Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım :) sen nasıl dersen öyle olsun :)
ben yatıym artık 2 saat sonra uyanıcam tekrardan öptüm hepinizi iyi geceler

arasana bebeğim telfondan eve gel artık diye sesini az yükselt :)
Iyi gecelrr zeynep ablaa :):)
öyle deme cnm,gözyasi kadinin en güclü silahidir

alisirsin,evlen hele bi
Aynen cok kullanirim goz yaslarimi hayvan bazen mahsus yapiyon dimi der daha beter aglarim :):):)
Panpaaaaa :):)
aaaa biz baharla yarışıyorduk dimi :)))))))
aşa komsumda tartılsam mı ne :)
yok yok şaka bahar beni geçsin bu hafta kıyamam ben ona :)))))
Yok zeynosum olurmu hic yigidi oldur ama hakkini yeme demisler ben kim kazanmak kim peeh :):) )
kaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mi
Bende uyumasam diyom burdasiniz dimi iki bucukda sahura kalkiyoz zaten simdi uyuyup iki bucukda kalkinca sarhos gibi oluyom ekmegi agzima goturucem agzimi bulamiyom :):)
Ne cok sevindin bahar zeynebin kilosuna,yarisi kazandim demi:13:

:) sevindim tebi cannimm :) ama ben nasil kazanam :) biraz zoorr

kıyamamki ben baharıma sevinsin :)))
ama haftaya benimle yarışan korksun benden :) haftaya herhalde 55 olurum :))
ama mezun olmak istemiyorum kaptanım hedef kilomu 50 kiloya çekmek istiyorum sevgili gökcem
tamam canım ben bildiririm püsküüte ama yok olucan kızım ya 50 çok az değil mi

Bosverrrrr niyeki eksik kalacan sekerim.

Cocugum yasin kac daha....hiiiiii

Tozlu kalsin bugunluk yorganim zeynosum.
Iyi geceler

Biz yatmiyoz zaten uykuyla oldum olasi bir sevemedik birbirimizi

di mi di miiiiiii kambersiz düğün olur mu
ben dün gece çok kötüydüm başım zonkluyodu eftelyayı kaldırdım o hazırladı sahuru ben uyudum

Senin aile yapina cok imreniyorum Allah uzun bir omuru boyle sevdiklerinle gecirmeni nasil etsin

ben burdayım da kuzenim başımı yiyor bilgisayarı almak için 5 dk diye çaldım vermiyorum o da uyumuyo gıcık:)) anneannemlede tartıştık mutfağı topuyo bazen ne kadar işgüzar oluyolar yaaa, bilgisayardayım ya şimdi trip yapıyo bana girdi mutfağı topluyo ben de kızdım git topla ben karışmıyorum dedim

Iftar kacta oluyor orda:44:
Tarsusta 3.30 da
3.20 gece imsak giriyor canım
takıldım buraya birde sen geldin çıkamadım :)
neyse uyumuyum artık uyanamam yoksa :)
Bende uyunuyom hadi uyumayalim sahura kadar :):) keske sahurdada kocaman masa kursak hep beraber yesek :) gelsin pastalar gitsin poacalar :):)
Bosverrrrr niyeki eksik kalacan sekerim.

Cocugum yasin kac daha....hiiiiii

Tozlu kalsin bugunluk yorganim zeynosum.
Iyi geceler

Biz yatmiyoz zaten uykuyla oldum olasi bir sevemedik birbirimizi
23 canim yasim :):)
kıyamamki ben baharıma sevinsin :)))
ama haftaya benimle yarışan korksun benden :) haftaya herhalde 55 olurum :))
ama mezun olmak istemiyorum kaptanım hedef kilomu 50 kiloya çekmek istiyorum sevgili gökcem
Mezun olmamak icin biraz sabit kal zeynep abla :):) birakma terketme bizi ya bizide gotur yada gitme :):)
Ben bu erkek milletini cozemeim yaw
Ama gozyasima degermi Onu dusunurum bir......

