Herseyi yapabilirsin meselaçok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
kızın biraz dağıttı bulutlarımı:))))
ama yine de
Bugün Yıkığım Biliyor Musun?
Bugün Yıkığım Biliyormusun
Ezginim, çaresizim, umutsuzum
Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü
Bırakma beni korkuyorum.
Bir deli otlar büyüyor içimde
Sancılıyım, yorgunum, kederliyim
Bu halini sevdim gitme kal
Çamurlar çirkefler içindeyim
Bir dayak yemiş adamım şimdi
Bezginim, kararsızım, yılgınım
Al götür beni o kayıp gecelere
Yeter ikimize yalnızlığım. . .
Ümit Yaşar OĞUZCAN
bugün güçlü olmak istemiyorum, bugün ağlamak istiyorum, evimde oturup dünyadan bir haber kocamı beklemek istiyorum, sırtımdaki yükleri indirip boş yaşamak istiyorum. İnsan aydınlandıkça daha çok acı çeker derdi babam, aynen ben hayatı tırnaklarımla kazıdıkça daha çok acı çekiyorumuyuyup bir süre birkaç ay uyanmasam ne güzel olurdu...çok yoruldum
çok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
ama yine de
Bırakma beni korkuyorum.
Ümit Yaşar OĞUZCAN
bugün güçlü olmak istemiyorum, bugün ağlamak istiyorum, evimde oturup dünyadan bir haber kocamı beklemek istiyorum, sırtımdaki yükleri indirip boş yaşamak istiyorum. İnsan aydınlandıkça daha çok acı çeker derdi babam, aynen ben hayatı tırnaklarımla kazıdıkça daha çok acı çekiyorumuyuyup bir süre birkaç ay uyanmasam ne güzel olurdu...çok yoruldum
maşallah kuzuma ne tatlı öyle :)Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
elif hos geldin ablam toprak bu gün pek gelemedi akşam yada yarın bakar :)kızlar selamm ben geldim yani döndüm ben yokken değişen bişey var mı yeni kurallar flan ???? aramıza katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldiniz...bu arada kilo durumları cok kötü ya cok fazla şişlik var 70le ayrıldım şuan 79 çıkıyorum tartıyı değiştirdim o yüzden de olabilir ama şişlik de cok fazla 3 haftadır wc sorunu yasıyorum şişlik yüzünden tartının ne kadar fazla çıkardıgını anlayamadım ama tartı değişikliğinde ne yapılıyodu topraks ilgilenirsen sevinirim...
merhaba cnm hoşbuldukkkızlar selamm ben geldim yani döndüm ben yokken değişen bişey var mı yeni kurallar flan ???? aramıza katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldiniz...bu arada kilo durumları cok kötü ya cok fazla şişlik var 70le ayrıldım şuan 79 çıkıyorum tartıyı değiştirdim o yüzden de olabilir ama şişlik de cok fazla 3 haftadır wc sorunu yasıyorum şişlik yüzünden tartının ne kadar fazla çıkardıgını anlayamadım ama tartı değişikliğinde ne yapılıyodu topraks ilgilenirsen sevinirim...
toprakcım boşver kafana ne takıyosan.hiçbir şey senden daha değerli değil tatlımçok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
ama yine de
Bırakma beni korkuyorum.
Ümit Yaşar OĞUZCAN
spor olsa daha güsel olurmuş cnm .genel olarak menüyü beğendim cnm.canlar dünkü menümü yazayım bugün beni mazur görün çok gelemiycem arada uğramaya çalışırım
sabah
1 dilim tam buğday
k.k. beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç kuru nesfit
öğlen
1 simit ayran
ara
1 avuç kuru nesfit
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 fırında tavuk but
salata
spor yok
su 2-2,5 arası
akşam azıcık az olmuş gibi geldi gonca ablam.salata normal miydi yoksa tavuklu falan mıMenümü yazayım.
sabah ılık su bi dilim ekmek peynirli omlet yesil cay salatalık
ara on fındık
öglen 3 gibi kepekli tavuklu yarım burger ayran
ara yogurt
aksam salata bi dilim ekmek
su üç lt.
spor yürüyüş 90 dk.
