Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada esracım dr işin nooldu gel de bi anlat canım

akrep senin de iyi çıkar inşallah sonuçlar

kızlar beni ayran acayip doyuruyor ama çok uykum geliyor kahve içiyorum ama şekersiz içemiyorum kahveyi((

beyazlilyum ikramları geri çevirmen çok güzel iradelisin demek ki
canını fazla sıkma bence biraz fazla spor veya ev işini abartarak yakarsın o zeytinyğlıların kalorısını

özgecim sıkma canını
zeytinyağı iyi kolesterol yükseltiyor ve bizim için çok faydalı..yağ yakımınıda tetikler hem
çabuk giderirsin merak etme kilo almışsan bile

kızlar ben çıkıyorum önce bankaya sonrada hastaneye sonuçlar için gidicem
inşallah iyi çıkar sonuçlar şekerler.........
hadi bakalım bu hafta süper olalım kızlar....hareketlerimzi ve sağlıklı gıdalarımızı aksatmadan
incecik kızlar olalım
görüşürüz

akrep33
8 mayıs : 69,8
22 Mayıs : 69,4
değişim % 0,57 (400 gr)
1. kural gereği olması gereken : 68,7 (%1,60)
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : 0,7

akrep kuzunun kini yazmışım sadece o kısımda

İnşallah senin sonuçlarda iyi çıkar, rutin bir kontrol mü, şikayetin mi vardı?

özgecim gelmiş hoşgelmiş hadi canım başlayalım birbirimizi asılmaya
bu arada o kadar güzel yemeğe karşı gösterdiğin irade için tebrik ederim canım
hoşbulduk canım..evet hadi başlayalım asılmaya dimi...zaten bahar gelmeden hoooop yaza geçtik bir anda..incelmek lazım..

beyazlilyum ikramları geri çevirmen çok güzel iradelisin demek ki
canını fazla sıkma bence biraz fazla spor veya ev işini abartarak yakarsın o zeytinyğlıların kalorısını
iradeli olmaya çalışıyorum canım..inşallah öyleyimdir...ah ah bilsen nasıl istiyorum spor yapmayı ama benim kız 2.5 aylık..çok fazla yalnız duramaıyor..oyuncaklarla oynamayı öğrense bırakırım ama onun uyuduğu zamanlarda da anca ev işini yapıyorum yemek yapıyorum
düzene sokamadım bi

özgecim sıkma canını
zeytinyağı iyi kolesterol yükseltiyor ve bizim için çok faydalı..yağ yakımınıda tetikler hem
çabuk giderirsin merak etme kilo almışsan bile
inşallah dediğin gibi olur canım annem çok kullanıyor...

kızlar bu arada yalan söylemeyim en büyük kaçamaklarım dondurmalar oldu...onuda kızı alıp çarşıya çıktım yürüyebildiğim kadar yürüdüm yakmaya çalıştım..ama tabi bebekle o kadar tempolu olmuyor
bu arada ablam(kuzenim,ablam gibidir) beni yine uyuz etti sağolsun..
fıstık gibi fiziği var..ne giyse yakışıyor..üstelik 6 yaşında oğlu var..hala oram var buram var diyor beni sinir ediyor...

Yeni giren arkadaşlarım bunlar takımımızın kuralları.
Sizin için aylık % 1,5 luk süreç geçen hafta başladı.Ancak takımda analiz konusunda eş zamanlılık olması açısından sizin analiziniz 5 haftalık olacak, tabi fazladan 1 haftayı düşünürsek sizden %1,5 fazla vermenizi bekliyorum :)

1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)

2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)

3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.

beyazlilyum inşallah düzene sokarsın senin fıstığın daha çok küçük onun sana daha çok ihtiyacı var allah bağışlasın
şebnem canım banu arkadaş kim rumuzu ne

kızlar işler yoğun bakıp çıkıyorum kusura bakmayın...
şebom doktor işi çok önemli değil kulaklarım çok kaşınıyordu.. ondan gittim doktor ilaç damla antibiyotik verdi geçti çok şükür....

selam kızlar.
dün evde yoktum yazamadım.bugün de ancak girebildim.işlerim vardı.,
dün sabah:1 adet gül börek+salata
dün öğlen:2 köfte +1patates (kızartma)+cacık
dün akşam üstü:1 küçük poğaça
dün akşam:1 bardak süt+3 kaşık mısır gevre
akşam yemeği yemiyerek dengelemeye çalıştım.

bugün
evde kahvaltı yapamadım.1 poğaça+çay içtim
10 da 2 adet kuru incir
öğlen:1 tabak taze fasulye+3 kaşık pilav+1 dilim ekmek

haftasonu yediklerim kuruydu hep.içim de kurumuş.şimdi kuşburnu içiyorum.
geçen hafta yürüyüş yapamamıştım pek.yarın tekrar başlıyorum ama daha erken çıkmayı düşünüyorum artık.öğlenleri yürümek imkansızlaşıyo.

slm kizlar nasilsiniz baklaim nevarneyok neler yapiyosunuz bakalim ben ayniyim iste ne olsun bende mutfak yeni aldim onunla ugrasiyorum heryerheryerde valla napacagimi sasiriyorum mutfaksiz cok kötü oluyo insan gerceketen

özgecim hayirdir nereye taciniyomnuz canim esinin tayinimi cikti yoksa nereye hayirlisiyla nezaman tasiniyonuz canim

hepinizi ayri ayri öpyürum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…