Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1. yürüyüş / 30 dk
2. bacak esnetme / 25 kez
3. yere yat bacak kaldir / 50 kez
4. stepper / 50
5. ters mekik / 10(elveda rumeliyi seyrederken yapamadım yaa)
6. ip atlama (zıplama) 50
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 200
12. çömelme / 25
13. görünmez sandalye /50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 15

tete bu kaa

hoşgeldin canım merak ettim :1shok:sen süt vermiyormusun veriyorsan sütün azalmadımı çok az yiyorsun bende öyle yedim baktım sütüm azaldı benim için bebeğim:ecrin_bebek: daha önemli o emsinde ben bir yıl daha şişko gezmeğe razıyımcokacimcoook

canim benim bahsetigim diyette 1 kasik biber salcasinin puani 0,5 domates salcasi 0 puan ayrica tuzda 0 puan demekki zarari yok

kızlar diyetisyen 1200 kalorilik diyet listesi verdi
YASAKLI YıYECEKLER:

şeker,şekerli tatlılar(bal,reçel,marmelat,şurup,pekmez v.s.)
hamur işleri,börek,çörek,pasta,kek,kurabiye,çikolata,dondurma v.s.
alkollü içecekler,likör,meşrubatlar
yağda kızartmalar,kavrulmuş ve sos ilave edilmiş yiyecekler
kuruyemişler
sucuk,salam,sosis,pastırma,çemen
krema,kaymak,mayonez,tavuk derisi,cips v.s.
terkibi bilinmeyen gıdalar (diabetik tatlılar,reçeller)
tereyağı,kuyrukyağı,içyağı
sakatatlar
listede belirtilmemiş her türlü besin

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben altınbaşak yemeği bıraktım baktım daha çok kilo almaya başladım açkalınca canım tatlı istiyor bu sefer tatlıya dayanıyorum az yemeğe çalışıyorum ve 3hafta sonra ftnıss a başlıyacam inş o zaman kilo veririm bu arada kilomu korumaya çalışıcam hepinizi öpüyorum mucuk

sahi sölemiştim dimi haftaya 1,5 kg eksik başladım diyekaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

aaaa çok sevindim bak buna kaydirigubbakcemile2
sakın kilo verdim diye diyetini bozma canımmm devammmm

ben 1 kg verebildim

valla ikinizi de tebrik ediyorum süpersiniz :hooray:

bu hafta böyle devam edersek kimse tutamamaz bizi kaydirigubbakcemile5

günaydın hepinize

akşam türlü yoğurt 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav yedim
sabah peynir domates 1.5 dilim ekmekle kahvaltı

öpüldünüz

Herkeze günydın
akşam semiz otu ve marul salatası yedim ama çok mutsuz oldummm mutsuz olunca da aklımda bi sürü kaçamaklık şey geçti bunları yazmıcam tabiki olurya canı isteyen olur dayanamaz yer ama ben şeytana uymadım ve yemedim
neyse sabah yine lıgt peynirim domates ve salatalığım kocaman bardak çayım la güne başladıkk

canım çok sağoll haftaya 1,5 kg eksik başaldım bu haftada birazcıkk kg verebilirsem süper olucakk kaydirigubbakcemile3

Valla çok iyi Banu, sabah ekmek yemedin mi hiç, ben akşamı okadar hafif geçirsem sabaha gözüm dönerdi. Bence sen iyi konsantre olsun bu işe, bu iniş trendini bozma sakın.

günaydın hepinize

akşam türlü yoğurt 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav yedim
sabah peynir domates 1.5 dilim ekmekle kahvaltı

öpüldünüz

Funda sende yeme içme işinde iyisin, yürüyüşe devam mı?

Funda senin eşin Özge miydi?

Kızlar hadi herkes 1 er versinde bu hafta 1. olalım. Hadi gaza gelin birazzzzzzzzzzz.

evet şebocum bu hafta birinci olmalıyız....
geçen hafta 13.takımdı sanırım takımlar arasında birinci... bireysellikteki sıralama da 3 kişide onlar... onları örnek alalım...

