Kizlar Birsey soracam
Bazen elif uykudan sanki dovmusler gibi ciglik ciglik uyaniyor.kucama aliyom emiyo ama uyuyor.normalmi.ikizlerde boyle Birsey yoktu.oyle bir ciglik atiyorki acayip korkuyom dustumu diye.oysa yatagi derin dusme ihtimali sifir
Ozelden yazarim sanaresimler görünmüyor bebeem eski resimler var..eee nasıl yaptığını anlatmıcanmıııı:18:
toprakta çok oluyodu canım aynısı, sakin olup uyandırmaya çalışmadan onu sakinleştireceksin sen de onu yapıyomuşsun zaten, emmek çocukları sakinleştirir. bir de toprağa dua yazdırmışlardı, biz de sürekli okuyoduk başında, uyku terörü diyolar ama bazıları dah ağır geçiriyor.
Kalbime dogdu dermisim :) :) ben efe ismini cok severimdr o an emir cikmis agzimdan bi yasinda emir isminde kuzenim varda :) :) emir yada efe elifede uyuyo :) :)Gecer Canim inanki.sen saglam Dur yeter
4 nümero olursa emir olsun dedide sen yazinca sasirdim
Bu strateji isi biraz.erkek denen yaratiklar dehlemezsen cuslemezsen birseyi beceremez. Zamani gelsin sana anlatiriz.
:) :) ilerde lazim olur ogrenmek gerek :) :) ha haHadi sen git isini bitir once.en azindan daha cok yazisiriz yarin
Hinzirrrrrr hemmende + 18 de bulusmaya hazirrrrr
Haydi dukkandan kovuldun git testini coz
Valla ben eskiden sinir krizleri gecirirdim beni sinir ettiklerinde simdi yokmus gibi davraniyorum buda ben huy olmus yanimda yokmus gibi davraniom sinir eden kisiye karsi o ona yetiyoda artyo bile :) oh olsuneveeeetttt olabilir, biraz da bastırılmış öfkemi araştırayım bakayım nerelere kimlere öfkeliymişim:44: sonra da onları affedeyim di mi, insan affedince huzur bulurmuş
sen çok tatlı ve iyisin eminim çok mutlu bir evliliğin olacak, böyle bıcır bıcır olmaya devam et tatliş
Ayneeen ayneeen valla bi tane benim okuz arkadasim vardi hatta bakim iki tane vardi ikisi ölûyor konusim die ikisininde yuzune bakmiyom canim sikilicagina tin deyip geciyom :) :) :)Ben affedemiyorum da Yok sayiyorum icimde
Hic tanimamis yasanmamis sayiyorum.
Eveeettt :) :) emir geliyoo emiirrrr :)yok canım ben yapıyorum sorun değil
senin gözler açılmış ben çatladım den de duydun muuuu
emir geliyor demekki kızın kalbi temiz içine doğuyo:))
senin zor ağır konsantrasyon gerek benimki öyle değil, tek tek baktığım için firmalara sorun olmuyo
vayyyyyyy hemende varımlar falan, anlayalım yaniiiii
:) :) :) :) ha ha :) :) :) ama cok tatlilar yaaZeyno niye gelmedi
Ammada kocaci bu yaaaa simdi kalibimi basarim herifiyle gezmiyorsa
bunu görünce katılacak gülmekten :))))
O bende bile cok oluyo halen canim karanlikdan olur kuzucuk ruyasinda bisey goruyodur bide nazar cok degiyosa yazik ondanda olabilir tatlim ama bizde kardesimde olduunda hep dua okuduk annem gece gunduz okurdu oda aglayarak uyanirdi simdi iyi belki biseyden korkmustur elifcikKizlar Birsey soracam
Bazen elif uykudan sanki dovmusler gibi ciglik ciglik uyaniyor.kucama aliyom emiyo ama uyuyor.normalmi.ikizlerde boyle Birsey yoktu.oyle bir ciglik atiyorki acayip korkuyom dustumu diye.oysa yatagi derin dusme ihtimali sifir
Aynen oyle canimtoprakta çok oluyodu canım aynısı, sakin olup uyandırmaya çalışmadan onu sakinleştireceksin sen de onu yapıyomuşsun zaten, emmek çocukları sakinleştirir. bir de toprağa dua yazdırmışlardı, biz de sürekli okuyoduk başında, uyku terörü diyolar ama bazıları dah ağır geçiriyor.
