Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herseyi yapabilirsin mesela
Evinden ayril
Isi kaytar
Sevgilinden dostundan arkadasindan kocandan selami sabahi esirge
Evi toplama
Yemek yapma
Ustundeki yemek Lekeli t shirti degistirme
Banyoda yapma
Sacinida tarama
Hatta WC gitme altina sic
AMA

Yasamdan firar etme tatlim

Buna izin vermiyorum.cunku seniseviyorum ve sende Allah selami Hakkim var
Hemen kendine ceki duzen ver yoksa hakkimi helal etmen

Aayy canim noldu sana boyle kimler uzdu seni kimsenin seni uzmesine izin verme tatlim benim isle ilgiliyse gecer gider yarina unutursun bile toparlan hadi biraz cocuklarini dusun mutlu ol gulmeye basla :) mutlu ol mutlu olmak icin sebebin cok unutma :)

Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
maşallah kuzuma ne tatlı öyle :)

elif hos geldin ablam toprak bu gün pek gelemedi akşam yada yarın bakar :)

kızlar dünki menümü yazıyım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynr
3 ceviz
bol roka
1 biber
ara
1 nektari
öğlen 2 tane puoaça havuzdaydım yanımda başka bir sey yoktu cok acıkmıştım yedim
ara 3 kayısı
akşam
3 kasık türlü
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 armut
spor
1 saat hızlı yürüyüş
su 3 lt
1 ltde havuz suyu yuttum herhalde :)

merhaba cnm hoşbuldukk

toprakcım boşver kafana ne takıyosan.hiçbir şey senden daha değerli değil tatlım
spor olsa daha güsel olurmuş cnm .genel olarak menüyü beğendim cnm.
akşam azıcık az olmuş gibi geldi gonca ablam.salata normal miydi yoksa tavuklu falan mı
tatlım 95.8 aldım.dershaneye gittim bende.tatlım başarabiilirsin.2010 yılında girdim ben.geçen sene kardeşim girdi.benim gözetimimde önerdiğim yayınlarla falan çalıştı gecesini gündüzüne katıp o da 97.3 aldı tatlım. gerçekten çalışınca inan başarılıyor. millet bize hayretle bakıyodu.bu kadar yüksek alınır mı. tayyip erdoğanı falan mı tanıyosunuz diye. alakası yok.sadece doğru kitaplarla verimli çalışmaktan geçiyor kazanmanın yolu.eminim sende başarırsın. ama dediğim gibi deli gibi ders çalışman lazım.
kayınvalidenle aranın iyi olmasına sevindim tatlım. görüşelim tabikide .kahveyide çok severimm

zeynep ablam ilk defa diyet dışı bir şey yediğini gördüm. insan bazen bulduğu şeyi yemek zorunda kalıyor. poğaçalar olmasa çok güsel bir menü olurmuş ama olsun.arada olur böle kaçamaklar.

zeynoşuuum :) bikinide giydinmi poaça gördüm kaç aydır ilk defa herhalde olsun yarasın zeynep ablama

aaaaayyyy maşallah canım yaa süpersiniz banada yardım edersin dimi

zeynep ablam ilk defa diyet dışı bir şey yediğini gördüm. insan bazen bulduğu şeyi yemek zorunda kalıyor. poğaçalar olmasa çok güsel bir menü olurmuş ama olsun.arada olur böle kaçamaklar.
bebeğim yanımda hiç bir sey yoktu dıardan yemek getirmekta yasaktı puacayla idare ettim
kaptanım bana ceza ver

buradayım güzel kızım :) karagöz tatlısının tarifine bakıyordum :)
:) :) o nasil bi tatli zeynodum duydum sanki adini
odan geç kapnı kapat danda spor yap :)
rakibinsin bu hafta unutma :)
Bende ole planliyorum bakalim zeynosum :) :)

bebeğim yanımda hiç bir sey yoktu dıardan yemek getirmekta yasaktı puacayla idare ettim
kaptanım bana ceza ver

Sana ceza verilirmi hic bebegim :) :) bosver bi kere oldu yaa

iyi beğendim.
bencede git dersaneye sıkı çalış yapabilirsin canım.
güzel olmuş canım.
hmm sporda olsa iyimiş.
Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
çok tatlı maşallah:))
naptın annem sen böyle çık o kara bulutların arasından yazın depresyon olmaz aaa

güzel olmuş Zeynep abla.

zeynoşuuum :) bikinide giydinmi poaça gördüm kaç aydır ilk defa herhalde olsun yarasın zeynep ablama

aaaaayyyy maşallah canım yaa süpersiniz banada yardım edersin dimi
yok canım bikini giymedim göbişim var daha o gitmeden giymem hemde regliyim mayo giydim :)

yürüyüşe çıkıyorum kızlar geldikten sonrada uyucam cok yoruldum bugun herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…