Ben telefondan goremiyomki resimleri hih
Seni gidi seniiiiii
Kis Guzel gozlu seksi Eski sisko yeni citir sen olmayinca tadim olmuyor
ok canım ben söyliycem sana, şu an değil
hoşgeldin tatlişim
Ay simardim. Bahar im eniste nörüyooooAayy cok guldum buna
Asil sen fistik gibisin hayatim :) :)
Bende senle yazismadan yapamiyom :) depresyon ilaclari gibisin iki konusuyoz hoopp insanin derdi kederi geciyo :) :)
yok gülüm yaaa, ay bende istiyorum başbaşa tatillllll, kıskançlık günümdeyim galiba,Hala kendimi sisman hissediyorum.iri yapiliyim ya. Brde bu tatil cok onemli 15 yil sonra ilk kez basbasa gidecez ya komplekse girdim
ayy canım ya ne güzel oldu biliyomusun hala şoktayım tabi gece tozutmazsa:))) ayy ağzımdan yel alsın:) :) aksama kadar okudum ufledim ben canim :) :)
68.9 kilomu yoksa :) :) :) :) :) )
Burdayim balimm
Aaaaa :):):) bildim dermisim he he
Hos buldum sekerim :) :)ok canım ben söyliycem sana, şu an değil
hoşgeldin tatlişim
3 agustosdamiydi tatil nereye gidiyonuz benide gotursenize be valla cocuklara bakarim :) :) onlarla oynarim degisik yerler gormus olurum :) :) ha haHala kendimi sisman hissediyorum.iri yapiliyim ya. Brde bu tatil cok onemli 15 yil sonra ilk kez basbasa gidecez ya komplekse girdim
Hee bende iyi aksamlar dedim kiz kacti :) :) :) o kadar da korkunc deilimdir gizemcim gel gel :) :)gizem kayıplara karıştı:)))
Hemen bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gizem kayıplara karıştı:)))
Ne yapsin ole yazisiyoz telden :) :) kuzeniyle bi gezdi geldi disardaevde yatiyo simdi esseeemm :)Ay simardim. Bahar im eniste nörüyoooo
yok gülüm yaaa, ay bende istiyorum başbaşa tatillllll, kıskançlık günümdeyim galiba,boncuk da koyıyımda nazar değmesin
ayy canım ya ne güzel oldu biliyomusun hala şoktayım tabi gece tozutmazsa:))) ayy ağzımdan yel alsın
Psikolojik o zamannnnnnnyok gülüm yaaa, ay bende istiyorum başbaşa tatillllll, kıskançlık günümdeyim galiba,boncuk da koyıyımda nazar değmesin
ayy canım ya ne güzel oldu biliyomusun hala şoktayım tabi gece tozutmazsa:))) ayy ağzımdan yel alsın
Cocuklar gelmiyecek.nereye gidecemi bende bilmiyom ama cok sevecekmisim.haso oyle dedi.Hos buldum sekerim :) :)
3 agustosdamiydi tatil nereye gidiyonuz benide gotursenize be valla cocuklara bakarim :) :) onlarla oynarim degisik yerler gormus olurum :) :) ha ha
Hee bende iyi aksamlar dedim kiz kacti :) :) :) o kadar da korkunc deilimdir gizemcim gel gel :) :)
Yaa uf sorma annem gene kabloyu kucakladi yatiyo ne anliyo o kabloyla yatmakdan anlamiyom aliskanlik yapti kadinda yaw
Farkindayim stresli aninda ymesende veremiyorsun sen.
taze gelin olsun o kadar:))))))Kimse yokken burda yavrummmm
Sanirim herifi geldi
Psikolojik o zamannnnnnn
Senn Guzel kalbinde nazar olmaz yavrummmm
Cocuklar gelmiyecek.nereye gidecemi bende bilmiyom ama cok sevecekmisim.haso oyle dedi.
Kizlar annemlerle yazliga gececek bayram sonrasi.
