Kızlar benim de doktor da kontrolüm var 4 e doğru çıkıcam iyi tatiller hepinize a.s.
kızlar ben çıkıyorum önce bankaya sonrada hastaneye sonuçlar için gidicem
inşallah iyi çıkar sonuçlar şekerler.........
hadi bakalım bu hafta süper olalım kızlar....hareketlerimzi ve sağlıklı gıdalarımızı aksatmadan
incecik kızlar olalım
görüşürüz
hoşbulduk canım..evet hadi başlayalım asılmaya dimi...zaten bahar gelmeden hoooop yaza geçtik bir anda..incelmek lazım..özgecim gelmiş hoşgelmiş hadi canım başlayalım birbirimizi asılmaya
bu arada o kadar güzel yemeğe karşı gösterdiğin irade için tebrik ederim canım
iradeli olmaya çalışıyorum canım..inşallah öyleyimdir...ah ah bilsen nasıl istiyorum spor yapmayı ama benim kız 2.5 aylık..çok fazla yalnız duramaıyor..oyuncaklarla oynamayı öğrense bırakırım ama onun uyuduğu zamanlarda da anca ev işini yapıyorum yemek yapıyorumbeyazlilyum ikramları geri çevirmen çok güzel iradelisin demek ki
canını fazla sıkma bence biraz fazla spor veya ev işini abartarak yakarsın o zeytinyğlıların kalorısını
inşallah dediğin gibi olur canım annem çok kullanıyor...özgecim sıkma canını
zeytinyağı iyi kolesterol yükseltiyor ve bizim için çok faydalı..yağ yakımınıda tetikler hem
çabuk giderirsin merak etme kilo almışsan bile
beyazlilyum inşallah düzene sokarsın senin fıstığın daha çok küçük onun sana daha çok ihtiyacı var allah bağışlasın
şebnem canım banu arkadaş kim rumuzu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?