- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Esra sevindim valla, hadi bakalım analizini gördün dimi?
Beci sabret, sakın bozma, sonra hızlı iner kilon görürsün. sen 2li sisteme varmısın.
Yasemin sormuştu ne olaki diye.
2 li gruplar olduk. Takım arkadaşını kontrol ediyorsun. Yürüyüşünü yaptınmı, az ye vs. diye.
Bir de kuralı var. Haftalık 4 saat yürüyüşü tamamlamak. Arkadaşını bu anlamdada kontrol edeceksin. Bir yaptırımı yok ama birinin nefesini ensende hissetmek, hesap verme sorumluluğu itici güç oluşturuyor.
Valla çok iyi Banu, sabah ekmek yemedin mi hiç, ben akşamı okadar hafif geçirsem sabaha gözüm dönerdi. Bence sen iyi konsantre olsun bu işe, bu iniş trendini bozma sakın.
dün spor yapamadım ama oğlumla yarım saat hopladık zıpladık oyunlar oynadık ter içinde kaldım
canım ben ekmek yemeyi çok seviyorum onun için bir dilim yersem 2.sine mutlaka elim gider kendimi biliyorum e ekmeği kaçırdım nasıl olsa der yemeklerede gider onun için ipin ucunu bırakmama adına akşam ekmek hiçç yemiyorum sabah bazen 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum ama oda metabolizmam hızlansın öğlene kadar tutsun diye
dün spor yapamadım ama oğlumla yarım saat hopladık zıpladık oyunlar oynadık ter içinde kaldım
canım keşke hamileliğimde de biraz iradeli olsaydımda 30 kg almasaydım ama neyse geçti o günler dimi bende kızımla beraber emekliyorum çoğunlukla bütün evi geziyoruz emekleyerek koşturma oynuyoruz kaç kaç diyorum o kaçıyo ben arkasından valla bu emekleme olayını tavsiye ederim kızlar baya yoruyo insanı yürüme çalışmaları yapıyoruz artık yürüyünce de koşturma oynarız kuşumla
canım bebişin kaç aylık bizim ki kovalamayı seviyor 2 haziranda 1 yaşını dolduracak hiç yürümek gibi bir çabası yok. popoyu o tarafa bu tarafa ata ata emeklemeye bayılıyor...
bebişim 9 aylık bazen kaç kaç dediğimde bana doğru gelmeye başlıyo o zaman ben kaçıyorum gerçi dizlerim gidecek bi gün eee kaç kg taşımaya çalışyo :dance:
çok tatlı oluyo o popolar teyzesiiiii diyet yapmasam yerim valla :kaydirigubbakcemile3:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?