Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar Birsey soracam
Bazen elif uykudan sanki dovmusler gibi ciglik ciglik uyaniyor.kucama aliyom emiyo ama uyuyor.normalmi.ikizlerde boyle Birsey yoktu.oyle bir ciglik atiyorki acayip korkuyom dustumu diye.oysa yatagi derin dusme ihtimali sifir

benim kızımdada vardı öyle bi durum..korku için dua var dua kitaplarında.eşimin teyzesine okutmuştuk bazen bende okuyodum geçti öyle öyle..

resimler görünmüyor bebeem eski resimler var..eee nasıl yaptığını anlatmıcanmıııı:18:
Ozelden yazarim sana

Bir kac kez bizim yataktan dusmustu bende hep acaba dustugunde birseymi oldu diyom.yatagim yerden yuksekte deli.bizde kuran koymustuk kaynana kizdi yuksege koy donuyo uzerine cis gelir gunah dedi

Kahvemi yaptim geldim :) :)
Gecer Canim inanki.sen saglam Dur yeter

4 nümero olursa emir olsun dedide sen yazinca sasirdim

Bu strateji isi biraz.erkek denen yaratiklar dehlemezsen cuslemezsen birseyi beceremez. Zamani gelsin sana anlatiriz.
Kalbime dogdu dermisim :) :) ben efe ismini cok severimdr o an emir cikmis agzimdan bi yasinda emir isminde kuzenim varda :) :) emir yada efe elifede uyuyo :) :)
Yaaa o zamani bana hec gelmicekde geldiginde sizi nasil bulcam arkedes yaa
Hadi sen git isini bitir once.en azindan daha cok yazisiriz yarin

Hinzirrrrrr hemmende + 18 de bulusmaya hazirrrrr

Haydi dukkandan kovuldun git testini coz
:) :) ilerde lazim olur ogrenmek gerek :) :) ha ha
Kovma kiss beni :) :) birazdan gider yarim kalan testi cozucem zati
Valla ben eskiden sinir krizleri gecirirdim beni sinir ettiklerinde simdi yokmus gibi davraniyorum buda ben huy olmus yanimda yokmus gibi davraniom sinir eden kisiye karsi o ona yetiyoda artyo bile :) oh olsun

Gercekten bicir bicir biriyim yaa ama herkese karsi deilim :) :) :) bi yere girdigim zaman hemen faekediliyorum ama hareketlerimle felan :) ermanda delleniyo korkuyor beyefendi beni kaybetmekten :) olene kadar oyle olur hep insallah
Ben affedemiyorum da Yok sayiyorum icimde
Hic tanimamis yasanmamis sayiyorum.
Ayneeen ayneeen valla bi tane benim okuz arkadasim vardi hatta bakim iki tane vardi ikisi ölûyor konusim die ikisininde yuzune bakmiyom canim sikilicagina tin deyip geciyom :) :) :)
Eveeettt :) :) emir geliyoo emiirrrr :)
Zeyno niye gelmedi
Ammada kocaci bu yaaaa simdi kalibimi basarim herifiyle gezmiyorsa
:) :) :) :) ha ha :) :) :) ama cok tatlilar yaa
bunu görünce katılacak gülmekten :))))

Bencedeeee :) :) :)

Soyleyimde rahatlayim
O kh aldim
2 ogun ramazandan dolayi Protein yedim.salata olarakta Sadece yesil renk.

Kizlar Birsey soracam
Bazen elif uykudan sanki dovmusler gibi ciglik ciglik uyaniyor.kucama aliyom emiyo ama uyuyor.normalmi.ikizlerde boyle Birsey yoktu.oyle bir ciglik atiyorki acayip korkuyom dustumu diye.oysa yatagi derin dusme ihtimali sifir
O bende bile cok oluyo halen canim karanlikdan olur kuzucuk ruyasinda bisey goruyodur bide nazar cok degiyosa yazik ondanda olabilir tatlim ama bizde kardesimde olduunda hep dua okuduk annem gece gunduz okurdu oda aglayarak uyanirdi simdi iyi belki biseyden korkmustur elifcik
Aynen oyle canim
Soyleyimde rahatlayim
O kh aldim
2 ogun ramazandan dolayi Protein yedim.salata olarakta Sadece yesil renk.

Sok diyet feln Mi oluyo o

ozelden yazarim sana

bir kac kez bizim yataktan dusmustu bende hep acaba dustugunde birseymi oldu diyom.yatagim yerden yuksekte deli.bizde kuran koymustuk kaynana kizdi yuksege koy donuyo uzerine cis gelir gunah dedi

yok canım yataktan düşmekten olsaydı benim su o kadar çok düştü ki, başka sebepleri olabilir, toprağın korkuları halen devam ediyor yanlız o zamandan kalma olabilir bilmiyorum ama çok büyütme çoğu çocukta oluyor zaten sen sakince oksa çok sakin tatlı bir sesle konuş o seni duyar, uyandırmadan sakinleştir canım en azından ben öyle okumuştum. Kurana gelince okuduğum bir kitapta başucunda ya da duvarda asılan kuran ya da kuran yazılarının bize faydası olmadığını kendimizin okuması gerektiğini söylüyordu. Bir de bir bilimsel bir videoda izledim. Suyun hafızasının olduğunu açıklıyordu. O yüzden bir bardağa duayı okuyup büyük damacanaya boşaltırsan birbirini etkileyeceğini söylüyordu ben arada yapıyorum

hatta mümkünse hepiniz izleyin kızlar süper bir bilgi ben linkine bakıcam şimdi

Esimin ortagi vardi yada cani bir tanesi adi APO dahiliyeci firlamanin teki.hani ocakbasina gittiydik ya. Orda karsilastik. Dedimki bundan asagi Kilo veremiyom ne edeyim.yemiyom sonra bir Gun asiri yemesemde tarti 3-4 Kilo atiyor neden dedim.oda bunu yap dedi.vucuda seker girmeyince yenen proteyini yakmak icin depolar kullanilirmis. Seker yenmedigi icin su toplamada olmazmis.yap dedi yaptim.

Insallah bulabilirsin tatlim

yok kız herifle gezmedik ben karsı komsumla gittim yürüyüşe beyimiz kızımla üniversite tercihi yaptı evde dua edin ablaları kayseriye gelsin kızımız :)

Ben butun cocuklarimi Salavat i tevriciye okuyarak emziriyorum .ama yarin bir bakiyim aklima gelmisken.birde hasanla yaparken bizim yatakta sik olmuyor.kendi yatagindayken siklasiyor aglamasi.bende genelde yanima almamaya calisiyorum gece kalkinca raatsizlik olmasinki diye

hadi yaaa nasıl yedin yani anlamadım ben:44:

geldim kızlar :) uyudum uyandım :)
Ben bilirim o uyuyup uyanmalari.kul yutmam Ben

Acilmiyor ama deniyecem

yok kız herifle gezmedik ben karsı komsumla gittim yürüyüşe beyimiz kızımla üniversite tercihi yaptı evde dua edin ablaları kayseriye gelsin kızımız :)

Insallah Allah gunlune Gore verir.

seker kullanmayinca bu kadar fark ediyomuymus :)
geldim kızlar :) uyudum uyandım :)
Gunaydin zeynosumm :) :)

Insallaaahh olur zeynep abla

protein çok ağır geliyor bana b12 düşüklüğü vardı o yüzden dana etine falan yüklendim bi ara hiç kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…