Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar evin komle halılarını yıkadım yorgunluktan canım cıkıyor menümü yazıyım yemek yapmaya gidicem mutfaga
sahurda 1 domateş
1 salatalık
1 bardak sür
1 kk kadar peynir
2 zeytin
iftarda
4 tane içli köfte
yarım kase corba
5 kaşık türlü yemeksu 3 lt
spor 2 saat hızlı tempoda yürüyüş
20 dakika parktaki spor aletleri ile calıstım

içli köftede bunlar :18:

Çok korkuyom iş çıkışı gidiyom doktora.
Allah yardimcin olsun gonca abla
kuzucugum resini yan koymusun ama fıstık gibisin canım :)

hayatım kendime cezayı verdim sahırda bir bardak süt içtim sadece
Zeynep abla oyle cezami olur iftara kadar napcan
geçmişe baktım cok konusucagım seyler var bahar özellikle seninle
gizem canım sanada diyeceklerim var herseyden önce tecrüberimden bildigim bir sey var beril ve kaptan cok haklı
Ozellikle neler diceksin bana :) :) zeynosum merak ettim hepinizin tecrubeleri benim icin bu yurudugum yolda birer isik oluyor cookk sagolun

Aa sizin icli kofte omu kizarttinmi sen onlar zeynep abla 4 tane cok deilmi bide 5 kasik turlu yemissin miden iyi almis :) :)

bende bizim tarsusun içli köftesini paylaşim kızlar biz haşlıyoruz ama kızartmyırouz

bu yapılışı

buda haşlandıkdan sonraki hali

haşladıktan sonra yumurta ile tereyagda kızartım canım benim :)
4 tane tabikide cok birde türlü ohhhh sıgınamadım gecede hiç bir sey canım istemedi

buda salcalı içli köfte bunuda haşlıyorum sonra salcalı sos yapıyorum
Uuff ne kadar guzel gorunuyo zeynossumm :)
haşladıktan sonra yumurta ile tereyagda kızartım canım benim :)
4 tane tabikide cok birde türlü ohhhh sıgınamadım gecede hiç bir sey canım istemedi

Bu baya agirmis zeynep abla bide yiyen kisi sen olunca sasirdim :) ben her zaman 1 tane yerim bizimkinden

amanınnn içli köfte kalorili değil mi zeynep ablam.gerci fıstık gibi olmussun dört tane içli köftede hemen kilo aldıracak değil yaa
Çok korkuyom iş çıkışı gidiyom doktora.
bende cok korkarım diş hekiminden. bu zamana kadar hiç gitmedim.umarım gitmek zorunda kalmamm

insanın kankası gibi varmı yaa hem bana yardım etti dişçide elimi tuttu şimdi kocişin yemek sorununu çözdü bende şimdilik iyiyim ağrım falan yok

Haklısın canım şimdi yüzüme buz tutuyorum.bitti gitti çoook şükür.
süper gonca abla
insanın kankası gibi varmı yaa hem bana yardım etti dişçide elimi tuttu şimdi kocişin yemek sorununu çözdü bende şimdilik iyiyim ağrım falan yok

ne güzel gonca abla insanın öyle kötü gün dostuna ihtiyacı var

öyle canım hep birbirimize iyiki varsın deriz..iyiki var ablam benim..sen nasılsın canım ilgilenemedim seninlede.çıktınmı depresyondan.

benimde iki tane öyle arkadasımvar gonca abla ikisinide cok severim

zorluyom kendimi deprosyondn cıkmamak için sıyırdım iyice

sen nasılsın agrın sızın yok dimi gonca abla

benimde iki tane öyle arkadasımvar gonca abla ikisinide cok severim

zorluyom kendimi deprosyondn cıkmamak için sıyırdım iyice

sen nasılsın agrın sızın yok dimi gonca abla

ağrım yok çok şükür canım..böyle üzme kendimi inanki herşey olacağına varıyo sen üzüldüğünle kelıyosun.sen elinden geleni yapıyosun zaten gerisini Allah'a bırak..

kızı şimdi uyuttum anca
ama ben geldim kimse yokkkk ((
neyse buralardayım gelen olursa arada bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…