canım kocişle başbaşayız kız yok can sıkıntısı çıkıyoz yürüyoz.kız varkende bi ben bi adam yürüyo.sporun güsel tatlım.kemalpasalar olmasa iyiymişş.tatlı dışında güsel menün
güsel menün baharcımmm. derse baslamadan önce olabildiğince kilo vermeye bak...
menün güsel gonca ablamda o kadar yürüyüşü nasıl yapıyosunuzz.ben mi vakit bulamıyorumm:44:
güsel menün gökçecim. bebek arabalarıyla yokuş çıkmak ölüm resmennn. bi de bizim apartmanda asansör yok. bi elimde oğlum bi elimde araba merdiven cıkmaktan helaak oldummm
yok tatlım bakmadım. dedim ya bi anlık oldu. bakmaya fırsat olmadan coktan midemdeydi
güzel olmuş beğendim.menümü yazayım
sabahh
2 dilim uno denge lıght
1 küçük ton balığı
gec kalktım ara yokk
öğlen
5-6 kasık patates yemeği
salata
akşam
4 kasık taze fasulye
3 kasık pilav
salata,
yogurt
leslie 3 mil yaptım
3 lt su
kızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee
gökcem :) allahım mutlulugunu daim etsim
sen mutlu olunca bende kendimi iyi hissediyorum
ama ben bu hafta tartının azızlıgıne ne mi ugruyacagım ne
sabah 57 kilo geldim
yarın akşam 4e kadar kilo bildirmiyim biraz akşam cok spor yapıyım bakalım
güzel olmuş Zeynep ablaamenümü yazıyım
sahurda yarım domates
2 sivri biber
bol maydanoz
1 kk peynir
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
1 kase yogurt
1 orta boy balık bol ama cok bol salata
akrabalarımızlar parkta iftar yaptık onlar kıymalı pide yedi ben bir ıssırık bile yemedim :)
ara
3 dilim karpuz
1 tane soda
su 2 lt
spor
1 saat yürüyüş
kol ve sırt hareketleri
kılzar birazdan mutfaga girecegim yarışma için iftar sofrası ve yemeklerimi hazırlıcam
akşam müsait olursam resim eklicem bakmanızı tavsiye ederim özenicem baya :)
menün güsel zeynep ablam..menümü yazıyım
sahurda yarım domates
2 sivri biber
bol maydanoz
1 kk peynir
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
1 kase yogurt
akrabalarımızlar parkta iftar yaptık onlar kıymalı pide yedi ben bir ıssırık bile yemedim :)
ara
3 dilim karpuz
1 tane soda
su 2 lt
spor
1 saat yürüyüş
kol ve sırt hareketleri
menün güsel zeynep ablam..
cevaplarınız için tesekkürler. ne bileyim kafama takmaya başladım.çok fazla alışveriş yapmak istemiyorum.biliyorum kıyafet alırsam kilo verememm. şimdilik 2 pantalon ve 4 bluzle idare ediyorum ama nereye kadar. 1 eylülde işe baslayacağım bide.inşş veririm bu süreye kadar
evet çok zor bu akşam almayı düşünmüyorum babasına bırakıcamsporun güsel tatlım.kemalpasalar olmasa iyiymişş.tatlı dışında güsel menün
güsel menün baharcımmm. derse baslamadan önce olabildiğince kilo vermeye bak...
menün güsel gonca ablamda o kadar yürüyüşü nasıl yapıyosunuzz.ben mi vakit bulamıyorumm:44:
güsel menün gökçecim. bebek arabalarıyla yokuş çıkmak ölüm resmennn. bi de bizim apartmanda asansör yok. bi elimde oğlum bi elimde araba merdiven cıkmaktan helaak oldummm
yok tatlım bakmadım. dedim ya bi anlık oldu. bakmaya fırsat olmadan coktan midemdeydi
araları atlamamaya çalış canım menün güzelmenümü yazayım
sabahh
2 dilim uno denge lıght
1 küçük ton balığı
gec kalktım ara yokk
öğlen
5-6 kasık patates yemeği
salata
akşam
4 kasık taze fasulye
3 kasık pilav
salata,
yogurt
leslie 3 mil yaptım
3 lt su
ben kızımın 1. yaş doğumgününde 93 küsürdüm tatlım sonra verdim verirsin sen de merak etme, bana da otobüste yer veriyolardıkızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee
teşekkür ederim canım, sen tartı değişimi yaptın ondandır merak etme onu düzenliycez bildirimdegökcem :) allahım mutlulugunu daim etsim
sen mutlu olunca bende kendimi iyi hissediyorum
ama ben bu hafta tartının azızlıgıne ne mi ugruyacagım ne
sabah 57 kilo geldim
yarın akşam 4e kadar kilo bildirmiyim biraz akşam cok spor yapıyım bakalım
şu iradene hayranım kardeşimmenümü yazıyım
sahurda yarım domates
2 sivri biber
bol maydanoz
1 kk peynir
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
1 kase yogurt
ara
3 dilim karpuz
1 tane soda
su 2 lt
spor
1 saat yürüyüş
kol ve sırt hareketleri
sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuzzzzzzzzzkılzar birazdan mutfaga girecegim yarışma için iftar sofrası ve yemeklerimi hazırlıcam
ben de teyzemin kıyafetlerini giymiştimverirsin tabiki canım.ben işe başlayana kadar eşofman giymiştim
çamaşır ve bulaşık onu beklerken usulca topikten ayrılır topraks...
