Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Abooww benimkine tobe laf yetistirilmez cok fena essek :):) kac gundur marasda gezmeye gitti gel artik diyom yarin gelicek gelsinde bi gorem ozledim :)

Ne zaman doneceksiniz canim

pazar akşamı dönücez pazartesi iş var, bu sene bana 2 gün tatil (((

nihayet gelebildim misafirlerim vardı gittiler çocuk üçtü dört oldu.yarın kısmetse çocuklar eskişehire bırakıp uşak a gitcez..

yoldaşım gelmişşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşş

Iyi geceler kizlar.Benim basim cok agriyor,uyuyayim gecer belki...Görüsürüz yarin...
Iyi geceler Canim

Ahhhhhh ahhhhhhh deli kiz
Ben aglayamam Biz olurum ama dislerim sika sika kalmadi.allahtan Disci evdede ikide birde yapiyor.

neyse ufaklık içeri gitti uyudu galiba dayım bu akşam da burda bu sefer oğlunu da getirdi :) evet içerden sesi geliyo yatmış hah haaaa bi de annanem uyusa rahat edicem dur gidip gönlün alayım
Al al canim yazik uzulmesin tontis
Cok uzerine dusme yada belli etme totisini kaldirtma für vurnuna burnunaki kimseye bakamasin.rahat gozuk kendini dev anasinin sanar bunlar
Hee biraz gici kalkti zaten dediklerini yapiyom diye salak kafam ilk basta tamam demisim simdi tamam demesemde ise yaramiyo bazen hosuma gidiyi ama bazende cinnet gecittiriyo
Iyi geceler kizlar.Benim basim cok agriyor,uyuyayim gecer belki...Görüsürüz yarin...
Iyi geceler canimmm :) tatli ruyalar
işlem tamammmmmmmm herkesi yatırdım :)) 1 saat sonra giderim sahur hazırlığına başalrım
Ne hazirlican canim :) benimde canim farkli biseyler istiyor ne yiyimki yaa
Zamana birak kuzucugum

Ole canim zamanla degisiyo zaten yavas yavas daha insancil olmayi ogrettimm :):):):) ilk cikmamizda bole deildi kuzu gibiydi universiteye bi gittim kaplan kesildi orda birini bulurum diemi artik nedir surekli okudugu yere geldi gitti cevreyi kolacan etti uniden beri beni cok sikar :):) bende pek akilli durmayinca

Bu sene buraya tasinmamiz tatili mahvetti. Kizlar burayi birakip yazliga gitmior.bu yil yalniz tatil istiyoruz iki Gun bile olsa cocuksuz gidecem.bayrama yakin im hafta sipalarla gidecez bir yere ama daha neresi bilemiyorum .
Her sene Okul tatiliyle tatile giderdik ohhhhh mis valla

kahvaltı ediyolar bizimkiler yemek istemiyolar belki krep yaparım ben yemiycem yarın tartı var çok spor yapıcaktım güya bi yarım saat yaptım o kadar sabaha yandım ((((

Baya azmis canim yaa tuhh
nihayet gelebildim misafirlerim vardı gittiler çocuk üçtü dört oldu.yarın kısmetse çocuklar eskişehire bırakıp uşak a gitcez..
sendemi gidiyosun gonca abla hos geldin bu arada :)
Iyi geceler Canim

Ahhhhhh ahhhhhhh deli kiz
Ben aglayamam Biz olurum ama dislerim sika sika kalmadi.allahtan Disci evdede ikide birde yapiyor.
:) :) nasil bi duygu disciyle evli olmak herkez disciden korkar yaa :)
zeynep uyudun mu kızzzzzz

Galiba uyudu :):)

sayfa hızlı ileriyo yine yaşasın.hoşbulduk topraam soruları bulmaya çalışıyom cevaplayım yatıcam.

biz ne zamandır işlerden fırsat bulamıyoruz tatile geçen sene gittik gerçi çocuklaral bir hafta ama bu yaz zor görünüyor
seneye şöyle güzeeel bir otelde tatil istiyorum İnşallah olur, ye iç yat

Baya azmis canim yaa tuhh

sendemi gidiyosun gonca abla hos geldin bu arada :)

:) :) nasil bi duygu disciyle evli olmak herkez disciden korkar yaa :)

Galiba uyudu :):)
ha haaa güzel tespit:)))) benim hiç dişçiyle işim olmadı o yüzden korkmuyorum hala sapasağlam geçen bir temizletmeye gittim bravo hiç çürük yok dedi

sayfa hızlı ileriyo yine yaşasın.hoşbulduk topraam soruları bulmaya çalışıyom cevaplayım yatıcam.

1- İsimin nedir?
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
3- Dış görüntünü tarif eder misin?
4- Boyun Kaç?
5- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
12- Kilo alma maceran nedir?
13- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
15- Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
16- Hobilerin nelerdir?
17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

Bende yemek yemeyi sevmiyorum canim kahvaltidan da sikildim :):)
daha dur kız kaç gün oldu bir kaç güne bizimkiler de başlar sıkıldık diye sanki bütün sene sabah kahvaltı yenmiyo mu ama insan aç kalıyo diye farklı şeyler istiyo sanırım

Baya bi ilerledi saymamiz gonca abla :):)
biz ne zamandır işlerden fırsat bulamıyoruz tatile geçen sene gittik gerçi çocuklaral bir hafta ama bu yaz zor görünüyor
seneye şöyle güzeeel bir otelde tatil istiyorum İnşallah olur, ye iç yat

Oooh en guzeli valla canim yaa cocuklarinda baya buyumus ole engelde olmazlar orda sana cok guzel eglenirsiniz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…