hadi yaaa nasıl yedin yani anlamadım ben:44:
Ornek
Iftar sinirsiz haslama yada izgara et, Balik, tavuk vs....ama kirmizi etin hazmi zor. Yaninda yine sinirsiz yesil renkli cig sebze pismemis olacak.marul, Roka, maydanoz, Biber
Sahur
Yukardakinin aynisi
3 ogundede Sabah sinirsiz peynir yumurta vs.....
Ama Ära Yok.iki yemek arasi 5 Saat olacak
Seker, meyve, ekmek, pilav, domates, makarna vs..... Sut yogurt da varseker kullanmayinca bu kadar fark ediyomuymus :)
Gunaydin zeynosumm :) :)
Insallaaahh olur zeynep abla
Tavuk denedinmiprotein çok ağır geliyor bana b12 düşüklüğü vardı o yüzden dana etine falan yüklendim bi ara hiç kilo veremedim
Nereye gidiyor seninkimuhabbetiniz bol olsun kızlar :)
yarın kocis yok iftarda bende çocuklarla tekim :)
bu nedir beril ? :44:
Ornek
Iftar sinirsiz haslama yada izgara et, Balik, tavuk vs....ama kirmizi etin hazmi zor. Yaninda yine sinirsiz yesil renkli cig sebze pismemis olacak.marul, Roka, maydanoz, Biber
Sahur
Yukardakinin aynisi
3 ogundede Sabah sinirsiz peynir yumurta vs.....
Ama Ära Yok.iki yemek arasi 5 Saat olacak
benim eşim kayseri erbosan boru fabrikasının personel müdürü çalıştığı iş yerinin iftar yemeğine gidicek :)Seker, meyve, ekmek, pilav, domates, makarna vs..... Sut yogurt da var
Cogu yiyecegin seker orani yuksekmis
Tavuk denedinmi
Nereye gidiyor seninki
gökçe 3 hafta diyetisyene gitmicem baysramdan sonraki pazarteside kız kardesimgille tatile gidicez kilo bildirimimi nasıl yapalım gülüm ?
Iyi gecelerBen cikiyorum kizlar biraz soru cozucem sonrada sofrayi hazirlarim iyi geceler hepinize kendinize iyi bakin opuldunuzz :)
heee kırmızı et olmadanda oluyo yani denemeye değer :44:
amin GÜLÜM :) hakkariyide yazdı :) bu nasıl kız ya gülmekten karmın ağrıdı :)hADİ ZEYNEPÇİM HAYIRLISI OLSUN,GÖNLÜNE GÖRE OLSUN İNŞALLAH
Haaaa bir kac Saat bende uzun gidecek sandimbenim eşim kayseri erbosan boru fabrikasının personel müdürü çalıştığı iş yerinin iftar yemeğine gidicek :)
Sen yardimci isini halledebildinmicanısı benim şu an aklıma gelen komşunun tartısı ile tartıl, bugün diyetisyenin tartısı ile kilo farkını belirle, sonra cuma günleri tartıldığında aradaki farkı ekle ya da çıkar, yani diyetisyeninin tartısına uyarla
tatilde izinli yazarız istersen
amin GÜLÜM :) hakkariyide yazdı :) bu nasıl kız ya gülmekten karmın ağrıdı :)
yok canım izinli yazma 1 hafta gidicez zaten orda girbilirsem girerim yoksa ararım seni telefondan söylerim kilomucanısı benim şu an aklıma gelen komşunun tartısı ile tartıl, bugün diyetisyenin tartısı ile kilo farkını belirle, sonra cuma günleri tartıldığında aradaki farkı ekle ya da çıkar, yani diyetisyeninin tartısına uyarla
tatilde izinli yazarız istersen
şok diyet oluyo ama bu:44: yasaaaaaakkkkkkkIyi geceler
Ben tavuk yedim hep.biktim ama disimi sikacam tatile Kadar.kirmizi eti sindiremedim birde tuzsuz olunca hic yenmedi.tavukla dene bir.proteyin diyeti sporcular yaparmis genelde
okuduğu bir üniversite var zaten bu sene 2. sınıfa geçti ama kayseriye gelmek istiyorHaaaa bir kac Saat bende uzun gidecek sandim
Sen yardimci isini halledebildinmi
Niye Guldun bacim anlamadim Ben
Hangi bolumu istiyor
Dedimya kalici degil.sagliklida degil.şok diyet oluyo ama bu:44: yasaaaaaakkkkkkkben yapamam zaten
Zeynep abla hayırlısı neyse o olsun hakında kızının inşallah..
sonra görüşürüz kızlar ben sahur için bişeyler hazırlıyım kendime yiyip yatıcam iyi geceler..
yok canım izinli yazma 1 hafta gidicez zaten orda girbilirsem girerim yoksa ararım seni telefondan söylerim kilomu
o komsum köyüne gitti ramazanı köyde geciricekmiş :) ben yarın yeni bir tartı alıyım gökçem hangi bir gün kimin evine gidiyim sevmem öyle seyleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?