9 lu çay
tatlım 95.8 aldım.dershaneye gittim bende.tatlım başarabiilirsin.2010 yılında girdim ben.geçen sene kardeşim girdi.benim gözetimimde önerdiğim yayınlarla falan çalıştı gecesini gündüzüne katıp o da 97.3 aldı tatlım. gerçekten çalışınca inan başarılıyor. millet bize hayretle bakıyodu.bu kadar yüksek alınır mı. tayyip erdoğanı falan mı tanıyosunuz diye. alakası yok.sadece doğru kitaplarla verimli çalışmaktan geçiyor kazanmanın yolu.eminim sende başarırsın. ama dediğim gibi deli gibi ders çalışman lazım.Selam canim hos geldin :) gunaydin ramazanda dikkat et cok kacirma :)
1- rus salatasini cok seviyorum canim dayanamadim yaptim biraz yedimama menude karisik kizartma vardi annemler onu yedi bende onu yedim :)
2- kpss de kac puan cektin canin cok soru soruyorum kusura bakmagecen sene ben hazirlandim ama bole cok uzerine dusmedim bi gevseklik oldu bu sene olursa gecemi gunduzume katim diyorum korkun calisip da kazanamazsam die cok stresli biriyim ne zaman bi sinava girecek olsam o sabah adet oluyorum ve sinava kivrana kivrana giriyorum hep
Menun guzel canim dondurma carpmiyo goze
Tesekkurler zeynep abla :) korkuyom bi senemi veripde dusuk cekmekten yoksa bende bi dusunuyom bu sene kardesimde oss sinavina giricek lise dorde gidiyo oda evde ders calisicagi icin birlikte calisiriz iyi olur belki
kayınvalidenle aranın iyi olmasına sevindim tatlım. görüşelim tabikide .kahveyide çok severimmBen 15 yil oturdum ankarada hemde kayinvalidemle.severim bu kadini boludan Eve donuste Telefon ettik amazanini kutlayalim diye sesi bir garipti Hasan gidip alayim dedi gittik....pek sevindi yazik....bende cok emegi cok hakki var.ama yoruldu biraz sabahlayamadik.bu ramazanida tutamayacak ya cok utaniyor.... 76 yasinda Birde yeni kalp sorunu yasadi. Evimide gormemsti iyi oldu geldigi......ay sonuna ankaradayim insallah nurokcugum bir kahve incelim ne dersin.....
Bende emziriyorum ama Hasan istiyorsan tut bir dene dedi.elif normal yiyebilecek halde karnni doyurur.benide emzik niyetine ediyorum zaten
zeynep ablam ilk defa diyet dışı bir şey yediğini gördüm. insan bazen bulduğu şeyi yemek zorunda kalıyor. poğaçalar olmasa çok güsel bir menü olurmuş ama olsun.arada olur böle kaçamaklar.kızlar dünki menümü yazıyım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynr
3 ceviz
bol roka
1 biber
ara
1 nektari
öğlen 2 tane puoaçahavuzdaydım yanımda başka bir sey yoktu cok acıkmıştım yedim
ara 3 kayısı
akşam
3 kasık türlü
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 armut
spor
1 saat hızlı yürüyüş
su 3 lt
1 ltde havuz suyu yuttum herhalde :)
zeynoşuuum :) bikinide giydinmi poaça gördüm kaç aydır ilk defa herhalde olsun yarasın zeynep ablamakızlar dünki menümü yazıyım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynr
3 ceviz
bol roka
1 biber
ara
1 nektari
ara 3 kayısı
akşam
3 kasık türlü
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 armut
spor
1 saat hızlı yürüyüş
su 3 lt
merhaba cnm hoşbuldukk
toprakcım boşver kafana ne takıyosan.hiçbir şey senden daha değerli değil tatlım
spor olsa daha güsel olurmuş cnm .genel olarak menüyü beğendim cnm.
akşam azıcık az olmuş gibi geldi gonca ablam.salata normal miydi yoksa tavuklu falan mı
tatlım 95.8 aldım.dershaneye gittim bende.tatlım başarabiilirsin.2010 yılında girdim ben.geçen sene kardeşim girdi.benim gözetimimde önerdiğim yayınlarla falan çalıştı gecesini gündüzüne katıp o da 97.3 aldı tatlım. gerçekten çalışınca inan başarılıyor. millet bize hayretle bakıyodu.bu kadar yüksek alınır mı. tayyip erdoğanı falan mı tanıyosunuz diye. alakası yok.sadece doğru kitaplarla verimli çalışmaktan geçiyor kazanmanın yolu.eminim sende başarırsın. ama dediğim gibi deli gibi ders çalışman lazım.
