Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

6 iz bile olsun stiyom yaaaaq.

Senin kizin adidami elif.

herkese iyi gecelerr...
Iyi geceler

cnım benim cok geçmiş olsun allahım seni yavrularına bagıslamıs :) sana mücüze gelmiş elif hanım iyikide gelmiş :)

cok zor biliyorum canım bende 3 sene kız karderimin kızına baktım ama kendi cocugum gibi gözüne baktım o kadar cok seviyorum ki yağmuru kızımdan hiç farkı yok başkasına çocuk emanet etmek gerçekten çok zor

herkese iyi gecelerr...

Kiz adetmi olacaksin yoksa tatli kirizi vurmus sanaEki Görüntüle 757169

sanada güzelim :)

yok canım yeni bitti :) o durum :) ama elif kuzu cok tatlı kapkara gözleri var maşallah :)

Ben oncedende at biraz kaciktim ama bu hastaliktan sonra iyice hayati tinlamaz oldum.inanki herseyin bos oldugunu anladim.artik pekte sallamiyom hcbirseyi.oldugu Kadar diyom herseye.sadece uykusuzluk bana miras kaldi.hala uyuyamiyorum.hastayken uyurken bana Birsey olursa cocuklarla hasani son kez goremem diye korkardim. Hala geceleri hayalet gibi dolasirim evde.kapali kapilara gicik oluyom. O ruh hali anlatilmaz k....Allah hepinize sevdiklerinle doyursun

Dalnim hos geldin Ben mezun oldum 13 Ten sonra arkadas grubumuz dagildi Burda yapiyom simdi.size destek icin 5 ede cok gelirdim. Sizin takmdami kapandi hayirdir

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77, bahar2106+, dalin26, gogo2405+, zeynep_canan+, RrapunzelL

Sakin bir yere gitmeyin pisikopata baglarim bak.
Elifi yatana yatirayim ikizlere iki cemkiriyim uyusunlar.hemmen burdaxim

Dalnim hos geldin Ben mezun oldum 13 Ten sonra arkadas grubumuz dagildi Burda yapiyom simdi.size destek icin 5 ede cok gelirdim. Sizin takmdami kapandi hayirdir

yok cnm kapanmadı takım devam edıyor da ben ayrıldım.sen takım actırmamısmıydın kaptan sın dıye hatırlıyorum senı cnaım

daa ben damdan duser gıbı damladım.arkadaslar kıslarsa gıderım ona göre
herkese ıyı geceler bu arada

neyseki atlatmışsın bebeğim Allah bi daha göstermesin hastalık falan inşallah.

ee hoş geldin o zaman.

kuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)

Benim kizimin adida elif
Ikizlerde halim ve naz aslinda Ben Nazli istedim kaynanamin adi ama o Eski isim diye istemedi naz yaptik
halim ne demek??benimkinin halasının adıda elif ben çok seviyodum elif ismini sinem isminide rüyamda görmüştüm.onu kullanır diye düşünüyoduk ama kızımda elif ismini seviyo bana kısaca elif diyebilirsiniz der küçüklüğünden beri.

ben şimdilik burdayım bebişim.

yok cnm kapanmadı takım devam edıyor da ben ayrıldım.sen takım actırmamısmıydın kaptan sın dıye hatırlıyorum senı cnaım
Yok kurmadim.hazir kurulularla yetiniyom

daa ben damdan duser gıbı damladım.arkadaslar kıslarsa gıderım ona göre
herkese ıyı geceler bu arada
Ya sen buraya gelsene .
Kizlar bu gaci cok cenebazdir, bilgilidir, komiktir.burda kimse kslamaz cok sicaktirlar sagolsunlar
neyseki atlatmışsın bebeğim Allah bi daha göstermesin hastalık falan inşallah.

ee hoş geldin o zaman.
Amin goncam

kuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)
Kis herife sarilip uyumak Varken durdun hata. III geceler fistik

Balim yazacaktim yanlis olmus
Aslinda ikizler istedi elifi en yakin arkadaslarinin adi. Birde kandile Denk geldi dogumu ondan mercimege elif dedik

ilahi beril unutmamıssın benı hıccc

iyi geceler Zeynep abla bakalım diyetisyenden ne haberle gelcen..kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…