- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
O simdi kuzu postunda Kurt bunu unutma.ama sen evlen bir iki Tiyo veririm
He yaaaaq
Eccik Allah eccik yallah
Biraz Vitamin biraz Nikotin yapariz.
Yoksa cekilmiyor bu hayat be.....
Kaynanamla esim gitti bugun.
Allah ibadetinide dualarinida Kabul etsin
Bosver topragim ya....Is bitmez anacim
Annem bi elini basinin üstüne koyar,bi yudumda bitirir bi kadeh bisey icerken.daha az etki ediyormus öyle
dene derim
Zeyno Ben o domuza giderken derdimiaşkım de :) adama
Bozmayalim tadimizi degilmi seker....Aci yok
Valla en iyisini yapiyorsun,Ne demisler hem,"sen dünyanin kahrini cekecegine,birak dünya senin kahrini ceksin "demi ama
Ben de severim Ahmet Kaya'yı... Ramazandan sonra alem yaparızbi de içebilsem
aşk kadını di mi ya aşkımmm desin
sağolasın tatlım amma kozmopolit kadınım di mi cami bende eylem bende her yerde varım bir yerden de eksik olmuyorumO simdi kuzu postunda Kurt bunu unutma.ama sen evlen bir iki Tiyo veririm
He yaaaaq
Eccik Allah eccik yallah
Biraz Vitamin biraz Nikotin yapariz.
Yoksa cekilmiyor bu hayat be.....
Kaynanamla esim gitti bugun.
Allah ibadetinide dualarinida Kabul etsin
Bosver topragim ya....Is bitmez anacim
yok canım öyle bir tek geçen düğüne gittiğimizde dans pistinde küçük bardaklarla servis ediyolardı 2 tane diktim kafaya ama dans ederken anlamadım muhabbetini seviyorum da tadını sevmiyorum meretin yudum yudum takılıyorum milletle beraber
tamam canım :) sen nasıl dersen öyle olsun :)kilosu sabit yazalım bu haftalık canım başka çare geliyo mu aklına 40 yazamayacağımıza göre
yarın ara konuşalım fıstıkım
arasana bebeğim telfondan eve gel artık diye sesini az yükselt :)Zeyno Ben o domuza giderken derdimi
Askim uzaga gitme elifi erken yatirayim yatagin yorganin tozunu alalim dedi.o da o....avrat gibi fingirdedi....eeee nirde simdi.bu satten sonrada sakin demem banane
Bozmayalim tadimizi degilmi seker....
Ben bu aksam baska bir gariyim galiba sanirsam
öyle deme cnm,gözyasi kadinin en güclü silahidirYaa ben evlenesiye yillar gecer o zamana nasil bulucam senibi yer yapsak da burdan sonra orda toplansak ya kizlar
Zaten bide mutlu evliligin sirlarini sizlerden almaliyim ben cok cahilim daha dimi ama :):)
Cok sulu goz biriyim ilk once su huyumu bi yenseydim
alisirsin,evlen hele biBen denemedim daha hic ole seyleri :))
Bu satten sonra en has arkadasim annenAnnem bi elini basinin üstüne koyar,bi yudumda bitirir bi kadeh bisey icerken.daha az etki ediyormus öyle
dene derim
Bunun tek trigi varki....Yaa ben evlenesiye yillar gecer o zamana nasil bulucam senibi yer yapsak da burdan sonra orda toplansak ya kizlar
Zaten bide mutlu evliligin sirlarini sizlerden almaliyim ben cok cahilim daha dimi ama :):)
Cok sulu goz biriyim ilk once su huyumu bi yenseydim
yok canım öyle bir tek geçen düğüne gittiğimizde dans pistinde küçük bardaklarla servis ediyolardı 2 tane diktim kafaya ama dans ederken anlamadım muhabbetini seviyorum da tadını sevmiyorum meretin yudum yudum takılıyorum milletle beraber
aaaa biz baharla yarışıyorduk dimi :)))))))Yarin tarti gunu uuff
Zeynep ablanin kilosu sabitmi :):)
kaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mitamam canım :) sen nasıl dersen öyle olsun :)
ben yatıym artık 2 saat sonra uyanıcam tekrardan öptüm hepinizi iyi geceler
arasana bebeğim telfondan eve gel artık diye sesini az yükselt :)
Yarin tarti gunu uuff
Zeynep ablanin kilosu sabitmi :):)
Iftar kacta oluyor orda:44:kaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mi
3.20 gece imsak giriyor canımkaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mi
bak eline fırsat geçti zeynoş sabit kaldı senden nabeeeerBugun biraz fazla yedim zaten kacamagim vaarr
o da bayıyo bi süre sonra dengeli kullanmak lazımöyle deme cnm,gözyasi kadinin en güclü silahidir
alisirsin,evlen hele bi
Bu satten sonra en has arkadasim annen
Bunun tek trigi varki....
9 ogun karninini doyuracana bir ogun gonlunu doyur. Ozelleselim kuzum seninle
Ben bir raki severim oda mezesiyle muabbeti iyiyse. Benim herif arada ocakbasina goturur grupla gdersek icemem bu ne la ayyas der kokanalar.ama yalniz gdersek keyf alirim.
yok o artıda çıkıcak sen yine kazanıcanaaaa biz baharla yarışıyorduk dimi :)))))))
aşa komsumda tartılsam mı ne :)
yok yok şaka bahar beni geçsin bu hafta kıyamam ben ona :)))))
Bosverrrrr niyeki eksik kalacan sekerim.sağolasın tatlım amma kozmopolit kadınım di mi cami bende eylem bende her yerde varım bir yerden de eksik olmuyorum
Cocugum yasin kac daha....hiiiiiiBen denemedim daha hic ole seyleri :))
Tozlu kalsin bugunluk yorganim zeynosum.tamam canım :) sen nasıl dersen öyle olsun :)
ben yatıym artık 2 saat sonra uyanıcam tekrardan öptüm hepinizi iyi geceler
arasana bebeğim telfondan eve gel artık diye sesini az yükselt :)
kaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mi
kıyamamki ben baharıma sevinsin :)))Ne cok sevindin bahar zeynebin kilosuna,yarisi kazandim demi:13:
3.20 gece imsak giriyor canım
takıldım buraya birde sen geldin çıkamadım :)
neyse uyumuyum artık uyanamam yoksa :)
Bu satten sonra en has arkadasim annen
Bunun tek trigi varki....
9 ogun karninini doyuracana bir ogun gonlunu doyur. Ozelleselim kuzum seninle
Benim anne sarapcidir yanlizBen bir raki severim oda mezesiyle muabbeti iyiyse. Benim herif arada ocakbasina goturur grupla gdersek icemem bu ne la ayyas der kokanalar.ama yalniz gdersek keyf alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?