Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol arali gun olmus canim :)) kemalpasalarda yenmis :)) ama insan tutamiyo kendini yaa :) ama yemek yenmiyoki su icmekden ileriki gunlerde duzelir listeler insallah :):)

Aksam az yiyince saat on gibi aciktim dayanamadim spordan sonra yedim bi kac biskuvi kaptanim
Bisey sorcam hosaf kalorilimidir gecen sene bende ramazanlikda kabizlik sorunu olmustur susuzlukdan dolayi annemde hergun kayisili uzumlu hosaf icirirdi bagirsaklar calisir die eger kaloriliyse icmicem bu sene

Topraks canim dun seninki birikmis biseylerin bosalmasi olmus galiba insan bazen aglayinca birileriyle konusunca o kadar rahatliyoki sende rahatladiysan ne mutlu sana bugun sakin kafayla dusununce gulup geciyosundur bile

salı menümü yazıyım

sahur
apartmandaki komşularla toplanıp çatıda yaptık o yüzden çeşit çoktu
1 yumurta
1 haşlanmış patates
2 kaşık lor
bikaç çeri domates
3 biber
1 bardak çay
2 dilim ekmek
bikaç üzüm
1 kayısı
2 bardak su

akşam
iftarı da çatıda yaptık sofra keyfimiz baya uzun sürdü :))
cok az corba 2 kaşık faslye 2 kaşık pilav salata
2 dilim karpuz 1 kahve yarım soda tatlı da vardı yemedim zaten şişlik yüzünden fazla cıkıyorum (
4 bardak su

spor iftardan önce 1.5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
topraks ben yeni bi tartı aldım normalden 4 kilo fazla çıkarıyo bikaç yerde tartıldım şişlik yüzünden 5 kilo fazla çıkarıyo hem wc sorrunu hemde regl yzünden (( yani şuan evdeki tartıya göre 9 kilo fazla görünüyo tartı değişikliğinde ne yapılıyodu kilo bildirirken ???

ona bakıcam canım 9 kilo çok fazla dün yazdığını gördüm aklımda, fakat hem izinden döndün hem tartı değiştirdin onunla ilgilenicem

bu arada rapunzel kilo vermek istiyomusun gerçekten? daha yeni izinden döndün ama lütfen biraz kendini topla artık çok gençsin, daha önümüzdeki yıllarda kilo almana sebep olacak çok durum olacak, motivasyonunu düşük görüyorum. Umarım izine ayrılmadan önceki gibi olmaz,

hadi bi gayret kurtulalım şu kilolardan artık

bunu nerden cıkardın cnm zaten vazgecmeyim diye izine ayrıldım gezdim kafamı toparladım öyle döndüm 79 dediğim için kafan karıştı sanırım tartıyı değiştirmeseydim 75 çıkıcaktım 4 kilosu tartı farkı.....o 5 kilo da şişlikten dolayı..diyetime bozmamaya gayret ettim kaçamakları saydım 3 haftada 2 kacamak oldu bi doğum günü vardı çok küçük bi dilim pasta yedim bide cok az dondurma....

canım benim bence cok güzel bir menü kaçamaklı değil bende dün gece aynılarını yedim :)
iftarda da sebze yemeği olucak

kaçamakların cok değil canım ben daha fazlasını bekliyordum açıkçası aferin sana su kilo verme işini kafamızda bitirelim güzelim :)
başarıcaz elif beraber :)

toprağım ne oldu sana bebeğim keyifini ne kaçırdı
müsait olduğun bir zaman telefonda konuşalım hem benim sana sormak istediğim bir kaç bir seyler var

kızlar ya acayip susadım dilim dısarda geziyorum resmen :))))
şimdi çarsıya gidicez kızımla :))

peki bakalım o zaman tam gaz devam cuma sabahı tekrar kilo bildiricen yanlız umarım şişlik inmiş olur, bu arada ben de şiştim sanırım regl olabilirim ya da gece yemek yaramadı ahhhh ah aus demişti banada dinlemedim

nerden çıkardığım sorusuna olan cevap hakkımı sonraya saklıyorum

Merhabalar.Daha öncede yazmistim,takima katilmak icin fakat kabul edilmemistim.Yinede ara sira takip ediyorum sizi.

Zeynep_canan sizden bir ricam olacak,kirmazsiniz umarim...

Bi ara diyet listenize denk gelmistim,eger hala duruyorsa onu tekrar gönderebilirmisiniz.Mümkünse özel mesajla gönderebilirmisiniz bana.
Ramazan listesi degil,normal olan.Oruc tutamadigimdan normalini istiyorum...

kendi diyet günlügümü kurmaya karar verdim.Saglikli ve sporla veririm umarim kilolarimi....

Iyi günler hepinize...

zeynep gezmede ben ekliyim listeyi :)

saol zeynep abla kilo vermeye kararlıyım tabiki vazgecmek yok

inmiş olacagını sanmıyorum ya kendimi çok kötü hissediyorum patlıcam nerdeyse ya haftaya bi kısmı inmiş olur çünkü şuan reglnin de şişliği var

merhaba kizlar otele gelebildk sonunda ins bogazima hakim olabilirim verdigim kilolari geri almak istemiyorum optm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…