Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah bagislasin Canim.insallah benim 4 Numarada erkek olur
Dalintos Birsey soracam sana.sen kanepe kaldiiyordun spor icinde. Neye yariyordu bu. Birde bayagi Kilo vermissin resim ekleinmi hic.

evet kollar ve sırt ıcındı cnm.20 kusur kılo evrdım ben cnm 20 kılom kaldı gerıye albumumde var cnm bak bı ıstersen
ben cok delı spor ve dıyet yaaprdım arkadaslar bnm menulerıme dalın menusu derler hep kus bıle benden cok yer yanı olede az yerdım.bu araalr saldım ama yenıden toparlamaya ıhtıyacım var

Kis benim heruf bu sira cok sehir disina gidiyor . O Yokkende bende Teller kopuyor. Bugun onun cantayi hazirlarken bir itlik yapiyom dedim. Ic camasirlarinin yanna koydum .yabanci degil ablasi 15 yillik enisten

hehehehe sehvetın dıbınde yasıyorum dıyosun.esını her dakıka bastan cıkarabılen kadınlara ımrenıyorum

saat gene 1 olmuş yatıyım bari işleri bitirdim yarın mesai var yarın görüşürüz hatunlar iyi geceler..

Yok leynnnnn ses var goruntu Yok hesabi.
O gelince Yok Birsey gidince giciklina oluyor eccik

Dalin gobekten bayagi vermissin ya...kollarda sarkmada olmamis.simdi boylemiin dahami incesin

bahar hoş geldin bebeğim nasılsın? resimlerinize baktım hepinizin çok beğendim hepinis pek güzelsiniz.bi ara bende ekliyim resimlerimden.
Tesekkurler gonca ablaa :)
Iyi sayilirim :) olmedik surunuyok misali
Butun Gun burayi bekliyom neyaparsin ekmek parasi
Kizzzz kimse gelmiyor hatta ziyaretcim bile yoktu.
Baskasina Birsey Yok be haci
Sipalarla ugras tek eglencem herifim oda en Az. Bir hafta Yok.buralardayim iste
Bize emanetsin bi hafta bol bol cilvelesirik senle biz :)
cooktaannnn bebek 3 saat oldu yatalı ıkızlerde 2 saat falan oldu.
Ayni beril gibiymis senin cocuklarda bi ikiz bi tek :) :)
Eki Görüntüle 757201
Bahar hasonun cantaya boyle brsey koydum hiiiii belki erken gelir diye.aradada sapik mesaj yolluyom.kis benim oruc Kabul oluyomudur.
Insallah oluyodur he he :):)
Gecelige bayildim he :) kirmizi olaydi iyidi bak yada krik beyaz :) :) :) :)
evet ıkızlerım var 3 yasıdna bıde 8 aylık oglum ıkızlerım bırı kız bırı erkek
Allah bagislasin canim
Allah bagislasin Canim.insallah benim 4 Numarada erkek olur
Dalintos Birsey soracam sana.sen kanepe kaldiiyordun spor icinde. Neye yariyordu bu. Birde bayagi Kilo vermissin resim ekleinmi hic.
Insallah bi erkek cocugun olur canim hayirlisi hangisiyse o olsun :) :)
saat gene 1 olmuş yatıyım bari işleri bitirdim yarın mesai var yarın görüşürüz hatunlar iyi geceler..
Iyi geceler gonca abla opuldunn
Baharrrrrrrr kiz nerdesin geneeee gitmissin
Ya amaan mutfaga gittim orda internet cekmiyo :) :) :) aciktim yicek seyler aradim bulamafim kicima baka baka geri geldim kahve icsem olurmu :) :)
sımdı ondan 3-4 kılo daha ınceyım cnm yanı o sonr esımden bıraz daha ınceyım gobek dahada ınceldı bacakalr ınceldı

Bende merak ettim duyrulur :) :)

Anacim olgun yastayik bordoyla idare ediyom .hiiiii baharim ne cilvelesiriz ya gece gece....
Ayyyy utandim bak.
Kahve olur niye olmasinki....

Bu aralar ktliktan cikmis gibi yiyorum kizlar engel olamiyorum yaa aksami zor ediyorum iftar olsun die dakikalari sayiyorum ne yapcam ben bu pis bogazimla yaa

puhahahahahahhahaa

bende cocukalr okula basladıgında 30 umda dusunuyorum kısmetse vazgecmezsembu kısmı yapacan hemen 3.kaç aylık
Ikizler 12 elifim 13 aylik

Ya sen bi alemsin yaa :) :) yalniz kestaneye bayilirimm benn :) :) sen ne derdindesin ben ne derdinde :) :) :) halen bogazim durmuyo
Ne diyon leynnnnnn
Senide gorecem bir evlende.......
bnm albums adece arkadaslara acık sekerım arkı olarak ekle benı sen gör paraynan deıl beleş beleş

Agayada mi......

bnm albums adece arkadaslara acık sekerım arkı olarak ekle benı sen gör paraynan deıl beleş beleş
Simdi telden giriyom sabah hemen eklerim sekerim :) :)
Nerde beles oraya yerles :) :) ha ha sende bana bakarsin hem :)
Anacim olgun yastayik bordoyla idare ediyom .hiiiii baharim ne cilvelesiriz ya gece gece....
Ayyyy utandim bak.
Kahve olur niye olmasinki....

Kahverengi sandim ben onu :) :) ondan ole dedim :) :) bordoda guzeldir hee :) arkadaslarim ceyizlik aliyoda ben almadim hic ole annem bi pijama takimi almis babane donu gibi :) :) basmali fistanli felan anne allah seni ne etmeye onu annanemmi giycek benmi giycem dedim :) :) ben ilerde alirim en sarafatlisindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…