Orticim kendinden bahset birasda, hafta sonun nasıldı yürüyüşlerin ne alemde, ben sana raporumu vereyim. Şu ana kadar( hafta anlamında) 2,5 saat yürüyüşümü tamamladım. 1,4 saatim kaldı taaaaaammm mıııııı? (Çok güzel hareketleri seyreden varmı :))) 30 dk pilates yaptım Ebru Şallıdan .

Dün akşam: 5 köfte(küçük), 2 kaşık fırın patates, salata

Sabah:1 kepek ekmeği, domate pinir, birde minnak bir simit(çeyrekden az)

Haaa bu arada yeniler verirde bizz veremezmiyiz bende Cumadan beri 1 kg. vermiş bulunmaktayım. alkisalkisalkis Hedefim 1 daha. hihoyyyt

ben akşam bir kase domates çobası içtim ve salata yedim....

sabahta 2 dilim çavdar ekmeği domates-salatalık-biber-peynir-zeytin ve şekersiz çay...

günaydın kızlar.
ben dün akşam 1tabak patates yemeği+salata yedim
bugün 40 dakika hızlı yürüyüş+2 dilim ekmek+2domates+1parça peynir yedim
1haftada vücut hamlamış.baçaklarım koptu yürürken.
tartıda fark yok aynı kilodayım kahretsinki.

şebom hafta sonum 3-4 saat arası yürüdüm ama tempolu değil.... olsun bunada şükür dün akşamda 1 saat yürüdüm yine orta tempoda....
yemem içmem hafta sonu idare eder diyim...
ama dünden beri çok iyi gidiyorum aman nazar değmesin benimde bu hafta hedefim 1 kilodan fazla vermek bakalım bu hafta iddialıyız... alkisalkisalkis

beci çok güzelll hadi senden de bu hafta iyi bir derece bekliyoruz... hihoyyyt

Esra sevindim valla, hadi bakalım analizini gördün dimi?

Beci sabret, sakın bozma, sonra hızlı iner kilon görürsün. sen 2li sisteme varmısın.

Yasemin sormuştu ne olaki diye.

2 li gruplar olduk. Takım arkadaşını kontrol ediyorsun. Yürüyüşünü yaptınmı, az ye vs. diye.
Bir de kuralı var. Haftalık 4 saat yürüyüşü tamamlamak. Arkadaşını bu anlamdada kontrol edeceksin. Bir yaptırımı yok ama birinin nefesini ensende hissetmek, hesap verme sorumluluğu itici güç oluşturuyor.

günaydınlarr yoğun bir iş sabahından selam deyip çıkcam

canım benim 0,9 kg vermem lazımmış dün görmüştüm bakalım nasıl olacak
bende dün sabah yürüyüşümü yaptım 50 dk yürüyüş 10 dk parktaki aletler
dün diyet listeme uydum ama akşam 3 tane badem yedim (kaçamağım bu oldualkisalkisalkis) pasta yemedim valla gözüm döndü canım istedi yemedim sadece 3-4 tane eve gelince malta eriği yedim ben tartıya çıkmıyom valla bakalım ne olcak cumaya diytisyenim yasakladı hergün tartıya çıkmamı

canım yapıyom sporumu bu sabah eşim eskişehire gittiği için yürüyüş yapamadım oğluş evde yalnız kalmasın diye ama yarın sabah yürüyeceğim gene 1 saat

sabah ta 5 te kalktım..
7 ye kadar evi temizledim..eşim erken gidince yürüyüşe çıkamadım bende temizlik yaptım süpper oldu
kızım maşallah sabahın köründe yürüyüş iyi yapıyon yaa
süpürge ile ev süpürürken komşular kızmıyorlar mı?

bu arada kızlar yaa iş temposundan katılımım çok yoğun değil kusura bakmayın ok mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…