Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet şebom gördüm totoyu kaldırmak bu koca boğaza hakim olmak lazım 5 hazirana kadar 1,80 vermem lazım.... :mymeka: klava:

günadin hanimlar,

sebnemcim benim esim kiim

bugünden itibaren diyete devam dün de dikkat etmistim kahvaltimi yapmadim daha ama tabagimi hazirladim 5 yesil zeytin biraz beyaz peynir salatalik ve haslanmis yumurta birde bir dilim kepek ekmegi

Valla çok iyi Banu, sabah ekmek yemedin mi hiç, ben akşamı okadar hafif geçirsem sabaha gözüm dönerdi. Bence sen iyi konsantre olsun bu işe, bu iniş trendini bozma sakın.

canım ben ekmek yemeyi çok seviyorum onun için bir dilim yersem 2.sine mutlaka elim gider kendimi biliyorum e ekmeği kaçırdım nasıl olsa der yemeklerede gider onun için ipin ucunu bırakmama adına akşam ekmek hiçç yemiyorum sabah bazen 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum ama oda metabolizmam hızlansın öğlene kadar tutsun diye

dün spor yapamadım ama oğlumla yarım saat hopladık zıpladık oyunlar oynadık ter içinde kaldım

canım keşke hamileliğimde de biraz iradeli olsaydımda 30 kg almasaydım ama neyse geçti o günler dimi bende kızımla beraber emekliyorum çoğunlukla bütün evi geziyoruz emekleyerek koşturma oynuyoruz kaç kaç diyorum o kaçıyo ben arkasından valla bu emekleme olayını tavsiye ederim kızlar baya yoruyo insanı yürüme çalışmaları yapıyoruz artık yürüyünce de koşturma oynarız kuşumla

ya bende ekmek yemeyi çok severim yemek vermesinler yavan ekmek yiyim o kadar çok yaniii.
bende elimi uzatırsam gerisi geliyor çavdar ladım kendime tok tutuyor kahvaltıda iki dilim kafi geliyor..

dün spor yapamadım ama oğlumla yarım saat hopladık zıpladık oyunlar oynadık ter içinde kaldım

hiç hareket etmemekten iyidir.... alkisalkisalkis

canım bebişin kaç aylık bizim ki kovalamayı seviyor 2 haziranda 1 yaşını dolduracak hiç yürümek gibi bir çabası yok. popoyu o tarafa bu tarafa ata ata emeklemeye bayılıyor...

canım bebişin kaç aylık bizim ki kovalamayı seviyor 2 haziranda 1 yaşını dolduracak hiç yürümek gibi bir çabası yok. popoyu o tarafa bu tarafa ata ata emeklemeye bayılıyor...

bebişim 9 aylık bazen kaç kaç dediğimde bana doğru gelmeye başlıyo o zaman ben kaçıyorum gerçi dizlerim gidecek bi gün eee kaç kg taşımaya çalışyo :dance:

çok tatlı oluyo o popolar teyzesiiiii diyet yapmasam yerim valla :kaydirigubbakcemile3:

maaşallah canım Allah bağışlasın... Ben dayanamayıp ısırıyorum valla... :sm_cool:

şebom yürüyüş işi yattı bizim ya oğluş erken kalkıyor sabahları kıyameti koparıyor göndermiyor ben de 8.15 gibi bakıcıya vermek zorundayım sonra da işe zor yetişiyorum zaten
ama işe geliş gidişlerle 4 saati tamamlıyorum şimdilik
steppera ağırlık vermem lazım benim

fundacım günlük 4 saat yürüyüş yapıyorsan çok iyi valla.

ama ben yanlış anladım sanırım sen haftalık 4 saat diyorsun...

slm kızlar
1 haftadır 7.takımdayım ama orası bana pek birşyeler verebilecekmiş gibi durmuyor.takımın motivasyonu çok düşük.paylaşımlarınızı okuyorumda aranıza katılmak istiyorum.yeriniz olmasa bile sadece paylaşımda bulunabilirmiyim?ciddi motivasyona ve paylaşıma ihtiyacım var.

Semiha hoşgeldin, tabi ki kataılımda bulunabilirsin.Kendini tanıtsana bize, kiloları nasıl aldın mesela, kaçsın kaç olmak istiyorsun, neler yapıyorsun vermek için?

KIzlar öğlen 3-4 grissini ile tulum peyniri ve domates yedim.

Görenler zayıflamışsın diyor:))

semihacım kardeş takım da aslında paylaşım iyi olur ama bugünlerde işleri yoğun olabilir tabi ki bizimle birlikte motive olacaksan ne mutlu bize hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…