selam kızlar....
bugün sabah salatalık domates,peynir,2 zeytin ve şekersiz çayla kahvaltı ettim
öğlen patlıcan yemeği ve salata
akşama çorba ve salat bide yoğurt
ara öğünlerde altınbaşak ve armut yedim
bende halı yıkamak istiyorum ama herhalde haftasonuna olur o...babasının kızına iyice bakması lazım...yarıda bırakırsam olmaz o işşşşş
Banu bende bugün fasulye aldım:))
Bizimkiler salçasız sevmiyor, 3-4 domates koyuyorum ama en az 1 kşk salçada oluyor. Salçanın kalorisi çok mu ki?
Kızlar ben yürüyüşümü hiç bırakmıyorum. Dün öyle yoğun geçti ki,ama yinede 20.30 da çıkablidim.
Gecen Cuma dr. işlerim old. kızımın okuma bayramı olduğundan akşam çıkmam imkansızd1, bende sabah kalkıp 6.15 den 7.30a kadar çıkıp sporumu yaptım. Yeme içme konusunda iddialı laflar edemem ama spor konusunda beni ve akrebi örnek alın lütfen. Ben hem çalışıyorum, hemde 2 çocuğum var, birinin ödevi diğerinin bezi, yemeği derken çok yoruluyorum ama her akşam eşim geldikten sonra mutlaka çıkıyorum.
Zorlamadan olmuyor bu işler. Çeşitli nedenlerle akupunktur diyetini bozdum fakat Cumaya göre eksideyim bende.
sahi sölemiştim dimi haftaya 1,5 kg eksik başladım diyekaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
ben 1 kg verebildim
aaaa çok sevindim bak buna kaydirigubbakcemile2
sakın kilo verdim diye diyetini bozma canımmm devammmm
valla ikinizi de tebrik ediyorum süpersiniz :hooray:
bu hafta böyle devam edersek kimse tutamamaz bizi kaydirigubbakcemile5
Herkeze günydın
akşam semiz otu ve marul salatası yedim ama çok mutsuz oldummm mutsuz olunca da aklımda bi sürü kaçamaklık şey geçti bunları yazmıcam tabiki olurya canı isteyen olur dayanamaz yer ama ben şeytana uymadım ve yemedim
neyse sabah yine lıgt peynirim domates ve salatalığım kocaman bardak çayım la güne başladıkk
günaydın hepinize
akşam türlü yoğurt 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav yedim
sabah peynir domates 1.5 dilim ekmekle kahvaltı
öpüldünüz
aaaa çok sevindim bak buna kaydirigubbakcemile2
sakın kilo verdim diye diyetini bozma canımmm devammmm
valla ikinizi de tebrik ediyorum süpersiniz :hooray:
bu hafta böyle devam edersek kimse tutamamaz bizi kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.
ben dün akşam 1tabak patates yemeği+salata yedim
bugün 40 dakika hızlı yürüyüş+2 dilim ekmek+2domates+1parça peynir yedim
1haftada vücut hamlamış.baçaklarım koptu yürürken.
tartıda fark yok aynı kilodayım kahretsinki.
canım benim 0,9 kg vermem lazımmış dün görmüştüm bakalım nasıl olacakŞahnurcum hoşgeldin ,analizini gördün mü 807 i sayfaya bak :)
Bence 1340 kalori çok ideal, bende geçen hafta akupunk diyetiyle açlıktan öldüm, vere vere 1 kg. vermişim nasıl sinir oldum bende vurdum yemeğin gözüne gözüne:) Ama pasta, kuruyemiş falan yemedim (dilime sakız oldun artıkın:))))
Yani sporumu yapıp yemeği artırınca kg.verebildim. Bizim bünyeler kıtlık diyetlerini sevmiyor. çünkü metomuzu maffetmişiz. (
klava:şeker hiç mızmızlanmak yok ensendeyim ona göre
ben anlamam kurs felan akşam o saatten sonra bir porsiyon meyveden başka bişii yemek yok..
ve de spor şeker..sporda yapılacak..15 dk da olsa yapılaak tıpkı wc ihtiyacı gibisengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
kızım maşallah sabahın köründe yürüyüş iyi yapıyon yaasabah ta 5 te kalktım..
7 ye kadar evi temizledim..eşim erken gidince yürüyüşe çıkamadım bende temizlik yaptım süpper oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?