Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hala kendimi sisman hissediyorum.iri yapiliyim ya. Brde bu tatil cok onemli 15 yil sonra ilk kez basbasa gidecez ya komplekse girdim
yok gülüm yaaa, ay bende istiyorum başbaşa tatillllll, kıskançlık günümdeyim galiba, boncuk da koyıyımda nazar değmesin

:) :) aksama kadar okudum ufledim ben canim :) :)

68.9 kilomu yoksa :) :) :) :) :) )

Burdayim balimm

Aaaaa :):):) bildim dermisim he he
ayy canım ya ne güzel oldu biliyomusun hala şoktayım tabi gece tozutmazsa:))) ayy ağzımdan yel alsın

ok canım ben söyliycem sana, şu an değil

hoşgeldin tatlişim
Hos buldum sekerim :) :)
Hala kendimi sisman hissediyorum.iri yapiliyim ya. Brde bu tatil cok onemli 15 yil sonra ilk kez basbasa gidecez ya komplekse girdim
3 agustosdamiydi tatil nereye gidiyonuz benide gotursenize be valla cocuklara bakarim :) :) onlarla oynarim degisik yerler gormus olurum :) :) ha ha
gizem kayıplara karıştı:)))
Hee bende iyi aksamlar dedim kiz kacti :) :) :) o kadar da korkunc deilimdir gizemcim gel gel :) :)
Hemen bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yaa uf sorma annem gene kabloyu kucakladi yatiyo ne anliyo o kabloyla yatmakdan anlamiyom aliskanlik yapti kadinda yaw

Ay simardim. Bahar im eniste nörüyoooo
Ne yapsin ole yazisiyoz telden :) :) kuzeniyle bi gezdi geldi disardaevde yatiyo simdi esseeemm :)

Aman aman nazar degmesin dur :):) uyanirsa inletir evi

Psikolojik o zamannnnnnn
Senn Guzel kalbinde nazar olmaz yavrummmm

Cocuklar gelmiyecek.nereye gidecemi bende bilmiyom ama cok sevecekmisim.haso oyle dedi.
Kizlar annemlerle yazliga gececek bayram sonrasi.

Farkindayim stresli aninda ymesende veremiyorsun sen.

bu ara bende stres bitmez de ben kafamı düzeltmem lazım şartlar değişmedikçe ben bakış açımı değiştiriyorum, bir süre gidiyo:)))
anneannem kalp krizi geçirmişti bir dönem o hastanede kaldığı sürede tam 8 kilo aldım ben
çok kötü bu huyum yaaa

Bu aralar canim cok sikkin kendime engel olamiyorum yemek yemekde.n iftardan sonra gozum donuyo pis bogazim hic durmuyor kafayi yedim iyice

Kimse yokken burda yavrummmm
Sanirim herifi geldi
taze gelin olsun o kadar:))))))

Psikolojik o zamannnnnnn

Cocuklar gelmiyecek.nereye gidecemi bende bilmiyom ama cok sevecekmisim.haso oyle dedi.

sağolasın canımmmm
ayy hem de süprizzzz süpermiş yaw
ben aşkomla bir yemeğe gittim geçenlerde o bile süper geldi, acınacak haldeyiz yani

Psikolojik o zamannnnnnn

Hee :) :) cocuklar da yok yani abbaaaw :) :) 15 senenin acisi bi yeni cocukla cikar bence :) :) elifcige yeni kardes emir geliyooorr :) :)

Ayni ayni o psikolojik sey bendede var canimyaa

Ne yapsin ole yazisiyoz telden :) :) kuzeniyle bi gezdi geldi disardaevde yatiyo simdi esseeemm :)

Aman aman nazar degmesin dur :):) uyanirsa inletir evi
Ananla baban ayrimi uyuyor.annendeki bu kablo aski nerden geliyor bacim

Ben yanlis anlama kiyamam sana
Ailenle yakin icice oturmasaydin biraz uzaklik olsaydi seninde durumun farkli olurdu. Bir Gokce var ama kaca bolundunu sayamiyorum.kardesim senin gibiydi. Birde amcamin ogluyla evli......kizin ozel Ani WC deki andi inan

Bu aralar canim cok sikkin kendime engel olamiyorum yemek yemekde.n iftardan sonra gozum donuyo pis bogazim hic durmuyor kafayi yedim iyice

ben yarın sabah bakıcam eğer durum çok kötüyse hemen berile yardım çağrısında bulunucam... Bana da karbonhidrat enforfin salgılatıyo galiba, sıkıntıdayken hemen karbonhidrata yöneliyorum
bilinçaltımda kendimi cezalandırıyorum sanırım

sağolasın canımmmm
ben aşkomla bir yemeğe gittim geçenlerde o bile süper geldi, acınacak haldeyiz yani

Ya evlenince nie ole oluyo sevgiliyken kafa rahat hersey daha romantik daha guzrl daha heyecanli evlenince bunlarin hepsi neden ölüyo yaa

Babam vefat etti canim annemde kabloyu bilgisayara girmeyim uyuyim diye aliyo
yürüyüş bitti geldimm
Oohh ne guzel gonca abla

Benimki herseyi salgiliyo herseyi yiyesim vaaaaaaaaaaerrr :) :)

Son düzenleme:
Ramazanin cilvesi iste.kasma daha cok istah acarsin.

sağolasın canımmmm
Bizim en son gittimiz yemekte elif uzerime kusmustu
Bir oncekinde disi cikiyordu yemegi yiyemeden Eve gelmistik.
Inanki copluge gotursun gidelimde.anne diye ikizler bagirmasin, elif ortaya buraya atilip aglamasin yeter

Hee :) :) cocuklar da yok yani abbaaaw :) :) 15 senenin acisi bi yeni cocukla cikar bence :) :) elifcige yeni kardes emir geliyooorr :) :)

Ayni ayni o psikolojik sey bendede var canimyaa
Hasanin sevdii isim bu
Daha once dedimmi yoksa

Ya evlenince nie ole oluyo sevgiliyken kafa rahat hersey daha romantik daha guzrl daha heyecanli evlenince bunlarin hepsi neden ölüyo yaa

yok canım romantizm ölmüyo da zaman ölüyo, yetişemeyince hayata böyle dönemler geçiriyor insan, olsun gözünü korkutma evlilik yine de çok güzel
yürüyüş bitti geldimm
hoşgeldiinnnnnnn

evet canım haklısın ama şimdilik durum böyle çocuklar büyüynce belki değişir, çok arıyorum bazen uzakta olduğumuz günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…