- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
selaaammmmm
ben geldim güzeller nasılsınız bakalım:))
mesaj sayım bununla birlikte
bahar : 98
topraks :
zeynepcanan:
gogo:
gizemli:
nurork:
beril:
rapunzel:
bide 3 gün girmedim di ha
geldim canım ben de yürüyüşe gittim duşumu aldım geldimbugün kimse yok ben sporumu yaptım duşumuda aldım oohh
yarın saclarımı boyatıcam kızlar nasıl olucak bakalım
yarın ögleden sonra teyzeme gidicem gelini boyucak kuafördecalısıyo o biliyormuş boyanın renginin o ayarlıcak çok sarı yapmaz inşallah beniannem eve almaz yoksa:18:
cumartesi akşama gelirim eve
eline sağlık canımmmmevet canım heryeri boşaltıp temizledim bitti ama bende bittim.
linkini eklermisin Zeynep abla hangi başlıkta.
hoşgeldiiinnnnnnselam kızlar nasılsınız görüsmeyeli... teyzemdeydim kuzenimin tercih işlemleriyle ugrastım oyuzden orda kaldım buraya da gelemedimm gecmise bakıyım bitirebilirsemm
zor canım benimki de et obur, erkekler etçil oluyo:))Gozlerim okudukca daha cok acildi ben kesin iki kilo alirdim onlari yeseydim :) :)
Bende ermana hep seni sebze manyagi yapacam diyorum :) :)
Bende geliyorum bende :) :) gecerken senide alirim he he :) :)
ben kaç kişiyle aynı sofrada yiyorum biliyo musun? demek ki bende fena değilim azim konusundaya diyette olmasam ona yaptıklarımdan bende yerimm. ama olmuyoo.yesem fiil gibi olurumm. zaten ondan önce yiyorum yemeğimi. o yerken canım istemesin diye tatlım.
ermanıda alıştırırsın zamanlaa.babamda et oburr. annem onu 20 yıl sonra ot obur yapmayı basarmış
ohhhhh ellerine sağlık arıyım bakıyım nerdeymişçorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,
profetürol :) fealan filan işte :)
ooo benim mutfak da küçük ya da orta diyim çok büyük değil ama bembeyazgonca biz 2 kişi 3 günde anca çıkıyoruz mutfaktan büyük olunca sil sil bitiremiyorum
ben şimdi de almıyorum eftelyadan takılıyorumnurdancıgım canım bence hiç kıyafet alma su anda kilo verme aşamadısınsın sonra verdiğin paraya acıyorsun bende kilo verirken cok kıyafet almıştım bir iki kere anca giyinmiştim başkalarına verdim ama cok üzülmüştüm dünyanın parasını vermiştim :)
aferin sanaaaaaaaaMisafir var zeynosum annemgil mezarliga gitti bende yemek pilav salata yaptim pasta yaptim onlar gelene kadar :) :) hamaratligim tuttu :) simdide yattim ezani bekliyom
yok benimki bişey demiyo şimdi de abarttın diyo daha kaç kiloyum tombul seviyo galibaaslında bende leslinin 4 mili varda .bebiş izin vermiyo ya. ne zaman spor yapayım desem acıo gözünü.bugünde 2 mil yapabildim..bende 38 beden olmak istiyorumm.evlenirken ne güzel zayıflamıştımmm
mutfak çok nankör ya temizlik konusunda. temizliyosun temizliyosun hooop hemen batıyo, dağılıyoo. kolay gelsin sana gonca ablam
bi sene bu kiloda kalsam eşimin dilinden kurtulamam yaa.şimdi bile altan altan laf sokmaya başladı.ama been napıyorum.istiyosan diyete baslayayım ama oğluna süt olmaz diyorum.hemen geri sarıyo bizimkii
benimde yakın yerlere tercihimm esofman.36 beden esofmanım vardı.inşş ilerleyen zamanlarda onunn içine girebilirimm
ben de bomba gibiyimmmmhoş geldin güzellik bomba gibiyim sen nasılsın
ben de gördüm berili okuyo galiba sadeceberiiilll yakaladım seni aşağıda gözüküyonnn
tatlı rüyalaarrrrrrrben cıkıyorum kızlar iyi geceler sizee
yaa niye olmuyoki acaba:44:ya ebnim canım cok sıkıın2 saatir ugAsıyorum resim yükleyemedim tam yüklediö dedim motiratör tarafından mesajınız incelenicek diyor pufffffff vaz geçtim ben bu yarışmadan
bilmiyorum ki bebeğim ama ben cok uğraştım bugün yaben de bomba gibiyimmmm
ben de gördüm berili okuyo galiba sadece
tatlı rüyalaarrrrrrr
yaa niye olmuyoki acaba:44:
seni unutmak ne mümkün canım her gğn kulaklarını çınlatıyorum :)DÜSÜN
Gidene kal demeyeceksin!
Gidene kal demek zavallilara, kalana git demek terbiyesizlere, dönmeyene dön demek acizlere, hak edene git demek asillere yakisir.
Kimseye hak ettiginden fazla deger verme, yoksa degersiz olan hep sen olursun.
DÜSÜN,
Kim uzebilir seni senden baska?
Kim doldurabilir icindeki boslugu sen istenezsen?
Kim yikar yipratir seni, sen izin vermezsen?
Hersey senle baslar, sende biter......
Yeterki yurekli ol,
Tükenme.......
Tüketme.....
Tükettirme icindeki yasama sevgisini.
Hep hatirla,
Caresizseniz,
Care
SIZSINiZ
Beni unutmayin tamammi.hasanim gitsin gelecem hafta sonu....
ayyy korktum birden canım ya beni unutmayın yazmışsın gidiyosun sandımDÜSÜN
Gidene kal demeyeceksin!
Gidene kal demek zavallilara, kalana git demek terbiyesizlere, dönmeyene dön demek acizlere, hak edene git demek asillere yakisir.
Kimseye hak ettiginden fazla deger verme, yoksa degersiz olan hep sen olursun.
DÜSÜN,
Kim uzebilir seni senden baska?
Kim doldurabilir icindeki boslugu sen istenezsen?
Kim yikar yipratir seni, sen izin vermezsen?
Hersey senle baslar, sende biter......
Yeterki yurekli ol,
Tükenme.......
Tüketme.....
Tükettirme icindeki yasama sevgisini.
Hep hatirla,
Caresizseniz,
Care
SIZSINiZ
Beni unutmayin tamammi.hasanim gitsin gelecem hafta sonu....
bilmiyorum ki bebeğim ama ben cok uğraştım bugün yakızımın canı cıktı arkamı toplamaktan eger olmazsa gerçekten cok üzülürüm
seni unutmak ne mümkün canım her gğn kulaklarını çınlatıyorum :)
Soyle bir dolandim sayfalarda degisik Birsey Yok sanirim,
Gogocum gecmis olsun tatlis
Zeynep boyle kolay pes edermi senin gibi bir kadin.hic yakastiramadim.o yarismaya girecen nokta.
Toprak nasilsin seker.su hanim bu gece seni azadtmi eyledi.
Selam bahar
bilmiyorum ki bebeğim ama ben cok uğraştım bugün yakızımın canı cıktı arkamı toplamaktan eger olmazsa gerçekten cok üzülürüm
seni unutmak ne mümkün canım her gğn kulaklarını çınlatıyorum :)
ayyy korktum birden canım ya beni unutmayın yazmışsın gidiyosun sandımtamam bekliyoruz öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın :))))
Ben özlüyorum sizi ya.....
Ama gelememek koyuyor ya.....
Suan koyu bir sohbet var ama beni bayiyor.
Bende size geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?