Hee :) :) cocuklar da yok yani abbaaaw :) :) 15 senenin acisi bi yeni cocukla cikar bence :) :) elifcige yeni kardes emir geliyooorr :) :)Psikolojik o zamannnnnnn
Senn Guzel kalbinde nazar olmaz yavrummmm
Cocuklar gelmiyecek.nereye gidecemi bende bilmiyom ama cok sevecekmisim.haso oyle dedi.
Kizlar annemlerle yazliga gececek bayram sonrasi.
bu ara bende stres bitmez de ben kafamı düzeltmem lazım şartlar değişmedikçe ben bakış açımı değiştiriyorum, bir süre gidiyo:)))
anneannem kalp krizi geçirmişti bir dönem o hastanede kaldığı sürede tam 8 kilo aldım ben
çok kötü bu huyum yaaa
Ananla baban ayrimi uyuyor.annendeki bu kablo aski nerden geliyor bacimNe yapsin ole yazisiyoz telden :) :) kuzeniyle bi gezdi geldi disardaevde yatiyo simdi esseeemm :)
Aman aman nazar degmesin dur :):) uyanirsa inletir evi
bu ara bende stres bitmez de ben kafamı düzeltmem lazım şartlar değişmedikçe ben bakış açımı değiştiriyorum, bir süre gidiyo:)))
anneannem kalp krizi geçirmişti bir dönem o hastanede kaldığı sürede tam 8 kilo aldım ben
çok kötü bu huyum yaaa
Bu aralar canim cok sikkin kendime engel olamiyorum yemek yemekde.n iftardan sonra gozum donuyo pis bogazim hic durmuyorkafayi yedim iyice
taze gelin olsun o kadar:))))))
sağolasın canımmmm
ayy hem de süprizzzz süpermiş yaw
ben aşkomla bir yemeğe gittim geçenlerde o bile süper geldi, acınacak haldeyiz yani
Babam vefat etti canim annemde kabloyu bilgisayara girmeyim uyuyim diye aliyoAnanla baban ayrimi uyuyor.annendeki bu kablo aski nerden geliyor bacim
Ben yanlis anlama kiyamam sana
Ailenle yakin icice oturmasaydin biraz uzaklik olsaydi seninde durumun farkli olurdu. Bir Gokce var ama kaca bolundunu sayamiyorum.kardesim senin gibiydi. Birde amcamin ogluyla evli......kizin ozel Ani WC deki andi inan
Oohh ne guzel gonca ablayürüyüş bitti geldimm
ben yarın sabah bakıcam eğer durum çok kötüyse hemen berile yardım çağrısında bulunucam... Bana da karbonhidrat enforfin salgılatıyo galiba, sıkıntıdayken hemen karbonhidrata yöneliyorum
bilinçaltımda kendimi cezalandırıyorum sanırım
Ramazanin cilvesi iste.kasma daha cok istah acarsin.Bu aralar canim cok sikkin kendime engel olamiyorum yemek yemekde.n iftardan sonra gozum donuyo pis bogazim hic durmuyorkafayi yedim iyice
Bizim en son gittimiz yemekte elif uzerime kusmustutaze gelin olsun o kadar:))))))
sağolasın canımmmm
ayy hem de süprizzzz süpermiş yaw
ben aşkomla bir yemeğe gittim geçenlerde o bile süper geldi, acınacak haldeyiz yani
Hasanin sevdii isim buHee :) :) cocuklar da yok yani abbaaaw :) :) 15 senenin acisi bi yeni cocukla cikar bence :) :) elifcige yeni kardes emir geliyooorr :) :)
Ayni ayni o psikolojik sey bendede var canimyaa
Ya evlenince nie ole oluyo sevgiliyken kafa rahat hersey daha romantik daha guzrl daha heyecanli evlenince bunlarin hepsi neden ölüyo yaa
hoşgeldiinnnnnnnyürüyüş bitti geldimm
Ananla baban ayrimi uyuyor.annendeki bu kablo aski nerden geliyor bacim
Ben yanlis anlama kiyamam sana
Ailenle yakin icice oturmasaydin biraz uzaklik olsaydi seninde durumun farkli olurdu. Bir Gokce var ama kaca bolundunu sayamiyorum.kardesim senin gibiydi. Birde amcamin ogluyla evli......kizin ozel Ani WC deki andi inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?