- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Allah yardimcin olsun gonca ablaÇok korkuyom iş çıkışı gidiyom doktora.
Zeynep abla oyle cezami olur iftara kadar napcankuzucugum resini yan koymusun ama fıstık gibisin canım :)
hayatım kendime cezayı verdim sahırda bir bardak süt içtim sadece
Ozellikle neler diceksin bana :) :) zeynosum merak ettim hepinizin tecrubeleri benim icin bu yurudugum yolda birer isik oluyor cookk sagolungeçmişe baktım cok konusucagım seyler var bahar özellikle seninle
gizem canım sanada diyeceklerim var herseyden önce tecrüberimden bildigim bir sey var beril ve kaptan cok haklı
kızlar evin komle halılarını yıkadım yorgunluktan canım cıkıyor menümü yazıyım yemek yapmaya gidicem mutfaga
sahurda 1 domateş
1 salatalık
1 bardak sür
1 kk kadar peynir
2 zeytin
iftarda
4 tane içli köfte
yarım kase corba
5 kaşık türlü yemeksu 3 lt
spor 2 saat hızlı tempoda yürüyüş
20 dakika parktaki spor aletleri ile calıstım
içli köftede bunlar:18:
haşladıktan sonra yumurta ile tereyagda kızartım canım benim :)Allah yardimcin olsun gonca abla
Zeynep abla oyle cezami olur iftara kadar napcan
Ozellikle neler diceksin bana :) :) zeynosum merak ettim hepinizin tecrubeleri benim icin bu yurudugum yolda birer isik oluyor cookk sagolun
Aa sizin icli kofte omu kizarttinmi sen onlar zeynep abla 4 tane cok deilmi bide 5 kasik turlu yemissin miden iyi almis :) :)
Uuff ne kadar guzel gorunuyo zeynossumm :)
haşladıktan sonra yumurta ile tereyagda kızartım canım benim :)
4 tane tabikide cok birde türlü ohhhhsıgınamadım gecede hiç bir sey canım istemedi
amanınnn içli köfte kalorili değil mi zeynep ablam.gerci fıstık gibi olmussun dört tane içli köftede hemen kilo aldıracak değil yaakızlar evin komle halılarını yıkadım yorgunluktan canım cıkıyor menümü yazıyım yemek yapmaya gidicem mutfaga
sahurda 1 domateş
1 salatalık
1 bardak sür
1 kk kadar peynir
2 zeytin
iftarda
4 tane içli köfte
yarım kase corba
5 kaşık türlü yemeksu 3 lt
spor 2 saat hızlı tempoda yürüyüş
20 dakika parktaki spor aletleri ile calıstım
içli köftede bunlar:18:
bende cok korkarım diş hekiminden. bu zamana kadar hiç gitmedim.umarım gitmek zorunda kalmammÇok korkuyom iş çıkışı gidiyom doktora.
bitcek gitcek canısı ya korkmaaabak sen bu yazıyı okuduğunda geçmiş olacak bile
süper gonca ablaHaklısın canım şimdi yüzüme buz tutuyorum.bitti gitti çoook şükür.
insanın kankası gibi varmı yaa hem bana yardım etti dişçide elimi tuttu şimdi kocişin yemek sorununu çözdü bende şimdilik iyiyim ağrım falan yok
süper gonca abla
ne güzel gonca abla insanın öyle kötü gün dostuna ihtiyacı var
öyle canım hep birbirimize iyiki varsın deriz..iyiki var ablam benim..sen nasılsın canım ilgilenemedim seninlede.çıktınmı depresyondan.
benimde iki tane öyle arkadasımvar gonca abla ikisinide cok severim
zorluyom kendimi deprosyondn cıkmamak içinsıyırdım iyice
sen nasılsın agrın sızın yok dimi gonca abla
ağrım yok çok şükür canım..böyle üzme kendimi inanki herşey olacağına varıyo sen üzüldüğünle kelıyosun.sen elinden geleni yapıyosun zaten gerisini Allah'a bırak..
profilinden buldum :) takip ettim seni canım :)Sen beni orada nasil buldun kiz zeynos :) :)
goncam cok geçmiş olsuninsanın kankası gibi varmı yaa hem bana yardım etti dişçide elimi tuttu şimdi kocişin yemek sorununu çözdü bende şimdilik iyiyim ağrım falan yok
goncam cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?