- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Iyi gecelrr zeynep ablaa :):)tamam canım :) sen nasıl dersen öyle olsun :)
ben yatıym artık 2 saat sonra uyanıcam tekrardan öptüm hepinizi iyi geceler
arasana bebeğim telfondan eve gel artık diye sesini az yükselt :)
Aynen cok kullanirim goz yaslarimi hayvan bazen mahsus yapiyon dimi der daha beter aglarim :):):)öyle deme cnm,gözyasi kadinin en güclü silahidir
alisirsin,evlen hele bi
Panpaaaaa :):)Bu satten sonra en has arkadasim annen
Bunun tek trigi varki....
9 ogun karninini doyuracana bir ogun gonlunu doyur. Ozelleselim kuzum seninle
Ben bir raki severim oda mezesiyle muabbeti iyiyse. Benim herif arada ocakbasina goturur grupla gdersek icemem bu ne la ayyas der kokanalar.ama yalniz gdersek keyf alirim.
Yok zeynosum olurmu hic yigidi oldur ama hakkini yeme demisler ben kim kazanmak kim peeh :):) )aaaa biz baharla yarışıyorduk dimi :)))))))
aşa komsumda tartılsam mı ne :)
yok yok şaka bahar beni geçsin bu hafta kıyamam ben ona :)))))
Bende uyumasam diyom burdasiniz dimi iki bucukda sahura kalkiyoz zaten simdi uyuyup iki bucukda kalkinca sarhos gibi oluyom ekmegi agzima goturucem agzimi bulamiyom :):)kaçta sahur oluyo orda ben 2 de hazırlamaya başlıyorum 3 geç olur burda, 2 saat sonra kalkabilcen mi
Ne cok sevindin bahar zeynebin kilosuna,yarisi kazandim demi:13:
öyle deme cnm,gözyasi kadinin en güclü silahidir
alisirsin,evlen hele bi
tamam canım ben bildiririm püsküüte ama yok olucan kızım ya 50 çok az değil mikıyamamki ben baharıma sevinsin :)))
ama haftaya benimle yarışan korksun benden :) haftaya herhalde 55 olurum :))
ama mezun olmak istemiyorum kaptanım hedef kilomu 50 kiloya çekmek istiyorum sevgili gökcem
Bosverrrrr niyeki eksik kalacan sekerim.
Cocugum yasin kac daha....hiiiiii
Tozlu kalsin bugunluk yorganim zeynosum.
Iyi geceler
Biz yatmiyoz zaten uykuyla oldum olasi bir sevemedik birbirimizi
tamam canım ben bildiririm püsküüte ama yok olucan kızım ya 50 çok az değil mi
di mi di miiiiiii kambersiz düğün olur mu
ben dün gece çok kötüydüm başım zonkluyodu eftelyayı kaldırdım o hazırladı sahuru ben uyudum
ben burdayım da kuzenim başımı yiyor bilgisayarı almak için 5 dk diye çaldım vermiyorum o da uyumuyo gıcık:)) anneannemlede tartıştık mutfağı topuyo bazen ne kadar işgüzar oluyolar yaaa, bilgisayardayım ya şimdi trip yapıyo bana girdi mutfağı topluyo ben de kızdım git topla ben karışmıyorum dedimIyi gecelrr zeynep ablaa :):)
Aynen cok kullanirim goz yaslarimi hayvan bazen mahsus yapiyon dimi der daha beter aglarim :):):)
Panpaaaaa :):)
Yok zeynosum olurmu hic yigidi oldur ama hakkini yeme demisler ben kim kazanmak kim peeh :):) )
Bende uyumasam diyom burdasiniz dimi iki bucukda sahura kalkiyoz zaten simdi uyuyup iki bucukda kalkinca sarhos gibi oluyom ekmegi agzima goturucem agzimi bulamiyom :):)
:) sevindim tebi cannimm :) ama ben nasil kazanam :) biraz zoorr
dogru söze ne denir
Benim anne sarapcidir yanliz
Tarsusta 3.30 daIftar kacta oluyor orda:44:
Bende uyunuyom hadi uyumayalim sahura kadar :):) keske sahurdada kocaman masa kursak hep beraber yesek :) gelsin pastalar gitsin poacalar :):)3.20 gece imsak giriyor canım
takıldım buraya birde sen geldin çıkamadım :)
neyse uyumuyum artık uyanamam yoksa :)
23 canim yasim :):)Bosverrrrr niyeki eksik kalacan sekerim.
Cocugum yasin kac daha....hiiiiii
Tozlu kalsin bugunluk yorganim zeynosum.
Iyi geceler
Biz yatmiyoz zaten uykuyla oldum olasi bir sevemedik birbirimizi
Mezun olmamak icin biraz sabit kal zeynep abla :):) birakma terketme bizi ya bizide gotur yada gitme :):)kıyamamki ben baharıma sevinsin :)))
ama haftaya benimle yarışan korksun benden :) haftaya herhalde 55 olurum :))
ama mezun olmak istemiyorum kaptanım hedef kilomu 50 kiloya çekmek istiyorum sevgili gökcem
Ben bu erkek milletini cozemeim yaw
Ama gozyasima degermi Onu dusunurum bir......
kadınların en güzel silahı göz yası yaptırmk istediğin seyi eşin yapmıyorsa aglacaksın arkadaşım anında oluyor :)Ben bu erkek milletini cozemeim yaw
Ama gozyasima degermi Onu dusunurum bir......
