ben geldiiiiimmmmmm herkes resimlenmiş bakayım bakayım :))
Amin......
Bu terbiyeli halim.....ne diyim bacim sen soyle
Nerdeydin haci.......ben geldiiiiimmmmmm herkes resimlenmiş bakayım bakayım :))
Olurum Ben sana ya.....simdi ramazan olmayacakti........cok cok tesekkur ederim fistigim ya....[video=youtube;315bXad7CtI]http://www.youtube.com/watch?v=315bXad7CtI[/video]
Berilcigim
Oglunda yakisikliymis zeynep abla masallah
Dil uzun uzun :):):) icim kurtlanir cevap vermeezsem :):):)Vermessen baharim kacar haberin olsun
Dogumdan bir kac sonraki hali.cok hos resimler varda yapamadim bir Ära ekleyim.baharcikta ogrensin yarin lazim olur.
Allah razi olsun zeynom
Deme oyle kis.... Onlar ezdini sansada isin ozu kendi gucsuzlukleri bence
Ayyyy darisi basima.boyle buyuduklerini gorurmuyumki....
Bak bak daha gitmeden dil Papuc gibi
Rabbim Guzel yazilar yazsin
Cok hossunuz yawwww
Benim domuz nirde bak.....elim usudu deyip cagirsammi
gördüm baharcıgım harıkasın :)
Nerdeydin haci.......
Olurum Ben sana ya.....simdi ramazan olmayacakti........cok cok tesekkur ederim fistigim ya....
Nerdeydin haci.......
Olurum Ben sana ya.....simdi ramazan olmayacakti........cok cok tesekkur ederim fistigim ya....
sevsinler cnm ya,terbiyeli halin ha
Cok tatli dilin var valla
canım benim hos geldin :)ben geldiiiiimmmmmm herkes resimlenmiş bakayım bakayım :))
aşkım de :) adamaAmin......
Bu terbiyeli halim.....ne diyim bacim sen soyle
Aci yokYuregim cok acili be gulum.korkularimi kuskularimi hayati tinlamamaya calisiyorum, benimki biraz Anin tadini cikarmak.bak benim hoduk gezmede Ben Mähurun buyusundeyim sayende
Nerdeydin haci.......
aşkım de :) adama
kaptanımız fıstık gökçem dün müsait olamadım canımbaharcım çok güzelsin tatlişşşşşşşşşşşşş
ohhh bütün fıstıklar toplanmışız takıma
O simdi kuzu postunda Kurt bunu unutma.ama sen evlen bir iki Tiyo veririmOglunda yakisikliymis zeynep abla masallah
Dil uzun uzun :):):) icim kurtlanir cevap vermeezsem :):):)
Tesekkurler zeynosum sizde ailecek harikasiniz :)
He yaaaaqCnmsin ya
Ramazandan sonra yine calariz merak etme sen
Kaynanamla esim gitti bugun.anneanneme eşlik ettim camideydik :) mutfak toplanacak daha daha çook işim var(
Bak bakalim begenecekmisin :):)ben geldiiiiimmmmmm herkes resimlenmiş bakayım bakayım :))
Canim internette picjokey diye bi site var ordan yapmistim herhalde o resimdir telefondan giriyom simdi goremiyomBahar yesilli bir resim var uzerinde kucuk resimler var nasil yaptim onu
baharcım çok güzelsin tatlişşşşşşşşşşşşş
ohhh bütün fıstıklar toplanmışız takıma
Ben de severim Ahmet Kaya'yı... Ramazandan sonra alem yaparızbi de içebilsem
kaptanımız fıstık gökçem dün müsait olamadım canımbugün ben arıcaktım telefonumun sarjı bitmiş yarın ararım seni
birde bu hafta diyetisyene gitmedim evdeki tardıda üzerine cıkanı 40 kilo gösteriyor nasıl yapalım kuzum sabah :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?