Ben ona aglamiyom ki kendime agliyom sonra niye agliyom diye bidaha agliyom o arada ermana baya bagiriyom cagiriyom rahatliyom bi saat sonra canim cicim :):) devam

Ben bu erkek milletini cozemeim yaw
Ama gozyasima degermi Onu dusunurum bir......
kadınların en güzel silahı göz yası yaptırmk istediğin seyi eşin yapmıyorsa aglacaksın arkadaşım anında oluyor :)

cok canım az değil :) ideal kilom koyum ne kadar ki :)
önceden yuvarlanan kaya gibiydim şimdi kıvama giriyorum :)
ben ayrılamam sızden takımda kalıyım :)

Senin aile yapina cok imreniyorum Allah uzun bir omuru boyle sevdiklerinle gecirmeni nasil etsin
Amin canım hepimizin İnşallah da şu eftelyayı bir evereydik iyiydi bu arada yarın yolcuyum kızlar kuzularıma gidiyorum dayıcık götürecek beni yarın gece 10-11 gibi çıkarız dedi
beril senin memlekete gidiyom selam götüreyi miiiiiiiiii

Amiiiinnn

Ya sorma annemde geldi bilgisayarin sarjini kucakladi uyudu bilgisayari acmayim diye uyu diyor bende uyumuyom telefondan giriyom bu naletde interneti az cekiyo :):) annem bi fena yaa

dogru söze ne denir

Benim anne sarapcidir yanliz

Erkek milleti bu sakin inanma.yilanin uykudaki hali.egerki uzulmek istemiyorsan ondan iki Kat hizli dusunup eccikte duzenci olacan

tabi ki gitme yavaşla biraz kiloyu korumaya bak biraz da o zaman gider 50 olursun

hadi uyumayalım ama şimdi benim aklım içerde hatun mutfakta ben burda offfff

ben de çok sulugözlüyüm ama eşime karşı kullanmam ben gerek kalmıyo kedi gibi sırnaşıyorum hemen ikna oluyo

Erkek milleti bu sakin inanma.yilanin uykudaki hali.egerki uzulmek istemiyorsan ondan iki Kat hizli dusunup eccikte duzenci olacan
Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)

Ne zaman doneceksiniz canim

Yok tatlisin yaaaaa benim herif aglayinca kacar gerci Ben pek aglayan bir tip degilim.

Kiz benim gibi karninini memleketine bak allahin isi iste
Balikesir bandirma beril s........aldirma

Burdasin dimi uyumuyoruzz :):)
Kedi gibi sirnasmayi bende seviyom :) sucum cok olunca ole affediliyorum :):) napim canim oda herseye kiziyo cok kiskanc benimki yaaa nasil bas edicem bilmiom

Amiiiinnn

Ya sorma annemde geldi bilgisayarin sarjini kucakladi uyudu bilgisayari acmayim diye uyu diyor bende uyumuyom telefondan giriyom bu naletde interneti az cekiyo :):) annem bi fena yaa

neyse ufaklık içeri gitti uyudu galiba dayım bu akşam da burda bu sefer oğlunu da getirdi :) evet içerden sesi geliyo yatmış hah haaaa bi de annanem uyusa rahat edicem dur gidip gönlün alayım

Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)

Ne zaman doneceksiniz canim

Cok uzerine dusme yada belli etme totisini kaldirtma für vurnuna burnunaki kimseye bakamasin.rahat gozuk kendini dev anasinin sanar bunlar

işlem tamammmmmmmm herkesi yatırdım :)) 1 saat sonra giderim sahur hazırlığına başalrım

Yok tatlisin yaaaaa benim herif aglayinca kacar gerci Ben pek aglayan bir tip degilim.

Kiz benim gibi karninini memleketine bak allahin isi iste
Balikesir bandirma beril s........aldirma

niye kiz niye aglamiyon insan arada bi aglayip desarj olmali bence bende super ise yariyo kendime geliyom icimdeki birikintilerin fiskirmasi olur bende arada :) bitti ayriliyoz derim erman kapiya gelir sabaha kadar sokakda dolanir afedirim :) sonra dolunca gene ayni :):) iki sokak otede oturunca damliyo hemen kapiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…