ramazan bir başka güzel yaa herkez toplandk koca bi sofra kurduk coluk cocuk cümbür cemaat yemek yedik ne güzel kaç zamandır böle yememiştik seviyorum kalabalıgı ben evin böyük kızı çay getir sunu getir deyip durmasalar bide
Canin kurban olsun.....
Kis sen ne minnakmisssin, ay cok kucuk gorunmuyonnnnnnn yavru kuzum sen.gozler pek Guzel mas.mas......
Genclik vay be kiskandim yawwww
Senin en Guzel elbisen gencligin suan
Tombis erman nirde bebegim
Canin kurban olsun.....
Kis sen ne minnakmisssin, ay cok kucuk gorunmuyonnnnnnn yavru kuzum sen.gozler pek Guzel mas.mas......
Genclik vay be kiskandim yawwww
Senin en Guzel elbisen gencligin suan
Tombis erman nirde bebegim
Tesekkürler bidenem,sen nasilsin...Ahanda pegasusunuzda geldi.
Canim nasilsin cocuklar uyudumu
Fotolar buyuk geliyorsa hata veriyorteşşekkür ederim bebegim o senin minnaklıgın
dahada resim koyacamda hata veriyo diyo yaa
aşkımıda koyim dur
fotolari cekiyodu ya,görmedinmi cnm
Yok cnm bakma,sen dogru gördün,yani demem o ki o anda ermanda ordaydi,foto cekiyodu yanliz,arka planda,görünmüyorduFotolar buyuk geliyorsa hata veriyor
Kis cepten bakiyim ya....Dur bi daha bakimmmmm.
Hatunun gozler benim aklimi aldi ya gorememisim
Tesekkürler bidenem,sen nasilsin...
ooo uyudular coktan,alman disipliniyle büyüyorlar
Türkiyeye gelinmi gittin,bide bi ara antep demistin,oralimisin:44:Bu almanya bir bana yaramadi.ben frankfurtluyum allem orda
Türkiyeye gelinmi gittin,bide bi ara antep demistin,oralimisin:44:
Allah saglik versin cnm,uyurlar en son yorulurlarsa...Benimde elif hanim henuz mesayisini dodurmadi, ikizler kavga ediyor yine Ben hasoyu bekliyom kaynanamla disari cikti.
Babamiz o.....olurum diye Lise sonda babaanneme yolladi.giris cikis yaptik Alm pasi Adana kadar.esim aslen urfali ama antepte dogmus buyumus.evleride ordaya aklinda Kalmis.sen bayern desin sanirim Okular tatil olmadi demistin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah canım benim yaaaaaBaharcigim cok tatlisin valla
Allah seni sevdiceginden ayirmasin,bi an öncede eversin
Guzelde Ben suan oben kurbaya benziyom. Sis bir gobek sirt ustu yatmisim. Gozlerim tatliya pörtleyip duruyor
fotolari cekiyodu ya,görmedinmi cnm
hatun ben mi oluyorumFotolar buyuk geliyorsa hata veriyor
Kis cepten bakiyim ya....Dur bi daha bakimmmmm.
Hatunun gozler benim aklimi aldi ya gorememisim
yess :) gözükmedi askitomYok cnm bakma,sen dogru gördün,yani demem o ki o anda ermanda ordaydi,foto cekiyodu yanliz,arka planda,görünmüyordu
canım resim kymaya calıştım hep hata dedi durdu meletBahar nerdesin kizzzzzz
Allah saglik versin cnm,uyurlar en son yorulurlarsa...
benimde esim bana sarki dinletip duruyor,simdide bunu dinletiyor
<strong>[video=youtube;q92QI1tNIZU]http://www.youtube.com/watch?v=q92QI1tNIZU[/video]
Hemen bakalim,seni hemen vermeyelim demi...Begenmezsek kiz yok ona göreaskımıda koydum huuu huuu
oyyy Masallah cnm,kem gözlerden korusunEki Görüntüle 753461
Kizlar elifin dogum resimleri elime gecti 118 kiloluk halimi eklemeye calisiyorum 2 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?