biraz dengesiz sankim..Iyi geceler dunki menum
Sabah yine gec oldu
Biraz sucuk peynir iki dilim ekmek cay domates salatalik
Ara saat 3 gibi bi adet simit bi meyve suyu
saat ikiden 7 ye kadar hastanedydik
Aksam bi kase mercimek corbasi bi dilim ekmek
Ara bi bardak salgam bi adet misir
Su 2 litre
Spor
o spor ney öle yaaagünaydın herkese...önce dünkü menümü yazayım daha sonra ayrıntılı geçmişi okuyayyım..
11.06.2013 salı,
sabah:
somun ekmeğin kulağını koparıp içine çatal ucuyla akşamdan kalan imam bayıldıdan koyup yedim,
ara:5 adet erik kurusu,
öğle:4 kaşık kelloggs special K kırmızı meyveli,3 kaşık yoğurtla,
ara:kelloggs special K atıştırmalık krakerin 66 kalorilik olanların yarısını yedim.
akşam:
2,5 dilim çavdar akmeği,
2 çatal ucuyla omlet,
2 çatal ucuyla peynir,
1 domates,
1 salatalık,
5 siyah zeytin,
2 bardak şekersiz çay,
su:3 lt den fazla
spor:
100 ip atlama
30 dak sabah yürüyüş (adım olarak 4.200 adım)
2,5 saat öğle yürüyüş (10.600 adım)
2 saat akşam yürüyüş (10,100 adım)toplamada 30.300 adım attım.10,000 adım 400 kalori arkadaşlar..adımları ağzımla kendim yürüdükçe saydım ..
15 dak kardiyo,
30 al gülüm ver gülüm mekik,50 düz mekik,50 bacak hareketleri...100 yan kas hareketi (toplamda 10 dak.sürdü)
kaptan düş benim 400 kalorilik cezamı hesaptan... veeeeeeeeeeeeeee son bomba bu sabah bu kadar spordan sonra 1 kğ gitmiş gördüm.
günaydın canlar menümü yazayım önce
sabah
nesfit+süt
ara
10 badem+4 kuru kayısı
öğlen
kepekli tonlu sandviç+cola zero
ara
10 badem+5 kuru kayısı
ara
1 bardak süt
akşam
2 köfteli izmir köfte
az makarna
yoğurt
yarım dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor yok
Pizza disinda guzel gonca ablAbugün biraz geç kaldım kızlar kuzumun yıl sonu gösterisi vardı yeni geldik eve.
sabah ılık su 50 zıplama
k flaks 1 bardak süt
ara 1 avuç leblebi
öğlen kabak kavurması 4 kaşık salata yağsız
1 parça tavuk ızgara
1 elma
akşam 1 ince dilim pizza 1 ayran
ara süt
su 2 lt.
spor 60 dk.yürüyüş
30 dk. spor aletleri.(ceza 150 kal.)
Oglen az olmus canim bende iki gundur hic kalkmadan yatiyorum yazin daha beter bu grip yaagünaydın.....bugün hiç mecalim yook kolumu kaldırmaya nasıl halsizim anlatamam.ya havalardan mı bilmiyorum kaç haftadır bu şekil halsiz uyanıyorum..dünkü menüm:
12.06.2013 çarşamba,
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet domates,
1adet salatalık,
5 tane s.zeytin
2 dilim ç.ekmeği,
ara:1 önceki günden kalan yarım pakaet special k kreker (66 kal.olanlardan,)
öğle:3 kaşık yoğurt,4 kaşık special k kırmızı meyveli,
ara:1 paket special k kreker(66 kal.)
akşam:
4 kaşık kabak yemeği,
3 kaşık bulgur pilavı,
su:2 litre
spor:
30 dak yürüyüş..
Coooook gecmis olsun canim simdi nasil kizin iyimi aklin onda kalmistir simdiben dün söylemiştim ne zaman uyumak istesem sabahlıyorum diye sabaha kadar uyumadım.küçük kızım ateşler içinde yanıyordu düşürüyorduk ateşi 3 saat sonra bir daha çıkıyordu..sürekli ağladı neresi ağrıyordu bilemiyorduk ta.kuzum iyi olsunda başka birşey istemiyorum..
günaydın kızlar biraz işim var halledeyim gelicem ben yine de açık brakıyorum nikimi
sabah
nesfit+süt
ara
4 kuru kayısı
10 badem
öğlen
tavuk şiş
salata
ayran
yanında lavaş gibi bişey getirdiler adını tam bilmiyorum ekmek y erine az ondan yedim
ara
4 kuru kayısı
10 badem
akşam
az mercimek çorba
1 köfteli az izmir köfte
çok az makarna
su 2 lt
spor yok
ben dün söylemiştim ne zaman uyumak istesem sabahlıyorum diye sabaha kadar uyumadım.küçük kızım ateşler içinde yanıyordu düşürüyorduk ateşi 3 saat sonra bir daha çıkıyordu..sürekli ağladı neresi ağrıyordu bilemiyorduk ta.kuzum iyi olsunda başka birşey istemiyorum..
