi gerçekleşmiş olacak hem kendimi rahat hissederim hem istediğim elbiseyi alabilirim hemde hemde oradaki tanıdıklarımın iltifatlarını duyak hoş olacaktır
bide iltifatları bile düşünmüş yaa :))))
eveeeeeet

beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi
beni de tabiii o düğünde ben de olcam zayıflamazsam nasıl elbise seccemm hadi yardımlarınızı esirgemeyin bizden denizli izmir güzeli görsün
:18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde
17 - 18 kilo mu bu kadar büyük hedef belirleme çabuk sıkılırsın biraz azalt.....o zaman ben ewe geldikten sonra aksatmıcaz sporu...

gidin bakalım biz de birazdan çıkcaz palmiyeye - migrosa gitcez orda gezeriz baya yürüyüş olur bana da yarın sabah ewden erken çıkcaz ben bildirim yapamam sen yazmayı unutma burdaki tartı bizimkiyle aynı çıkıyo du demi ??????????

Son düzenleme:

böyleyken seni seviyorum elifçik :)))

bizim kız kapmış yine bilgisayarı o teyzeme söyle küstüm ben gidelim dediğimde gitmiyor .. neyse neyse söyleme kıskanç demesin ve ewet tartı aynı gıcık tartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…