- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Ramazanin cilvesi iste.kasma daha cok istah acarsin.
Bizim en son gittimiz yemekte elif uzerime kusmustu
Bir oncekinde disi cikiyordu yemegi yiyemeden Eve gelmistik.
Inanki copluge gotursun gidelimde.anne diye ikizler bagirmasin, elif ortaya buraya atilip aglamasin yeter
Hasanin sevdii isim bu
Daha once dedimmi yoksa
Ohhhhh mis olmusssssyürüyüş bitti geldimm
Bence icindeki ofkeyi yiyerek bastiiyorun.sonrada Batti Balik deyip iyice cozutuyon.bilincaltinda bir ofke varsa yiyerek gidermeye calisirmis vucutben yarın sabah bakıcam eğer durum çok kötüyse hemen berile yardım çağrısında bulunucam... Bana da karbonhidrat enforfin salgılatıyo galiba, sıkıntıdayken hemen karbonhidrata yöneliyorum
bilinçaltımda kendimi cezalandırıyorum sanırım
Kim diyo kiz oldumuYa evlenince nie ole oluyo sevgiliyken kafa rahat hersey daha romantik daha guzrl daha heyecanli evlenince bunlarin hepsi neden ölüyo yaa
Baharcim ok ozur dilerim.bilmiyordum yattigi yer nur olsun.Babam vefat etti canim annemde kabloyu bilgisayara girmeyim uyuyim diye aliyo
Oohh ne guzel gonca abla
Benimki herseyi salgiliyo herseyi yiyesim vaaaaaaaaaaerrr :) :)
yok canım romantizm ölmüyo da zaman ölüyo, yetişemeyince hayata böyle dönemler geçiriyor insan, olsun gözünü korkutma evlilik yine de çok güzel
hoşgeldiinnnnnnn
evet canım haklısın ama şimdilik durum böyle çocuklar büyüynce belki değişir, çok arıyorum bazen uzakta olduğumuz günleri
Ohhhhh mis olmusssss
Bence icindeki ofkeyi yiyerek bastiiyorun.sonrada Batti Balik deyip iyice cozutuyon.bilincaltinda bir ofke varsa yiyerek gidermeye calisirmis vucut
Kim diyo kiz oldumu
Senle bir Ära + 18 de yazisalim
Baharcim ok ozur dilerim.bilmiyordum yattigi yer nur olsun.
Lutfen kusuuma bakma
yan ekranda iş yetiştirmeye çalışıyorum ama 3 buraya yazıp 1 oraya bakıyorum yarına bitmez hayatta
sahura kadar dayansam yarılarım belki
Gecer Canim inanki.sen saglam Dur yeteryok canım romantizm ölmüyo da zaman ölüyo, yetişemeyince hayata böyle dönemler geçiriyor insan, olsun gözünü korkutma evlilik yine de çok güzel
hoşgeldiinnnnnnn
evet canım haklısın ama şimdilik durum böyle çocuklar büyüynce belki değişir, çok arıyorum bazen uzakta olduğumuz günleri
4 nümero olursa emir olsun dedide sen yazinca sasirdimYok canim demedin galiba ben cok sevrim o ismi :) :)
Bu strateji isi biraz.erkek denen yaratiklar dehlemezsen cuslemezsen birseyi beceremez. Zamani gelsin sana anlatiriz.Zaten sizin evlilikleriniz gibi olsa keske benimkide :) :) :) cok isterim
Tok karnina ve......Eki Görüntüle 758158
Hadi sen git isini bitir once.en azindan daha cok yazisiriz yarinyan ekranda iş yetiştirmeye çalışıyorum ama 3 buraya yazıp 1 oraya bakıyorum yarına bitmez hayatta
sahura kadar dayansam yarılarım belki
Hinzirrrrrr hemmende + 18 de bulusmaya hazirrrrr:) :) olur yazisalim ben varim :)
Amiinn canim sagolasin
Sikma canini ya nerden biliceksin tatlim
Haydi dukkandan kovuldun git testini cozBende sahura kadar test cozsem dedim ayak oldu :) :) :)
Ohhhhh mis olmusssss
Bence icindeki ofkeyi yiyerek bastiiyorun.sonrada Batti Balik deyip iyice cozutuyon.bilincaltinda bir ofke varsa yiyerek gidermeye calisirmis vucut
Kim diyo kiz oldumu
Senle bir Ära + 18 de yazisalim
Baharcim ok ozur dilerim.bilmiyordum yattigi yer nur olsun.
Lutfen kusuuma bakma
sen çok tatlı ve iyisin eminim çok mutlu bir evliliğin olacak, böyle bıcır bıcır olmaya devam et tatlişZaten sizin evlilikleriniz gibi olsa keske benimkide :) :) :) cok isterim
gözlerime inanamadım geçen cuma kaçtın sen kuşum nasıl oldu böyle havayla suylamı besleniyon napıyon..
eveeeetttt olabilir, biraz da bastırılmış öfkemi araştırayım bakayım nerelere kimlere öfkeliymişim:44: sonra da onları affedeyim di mi, insan affedince huzur bulurmuş
sen çok tatlı ve iyisin eminim çok mutlu bir evliliğin olacak, böyle bıcır bıcır olmaya devam et tatliş
yok canım ben yapıyorum sorun değilHadi sen git isini bitir once.en azindan daha cok yazisiriz yarin
Hinzirrrrrr hemmende + 18 de bulusmaya hazirrrrr
Haydi dukkandan kovuldun git testini coz
senin gözler açılmış ben çatladım den de duydun muuuugözlerime inanamadım geçen cuma kaçtın sen kuşum nasıl oldu böyle havayla suylamı besleniyon napıyon..
emir geliyor demekki kızın kalbi temiz içine doğuyo:))Gecer Canim inanki.sen saglam Dur yeter
4 nümero olursa emir olsun dedide sen yazinca sasirdim
Bu strateji isi biraz.erkek denen yaratiklar dehlemezsen cuslemezsen birseyi beceremez. Zamani gelsin sana anlatiriz.
senin zor ağır konsantrasyon gerek benimki öyle değil, tek tek baktığım için firmalara sorun olmuyoBende sahura kadar test cozsem dedim ayak oldu :) :) :)
vayyyyyyy hemende varımlar falan, anlayalım yaniiiii:) :) olur yazisalim ben varim :)
Amiinn canim sagolasin
Sikma canini ya nerden biliceksin tatlim
Sagol bebemmmmmmm
Resimleri gordunmu onlu arkali cektim.
Zeyno niye gelmedi
Ammada kocaci bu yaaaa simdi kalibimi basarim herifiyle gezmiyorsa
Kizlar Birsey soracamyok canım ben yapıyorum sorun değil
senin gözler açılmış ben çatladım den de duydun muuuu
emir geliyor demekki kızın kalbi temiz içine doğuyo:))
senin zor ağır konsantrasyon gerek benimki öyle değil, tek tek baktığım için firmalara sorun olmuyo
vayyyyyyy hemende varımlar falan, anlayalım yaniiiii
Sagol bebemmmmmmm
Resimleri gordunmu onlu arkali cektim.
Kizlar Birsey soracam
Bazen elif uykudan sanki dovmusler gibi ciglik ciglik uyaniyor.kucama aliyom emiyo ama uyuyor.normalmi.ikizlerde boyle Birsey yoktu.oyle bir ciglik atiyorki acayip korkuyom dustumu diye.oysa yatagi derin dusme ihtimali sifir
resimler görünmüyor bebeem eski resimler var..eee nasıl yaptığını anlatmıcanmıııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?