Soyleyimde rahatlayim
O kh aldim
2 ogun ramazandan dolayi Protein yedim.salata olarakta Sadece yesil renk.
benim kızımdada vardı öyle bi durum..korku için dua var dua kitaplarında.eşimin teyzesine okutmuştuk bazen bende okuyodum geçti öyle öyle..
Ozelden yazarim sana
Bir kac kez bizim yataktan dusmustu bende hep acaba dustugunde birseymi oldu diyom.yatagim yerden yuksekte deli.bizde kuran koymustuk kaynana kizdi yuksege koy donuyo uzerine cis gelir gunah dedi
ozelden yazarim sana
bir kac kez bizim yataktan dusmustu bende hep acaba dustugunde birseymi oldu diyom.yatagim yerden yuksekte deli.bizde kuran koymustuk kaynana kizdi yuksege koy donuyo uzerine cis gelir gunah dedi
O bende bile cok oluyo halen canim karanlikdan olur kuzucuk ruyasinda bisey goruyodur bide nazar cok degiyosa yazik ondanda olabilir tatlim ama bizde kardesimde olduunda hep dua okuduk annem gece gunduz okurdu oda aglayarak uyanirdi simdi iyi belki biseyden korkmustur elifcik
Aynen oyle canim
Sok diyet feln Mi oluyo o
yok canım yataktan düşmekten olsaydı benim su o kadar çok düştü ki, başka sebepleri olabilir, toprağın korkuları halen devam ediyor yanlız o zamandan kalma olabilir bilmiyorum ama çok büyütme çoğu çocukta oluyor zaten sen sakince oksa çok sakin tatlı bir sesle konuş o seni duyar, uyandırmadan sakinleştir canım en azından ben öyle okumuştum. Kurana gelince okuduğum bir kitapta başucunda ya da duvarda asılan kuran ya da kuran yazılarının bize faydası olmadığını kendimizin okuması gerektiğini söylüyordu. Bir de bir bilimsel bir videoda izledim. Suyun hafızasının olduğunu açıklıyordu. O yüzden bir bardağa duayı okuyup büyük damacanaya boşaltırsan birbirini etkileyeceğini söylüyordu ben arada yapıyorum
hatta mümkünse hepiniz izleyin kızlar süper bir bilgi ben linkine bakıcam şimdi
yok kız herifle gezmedik ben karsı komsumla gittim yürüyüşe beyimiz kızımla üniversite tercihi yaptı evde dua edin ablaları kayseriye gelsin kızımız :)Kahvemi yaptim geldim :) :)
Kalbime dogdu dermisim :) :) ben efe ismini cok severimdr o an emir cikmis agzimdan bi yasinda emir isminde kuzenim varda :) :) emir yada efe elifede uyuyo :) :)
Yaaa o zamani bana hec gelmicekde geldiginde sizi nasil bulcam arkedes yaa
:) :) ilerde lazim olur ogrenmek gerek :) :) ha ha
Kovma kiss beni :) :) birazdan gider yarim kalan testi cozucem zati
Valla ben eskiden sinir krizleri gecirirdim beni sinir ettiklerinde simdi yokmus gibi davraniyorum buda ben huy olmus yanimda yokmus gibi davraniom sinir eden kisiye karsi o ona yetiyoda artyo bile :) oh olsun
Gercekten bicir bicir biriyim yaa ama herkese karsi deilim :) :) :) bi yere girdigim zaman hemen faekediliyorum ama hareketlerimle felan :) ermanda delleniyo korkuyor beyefendi beni kaybetmekten :) olene kadar oyle olur hep insallah
