Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım kocişle başbaşayız kız yok can sıkıntısı çıkıyoz yürüyoz.kız varkende bi ben bi adam yürüyo.
güzel olmuş beğendim.

benim doğum kilom yavaş yavaş gitmişti 78 le doğum yaptım kız 16 aylıktı işe başladım 68 dim işte koştururken 3-4 kilo 1 ayda gitti,çalıştığım servis yoğundu baya .

menümü yazıyım
sahurda yarım domates
2 sivri biber
bol maydanoz
1 kk peynir
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
1 kase yogurt
1 orta boy balık bol ama cok bol salata
akrabalarımızlar parkta iftar yaptık onlar kıymalı pide yedi ben bir ıssırık bile yemedim :)
ara
3 dilim karpuz
1 tane soda
su 2 lt
spor
1 saat yürüyüş
kol ve sırt hareketleri

Son düzenleme:
kılzar birazdan mutfaga girecegim yarışma için iftar sofrası ve yemeklerimi hazırlıcam
akşam müsait olursam resim eklicem bakmanızı tavsiye ederim özenicem baya :)

senin tartın değişmemişmiydi Zeynep abla ondan olmuştur üzülme.tartı değişikliğinde bi prosedür vardı gökçe cevaplar gelince..

güzel olmuş Zeynep ablaa
kılzar birazdan mutfaga girecegim yarışma için iftar sofrası ve yemeklerimi hazırlıcam

kolay gelsin merakla bekliyorum resimleri

menün güsel zeynep ablam..

cevaplarınız için tesekkürler. ne bileyim kafama takmaya başladım.çok fazla alışveriş yapmak istemiyorum.biliyorum kıyafet alırsam kilo verememm. şimdilik 2 pantalon ve 4 bluzle idare ediyorum ama nereye kadar. 1 eylülde işe baslayacağım bide.inşş veririm bu süreye kadar

verirsin tabiki canım.ben işe başlayana kadar eşofman giymiştim

evet çok zor bu akşam almayı düşünmüyorum babasına bırakıcam

araları atlamamaya çalış canım menün güzel

ben kızımın 1. yaş doğumgününde 93 küsürdüm tatlım sonra verdim verirsin sen de merak etme, bana da otobüste yer veriyolardı

teşekkür ederim canım, sen tartı değişimi yaptın ondandır merak etme onu düzenliycez bildirimde

şu iradene hayranım kardeşim

sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuzzzzzzzzz

ben de teyzemin kıyafetlerini giymiştim(((

çamaşır ve bulaşık onu beklerken usulca topikten ayrılır topraks...

Guzel canim menun sende 3 mil yapmissin :)
O kiz kendine baksin bi kere tamamo oda bi cocuk dogursun gorurum ben onu cok normal bisey bence senin durumun ve cok guzel ilerliyorsun valla
Huu huuu zeynosumm :) :) :) supersiinn
Merakla bekliyom zeynosumm
Verirsin fistik bende zayiflayana kadar bisey almadim simdi sindi aliyom 42 beden giyiyordum cunku simdi 38 beden
kolay gelsin canım ben daha el kadar mutfağı bitiremedim büyük olsa napcaktım acabaa

Heryerinimi temizliyon gonca abla dolaplari felan icinidemi

aslında bende leslinin 4 mili varda .bebiş izin vermiyo ya. ne zaman spor yapayım desem acıo gözünü.bugünde 2 mil yapabildim..bende 38 beden olmak istiyorumm.evlenirken ne güzel zayıflamıştımmm
kolay gelsin canım ben daha el kadar mutfağı bitiremedim büyük olsa napcaktım acabaa
mutfak çok nankör ya temizlik konusunda. temizliyosun temizliyosun hooop hemen batıyo, dağılıyoo. kolay gelsin sana gonca ablam
bi sene bu kiloda kalsam eşimin dilinden kurtulamam yaa.şimdi bile altan altan laf sokmaya başladı.ama been napıyorum.istiyosan diyete baslayayım ama oğluna süt olmaz diyorum.hemen geri sarıyo bizimkii
benimde yakın yerlere tercihimm esofman.36 beden esofmanım vardı.inşş ilerleyen zamanlarda onunn içine girebilirimm

hadi artık gelinde azıcık sohbet edelim.canım sıkıldııı.oğlum uyuyoo. bi elimle besiğini sallamaktan kolum kas yapacak yakındaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…