Benim azimli arkadaslarim bu temizlik isini iyice abarttim.hasanla kavga ettik.moralim bozuk beni temizlik paklar.yorgunluktan dilim disari cikana Kadar Is yapacam.bitince gelirim insallah.
:) canikom benim sende benim bahar da çiçek açan agaç dalımsın :)
herif daha önemli sen kocisinle vakıt gecir anacıgım
kimseler ypk genebende kendi kendime sarkılar söylerim
gökcem sen benim canımsım ya :) sırdasım kafadaşım. arkadaşım takım kaptanım, daha sayıyım mı
auesencia. gökce ve beril bendeki yeriniz çok özel sızlaeı cok seviyorum sizinle dost olmak bana mutluluk veriyor :)
takım arkadaşlarımıda cok seviyorum ama kafam sizlerle daha uyum içerisinde :)
Benim azimli arkadaslarim bu temizlik isini iyice abarttim.hasanla kavga ettik.moralim bozuk beni temizlik paklar.yorgunluktan dilim disari cikana Kadar Is yapacam.bitince gelirim insallah.
tamıtamına 2 saat yürüdüm geldim goncam ben :)iyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
bahar canım :)selam kızlarr
fark etmez olurmuyuz canım benim her girdigimde seni sordum oku bir gecmişi bakalımkaç gündür yokum bilmem fark ettnizmi
cumartesi internet bozuldu pazar gün geldi
cumartesi internet olmadıgı için giremedim
pazar günü akşama kadar piknikdeydim akşamda benimkinle kavga ettim
bugünde akşama kadar kavga ettik ben ediyom o hep alttan almaya calısıyo sıkıldım böyle olmasından
ondanda ailesinden sıkıldım ayrılmak istiyorum bırakmıyor ölmekle tehdit ediyor köpek
cok seviyorum ama yapamıyorum
ne yapacagımı bilmiyorum
sürüm sürüm süründürmek istiyorum
köpek gibi peşimden koşturmazsam hepsini adım bahar olmasın
benim ahımı ala ala gün yüzü göremicekler yakında
cok dertliyim anlayacagınız halen kavga ediyorum aynı duvara konusuyorum gibi ben konuşuyom o tamam tamam dio alttan almaya calısıyor ooooffff
biraz önce yürüyüş yaparken cok dinledim bu sarkıyı cok güzel :=)bi dinleyin hele çok güzel
Rafet El Roman feat. Ezo - Kalbine Sürgün / HD 1080p / Yeni Klip 2013 - YouTube
bebegim adm yeni geldi eve ne ara kavga ettinz yaBenim azimli arkadaslarim bu temizlik isini iyice abarttim.hasanla kavga ettik.moralim bozuk beni temizlik paklar.yorgunluktan dilim disari cikana Kadar Is yapacam.bitince gelirim insallah.
ben de yürüyüşten yeni geldimiyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
seelammmselam kızlarr
ne güzel alttan alıyomuş işte daha ne istiyosun onun da kavga etmesini istiyosunkaç gündür yokum bilmem fark ettnizmi
cumartesi internet bozuldu pazar gün geldi
cumartesi internet olmadıgı için giremedim
pazar günü akşama kadar piknikdeydim akşamda benimkinle kavga ettim
bugünde akşama kadar kavga ettik ben ediyom o hep alttan almaya calısıyo sıkıldım böyle olmasından
ondanda ailesinden sıkıldım ayrılmak istiyorum bırakmıyor ölmekle tehdit ediyor köpek
cok seviyorum ama yapamıyorum
ne yapacagımı bilmiyorum
sürüm sürüm süründürmek istiyorum
köpek gibi peşimden koşturmazsam hepsini adım bahar olmasın
benim ahımı ala ala gün yüzü göremicekler yakında
cok dertliyim anlayacagınız halen kavga ediyorum aynı duvara konusuyorum gibi ben konuşuyom o tamam tamam dio alttan almaya calısıyor ooooffff
2 taneye kadar normal bence:26: :26:ben bu akşam cok fena bir sey yaptım kızlar
bu işareti kendime yapıyorum asın beni hepiniz birden
icli öfte yapmıstım :18: :18: ben o köftelerden yedim
Zeynom
Ben bugun kablolari temizliyordum. Bildiin 3 lü fisler varya
O sira öküz domuz esssek ayi surungen aradi ne yapiyom dedi.bende. Soyledim. Acti agzima Dana yumurta gozunu.hic cevap vermedim manda konustu konustu bakti ses gelmiyor ordanisin dedi. Evet dedim bittimi dedim.yavsadi aygir bittiyse hoscakal dedim kapattim.annesini aradi bircok kez.bende annem soylesin de gergedan kudursun diye temizledimde temizledim.kopegin oyuncaklarini bile yikadim.
Benimle yapamak zor belki ama temizlerken korkunc mutlu oliyorum.nerelere ne yapmiyorumki.bugun bir Ära buzdolabini cektim.ardinida sildim hirsimdan.
Zeynep ablaaa senin katıldığın yarışma nerde ben bu yarışmaları falan görmüyom hiç nieki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?