6 iz bile olsun stiyom yaaaaq.yok nöbetçi değilim canım dün nöbetçiydim.bugün evdeyim bi yandan size yetişiyom nescafe içiyom bide semizotu yıkıyom yemek yapcam makinada çamaşır yıkanıyo çok faalim bu akşam.
anaaaammm 4. cüyümü yapcan ya ikiz olursa bide bende seviyom gerçi çocukları çok emme bakacak insan yok
Senin kizin adidami elif.toplamda 7 kilo oldu Zeynep abla..daha 10 kilo var ama bu ara nasılım bilmiyom hiç kızım yok ne yemek yapasım var ne yiyesim..çok yavaş veriyorum geçen tahlillerimi falan yaptırdım hepsi normale dönmüş bunada şükür.
elif zor büyüdü ablam.eşim hiç istemiyo çocuk okul köşelerinde büyüdü ama nasip olursa yaşı beklemeden 20 seneyi doldurunca emekli olcam o zaman kimseyi dinlemiycem işte yapıcam bi çocuk..başkalarına çocuk emanet etmek çok zor..
Iyi gecelerherkese iyi gecelerr...
cnım benim cok geçmiş olsunBenim Sol yumurtaligim alindi ya kanserden. Dr. Cocuk istersek diye ilacla yumurtalarimi coklu yumurtlatti sonrada onlari sakladilar hastanede.dondurulma diyorlar.sag Taraftan hamile kalirmiyim yada Dogal yolla kalirmiyim bilemiyorum.ikizler asilama, elifte tedavi sonrasi asilamaya Gun aldigimizda supriz olmustu.
cok zor biliyorum canım bende 3 sene kız karderimin kızına baktım ama kendi cocugum gibi gözüne baktım o kadar cok seviyorum ki yağmuru kızımdan hiç farkı yok başkasına çocuk emanet etmek gerçekten çok zortoplamda 7 kilo oldu Zeynep abla..daha 10 kilo var ama bu ara nasılım bilmiyom hiç kızım yok ne yemek yapasım var ne yiyesim..çok yavaş veriyorum geçen tahlillerimi falan yaptırdım hepsi normale dönmüş bunada şükür.
elif zor büyüdü ablam.eşim hiç istemiyo çocuk okul köşelerinde büyüdü ama nasip olursa yaşı beklemeden 20 seneyi doldurunca emekli olcam o zaman kimseyi dinlemiycem işte yapıcam bi çocuk..başkalarına çocuk emanet etmek çok zor..
herkese iyi gecelerr...
Kiz adetmi olacaksin yoksa tatli kirizi vurmus sanaEki Görüntüle 757169
sanada güzelim :)herkese iyi gecelerr...
yok canım yeni bitti :) o durum :) ama elif kuzu cok tatlı kapkara gözleri var maşallah :)Kiz adetmi olacaksin yoksa tatli kirizi vurmus sanaEki Görüntüle 757169
6 iz bile olsun stiyom yaaaaq.
Senin kizin adidami elif.
Iyi geceler
sanada güzelim :)
yok canım yeni bitti :) o durum :) ama elif kuzu cok tatlı kapkara gözleri var maşallah :)
cnım benim cok geçmiş olsunallahım seni yavrularına bagıslamıs :) sana mücüze gelmiş elif hanım iyikide gelmiş :)
cok zor biliyorum canım bende 3 sene kız karderimin kızına baktım ama kendi cocugum gibi gözüne baktım o kadar cok seviyorum ki yağmuru kızımdan hiç farkı yok başkasına çocuk emanet etmek gerçekten çok zor
dalin26 kim kızlar bizim sayfada su anda :)
evet canım elif sinem kısaca elif diyoruz
bir dost...
can sıkıntısı takımlara ole bır bakınıyrodum sızın muhabbetınız ılgımı cektı berıl77 yı 13.takımdandı sanırım tanımıslıgım vardı sohbetımız vardı bende 5.takımdaydım.
Dalnim hos geldin Ben mezun oldum 13 Ten sonra arkadas grubumuz dagildi Burda yapiyom simdi.size destek icin 5 ede cok gelirdim. Sizin takmdami kapandi hayirdir
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77, bahar2106+, dalin26, gogo2405+, zeynep_canan+, RrapunzelL
Sakin bir yere gitmeyin pisikopata baglarim bak.
Elifi yatana yatirayim ikizlere iki cemkiriyim uyusunlar.hemmen burdaxim
neyseki atlatmışsın bebeğim Allah bi daha göstermesin hastalık falan inşallah.Ben oncedende at biraz kaciktim ama bu hastaliktan sonra iyice hayati tinlamaz oldum.inanki herseyin bos oldugunu anladim.artik pekte sallamiyom hcbirseyi.oldugu Kadar diyom herseye.sadece uykusuzluk bana miras kaldi.hala uyuyamiyorum.hastayken uyurken bana Birsey olursa cocuklarla hasani son kez goremem diye korkardim. Hala geceleri hayalet gibi dolasirim evde.kapali kapilara gicik oluyom. O ruh hali anlatilmaz k....Allah hepinize sevdiklerinle doyursun
bir dost...
can sıkıntısı takımlara ole bır bakınıyrodum sızın muhabbetınız ılgımı cektı berıl77 yı 13.takımdandı sanırım tanımıslıgım vardı sohbetımız vardı bende 5.takımdaydım.
bir dost...
kuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
halim ne demek??benimkinin halasının adıda elif ben çok seviyodum elif ismini sinem isminide rüyamda görmüştüm.onu kullanır diye düşünüyoduk ama kızımda elif ismini seviyo bana kısaca elif diyebilirsiniz der küçüklüğünden beri.Benim kizimin adida elif
Ikizlerde halim ve naz aslinda Ben Nazli istedim kaynanamin adi ama o Eski isim diye istemedi naz yaptik
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Yok kurmadim.hazir kurulularla yetiniyomyok cnm kapanmadı takım devam edıyor da ben ayrıldım.sen takım actırmamısmıydın kaptan sın dıye hatırlıyorum senı cnaım
Ya sen buraya gelsene .daa ben damdan duser gıbı damladım.arkadaslar kıslarsa gıderım ona göre
herkese ıyı geceler bu arada
Amin goncamneyseki atlatmışsın bebeğim Allah bi daha göstermesin hastalık falan inşallah.
ee hoş geldin o zaman.
Kis herife sarilip uyumak Varken durdun hata. III geceler fistikkuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)
Balim yazacaktim yanlis olmushalim ne demek??benimkinin halasının adıda elif ben çok seviyodum elif ismini sinem isminide rüyamda görmüştüm.onu kullanır diye düşünüyoduk ama kızımda elif ismini seviyo bana kısaca elif diyebilirsiniz der küçüklüğünden beri.
ben şimdilik burdayım bebişim.
Yok kurmadim.hazir kurulularla yetiniyom
Ya sen buraya gelsene .
Kizlar bu gaci cok cenebazdir, bilgilidir, komiktir.burda kimse kslamaz cok sicaktirlar sagolsunlar
Amin goncam
Kis herife sarilip uyumak Varken durdun hata. III geceler fistik
Balim yazacaktim yanlis olmus
Aslinda ikizler istedi elifi en yakin arkadaslarinin adi. Birde kandile Denk geldi dogumu ondan mercimege elif dedik
kuzum benim herüf öhö diyor yani bu yat zaynep demek :) ben yatıyorum 2 saat sonra uyanıcam :) yarım diyetisyenime gidicem sonra duvarları silicem işim cok iyi geceler öpüldünüz görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?