kayınvalidenle aranın iyi olmasına sevindim tatlım. görüşelim tabikide .kahveyide çok severimm
buradayım güzel kızım :) karagöz tatlısının tarifine bakıyordum :)zeynep abla :) ışığın yanıyo nelerdesin hu huuuu
yarın dayımlar denizliden tatile geliyolar benim spor yine kalmasa bari yaa yapabilirim inşallah
bebeğim yanımda hiç bir sey yoktu dıardan yemek getirmekta yasaktı puacayla idare ettimzeynep ablam ilk defa diyet dışı bir şey yediğini gördüm. insan bazen bulduğu şeyi yemek zorunda kalıyor. poğaçalar olmasa çok güsel bir menü olurmuş ama olsun.arada olur böle kaçamaklar.
:) :) o nasil bi tatli zeynodum duydum sanki adiniburadayım güzel kızım :) karagöz tatlısının tarifine bakıyordum :)
Bende ole planliyorum bakalim zeynosum :) :)odan geç kapnı kapat danda spor yap :)
rakibinsin bu hafta unutma :)
bebeğim yanımda hiç bir sey yoktu dıardan yemek getirmekta yasaktı puacayla idare ettim
kaptanım bana ceza ver
iyi beğendim.Pazartesinin menusunu paylasim :)
Sabah
Bi tane haslanmis yukurtadan salata
Icindekile
Yumurta
Yesil sogan
Nane
Tuz,sumak,pulbiber
1 dilim pide ekmek
Cay
Domates salatalik
Ara
Cok az uzum
Oglen
Disardaydik
Kac gram bilmiyorum tavuk izgara
Salata
Ayran
Biraz ekmek
Ara
Su 66 kalorilik krakerlerden dun denemek icin aldim
Aksam
Rus salatasi
3 kasik garnitur
4-5 kasik yogurt
Iki kasik makarna
Karisimi salata ( kac zamandir canim istiyodu dun aksam yedim)
Ekmek yok sade bu salatayi yedim
Ara
Yok
Su
2 litre
Spor
1 saat yuruyus
Carsida alisveris merkezinde gezme
bencede git dersaneye sıkı çalış yapabilirsin canım.Kizlar size bisey danisicam
Simdi 2014 de kpss sinavi var eylulde ben gecen seneki kpss de 75 cektim atanma ihtimalim biraz zor disarda calismayida dusunmuyorum cok az maas veriyorlar essek gibi calistiriyorlar burda bende tekrar sinavami hazirlansam diyorum dershaneye yazilsam siz ne derseniz bi sene hazirlanip denesemmi
güzel olmuş canım.günaydınlar herkese. öğleden sonra yolda olucam.akşam görüşürz artık
sabah
kepekli sandiviç ekmeği domates salatalık
ara
5 badem
1 elma
öğlen
büyük bir kase ton balıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 dilim maraş kesme
akşam
1 tabak sebzeli tavuk
içinde hazır garnitür vardı ekmek yemedim o yüzden.
4 lt su
30 dk yürüyüş yaptım
hmm sporda olsa iyimiş.canlar dünkü menümü yazayım bugün beni mazur görün çok gelemiycem arada uğramaya çalışırım
sabah
1 dilim tam buğday
k.k. beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç kuru nesfit
öğlen
1 simit ayran
ara
1 avuç kuru nesfit
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 fırında tavuk but
salata
spor yok
su 2-2,5 arası
çok tatlı maşallah:))Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
naptın annem sen böyle çık o kara bulutların arasından yazın depresyon olmaz aaaçok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
ama yine de
Bırakma beni korkuyorum.
Ümit Yaşar OĞUZCAN
kızlar dünki menümü yazıyım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynr
3 ceviz
bol roka
1 biber
ara
1 nektari
ara 3 kayısı
akşam
3 kasık türlü
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 armut
spor
1 saat hızlı yürüyüş
su 3 lt
yok canım bikini giymedim göbişim var daha o gitmeden giymem hemde regliyim mayo giydim :)zeynoşuuum :) bikinide giydinmi poaça gördüm kaç aydır ilk defa herhalde olsun yarasın zeynep ablama
aaaaayyyy maşallah canım yaa süpersiniz banada yardım edersin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?