selam kızlar.
dün evde yoktum yazamadım.bugün de ancak girebildim.işlerim vardı.,
dün sabah:1 adet gül börek+salata
dün öğlen:2 köfte +1patates (kızartma)+cacık
dün akşam üstü:1 küçük poğaça
dün akşam:1 bardak süt+3 kaşık mısır gevre
akşam yemeği yemiyerek dengelemeye çalıştım.
bugün
evde kahvaltı yapamadım.1 poğaça+çay içtim
10 da 2 adet kuru incir
öğlen:1 tabak taze fasulye+3 kaşık pilav+1 dilim ekmek
haftasonu yediklerim kuruydu hep.içim de kurumuş.şimdi kuşburnu içiyorum.
geçen hafta yürüyüş yapamamıştım pek.yarın tekrar başlıyorum ama daha erken çıkmayı düşünüyorum artık.öğlenleri yürümek imkansızlaşıyo.
Banu bende bugün fasulye aldım:))
Bizimkiler salçasız sevmiyor, 3-4 domates koyuyorum ama en az 1 kşk salçada oluyor. Salçanın kalorisi çok mu ki?
.
rutin kontrol sayılır şeker..İnşallah senin sonuçlarda iyi çıkar, rutin bir kontrol mü, şikayetin mi vardı?
inşallah dediğin gibi olur canım annem çok kullanıyor...
kız sus tartılmamak için zor tutıyorum kendimi zaen kandırma beni..benim kadar kilo verebilen oldumu sahi merak ettimde :jeyyar:
:1rolleyes:
ben 1 kg verebildim
şeker ben iyiyimde senin kahvaltı hiç olmamış..se4lm kızlar sabah kahvaltıda ik kaymaklı bisküvi yedim bide kahve içtim şimdi öğlen yemeği yedim taze fasülye vardı . 3 dilim ekmekle .
haziran sonunda kzenimin nişanı var temmuz sonuda başka bi kuzenimin düğünü var bu sıralar ben çok dikkat edicem ama lütfen sizde bana aşırı olan herşeyimi söleyin .
kuzu geçmiş olsun canım
özge hoşgeldin .. ayyy bende bissürü yapmıştım canım çıkmıştı :) kuzucuk nasıl
şebom şahnur derya banu akrep nasılsınız kızlar unuttuğum varsa affola :)
şebıoo kız yeniler fena çıktı biri 1 kg diğeri 1,5 kg vermiş ne yapsak ki:)
şaka bir tarafa kızlar banu ve derya tebrik ediyorum sizleri ne güzel darısı bizim başımıza
kızlar benim kurs bu hafta sormayın 9,30 da bitiyor canım sıkkın o saatte eve gidip ne yapaaksam neyse sıktık sonuna geldik kursun inşallah bu da bitecek,
fundacım valla bu diyeti söyledim diyetisyene bakalım ne olacak kilo almazsın yaklaşık 1340 cal lik bir diyet dedi görecez bakalım bu haftasonuna kadar ne olacak
kamerim kolay gelsin senin işin çoktur
hayal nerelerde bu arada yahuu öğleyin cepten aradım işin yoksa buluşalım diye ama cebi kapalıydı öğlen tunalıya gitmiştim onun işyerine çok yakındım ama kısmet olmadı ne yapalım
ah ah ben sana dedim dimi yazık oldu paracıklara yasakkelimeŞahnurcum hoşgeldin ,analizini gördün mü 807 i sayfaya bak :)
Bence 1340 kalori çok ideal, bende geçen hafta akupunk diyetiyle açlıktan öldüm, vere vere 1 kg. vermişim nasıl sinir oldum bende vurdum yemeğin gözüne gözüne:) Ama pasta, kuruyemiş falan yemedim (dilime sakız oldun artıkın:))))
Yani sporumu yapıp yemeği artırınca kg.verebildim. Bizim bünyeler kıtlık diyetlerini sevmiyor. çünkü metomuzu maffetmişiz. (
evet yaa bende bu hafta sanmıştım ama iki hafta varmış ohh beeNurcan bu hafta değil 5 Hazirana kadar.
iki haftada yani iiyi o zaman 1.5 ar kilo vermem lazım :)) 5 haziranda diploma alırım eğer verirsem ..veremessem tasdiknama :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?