Kim kusturmus beriliBen hala kusum biliyorsunuz demi?
Bugun babalar gibi spor yaptim behhhhhhhh
Evimi temizledim mamalarimizi pisirim.herifcimin cantasini hazirladim hiiiiii icinde birde benim atlet gecelikerden koydum.vallahi p.clik olsun diye yaptim.
4. Takimada kustum.yerlerinide isgal ettim ohhhhh kendim caliyom kendim oynuyom yagdan yavrummmm yandannnnnnn
Birde diyetimin sonucu varki tatile giderken resmini cikip ahanda buraya cerceveletecem.toprak hanim gordune bakemmmmmm
Zaten buraya grlmeyenler icin onumuzdeki kandilede bir dua hazirladim.soyleki.
Allahin diyette beni yalniz birakanlri biliyorsun.benden al onlara ver.totisim gobusum erirken Giden yaglarimi ziyan etme topraga Bahara nura gizeme zeynebe bol bol ver.
Hiiiiii ohhhhhh olsun gelmeyinde goreyim bakiyimmmmmmm.
Ulen kaptan yeni Gelen üye misafir olur 3 Gun. Bu nasil misairperverlik leynnnnnnn hemde ramazanda.
Yukaridada goruldugu uzeri kafayi yedim.yedirttiniz.yanlizlik bana yaramiyor yahu.
Suan son kozumu oynuyom gelmezseniz cikulata yerim bakinnnnnnn
Himm menu az gibi sanki :) benimkilerin yanindaönce menümü paylaşayım sonra geçmişe bakarım.
sabah ılık su 1 dilim ekmek 1 kk peynir bir lokma reçel
ara 2 hurma
öğlen 2 kaşık makarna ayran
ara salatalık
akşam 3 kasık kısır salata 1 ısırık börek
su 2 lt.
spor 30 dk.yürüyüş.
Masallah zeynep abla artik abla kardes gibisiniz yanyanayken allah guzel omurler guzel seneler nasip etsin zeynosum
Evet dokuldum geldim :)Gece kuslari dokuluyor bakalim.goncacim da gelmis.kiz sen nobettemisin
Masallaaahhhh :) :) biz daha dugun yapadik berilcik 4.cuye hazirlaniyorISIN komigi ne biliyormusun tatlim
Benim herif 7 erkek 1 kiz.
Niye benim 3 kiz acaba erkek kontenanini kaynanammi kullandiki basmali donlarla
4. cok istiyom zeynebim. 6 tane yumurtalik dondurduk bekliyor. Insallah yilbasindan sonra .....
Canim sorma ya dayimlar bi haftaliga tatile geldiler hergun bi yere gittik yada herkez bizdeydi hep bi dayimin 3 yasinda oglu var depemde gezdi hep :) herkez bi haftada maydonoz dalina dondun dedi :) :) amaa tam tersi olmusBahar niye gelmyorki o burayi birakmazdi.
Amaniiinn annesi bicirigin resmini koymus yine :) masallah o kara kas kara gozlerle kimlerin canlarini yakcak bakalim ilerdeKiz adetmi olacaksin yoksa tatli kirizi vurmus sanaEki Görüntüle 757169
Evwt zeynosum ben geldim sen gittin bende uyusammi uyumasammi bilmiyom yaabahar kuzuda geldi :)
Burdayim bebegim beni ozledinmi :) :) :)Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77, bahar2106+, dalin26, gogo2405+, zeynep_canan+, RrapunzelL
Sakin bir yere gitmeyin pisikopata baglarim bak.
Elifi yatana yatirayim ikizlere iki cemkiriyim uyusunlar.hemmen burdaxim
Iyi geceler tatlim sende bize katil buyur gel :)daa ben damdan duser gıbı damladım.arkadaslar kıslarsa gıderım ona göre
herkese ıyı geceler bu arada
halim ne demek??benimkinin halasının adıda elif ben çok seviyodum elif ismini sinem isminide rüyamda görmüştüm.onu kullanır diye düşünüyoduk ama kızımda elif ismini seviyo bana kısaca elif diyebilirsiniz der küçüklüğünden beri.
ben şimdilik burdayım bebişim.
