- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Ikizler 12 elifim 13 aylik
Ne diyon leynnnnnn
Senide gorecem bir evlende.......
Agayada mi......
Ikizler 12 elifim 13 aylik
Ne diyon leynnnnnn
Senide gorecem bir evlende.......
Agayada mi......
Simdi telden giriyom sabah hemen eklerim sekerim :) :)
Nerde beles oraya yerles :) :) ha ha sende bana bakarsin hem :)
Kahverengi sandim ben onu :) :) ondan ole dedim :) :) bordoda guzeldir hee :) arkadaslarim ceyizlik aliyoda ben almadim hic ole annem bi pijama takimi almis babane donu gibi :) :) basmali fistanli felan anne allah seni ne etmeye onu annanemmi giycek benmi giycem dedim :) :) ben ilerde alirim en sarafatlisindan :)
ben ekledım sneı kabul et bak madem
misafir geldi gitmek zorunda kaldım şimdi gittiler hemen geldim bendeToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77, bahar2106+, dalin26, gogo2405+, zeynep_canan+, RrapunzelL
Sakin bir yere gitmeyin pisikopata baglarim bak.
Elifi yatana yatirayim ikizlere iki cemkiriyim uyusunlar.hemmen burdaxim
kolay gelsinnnkuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)
halim ne demek??benimkinin halasının adıda elif ben çok seviyodum elif ismini sinem isminide rüyamda görmüştüm.onu kullanır diye düşünüyoduk ama kızımda elif ismini seviyo bana kısaca elif diyebilirsiniz der küçüklüğünden beri.
ben şimdilik burdayım bebişim.
afiyet olsunnGidim de kendime bi gayfe yapam kahvede yokmus kapicino yapam bari su karnimin gurultusu gitsin :) :)
Tamam fistik olur burda gostermiyo arkadaslik istegi pc den sabah bakarim :) :) annem bilgisayarin fisini sakladi uyudu bende uyuyim die :) :)
Ben oldummu de.Simdi telden giriyom sabah hemen eklerim sekerim :) :)
Nerde beles oraya yerles :) :) ha ha sende bana bakarsin hem :)
Kahverengi sandim ben onu :) :) ondan ole dedim :) :) bordoda guzeldir hee :) arkadaslarim ceyizlik aliyoda ben almadim hic ole annem bi pijama takimi almis babane donu gibi :) :) basmali fistanli felan anne allah seni ne etmeye onu annanemmi giycek benmi giycem dedim :) :) ben ilerde alirim en sarafatlisindan :)
Ay cok dokunakli oldu bu simdiAnam yok yok ben evde kalcam evlenmicem :) :) kismet deelmis uzakdan sevcez biz birbirimizi :) :)
Cabuk Gel bagirtma beniGidim de kendime bi gayfe yapam kahvede yokmus kapicino yapam bari su karnimin gurultusu gitsin :) :)
Yok kiz bizde Bakan cok.agayada
masallah allah bagıslasın elıf kız az daha buyuse daha kolay olurdu sana aslında
Ben zaten iciyomki......Kahvemide yaptim geldim :) :) varmi isteyen
Ben oldummu de.
Sen evlen gecelikerden isi kolay
Ay cok dokunakli oldu bu simdi
Cabuk Gel bagirtma beni
Yok kiz bizde Bakan cok.
Ben zaten iciyomki......
Size bisey anlatim :)
Bugun aksam teyzemlerdeydik
Dayimin 3 yasinda oglu var
Teyzeminde 3 yasinda kiz torunu var
Ben dayimin ogluyla oynuyom :) cilvelesiyoz bole :) tam opuyordum teyzemin torunu ensemin kokunu bi vurdu furkan benim opme onu opme diyor :) :) herkez gule gule bir oldu :) ensem halen agriyor essek oyle bi vurdu ki balkondakiler sesini duymus :) ensemde acikdi sacimi toplamisim akilli gibi :)
:) :) biliyor ama onu gormuyor :) benim bilgisayarin fani kirlenmis cok ses yapiyor onun sesini duyuyor oteki odadan :) :) cok fena benim annemafiyet olsunn
telefondan bakabildiğini bilmiyo mu
Gel bebegim hemmen yapam keske yakin olsak hepimiz vallaben isterimm
Ben oldummu de.
Sen evlen gecelikerden isi kolay
Ay cok dokunakli oldu bu simdi
Cabuk Gel bagirtma beni
Yok kiz bizde Bakan cok.
Ben zaten iciyomki......
ohhh kım bakıyo annelermı
Ana nedenRapunzelll gelir ve beril kacarrrrrrr
Kiz hakli yani.....
:) :) biliyor ama onu gormuyor :) benim bilgisayarin fani kirlenmis cok ses yapiyor onun sesini duyuyor oteki odadan :) :) cok fena benim annem
Gel bebegim hemmen yapam keske yakin olsak hepimiz valla
Benim hayatim dokunakli dermisim :) :) :)
Geldim burdayim bebegim
Sanada afiyet olsun sendemi kahvecisin ben de kahve tiryakiligi var birakmaya calisiyorum :) :) :)
Orucluyken bir kahveyi ariyom yahu.birakmak istemiyomki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?