- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Allah bagislasin Canim.insallah benim 4 Numarada erkek olur
Dalintos Birsey soracam sana.sen kanepe kaldiiyordun spor icinde. Neye yariyordu bu. Birde bayagi Kilo vermissin resim ekleinmi hic.
Kis benim heruf bu sira cok sehir disina gidiyor . O Yokkende bende Teller kopuyor. Bugun onun cantayi hazirlarken bir itlik yapiyom dedim. Ic camasirlarinin yanna koydum .yabanci degil ablasi 15 yillik enisten
saat gene 1 olmuş yatıyım bari işleri bitirdim yarın mesai var yarın görüşürüz hatunlar iyi geceler..
Dalin gobekten bayagi vermissin ya...kollarda sarkmada olmamis.simdi boylemiin dahami incesin
berıl 4.yu ne vakıt dusunuyon
ılk resım 95 kg ıkıncı 79 suan 76 kıloyum
Tesekkurler gonca ablaa :)bahar hoş geldin bebeğim nasılsın? resimlerinize baktım hepinizin çok beğendim hepinis pek güzelsiniz.bi ara bende ekliyim resimlerimden.
Bize emanetsin bi haftaButun Gun burayi bekliyom neyaparsin ekmek parasi
Kizzzz kimse gelmiyor hatta ziyaretcim bile yoktu.
Baskasina Birsey Yok be haci
Sipalarla ugras tek eglencem herifim oda en Az. Bir hafta Yok.buralardayim iste
Ayni beril gibiymis senin cocuklarda bi ikiz bi tek :) :)cooktaannnn bebek 3 saat oldu yatalı ıkızlerde 2 saat falan oldu.
Insallah oluyodur he he :):)Eki Görüntüle 757201
Bahar hasonun cantaya boyle brsey koydum hiiiii belki erken gelir diye.aradada sapik mesaj yolluyom.kis benim oruc Kabul oluyomudur.
Allah bagislasin canimevet ıkızlerım var 3 yasıdna bıde 8 aylık oglum ıkızlerım bırı kız bırı erkek
Insallah bi erkek cocugun olur canim hayirlisi hangisiyse o olsun :) :)Allah bagislasin Canim.insallah benim 4 Numarada erkek olur
Dalintos Birsey soracam sana.sen kanepe kaldiiyordun spor icinde. Neye yariyordu bu. Birde bayagi Kilo vermissin resim ekleinmi hic.
Iyi geceler gonca abla opuldunnsaat gene 1 olmuş yatıyım bari işleri bitirdim yarın mesai var yarın görüşürüz hatunlar iyi geceler..
Ya amaan mutfaga gittim orda internet cekmiyo :) :) :) aciktim yicek seyler aradim bulamafim kicima baka baka geri geldim kahve icsem olurmu :) :)Baharrrrrrrr kiz nerdesin geneeee gitmissin
sımdı ondan 3-4 kılo daha ınceyım cnm yanı o sonr esımden bıraz daha ınceyım gobek dahada ınceldı bacakalr ınceldı
Kisin karli ve soguk gecelerde.gunduzlerin kisalip gecelerin uzadigi. Sobada kestane patlatirken.
Sen?
Kisin karli ve soguk gecelerde.gunduzlerin kisalip gecelerin uzadigi. Sobada kestane patlatirken.
Sen?
Tesekkurler gonca ablaa :)
Iyi sayilirim :) olmedik surunuyok misali
Bize emanetsin bi haftabol bol cilvelesirik senle biz :)
Ayni beril gibiymis senin cocuklarda bi ikiz bi tek :) :)
Insallah oluyodur he he :):)
Gecelige bayildim he :) kirmizi olaydi iyidi bak yada krik beyaz :) :) :) :)
Allah bagislasin canim
Insallah bi erkek cocugun olur canim hayirlisi hangisiyse o olsun :) :)
Iyi geceler gonca abla opuldunn
Ya amaan mutfaga gittim orda internet cekmiyo :) :) :) aciktim yicek seyler aradim bulamafim kicima baka baka geri geldim kahve icsem olurmu :) :)
Bende merak ettim duyrulur :) :)
Ikizler 12 elifim 13 aylikpuhahahahahahhahaa
bende cocukalr okula basladıgında 30 umda dusunuyorum kısmetse vazgecmezsembu kısmı yapacan hemen 3.kaç aylık
Ne diyon leynnnnnnYa sen bi alemsin yaa :) :) yalniz kestaneye bayilirimm benn :) :) sen ne derdindesin ben ne derdinde :) :) :) halen bogazim durmuyo
bnm albums adece arkadaslara acık sekerım arkı olarak ekle benı sen gör paraynan deıl beleş beleş
Simdi telden giriyom sabah hemen eklerim sekerim :) :)bnm albums adece arkadaslara acık sekerım arkı olarak ekle benı sen gör paraynan deıl beleş beleş
Anacim olgun yastayik bordoyla idare ediyom .hiiiii baharim ne cilvelesiriz ya gece gece....
Ayyyy utandim bak.
Kahve olur niye olmasinki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?