Yemedim,icmedim google den arattim gürcü kebabini.Yok anacigim,tarif yok.Gürcü tavugu var,sen yemekleri karistirmis olma sakininşallah cumaya düşünüyorum bakalım :)
canım hayır karıstırmadım gürcü kebabı kuş başı patıcanla yapıyorum tavuga benzer bir halı yok etlerin :)Yemedim,icmedim google den arattim gürcü kebabini.Yok anacigim,tarif yok.Gürcü tavugu var,sen yemekleri karistirmis olma sakin
görüşürüzBende cikim bari.Mutfagi toplim,cocuklari getircem.Beni özleyin anacim.Bayyyyy
Bende cikim bari.Mutfagi toplim,cocuklari getircem.Beni özleyin anacim.Bayyyyy
Simdiden eline saglik o zaman.Hadi bakalim kolay gelsin.canım hayır karıstırmadım gürcü kebabı kuş başı patıcanla yapıyorum tavuga benzer bir halı yok etlerin :)
cumayı bekle cok degişik bir yemek eminim sende begeniceksin :)
bizimkiler cok begenir :) yemeklerimin içine sevgimdende katıyorum ya hani o daha da güzel oluyor :)
berilim sen geldin ama ben cıkıyorum temizlik beni bekler anacıgım akşam gelde konusalım
Özledim tabiki,bak yemeden kesildim üzüntüden.Sen beni özledinmiydi de
Hihhhhhh
pegasusu örgü ören bayan simgesi yapmısın etkinligim var örgü cafede lif örüyorum öglenden sonra biraz örgü yapıyım aklıma iyi getirdin :)Simdiden eline saglik o zaman.Hadi bakalim kolay gelsin.
kuzuma bak ya ne tatlı :)
son gecem derken nasıl yani anlamadım bir yere fealn gitme sakınAskimmmmm
Zeynosummmmm
Kus knmaz dalim bende bir bakiyim dedim
Gece geln bu son gecem
Niye son gecen,nere gidiyon:44:Askimmmmm
Zeynosummmmm
Kus knmaz dalim bende bir bakiyim dedim
Gece geln bu son gecem
pegasusu örgü ören bayan simgesi yapmısın etkinligim var örgü cafede lif örüyorum öglenden sonra biraz örgü yapıyım aklıma iyi getirdin :)
kuzuma bak ya ne
Senin gören gozunun guzelligi o oglu guzel kariiiiii
Özledim tabiki,bak yemeden kesildim üzüntüden.
Hadi leynnnnnn
Ispanya tatilinden olmasinki o
sende çıtır annesin ya :)Niye son gecen,nere gidiyon:44:
Kus konmaz dalin demek,o maydanoz dali bi kere.Kus konmaz benim
Niye son gecen,nere gidiyon:44:
Kus konmaz dalin demek,o maydanoz dali bi kere.Kus konmaz benim
Hadi leynnnnnn
Ispanya tatilinden olmasinki o
arada gel akşamları :)Hadi hadi,tutmayin beni.3 cocuklu,yasli bir kadinim ben.Anca mutfagi toplar,kör topal gider kizlarimi okuldan alirim.Iyi sohbetler
sende çıtır annesin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?