- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
ayyy baharım ağzın bal yisin inşallah hergün 500 gr gitse keşkeeeKayisinin tatli olani gonca abla kayisi gibi yani :) normaldeki sekerpare tatlisini sevmem ben :)
Anaaam bi gunde nasil fark etmis gonca abla cumaya kadar hergun 500 gram giderse abbaaaw :):):) muhtesem olucak
Yandan yandan oh oh :):) benimde pestilim cikti ev tasimak ne zormus helede teyzeminki bide hic biseyi hazirlamamis bugun cok yoruldum yahu :):)
Aaayyyy canim benim benide dusunurmus cokk sagol
Canim ben zaten erkek arkadasimi zorlasam ne olucakki onun ne kadar uzuldugunu biliyorum tarsusda mersinde adanada basvurmadigi fabrika kalmadi hic biri almadi askerligi yapmadi die
bununda bilgisayar bilgisi iyi buda bilgisayar firmasina girdi oda sigorta yapmiyo uc kurus para veriyo belki atamalar olurmu dedik ondada yine gidaci almiyolar duz memurluk yazicak insalaah olurda huzura kavusuruz canim yaa ben sorun etmiyorum isi ben onunla kuru ekmek bile yerim biz 4 senedir cikiyoruz hem iyi hem kotu gunlerimiz oldu simdiki sikintilar bizi hic zorlamiyo ama annemler isi yok die bana yukleniyo bende arada kaldim bunalima girdim psikoloji sifir umutla atamalari bekliyoruz egerki atanamazsa ne olucak hic bilmiyoruz yaa![]()
ole isde canim bende sorun bi tane ama bin tane soruna bedel su issizlik bende calisiyodum bi ay oldu cikali yeni is aricam uuufff
![]()
canım benim birbirinizi sevmeniz önemli tabiki.evlilik sevgi saygı olmadan yürümüyor ama annenler haklı iş olmadan olmaz az çok bi kazancı olmalı ev geçindirecek erkeğin..