Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim azimli arkadaslarim bu temizlik isini iyice abarttim.hasanla kavga ettik.moralim bozuk beni temizlik paklar.yorgunluktan dilim disari cikana Kadar Is yapacam.bitince gelirim insallah.

Benim azimli arkadaslarim bu temizlik isini iyice abarttim.hasanla kavga ettik.moralim bozuk beni temizlik paklar.yorgunluktan dilim disari cikana Kadar Is yapacam.bitince gelirim insallah.

senin kendi canına kastınmı var niye böyle yapıyosun kuzum bi psikoloğa falan gittinmi hiç?yapma kendine yazık..

:) canikom benim sende benim bahar da çiçek açan agaç dalımsın :)
herif daha önemli sen kocisinle vakıt gecir anacıgım
canım benim yaaa

aşk olsun hani ben

kaç gündür yokum bilmem fark ettnizmi
cumartesi internet bozuldu pazar gün geldi
cumartesi internet olmadıgı için giremedim

pazar günü akşama kadar piknikdeydim akşamda benimkinle kavga ettim

bugünde akşama kadar kavga ettik ben ediyom o hep alttan almaya calısıyo sıkıldım böyle olmasından

ondanda ailesinden sıkıldım ayrılmak istiyorum bırakmıyor ölmekle tehdit ediyor köpek

cok seviyorum ama yapamıyorum
ne yapacagımı bilmiyorum

sürüm sürüm süründürmek istiyorum
köpek gibi peşimden koşturmazsam hepsini adım bahar olmasın

benim ahımı ala ala gün yüzü göremicekler yakında

cok dertliyim anlayacagınız halen kavga ediyorum aynı duvara konusuyorum gibi ben konuşuyom o tamam tamam dio alttan almaya calısıyor ooooffff

iyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
tamıtamına 2 saat yürüdüm geldim goncam ben :)

bahar canım :)

fark etmez olurmuyuz canım benim her girdigimde seni sordum oku bir gecmişi bakalım
kavga etmeyin olur yolunu bulun anlaşöaya calısın ama eger olmuyor ve istemiyorsan acıkca söyle kızım nerde yasıyorsunda seni tehdit ediyor dagdan mı geldi

biraz önce yürüyüş yaparken cok dinledim bu sarkıyı cok güzel :=)

bebegim adm yeni geldi eve ne ara kavga ettinz ya alttan al ne derse duynazdan gel cık onun oldugu odadan

:26: :26: ben bu akşam cok fena bir sey yaptım kızlar
bu işareti kendime yapıyorum asın beni hepiniz birden
icli öfte yapmıstım :18: :18: ben o köftelerden yedim

Baharim ne yanlizligi yaaa
3 sipa
1 kopek
Annem
Var unuttunmu

Gogom Ben terapiye baslamistim sikildim birakti ama gercekten vahim haldeyim

Zeynom
Ben bugun kablolari temizliyordum. Bildiin 3 lü fisler varya
O sira öküz domuz esssek ayi surungen aradi ne yapiyom dedi.bende. Soyledim. Acti agzima Dana yumurta gozunu.hic cevap vermedim manda konustu konustu bakti ses gelmiyor ordanisin dedi. Evet dedim bittimi dedim.yavsadi aygir bittiyse hoscakal dedim kapattim.annesini aradi bircok kez.bende annem soylesin de gergedan kudursun diye temizledimde temizledim.kopegin oyuncaklarini bile yikadim.
Benimle yapamak zor belki ama temizlerken korkunc mutlu oliyorum.nerelere ne yapmiyorumki.bugun bir Ära buzdolabini cektim.ardinida sildim hirsimdan.

Zeynep ablaaa senin katıldığın yarışma nerde ben bu yarışmaları falan görmüyom hiç nieki yaaa

iyi be yine kimse yok gidiyom ben yürümeye
ben de yürüyüşten yeni geldim
seelammm
ne güzel alttan alıyomuş işte daha ne istiyosun onun da kavga etmesini istiyosun
:26: :26: ben bu akşam cok fena bir sey yaptım kızlar
bu işareti kendime yapıyorum asın beni hepiniz birden
icli öfte yapmıstım :18: :18: ben o köftelerden yedim
2 taneye kadar normal bence

kendini cok yoruyosun ya cok zor bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…