Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nurdancıgım canım bence hiç kıyafet alma su anda kilo verme aşamadısınsın sonra verdiğin paraya acıyorsun bende kilo verirken cok kıyafet almıştım bir iki kere anca giyinmiştim başkalarına verdim ama cok üzülmüştüm dünyanın parasını vermiştim :)

Misafir var zeynosum annemgil mezarliga gitti bende yemek pilav salata yaptim pasta yaptim onlar gelene kadar :) :) hamaratligim tuttu :) simdide yattim ezani bekliyom

bizede gelsene baharcımm ya. kocam oruc olmasa ona yemek yapmayacamm.zor geliyoo ona ayrı kendime ayrı yemek yapmakk.

almayacağım zaten. alsamm kendimi biliyorum nasıl olsa kıyafetim var diye homili gırtlak yemeye devam edeceğimm. en azından şimdi uzun vadede olsa eski kıyafetlere girebilmek için bir umudum var

Ben yazin bi tane kiyafet almadim o yuzden zeynep abla ayakkabi aldim hep :) :) oda 36 numara
iyiyim tatlım ya patladım sıkıntıdaannn

iiim zeynep ablam. 2 ziyaretci sizdinizz sanırım biri bahar biri de sennn

merakla bekliyoruzz
Anaam cokmu sikildin tatlim bende sikildim teyzeme gidicem bi kac gunlugune :) :)
tamam bebeğim :) akşam oglusumla resimleri yüklüyelimde :)

Bende yukledin sandim zeynos neler var menude :)

Gelirim canim :) yakin olsaydik yardima gelirdim :)
Ilerde o iki yemek yapma sikintisini bende cekecem ermanla evlenirsem
O sebze yemiyo et obur tosunum :) :)

Ben yazin bi tane kiyafet almadim o yuzden zeynep abla ayakkabi aldim hep :) :) oda 36 numara

Anaam cokmu sikildin tatlim bende sikildim teyzeme gidicem bi kac gunlugune :) :)

Bende yukledin sandim zeynos neler var menude :)
çorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,
profetürol :) fealan filan işte :)

Gelirim canim :) yakin olsaydik yardima gelirdim :)
Ilerde o iki yemek yapma sikintisini bende cekecem ermanla evlenirsem
O sebze yemiyo et obur tosunum :) :)

ya diyette olmasam ona yaptıklarımdan bende yerimm. ama olmuyoo.yesem fiil gibi olurumm. zaten ondan önce yiyorum yemeğimi. o yerken canım istemesin diye tatlım.
ermanıda alıştırırsın zamanlaa.babamda et oburr. annem onu 20 yıl sonra ot obur yapmayı basarmış

bahar gelince bi kişi azaldı gibi geldi... hadi acıklayın kimliğiniziii
Ben gelincemi gittiler :) :) kimmis ki merak ettim bende :) :)
aferin sana benim maharetli kızım :)

Eveet zeynosum :)
kuzenimin kizi var ilk okula gidiyo cocuklari severim toka verdim bi suru sevindi cocuk ne guzel :)
Cocuklar sevinince cok hosuma gidiyo yaa :) anasinifi ogretmeni olamadim bi turlu

çorba ,pilav, gürcü kebabı , tepsi mantısı, tandir böreği, salata,
profetürol :) fealan filan işte :)
Gozlerim okudukca daha cok acildi ben kesin iki kilo alirdim onlari yeseydim :) :)
Bende ermana hep seni sebze manyagi yapacam diyorum :) :)
oooo akşama size gelelim o zaman. davetsiz misafir olarak. peki sen bunlardan yiyecekmisinn tatlımm

Bende geliyorum bende :) :) gecerken senide alirim he he :) :)

baharcım kaçıyorum tatlımm.kocama masayı hazırlayayım.oğlumda uyandı zaten.yetiştirebillirsem iftardan önce gelirim genee

selam kızlar nasılsınız görüsmeyeli... teyzemdeydim kuzenimin tercih işlemleriyle ugrastım oyuzden orda kaldım buraya da gelemedimm gecmise bakıyım bitirebilirsemm

evet canım heryeri boşaltıp temizledim bitti ama bende bittim.
yemeklerim ve masam hazır akşam bekleriz hepinizi bakın olur mu kızlar

linkini eklermisin Zeynep abla hangi başlıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…