Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banucum takıma her yeni girenden bu atağı bekliyoruz :)

Bende ilk girdiğimde bireyselde 3. olmuştum.
Hadi bakalım 2niz birbirinizi gaza getirin, ensesinden düşmeyin, akşam yürüdün mü; ne yedin diye:)

se4lm kızlar sabah kahvaltıda ik kaymaklı bisküvi yedim bide kahve içtim şimdi öğlen yemeği yedim taze fasülye vardı . 3 dilim ekmekle .

haziran sonunda kzenimin nişanı var temmuz sonuda başka bi kuzenimin düğünü var bu sıralar ben çok dikkat edicem ama lütfen sizde bana aşırı olan herşeyimi söleyin .
kuzu geçmiş olsun canım
özge hoşgeldin .. ayyy bende bissürü yapmıştım canım çıkmıştı :) kuzucuk nasıl
şebom şahnur derya banu akrep nasılsınız kızlar unuttuğum varsa affola :)

iyidir çokk teşekkürler...
artık fasülye mevsimi başladı hepimiz hemen hemen taze fasülyeyi yiyiyoruz ama sebzelerinde yapılışı çok önemli değilmi?mesela salçalı ve yağlı olduğunda bence diyete çok aykırı oluyor çok az zeytin yağıyla sosunuda domates ve sarımsakla yaparsak hemde lezzetli olur diye düşünüyorum

Selam Beci hafta sonun ne iyi nede çok kötü ama poğaçalar olmasa iyiymiş, yürüşü akşma yada sabah yapabilirsin çok zevkli oluyor serinlikte, sıcakta işkence gibi

şebıoo kız yeniler fena çıktı biri 1 kg diğeri 1,5 kg vermiş ne yapsak ki:)
şaka bir tarafa kızlar banu ve derya tebrik ediyorum sizleri ne güzel darısı bizim başımıza
kızlar benim kurs bu hafta sormayın 9,30 da bitiyor canım sıkkın o saatte eve gidip ne yapaaksam neyse sıktık sonuna geldik kursun inşallah bu da bitecek,
fundacım valla bu diyeti söyledim diyetisyene bakalım ne olacak kilo almazsın yaklaşık 1340 cal lik bir diyet dedi görecez bakalım bu haftasonuna kadar ne olacak
kamerim kolay gelsin senin işin çoktur
hayal nerelerde bu arada yahuu öğleyin cepten aradım işin yoksa buluşalım diye ama cebi kapalıydı öğlen tunalıya gitmiştim onun işyerine çok yakındım ama kısmet olmadı ne yapalım

Banu bende bugün fasulye aldım:))

Bizimkiler salçasız sevmiyor, 3-4 domates koyuyorum ama en az 1 kşk salçada oluyor. Salçanın kalorisi çok mu ki?

Kızlar ben yürüyüşümü hiç bırakmıyorum. Dün öyle yoğun geçti ki,ama yinede 20.30 da çıkablidim.

Gecen Cuma dr. işlerim old. kızımın okuma bayramı olduğundan akşam çıkmam imkansızd1, bende sabah kalkıp 6.15 den 7.30a kadar çıkıp sporumu yaptım. Yeme içme konusunda iddialı laflar edemem ama spor konusunda beni ve akrebi örnek alın lütfen. Ben hem çalışıyorum, hemde 2 çocuğum var, birinin ödevi diğerinin bezi, yemeği derken çok yoruluyorum ama her akşam eşim geldikten sonra mutlaka çıkıyorum.

Zorlamadan olmuyor bu işler. Çeşitli nedenlerle akupunktur diyetini bozdum fakat Cumaya göre eksideyim bende.

Şahnurcum hoşgeldin ,analizini gördün mü 807 i sayfaya bak :)

Bence 1340 kalori çok ideal, bende geçen hafta akupunk diyetiyle açlıktan öldüm, vere vere 1 kg. vermişim nasıl sinir oldum bende vurdum yemeğin gözüne gözüne:) Ama pasta, kuruyemiş falan yemedim (dilime sakız oldun artıkın:))))

Yani sporumu yapıp yemeği artırınca kg.verebildim. Bizim bünyeler kıtlık diyetlerini sevmiyor. çünkü metomuzu maffetmişiz. (

Banu bende bugün fasulye aldım:))

Bizimkiler salçasız sevmiyor, 3-4 domates koyuyorum ama en az 1 kşk salçada oluyor. Salçanın kalorisi çok mu ki?