cok canım az değil :) ideal kilom koyum ne kadar ki :)tamam canım ben bildiririm püsküüte ama yok olucan kızım ya 50 çok az değil mi
di mi di miiiiiii kambersiz düğün olur mu
ben dün gece çok kötüydüm başım zonkluyodu eftelyayı kaldırdım o hazırladı sahuru ben uyudum
Amin canım hepimizin İnşallah da şu eftelyayı bir evereydik iyiydiSenin aile yapina cok imreniyorum Allah uzun bir omuru boyle sevdiklerinle gecirmeni nasil etsin
AmiiiinnnSenin aile yapina cok imreniyorum Allah uzun bir omuru boyle sevdiklerinle gecirmeni nasil etsin
ben burdayım da kuzenim başımı yiyor bilgisayarı almak için 5 dk diye çaldım vermiyorum o da uyumuyo gıcık:)) anneannemlede tartıştık mutfağı topuyo bazen ne kadar işgüzar oluyolar yaaa, bilgisayardayım ya şimdi trip yapıyo bana girdi mutfağı topluyo ben de kızdım git topla ben karışmıyorum dedim
dogru söze ne denir
Benim anne sarapcidir yanliz
Erkek milleti bu sakin inanma.yilanin uykudaki hali.egerki uzulmek istemiyorsan ondan iki Kat hizli dusunup eccikte duzenci olacanTarsusta 3.30 da
Bende uyunuyom hadi uyumayalim sahura kadar :):) keske sahurdada kocaman masa kursak hep beraber yesek :) gelsin pastalar gitsin poacalar :):)
23 canim yasim :):)
Mezun olmamak icin biraz sabit kal zeynep abla :):) birakma terketme bizi ya bizide gotur yada gitme :):)
Ben ona aglamiyom ki kendime agliyom sonra niye agliyom diye bidaha agliyom o arada ermana baya bagiriyom cagiriyom rahatliyom bi saat sonra canim cicim :):) devam
tabi ki gitme yavaşla biraz kiloyu korumaya bak biraz da o zaman gider 50 olursunkadınların en güzel silahı göz yası yaptırmk istediğin seyi eşin yapmıyorsa aglacaksın arkadaşım anında oluyor :)
cok canım az değil :) ideal kilom koyum ne kadar ki :)
önceden yuvarlanan kaya gibiydim şimdi kıvama giriyorum :)
ben ayrılamam sızden takımda kalıyım :)
hadi uyumayalım ama şimdi benim aklım içerde hatun mutfakta ben burda offfffTarsusta 3.30 da
Bende uyunuyom hadi uyumayalim sahura kadar :):) keske sahurdada kocaman masa kursak hep beraber yesek :) gelsin pastalar gitsin poacalar :):)
23 canim yasim :):)
Mezun olmamak icin biraz sabit kal zeynep abla :):) birakma terketme bizi ya bizide gotur yada gitme :):)
Ben ona aglamiyom ki kendime agliyom sonra niye agliyom diye bidaha agliyom o arada ermana baya bagiriyom cagiriyom rahatliyom bi saat sonra canim cicim :):) devam
Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)Erkek milleti bu sakin inanma.yilanin uykudaki hali.egerki uzulmek istemiyorsan ondan iki Kat hizli dusunup eccikte duzenci olacan
Amin canım hepimizin İnşallah da şu eftelyayı bir evereydik iyiydibu arada yarın yolcuyum kızlar kuzularıma gidiyorum dayıcık götürecek beni yarın gece 10-11 gibi çıkarız dedi
beril senin memlekete gidiyom selam götüreyi miiiiiiiiii
Yok tatlisin yaaaaa benim herif aglayinca kacar gerci Ben pek aglayan bir tip degilim.kadınların en güzel silahı göz yası yaptırmk istediğin seyi eşin yapmıyorsa aglacaksın arkadaşım anında oluyor :)
cok canım az değil :) ideal kilom koyum ne kadar ki :)
önceden yuvarlanan kaya gibiydim şimdi kıvama giriyorum :)
ben ayrılamam sızden takımda kalıyım :)
Kiz benim gibi karninini memleketine bak allahin isi isteAmin canım hepimizin İnşallah da şu eftelyayı bir evereydik iyiydibu arada yarın yolcuyum kızlar kuzularıma gidiyorum dayıcık götürecek beni yarın gece 10-11 gibi çıkarız dedi
beril senin memlekete gidiyom selam götüreyi miiiiiiiiii
tabi ki gitme yavaşla biraz kiloyu korumaya bak biraz da o zaman gider 50 olursun
hadi uyumayalım ama şimdi benim aklım içerde hatun mutfakta ben burda offfff
ben de çok sulugözlüyüm ama eşime karşı kullanmam ben gerek kalmıyo kedi gibi sırnaşıyorum hemen ikna oluyo
Amiiiinnn
Ya sorma annemde geldi bilgisayarin sarjini kucakladi uyudu bilgisayari acmayim diye uyu diyor bende uyumuyom telefondan giriyom bu naletde interneti az cekiyo :):) annem bi fena yaa
Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)
Ne zaman doneceksiniz canim
Yok tatlisin yaaaaa benim herif aglayinca kacar gerci Ben pek aglayan bir tip degilim.
Kiz benim gibi karninini memleketine bak allahin isi iste
Balikesir bandirma beril s........aldirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?