Baharrrrrrrr geldiysen ses ver
Yoksa einstehlend cetlesiyon
Kim kusturmus berilibak bende geldim artik tam gaz devam :) :)
Himm menu az gibi sanki :) benimkilerin yaninda
Masallah zeynep abla artik abla kardes gibisiniz yanyanayken allah guzel omurler guzel seneler nasip etsin zeynosum
Evet dokuldum geldim :)
Masallaaahhhh :) :) biz daha dugun yapadik berilcik 4.cuye hazirlaniyor
Canim sorma ya dayimlar bi haftaliga tatile geldiler hergun bi yere gittik yada herkez bizdeydi hep bi dayimin 3 yasinda oglu var depemde gezdi hep :) herkez bi haftada maydonoz dalina dondun dedi :) :) amaa tam tersi olmusbugun gece gidiyolar dayimlar cok ozlicem askitomu
Amaniiinn annesi bicirigin resmini koymus yine :) masallah o kara kas kara gozlerle kimlerin canlarini yakcak bakalim ilerde
Evwt zeynosum ben geldim sen gittin bende uyusammi uyumasammi bilmiyom yaa
Burdayim bebegim beni ozledinmi :) :) :)
Iyi geceler tatlim sende bize katil buyur gel :)
Bende uyusammi uyumasammi karar veremedim :) :)
1 evetttt seni cok ozledim Guzel gozlummmmKim kusturmus berilibak bende geldim artik tam gaz devam :) :)
Himm menu az gibi sanki :) benimkilerin yaninda
Evet dokuldum geldim :)
Masallaaahhhh :) :) biz daha dugun yapadik berilcik 4.cuye hazirlaniyor
Canim sorma ya dayimlar bi haftaliga tatile geldiler hergun bi yere gittik yada herkez bizdeydi hep bi dayimin 3 yasinda oglu var depemde gezdi hep :) herkez bi haftada maydonoz dalina dondun dedi :) :) amaa tam tersi olmusbugun gece gidiyolar dayimlar cok ozlicem askitomu
Amaniiinn annesi bicirigin resmini koymus yine :) masallah o kara kas kara gozlerle kimlerin canlarini yakcak bakalim ilerde
Evwt zeynosum ben geldim sen gittin bende uyusammi uyumasammi bilmiyom yaa
Burdayim bebegim beni ozledinmi :) :) :)
Iyi geceler tatlim sende bize katil buyur gel :)
Bende uyusammi uyumasammi karar veremedim :) :)
Gel gel bebegim no problem ha ha :) :) :)arsız mısafırım ben davet beklemeden damlarım
1 evetttt seni cok ozledim Guzel gozlummmm
2 4 olmadi 5 yolu acik sekerim ne yapayim haso atip atip gidiyor lipido tavan yapiyor
3 bu sene verecez seni seneye teyzeyim insallah
4 nerdesin bu saate Kadar hesap ver
Gel gel bebegim no problem ha ha :) :) :)
1- bende seni coookk osledim
2- buna bayildimm :) :) :)
3- hadi bakalim insallahh :) bende cok istiyom ama hep kismetsizlik iste
4- hesabimi verem ex askim :) :)
Valla bi hafta nasil gecti anlamadim oructu misafirdi oydu buydu derken giremedim bebegim yaa artik evde tekiz :) yada simdilik ole gozukuyo :) :) senneler yaptin
Dalin senin minnaklar uyudumu
Gogom benimkileri gorebildinmi herife nasilda sirnasmisim yawbahar hoş geldin bebeğim nasılsın? resimlerinize baktım hepinizin çok beğendim hepinis pek güzelsiniz.bi ara bende ekliyim resimlerimden.
cooktaannnn bebek 3 saat oldu yatalı ıkızlerde 2 saat falan oldu.
Gogom benimkileri gorebildinmi herife nasilda sirnasmisim yaw
Kiz sendedemi ikiz var anaaaaa hic bilmiyorum. Benimkiler kiz seninkiler ne
gördüm gördüm görmemmi maşallah bozulmasın ağız tadınız.
Eki Görüntüle 757201
Bahar hasonun cantaya boyle brsey koydum hiiiii belki erken gelir diye.aradada sapik mesaj yolluyom.kis benim oruc Kabul oluyomudur.
evet ıkızlerım var 3 yasıdna bıde 8 aylık oglum ıkızlerım bırı kız bırı erkek
sen bunu kımın cantasına kodun layynnnanlamadı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?