.

canım salçanın kalorisi çok değil 100 gr 98 kalori ama ben salçalı bi yemek görünce direk ekmek banarak yemek istiyorum onun için salça hiç kullanmıyorum

ArkadaŞlar acıl Çıkmamlazım ıyı akŞamlar
banu canım senınle hemen plan yapalım yarın hemen hemen rahat olurum
ÖptÜm hepınızı

iki haftada yani iiyi o zaman 1.5 ar kilo vermem lazım :)) 5 haziranda diploma alırım eğer verirsem ..veremessem tasdiknama :roflol: :roflol: :roflol:

İnşallah senin sonuçlarda iyi çıkar, rutin bir kontrol mü, şikayetin mi vardı?
rutin kontrol sayılır şeker..
tokluk şekerine takılmıştım acaba bende varmı diye
doktorla konuştum genel bir kontrol verdi ama çok şükür herşey normal..

inşallah dediğin gibi olur canım annem çok kullanıyor...

merak etme öyle şeker..hatta bugün diyet uzmanı verdiği lstede zeytinyağını şart koşuyor
benim kadar kilo verebilen oldumu sahi merak ettimde :jeyyar:

:1rolleyes:
kız sus tartılmamak için zor tutıyorum kendimi zaen kandırma beni..
karar verdim cumadan cumaya tartılıcam aralarda fazla çıktığımda moralim çok bozuluyor çünkü..
bir iki gündür gören zayıflamışsın diyor ama tartılmicaamm cumayı beklicem
ayy inşallah eksilmişimdir
ben 1 kg verebildim

ne güzel ne güzel

şeker ben iyiyimde senin kahvaltı hiç olmamış..
kaymaklı bisküvi cısssss
klava:şeker hiç mızmızlanmak yok ensendeyim ona göre
ben anlamam kurs felan akşam o saatten sonra bir porsiyon meyveden başka bişii yemek yok..
ve de spor şeker..sporda yapılacak..15 dk da olsa yapılaak tıpkı wc ihtiyacı gibisengözlerimebaksanab
ah ah ben sana dedim dimi yazık oldu paracıklara yasakkelime
o kadar aç bırakıyorlarki bugün diyet uzmanı da dedi çok aç kalan vücut belli bir zaman sonra biranda kilo alıyor
Nurcan bu hafta değil 5 Hazirana kadar.
evet yaa bende bu hafta sanmıştım ama iki hafta varmış ohh bee
iki haftada yani iiyi o zaman 1.5 ar kilo vermem lazım :)) 5 haziranda diploma alırım eğer verirsem ..veremessem tasdiknama :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün dr arkadaş beni diyet uzmanına da yönlendirmişti harika şeyler konuştuk ve bana liste verdi hepsini paylaşıcam sizlerle..
ama önce halı yıkamam lazım
bu saatte ne halısı demeyin valla yıkicam spor niyetine sonrada egzersizlerimi yaparım
ooohhh çilli kilo vereez çilliii
çilli bom bom bom

bugün ne yediimm
8:30 bir elma bir kuru kayısı
11:30 bir dilim kepek ekmeği,bir kibrit kutusu peynir,domates salatalık,iki zeytin
öğleden sonra toplantı vardı mercimekli köfte salata yedim..iki kuru pasta şekersiz çay
18:30 dört kaşık bezelye(etsiz),bir dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,yağsız salata

sabah ta 5 te kalktım..
7 ye kadar evi temizledim..eşim erken gidince yürüyüşe çıkamadım bende temizlik yaptım süpper oldu

selam kızlar....
bugün sabah salatalık domates,peynir,2 zeytin ve şekersiz çayla kahvaltı ettim
öğlen patlıcan yemeği ve salata
akşama çorba ve salat bide yoğurt
ara öğünlerde altınbaşak ve armut yedim
bende halı yıkamak istiyorum ama herhalde haftasonuna olur o...babasının kızına iyice bakması lazım...yarıda bırakırsam olmaz o işşşşş

inşallah canım
yaparsın merak etme hafta snuna
büyüsün benimki gibi yanında biter artık bende yapıam diye

sebnemcim ben ikili grup olayiina varim demistim nasil oluyor bide anlatirsan iyi olur

kusura bakmayin kizlar direk konuya daliyorum ama inanin hic vaktim yok hemen yazip cikiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…