- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyiyim tatlım ya patladım sıkıntıdaannnBen geldim nasilsin fistikk
iiim zeynep ablam. 2 ziyaretci sizdinizz sanırım biri bahar biri de sennnmerhaba bahar nurdan nasılsınız kızlar
merakla bekliyoruzzyemeklerim ve masam hazır akşam bekleriz hepinizi bakın olur mu kızlar
tamam bebeğim :) akşam oglusumla resimleri yüklüyelimde :)Linkini paylasirmisin zeynosum
yok bebeğim biz üyeyiz adımız görünüyor zaten ziyaretçilerimizde hala bizimle :)iyiyim tatlım ya patladım sıkıntıdaannn
iiim zeynep ablam. 2 ziyaretci sizdinizz sanırım biri bahar biri de sennn
merakla bekliyoruzz
Misafir var zeynosum annemgil mezarliga gitti bende yemek pilav salata yaptim pasta yaptim onlar gelene kadar :) :) hamaratligim tuttu :) simdide yattim ezani bekliyom
almayacağım zaten. alsamm kendimi biliyorum nasıl olsa kıyafetim var diye homili gırtlak yemeye devam edeceğimm. en azından şimdi uzun vadede olsa eski kıyafetlere girebilmek için bir umudum varnurdancıgım canım bence hiç kıyafet alma su anda kilo verme aşamadısınsın sonra verdiğin paraya acıyorsun bende kilo verirken cok kıyafet almıştım bir iki kere anca giyinmiştim başkalarına verdim ama cok üzülmüştüm dünyanın parasını vermiştim :)
kolay gelsin canım ben daha el kadar mutfağı bitiremedim büyük olsa napcaktım acabaa
Ben yazin bi tane kiyafet almadim o yuzden zeynep abla ayakkabi aldim hep :) :) oda 36 numaranurdancıgım canım bence hiç kıyafet alma su anda kilo verme aşamadısınsın sonra verdiğin paraya acıyorsun bende kilo verirken cok kıyafet almıştım bir iki kere anca giyinmiştim başkalarına verdim ama cok üzülmüştüm dünyanın parasını vermiştim :)
Anaam cokmu sikildin tatlim bende sikildim teyzeme gidicem bi kac gunlugune :) :)iyiyim tatlım ya patladım sıkıntıdaannn
iiim zeynep ablam. 2 ziyaretci sizdinizz sanırım biri bahar biri de sennn
merakla bekliyoruzz
tamam bebeğim :) akşam oglusumla resimleri yüklüyelimde :)
bahar gelince bi kişi azaldı gibi geldi... hadi acıklayın kimliğiniziiiyok bebeğim biz üyeyiz adımız görünüyor zaten ziyaretçilerimizde hala bizimle :)
aferin sana benim maharetli kızım :)Misafir var zeynosum annemgil mezarliga gitti bende yemek pilav salata yaptim pasta yaptim onlar gelene kadar :) :) hamaratligim tuttu :) simdide yattim ezani bekliyom
bizede gelsene baharcımm ya. kocam oruc olmasa ona yemek yapmayacamm.zor geliyoo ona ayrı kendime ayrı yemek yapmakk.
almayacağım zaten. alsamm kendimi biliyorum nasıl olsa kıyafetim var diye homili gırtlak yemeye devam edeceğimm. en azından şimdi uzun vadede olsa eski kıyafetlere girebilmek için bir umudum var
çorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,Ben yazin bi tane kiyafet almadim o yuzden zeynep abla ayakkabi aldim hep :) :) oda 36 numara
Anaam cokmu sikildin tatlim bende sikildim teyzeme gidicem bi kac gunlugune :) :)
Bende yukledin sandim zeynos neler var menude :)
Gelirim canim :) yakin olsaydik yardima gelirdim :)
Ilerde o iki yemek yapma sikintisini bende cekecem ermanla evlenirsem
O sebze yemiyo et obur tosunum :) :)
çorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,
profetürol :) fealan filan işte :)
Ben gelincemi gittiler :) :) kimmis ki merak ettim bende :) :)bahar gelince bi kişi azaldı gibi geldi... hadi acıklayın kimliğiniziii
aferin sana benim maharetli kızım :)
Gozlerim okudukca daha cok acildi ben kesin iki kilo alirdim onlari yeseydim :) :)çorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,
profetürol :) fealan filan işte :)
Bende ermana hep seni sebze manyagi yapacam diyorum :) :)ya diyette olmasam ona yaptıklarımdan bende yerimm. ama olmuyoo.yesem fiil gibi olurumm. zaten ondan önce yiyorum yemeğimi. o yerken canım istemesin diye tatlım.
ermanıda alıştırırsın zamanlaa.babamda et oburr. annem onu 20 yıl sonra ot obur yapmayı basarmış
oooo akşama size gelelim o zaman.davetsiz misafir olarak . peki sen bunlardan yiyecekmisinn tatlımm
evet canım heryeri boşaltıp temizledim bitti ama bende bittim.Guzel canim menun sende 3 mil yapmissin :)
O kiz kendine baksin bi kere tamamo oda bi cocuk dogursun gorurum ben onu cok normal bisey bence senin durumun ve cok guzel ilerliyorsun valla
Huu huuu zeynosumm :) :) :) supersiinn
Merakla bekliyom zeynosumm
Verirsin fistik bende zayiflayana kadar bisey almadim simdi sindi aliyom 42 beden giyiyordum cunku simdi 38 beden
Heryerinimi temizliyon gonca abla dolaplari felan icinidemi
yemeklerim ve masam hazır akşam bekleriz hepinizi bakın olur mu kızlar
evet canım heryeri boşaltıp temizledim bitti ama bende bittim.
linkini eklermisin Zeynep abla hangi başlıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?