Ayneeen ayneeen valla bi tane benim okuz arkadasim vardi hatta bakim iki tane vardi ikisi ölûyor konusim die ikisininde yuzune bakmiyom canim sikilicagina tin deyip geciyom :) :) :)
Eveeettt :) :) emir geliyoo emiirrrr :)
:) :) :) :) ha ha :) :) :) ama cok tatlilar yaa
Bencedeeee :) :) :)
yok canım yataktan düşmekten olsaydı benim su o kadar çok düştü ki, başka sebepleri olabilir, toprağın korkuları halen devam ediyor yanlız o zamandan kalma olabilir bilmiyorum ama çok büyütme çoğu çocukta oluyor zaten sen sakince oksa çok sakin tatlı bir sesle konuş o seni duyar, uyandırmadan sakinleştir canım en azından ben öyle okumuştum. Kurana gelince okuduğum bir kitapta başucunda ya da duvarda asılan kuran ya da kuran yazılarının bize faydası olmadığını kendimizin okuması gerektiğini söylüyordu. Bir de bir bilimsel bir videoda izledim. Suyun hafızasının olduğunu açıklıyordu. O yüzden bir bardağa duayı okuyup büyük damacanaya boşaltırsan birbirini etkileyeceğini söylüyordu ben arada yapıyorum
hatta mümkünse hepiniz izleyin kızlar süper bir bilgi ben linkine bakıcam şimdi
esimin ortagi vardi yada cani bir tanesi adi apo dahiliyeci firlamanin teki.hani ocakbasina gittiydik ya. Orda karsilastik. Dedimki bundan asagi kilo veremiyom ne edeyim.yemiyom sonra bir gun asiri yemesemde tarti 3-4 kilo atiyor neden dedim.oda bunu yap dedi.vucuda seker girmeyince yenen proteyini yakmak icin depolar kullanilirmis. Seker yenmedigi icin su toplamada olmazmis.yap dedi yaptim.
Ben bilirim o uyuyup uyanmalari.kul yutmam Bengeldim kızlar :) uyudum uyandım :)
Acilmiyor ama deniyecemTelif hakkı yüzünden kalırılmış hiç bir sitrde yayınlanmıyor
videonun adı su büyük gizem arada bakarsınız açılır belki
BULDUUUUMMMMM
Su Büyük Gizem - Water The Great Mystery - 1 - Dailymotion video
yok kız herifle gezmedik ben karsı komsumla gittim yürüyüşe beyimiz kızımla üniversite tercihi yaptı evde dua edin ablaları kayseriye gelsin kızımız :)
seker kullanmayinca bu kadar fark ediyomuymus :)Esimin ortagi vardi yada cani bir tanesi adi APO dahiliyeci firlamanin teki.hani ocakbasina gittiydik ya. Orda karsilastik. Dedimki bundan asagi Kilo veremiyom ne edeyim.yemiyom sonra bir Gun asiri yemesemde tarti 3-4 Kilo atiyor neden dedim.oda bunu yap dedi.vucuda seker girmeyince yenen proteyini yakmak icin depolar kullanilirmis. Seker yenmedigi icin su toplamada olmazmis.yap dedi yaptim.
Gunaydin zeynosumm :) :)geldim kızlar :) uyudum uyandım :)
yok kız herifle gezmedik ben karsı komsumla gittim yürüyüşe beyimiz kızımla üniversite tercihi yaptı evde dua edin ablaları kayseriye gelsin kızımız :)
gezmiyor adam ya yağları erirse :)Zeyno niye gelmedi
Ammada kocaci bu yaaaa simdi kalibimi basarim herifiyle gezmiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?