kızlar uyandım :)))))
ayyy kimler gelmiş topiğimize :) hoş geldin :) yumurta koydum haşlanan kadar burdayım uykusuz prenses :)Günaydın
Bende her gece olduğu gibi daha uyumadım
ayyy kimler gelmiş topiğimize :) hoş geldin :) yumurta koydum haşlanan kadar burdayım uykusuz prenses :)
afiyet olsun güzellik :) uyku bencede gereksiz :)Bende haşlıyorum şuan
Patatesde haşlıyorum , eşim seviyor karabiberli zeytinyağlı ...
Çok uyku gereksiz zeynep , hayat kısa
Bende haşlıyorum şuan
Patatesde haşlıyorum , eşim seviyor karabiberli zeytinyağlı ...
Çok uyku gereksiz zeynep , hayat kısa
bende senin resimlerini cok beğendim söyliyim baktım dün :)
Gunaydnnnnnnn dun gce iyi cene yapmissiniz ben.gec uyuynca dabahta gec kalkyrm ondan kaylamiyrm sieGunaydinnnnn hanimlarrrrrr
Gunaydnnnnnnn dun gce iyi cene yapmissiniz ben.gec uyuynca dabahta gec kalkyrm ondan kaylamiyrm siebu arada kandil duan simdiden tutmus yadsik degl.mi ama :)
Sabah kabizlik icin yedim canim onlarida baska bisey istemedi canim
Canim ev ana baba gunu giremiyom ki bi turlu
:) :) ya sen cok tatlisin yaa mesajlarini okurken mesaj okuyo gibi deilde videonu felan izliyom gibi hissediyorum
Hos geldin canimm
Aman aman atmasin fistik oruc tuttum aciktim sündüm iyiceee :) :)
2 hafta mi 3 hafta mi deneme surecin var canim ama aen hergun sabah bi onceki gun yedigin menunu yaziyosun ve bizimle sohbet ediyorsun :)
Kilon fazlaymis canim insallah hepsin verip kurtulursun hangi sehirdesin
Senin menude sasirmis :) :) he he antepin sans fistigida bi baska oluyo yaa bi kilo versen yerim ben :) :) unide arkadasim hediye getirmis antepden bi kutuyu bitirmisdim bi yiyisde :) :)
Ya onu hic denemedim acikcasi canim yaa hergu evde bizimkiler icince benimde icim yaninca iciyorum dayanamiyorum
Super kilo vermissin valla canim diyetisyenle ni verdin kendin basinami verdin
Guzel zeynep abla menun :)
Canim beniiiiiimmm hic ole sey olurmu nur yuksek cekince ben onun fikirlerini spruyordum sende cok guzel cekmissin ben 2012 kpss de 75 cektim yerlesenedim yerlesemem gibide bende 90 kusur cekmek istiyorum sende her zaman fikirlerini soyle yardim edin bana lutfeeeennn
Amaan sen mi ben mi canim yaa sporumu gordun cocuklarlar oynama :) :) :)
Dayanamadim yedim kaptanimzaren kilo almisim moral yerlerde
Cok guzel olmussunn cok begendim :)
Insalaaahhh :) :) agzindan bal damliyo anam :) insallah erman atanirda bi dugun yaparik :)
Guzel menuu :):)
evet farketmemişsiinnn
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canım
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaa( elifçik beni okumuyo
sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yaw
eee hoşgeldin o zaman takım kurallarımıza okey dersen deneme süreni başlatalım canım birazdan kuralları koyarım sayfaya
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyor
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))
evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruz
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verin
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artık
şu şekerpareyi her gördüğümdeoluyorum sonra bakıyorum kayısı olan heh diyorum bu baharın menüsü:))) akşamki baklava ne kızzzzzzzz
menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heee
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeee
menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştir
menün güzel canım, biraz kendinden bahsedersen daha iyi tanışırızBen de ilk diyet listemi yazayım.
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği, domates,salatalık,peynir ve 3 tane zeytin
ARA
Üzüm
ÖĞLEN
5 kaşık semizotu, 1 kepçe yoğurt
ARA
1 nektari
AKŞAM
1 şinitzel ve bol salata
SPOR
Akşam işten eve dönerken 85 dakika yürüyüş.
Günaydın kızlar.anca yazabildim ameliyattan çıktim.
gonca neler yedin sen böyleMenümü yazıyım.
sabah ılık su
cevizli çörek peynir ıhlamur salatalık
ara bi avuç mısır
öglen kabak salatası 2 dilim ekmek
ara sade kahve küçücük kurabiye
aksam 3 kaşik yogurtlu makarna
3 hurma
su 2 lt.
spor 1 st yürüyüş 30 dk. mezdeke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?