Guzel canim menun sende 3 mil yapmissin :)menümü yazayım
sabahh
2 dilim uno denge lıght
1 küçük ton balığı
gec kalktım ara yokk
öğlen
5-6 kasık patates yemeği
salata
akşam
4 kasık taze fasulye
3 kasık pilav
salata,
yogurt
leslie 3 mil yaptım
3 lt su
O kiz kendine baksin bi kere tamamo oda bi cocuk dogursun gorurum ben onu cok normal bisey bence senin durumun ve cok guzel ilerliyorsun vallakızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee
Huu huuu zeynosumm :) :) :) supersiinnmenümü yazıyım
sahurda yarım domates
2 sivri biber
bol maydanoz
1 kk peynir
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
1 kase yogurt
ara
3 dilim karpuz
1 tane soda
su 2 lt
spor
1 saat yürüyüş
kol ve sırt hareketleri
Merakla bekliyom zeynosummkılzar birazdan mutfaga girecegim yarışma için iftar sofrası ve yemeklerimi hazırlıcam
Verirsin fistik bende zayiflayana kadar bisey almadim simdi sindi aliyom 42 beden giyiyordum cunku simdi 38 bedenmenün güsel zeynep ablam..
cevaplarınız için tesekkürler. ne bileyim kafama takmaya başladım.çok fazla alışveriş yapmak istemiyorum.biliyorum kıyafet alırsam kilo verememm. şimdilik 2 pantalon ve 4 bluzle idare ediyorum ama nereye kadar. 1 eylülde işe baslayacağım bide.inşş veririm bu süreye kadar
kolay gelsin canım ben daha el kadar mutfağı bitiremedim büyük olsa napcaktım acabaa
aslında bende leslinin 4 mili varda .bebiş izin vermiyo ya. ne zaman spor yapayım desem acıo gözünü.bugünde 2 mil yapabildim..bende 38 beden olmak istiyorumm.evlenirken ne güzel zayıflamıştımmmGuzel canim menun sende 3 mil yapmissin :)
O kiz kendine baksin bi kere tamamo oda bi cocuk dogursun gorurum ben onu cok normal bisey bence senin durumun ve cok guzel ilerliyorsun valla
Huu huuu zeynosumm :) :) :) supersiinn
Merakla bekliyom zeynosumm
Verirsin fistik bende zayiflayana kadar bisey almadim simdi sindi aliyom 42 beden giyiyordum cunku simdi 38 beden
Heryerinimi temizliyon gonca abla dolaplari felan icinidemi
mutfak çok nankör ya temizlik konusunda. temizliyosun temizliyosun hooop hemen batıyo, dağılıyoo. kolay gelsin sana gonca ablamkolay gelsin canım ben daha el kadar mutfağı bitiremedim büyük olsa napcaktım acabaa
bi sene bu kiloda kalsam eşimin dilinden kurtulamam yaa.şimdi bile altan altan laf sokmaya başladı.ama been napıyorum.istiyosan diyete baslayayım ama oğluna süt olmaz diyorum.hemen geri sarıyo bizimkiievet çok zor bu akşam almayı düşünmüyorum babasına bırakıcam
araları atlamamaya çalış canım menün güzel
ben kızımın 1. yaş doğumgününde 93 küsürdüm tatlım sonra verdim verirsin sen de merak etme, bana da otobüste yer veriyolardı
teşekkür ederim canım, sen tartı değişimi yaptın ondandır merak etme onu düzenliycez bildirimde
şu iradene hayranım kardeşim
sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuzzzzzzzzz
ben de teyzemin kıyafetlerini giymiştim(((
benimde yakın yerlere tercihimm esofman.36 beden esofmanım vardı.inşş ilerleyen zamanlarda onunn içine girebilirimmverirsin tabiki canım.ben işe başlayana kadar eşofman giymiştim
bu 4 ziyaretcii kim acabaaa:44::44:
merhaba bahar nurdan nasılsınız kızlar
yemeklerim ve masam hazır akşam bekleriz hepinizi bakın olur mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?