Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzelde Ben suan oben kurbaya benziyom. Sis bir gobek sirt ustu yatmisim. Gozlerim tatliya pörtleyip duruyor

Ahanda pegasusunuzda geldi.
Canim nasilsin cocuklar uyudumu

Canin kurban olsun.....
Kis sen ne minnakmisssin, ay cok kucuk gorunmuyonnnnnnn yavru kuzum sen.gozler pek Guzel mas.mas......
Genclik vay be kiskandim yawwww
Senin en Guzel elbisen gencligin suan

Tombis erman nirde bebegim

teşşekkür ederim bebegim o senin minnaklıgın
dahada resim koyacamda hata veriyo diyo yaa
aşkımıda koyim dur

Canin kurban olsun.....
Kis sen ne minnakmisssin, ay cok kucuk gorunmuyonnnnnnn yavru kuzum sen.gozler pek Guzel mas.mas......
Genclik vay be kiskandim yawwww
Senin en Guzel elbisen gencligin suan

Tombis erman nirde bebegim

fotolari cekiyodu ya,görmedinmi cnm

Fotolar buyuk geliyorsa hata veriyor

Kis cepten bakiyim ya....Dur bi daha bakimmmmm.
Hatunun gozler benim aklimi aldi ya gorememisim
Yok cnm bakma,sen dogru gördün,yani demem o ki o anda ermanda ordaydi,foto cekiyodu yanliz,arka planda,görünmüyordu

Benimde elif hanim henuz mesayisini dodurmadi, ikizler kavga ediyor yine Ben hasoyu bekliyom kaynanamla disari cikti.

Türkiyeye gelinmi gittin,bide bi ara antep demistin,oralimisin:44:

Babamiz o.....olurum diye Lise sonda babaanneme yolladi.giris cikis yaptik Alm pasi Adana kadar.esim aslen urfali ama antepte dogmus buyumus.evleride ordaya aklinda Kalmis.sen bayern desin sanirim Okular tatil olmadi demistin

Benimde elif hanim henuz mesayisini dodurmadi, ikizler kavga ediyor yine Ben hasoyu bekliyom kaynanamla disari cikti.
Allah saglik versin cnm,uyurlar en son yorulurlarsa...

benimde esim bana sarki dinletip duruyor,simdide bunu dinletiyor

<strong>[video=youtube;q92QI1tNIZU]http://www.youtube.com/watch?v=q92QI1tNIZU[/video]

Babamiz o.....olurum diye Lise sonda babaanneme yolladi.giris cikis yaptik Alm pasi Adana kadar.esim aslen urfali ama antepte dogmus buyumus.evleride ordaya aklinda Kalmis.sen bayern desin sanirim Okular tatil olmadi demistin

Anladim cnm:26:

Baden Württemberg deyim...

Baharcigim cok tatlisin valla

Allah seni sevdiceginden ayirmasin
,bi an öncede eversin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah canım benim yaaaaa
Guzelde Ben suan oben kurbaya benziyom. Sis bir gobek sirt ustu yatmisim. Gozlerim tatliya pörtleyip duruyor

fotolari cekiyodu ya,görmedinmi cnm
evet beni ceken hep o
Fotolar buyuk geliyorsa hata veriyor

Kis cepten bakiyim ya....Dur bi daha bakimmmmm.
Hatunun gozler benim aklimi aldi ya gorememisim
hatun ben mi oluyorum
Yok cnm bakma,sen dogru gördün,yani demem o ki o anda ermanda ordaydi,foto cekiyodu yanliz,arka planda,görünmüyordu
yess :) gözükmedi askitom
Bahar nerdesin kizzzzzz
canım resim kymaya calıştım hep hata dedi durdu melet

Allah saglik versin cnm,uyurlar en son yorulurlarsa...

benimde esim bana sarki dinletip duruyor,simdide bunu dinletiyor

<strong>[video=youtube;q92QI1tNIZU]http://www.youtube.com/watch?v=q92QI1tNIZU[/video]

Mahurunda bizde ayri bir yeri var.
Ay. Cok tatlisin sen ya.esinede sanada tsk

Kizlar elifin dogum resimleri elime gecti 118 kiloluk halimi eklemeye calisiyorum 2 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…