- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Bol arali gun olmus canim :)) kemalpasalarda yenmis :)) ama insan tutamiyo kendini yaa :) ama yemek yenmiyoki su icmekden ileriki gunlerde duzelir listeler insallah :):)selam kızlar dünkü menümü yazayım
sahurda
1 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
yarım k.kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
3 kuru kayısı
ara
1 aktivia yoğurt
ara
yarım kase nesfit+süt
ara
5 baden
yarım bardak soğuk yeşilçay
akşam
bir tabağa bulgur pilavı+ et sote+patlıcan salatası
salata
2 kemal paşa:26:
su 1,5 lt
spor yok
kolay gelsin canım, kete tahinli mi çok severim:)))
sağol tatlım ben oruç tutmuyorum ama evdekilere hazırlıyorum
ramazanın ilk günleri biraz şaşacak ama bu hafta menüler toparlanır hafiften :)
afiyet olsun canım, bisküvi göze batıyor ama ilk iftar ramazanda biraz gözleri kapatacaz artık bunlara:))
ne güzel ben serdim spor işini yine((
gece komşular vardı gelemedim ben bahçede çay falan içildi bırakamadım milleti
evet kesinlikle dost çok önemli
sağol canım biraz abarttım sanırım, vardır her şerde bir hayır
maşallah kuzuma ne tatlı öyle :)
elif hos geldin ablam toprak bu gün pek gelemedi akşam yada yarın bakar :)
topraks ben yeni bi tartı aldım normalden 4 kilo fazla çıkarıyo bikaç yerde tartıldım şişlik yüzünden 5 kilo fazla çıkarıyo hem wc sorrunu hemde regl yzünden(( yani şuan evdeki tartıya göre 9 kilo fazla görünüyo tartı değişikliğinde ne yapılıyodu kilo bildirirken ???
bu arada rapunzel kilo vermek istiyomusun gerçekten? daha yeni izinden döndün ama lütfen biraz kendini topla artık çok gençsin, daha önümüzdeki yıllarda kilo almana sebep olacak çok durum olacak, motivasyonunu düşük görüyorum. Umarım izine ayrılmadan önceki gibi olmaz,
hadi bi gayret kurtulalım şu kilolardan artık
canım benim bence cok güzel bir menü kaçamaklı değil bende dün gece aynılarını yedim :)salı menümü yazıyım
sahur
apartmandaki komşularla toplanıp çatıda yaptık o yüzden çeşit çoktu
1 yumurta
1 haşlanmış patates
2 kaşık lor
bikaç çeri domates
3 biber
1 bardak çay
2 dilim ekmek
bikaç üzüm
1 kayısı
2 bardak su
akşam
iftarı da çatıda yaptık sofra keyfimiz baya uzun sürdü :))
cok az corba 2 kaşık faslye 2 kaşık pilav salata
2 dilim karpuz 1 kahve yarım soda tatlı da vardı yemedim zaten şişlik yüzünden fazla cıkıyorum(
4 bardak su
spor iftardan önce 1.5 saat yürüyüş
kaçamakların cok değil canım ben daha fazlasını bekliyordum açıkçası aferin sana su kilo verme işini kafamızda bitirelim güzelim :)bunu nerden cıkardın cnm zaten vazgecmeyim diye izine ayrıldım gezdim kafamı toparladım öyle döndüm 79 dediğim için kafan karıştı sanırım tartıyı değiştirmeseydim 75 çıkıcaktım 4 kilosu tartı farkı.....o 5 kilo da şişlikten dolayı..diyetime bozmamaya gayret ettim kaçamakları saydım 3 haftada 2 kacamak oldu bi doğum günü vardı çok küçük bi dilim pasta yedim bide cok az dondurma....
allahım insanı susuzlukla terbiye etme
toprağım ne oldu sana bebeğim keyifini ne kaçırdı
müsait olduğun bir zaman telefonda konuşalım hem benim sana sormak istediğim bir kaç bir seyler var
bunu nerden cıkardın cnm zaten vazgecmeyim diye izine ayrıldım gezdim kafamı toparladım öyle döndüm 79 dediğim için kafan karıştı sanırım tartıyı değiştirmeseydim 75 çıkıcaktım 4 kilosu tartı farkı.....o 5 kilo da şişlikten dolayı..diyetime bozmamaya gayret ettim kaçamakları saydım 3 haftada 2 kacamak oldu bi doğum günü vardı çok küçük bi dilim pasta yedim bide cok az dondurma....
zeynep gezmede ben ekliyim listeyi :)Merhabalar.Daha öncede yazmistim,takima katilmak icin fakat kabul edilmemistim.Yinede ara sira takip ediyorum sizi.
Zeynep_canan sizden bir ricam olacak,kirmazsiniz umarim...
Bi ara diyet listenize denk gelmistim,eger hala duruyorsa onu tekrar gönderebilirmisiniz.Mümkünse özel mesajla gönderebilirmisiniz bana.
Ramazan listesi degil,normal olan.Oruc tutamadigimdan normalini istiyorum...
kendi diyet günlügümü kurmaya karar verdim.Saglikli ve sporla veririm umarim kilolarimi....
Iyi günler hepinize...
saol zeynep abla kilo vermeye kararlıyım tabiki vazgecmek yokcanım benim bence cok güzel bir menü kaçamaklı değil bende dün gece aynılarını yedim :)
iftarda da sebze yemeği olucak
kaçamakların cok değil canım ben daha fazlasını bekliyordum açıkçası aferin sana su kilo verme işini kafamızda bitirelim güzelim :)
başarıcaz elif beraber :)
peki bakalım o zaman tam gaz devamcuma sabahı tekrar kilo bildiricen yanlız umarım şişlik inmiş olur, bu arada ben de şiştim sanırım regl olabilirim ya da gece yemek yaramadı ahhhh ah aus demişti banada dinlemedim
nerden çıkardığım sorusuna olan cevap hakkımı sonraya saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?