Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben ekledım sneı kabul et bak madem

misafir geldi gitmek zorunda kaldım şimdi gittiler hemen geldim bende
kuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)
kolay gelsinnn

benim adım da elif..bikaç sene öncesine kadar hiç sevmezdim ama artık seviyorum

Size bisey anlatim :)
Bugun aksam teyzemlerdeydik
Dayimin 3 yasinda oglu var
Teyzeminde 3 yasinda kiz torunu var

Ben dayimin ogluyla oynuyom :) cilvelesiyoz bole :) tam opuyordum teyzemin torunu ensemin kokunu bi vurdu furkan benim opme onu opme diyor :) :) herkez gule gule bir oldu :) ensem halen agriyor essek oyle bi vurdu ki balkondakiler sesini duymus :) ensemde acikdi sacimi toplamisim akilli gibi :)

Son düzenleme:
Ben oldummu de.
Sen evlen gecelikerden isi kolay

Anam yok yok ben evde kalcam evlenmicem :) :) kismet deelmis uzakdan sevcez biz birbirimizi :) :)
Ay cok dokunakli oldu bu simdi
Gidim de kendime bi gayfe yapam kahvede yokmus kapicino yapam bari su karnimin gurultusu gitsin :) :)
Cabuk Gel bagirtma beni
agayada

masallah allah bagıslasın elıf kız az daha buyuse daha kolay olurdu sana aslında
Yok kiz bizde Bakan cok.

Kahvemide yaptim geldim :) :) varmi isteyen
Ben zaten iciyomki......

Kiz hakli yani.....

afiyet olsunn

telefondan bakabildiğini bilmiyo mu
:) :) biliyor ama onu gormuyor :) benim bilgisayarin fani kirlenmis cok ses yapiyor onun sesini duyuyor oteki odadan :) :) cok fena benim annem
Gel bebegim hemmen yapam keske yakin olsak hepimiz valla
Ben oldummu de.
Sen evlen gecelikerden isi kolay

Ay cok dokunakli oldu bu simdi

Cabuk Gel bagirtma beni

Yok kiz bizde Bakan cok.

Ben zaten iciyomki......

Benim hayatim dokunakli dermisim :) :) :)
Geldim burdayim bebegim
Sanada afiyet olsun sendemi kahvecisin ben de kahve tiryakiligi var birakmaya calisiyorum :) :) :)

Orucluyken bir kahveyi ariyom yahu.birakmak istemiyomki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…