dövme pilavını bilmiyorum, menün hasta menüsü olmuş. Hadi iyileş artıkBen kac gundur menunu yazamadim kizlar kusura bakmayin
Dunki menum
Sabah normal kahvalti
Iki dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik cay
Ara iki erik
Oglen bi kucuk kase yuzuk corbasi biraz dovme pilavi yogurt ekmek yok pilavida sade yaptilar corba etli die pilava et koymadilar :) benim icin
Ara yarin kucucul kase puding ( hasta oldgumdan midir nedir canim yemek deilde pasta tatli turu seyler istiyor )
Aksam biraz dogme pilav sadece
Ara bi kase yogurt
Su 2 litre ancadir
Spor
canım çok geçmiş olsun ben de ateşten çok korkuyorum, bi çabucak iyileşsin küçük kuzu
günaydın kızlar biraz işim var halledeyim gelicem ben yine de açık brakıyorum nikimi
sabah
nesfit+süt
ara
4 kuru kayısı
10 badem
öğlen
tavuk şiş
salata
ayran
yanında lavaş gibi bişey getirdiler adını tam bilmiyorum ekmek y erine az ondan yedim
ara
4 kuru kayısı
10 badem
akşam
az mercimek çorba
1 köfteli az izmir köfte
çok az makarna
su 2 lt
spor yok
çok sevindim, şükür neyi varmış peki...teşekkür ederim bütün gün aklım ordaydı.aradım şuan ateşi yokmuş çok sevindim..
ahh ya niyetlendim dün akşam ama yapamadım bu seferde bilgisayara takıldımmenün çok güzel sporda olsaydı tadından yenmezdi..
Topraks canim biz simdi teyzemle yine mersine gidicez ordan cikisdada bi kac gun obur teyzemde kalicaz onlarda internet yok kilomu simdi bildirim sen yuzdesini hesaplayip yarin yazarmisin bu hafta 400 gram almisimhastalikdan dolayi spor yapamadim kusura bakmayin kizlar iki uc gun kendinize iyi bakin optum hepinizi beni unutmayin ha :)
ben dün söylemiştim ne zaman uyumak istesem sabahlıyorum diye sabaha kadar uyumadım.küçük kızım ateşler içinde yanıyordu düşürüyorduk ateşi 3 saat sonra bir daha çıkıyordu..sürekli ağladı neresi ağrıyordu bilemiyorduk ta.kuzum iyi olsunda başka birşey istemiyorum..
bide iltifatları bile düşünmüş yaa :))))zaten zayıflayınca hepsi gerçekleşmiş olacakhem kendimi rahat hissederim hem istediğim elbiseyi alabilirim hemde hemde oradaki tanıdıklarımın iltifatlarını duyak hoş olacaktır
beni de tabiii o düğünde ben de olcam zayıflamazsam nasıl elbise seccemm hadi yardımlarınızı esirgemeyin bizden denizli izmir güzeli görsüneveeeeeet
beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi
17 - 18 kilo mu bu kadar büyük hedef belirleme çabuk sıkılırsın biraz azalt.....o zaman ben ewe geldikten sonra aksatmıcaz sporu...:18::18::18::18:21 hafta var ne kadar verebilirim hiç bu kadar azim etmemiştim 17-18 kilo versemevrim geçirmiş olurum herhalde
çooook geçmiş olsun canım
kızlar sabah yürüyüşe çıktım kahvaltı ettim gelincede kahvaltıdan sonra misafir geldi 4te gitti sonuçlarımıı göstermeye gittim doktora yokmuş gıcık neyse gelince de yemek yaptık bulaşık yıkadık annemle beraber yarın misafir gelcek miş .. anneminde günü vardı parayı bırakmaya gitcez yürüyüş olur banada
bide iltifatları bile düşünmüş yaa :))))
beni de tabiii o düğünde ben de olcam zayıflamazsam nasıl elbise seccemm hadi yardımlarınızı esirgemeyin bizden denizli izmir güzeli görsün
17 - 18 kilo mu bu kadar büyük hedef belirleme çabuk sıkılırsın biraz azalt.....o zaman ben ewe geldikten sonra aksatmıcaz sporu...
gidin bakalım biz de birazdan çıkcaz palmiyeye - migrosa gitcez orda gezeriz baya yürüyüş olur bana dayarın sabah ewden erken çıkcaz ben bildirim yapamam sen yazmayı unutma burdaki tartı bizimkiyle aynı çıkıyo du demi ??????????
bide iltifatları bile düşünmüş yaa :))))
beni de tabiii o düğünde ben de olcam zayıflamazsam nasıl elbise seccemm hadi yardımlarınızı esirgemeyin bizden denizli izmir güzeli görsün
17 - 18 kilo mu bu kadar büyük hedef belirleme çabuk sıkılırsın biraz azalt.....o zaman ben ewe geldikten sonra aksatmıcaz sporu...
gidin bakalım biz de birazdan çıkcaz palmiyeye - migrosa gitcez orda gezeriz baya yürüyüş olur bana dayarın sabah ewden erken çıkcaz ben bildirim yapamam sen yazmayı unutma burdaki tartı bizimkiyle aynı çıkıyo du demi ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?