iyi geceler canım byeeee, tatlı rüyalarIyi geceler kizlar.Benim basim cok agriyor,uyuyayim gecer belki...Görüsürüz yarin...
Zamana birak kuzucugumBurdasin dimi uyumuyoruzz :):)
Kedi gibi sirnasmayi bende seviyom :) sucum cok olunca ole affediliyorum :):) napim canim oda herseye kiziyo cok kiskanc benimki yaaanasil bas edicem bilmiom
Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)
Ne zaman doneceksiniz canim
Iyi geceler CanimIyi geceler kizlar.Benim basim cok agriyor,uyuyayim gecer belki...Görüsürüz yarin...
niye kiz niye aglamiyon insan arada bi aglayip desarj olmali bence bende super ise yariyo kendime geliyom icimdeki birikintilerin fiskirmasi olur bende arada :) bitti ayriliyoz derim erman kapiya gelir sabaha kadar sokakda dolanir afedirim :) sonra dolunca gene ayni :):) iki sokak otede oturunca damliyo hemen kapiya
Al al canim yazik uzulmesin tontisneyse ufaklık içeri gitti uyudu galiba dayım bu akşam da burda bu sefer oğlunu da getirdi :) evet içerden sesi geliyo yatmış hah haaaa bi de annanem uyusa rahat edicem dur gidip gönlün alayım
Hee biraz gici kalkti zaten dediklerini yapiyom diye salak kafam ilk basta tamam demisim simdi tamam demesemde ise yaramiyo bazen hosuma gidiyi ama bazende cinnet gecittiriyoCok uzerine dusme yada belli etme totisini kaldirtma für vurnuna burnunaki kimseye bakamasin.rahat gozuk kendini dev anasinin sanar bunlar
Iyi geceler canimmm :) tatli ruyalarIyi geceler kizlar.Benim basim cok agriyor,uyuyayim gecer belki...Görüsürüz yarin...
Ne hazirlican canim :) benimde canim farkli biseyler istiyor ne yiyimki yaaişlem tamammmmmmmm herkesi yatırdım :)) 1 saat sonra giderim sahur hazırlığına başalrım
Zamana birak kuzucugum
pazar akşamı dönücez pazartesi iş var, bu sene bana 2 gün tatil(((
kahvaltı ediyolar bizimkiler yemek istemiyolar belki krep yaparım ben yemiycem yarın tartı var çok spor yapıcaktım güya bi yarım saat yaptım o kadar sabaha yandımAl al canim yazik uzulmesin tontis
Hee biraz gici kalkti zaten dediklerini yapiyom diye salak kafam ilk basta tamam demisim simdi tamam demesemde ise yaramiyo bazen hosuma gidiyi ama bazende cinnet gecittiriyo
Iyi geceler canimmm :) tatli ruyalar
Ne hazirlican canim :) benimde canim farkli biseyler istiyor ne yiyimki yaa
Ole canim zamanla degisiyo zaten yavas yavas daha insancil olmayi ogrettimm :):):):) ilk cikmamizda bole deildi kuzu gibiydi universiteye bi gittim kaplan kesildi orda birini bulurum diemi artik nedir surekli okudugu yere geldi gitti cevreyi kolacan etti uniden beri beni cok sikar :):) bende pek akilli durmayinca
Baya azmis canim yaa tuhhpazar akşamı dönücez pazartesi iş var, bu sene bana 2 gün tatil(((
sendemi gidiyosun gonca abla hos geldin bu arada :)nihayet gelebildim misafirlerim vardı gittiler çocuk üçtü dört oldu.yarın kısmetse çocuklar eskişehire bırakıp uşak a gitcez..
:) :) nasil bi duygu disciyle evli olmak herkez disciden korkar yaa :)Iyi geceler Canim
Ahhhhhh ahhhhhhh deli kiz
Ben aglayamam Biz olurum ama dislerim sika sika kalmadi.allahtan Disci evdede ikide birde yapiyor.
zeynep uyudun mu kızzzzzz
biz ne zamandır işlerden fırsat bulamıyoruz tatile geçen sene gittik gerçi çocuklaral bir hafta ama bu yaz zor görünüyorBu sene buraya tasinmamiz tatili mahvetti. Kizlar burayi birakip yazliga gitmior.bu yil yalniz tatil istiyoruz iki Gun bile olsa cocuksuz gidecem.bayrama yakin im hafta sipalarla gidecez bir yere ama daha neresi bilemiyorum .
Her sene Okul tatiliyle tatile giderdik ohhhhh mis valla
kahvaltı ediyolar bizimkiler yemek istemiyolar belki krep yaparım ben yemiycem yarın tartı var çok spor yapıcaktım güya bi yarım saat yaptım o kadar sabaha yandım((((
ha haaa güzel tespit:)))) benim hiç dişçiyle işim olmadı o yüzden korkmuyorum hala sapasağlam geçen bir temizletmeye gittim bravo hiç çürük yok dediBaya azmis canim yaa tuhh
sendemi gidiyosun gonca abla hos geldin bu arada :)
:) :) nasil bi duygu disciyle evli olmak herkez disciden korkar yaa :)
Galiba uyudu :):)
sayfa hızlı ileriyo yine yaşasın.hoşbulduk topraam soruları bulmaya çalışıyom cevaplayım yatıcam.
gonca hoş geldin canım :)sayfa hızlı ileriyo yine yaşasın.hoşbulduk topraam soruları bulmaya çalışıyom cevaplayım yatıcam.
daha dur kız kaç gün oldu bir kaç güne bizimkiler de başlar sıkıldık diye sanki bütün sene sabah kahvaltı yenmiyo mu ama insan aç kalıyo diye farklı şeyler istiyo sanırımBende yemek yemeyi sevmiyorum canim kahvaltidan da sikildim :):)
Baya bi ilerledi saymamiz gonca abla :):)sayfa hızlı ileriyo yine yaşasın.hoşbulduk topraam soruları bulmaya çalışıyom cevaplayım yatıcam.
biz ne zamandır işlerden fırsat bulamıyoruz tatile geçen sene gittik gerçi çocuklaral bir hafta ama bu yaz zor görünüyor
seneye şöyle güzeeel bir otelde tatil istiyorum İnşallah olur, ye iç yat
gonca hoş geldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?