ben yatıyom bugün çok yoruldum sabah görüşürüz hatunlar herkese iyi uykular
benimde cok uykum geldi ama uyusam bir saat sonra tekrar uyanıcam :) uyumuyum ben en iyisi görüşürüz gökçem :)kızlar çok uykum geldi ben yatıyorum, üstelikte açlıktan midem sırtıma yapıştı
byeeeeeeeeee
önce kararlı olman lazım bu bir hemen pes etmicek ve beni yarı yolda bıakmıcaksın çünki ben cagırdım seni takıma yarın kaptan sana cevap verir asla kaçamak yapmak yok yaptığın an ben ceva veriyorum acımam yoktur o konuda kaçamak yaptpıgım zaman kendime bile ceza veriyorum düşün yani :)selamlar aranıza karışmam laızım benımde
araya karışacak kımsede kalmamışki
neyse ben yazım yaşım 29 evliyim bır oğlum var kaçkere dıyet topiklerıne takıldım ama ıstıkrarlı olmadımçünkü düzenli beslenmıyorum bıkerede 2 gunluk yıyorum sonrada öle duruyorum 65 70 arasında biyerlerdeyım değişiyo ama ben ıstıkrarlı olup 50 kılo olmak istıyorum yanı 20 kılo verıcem inşallah tabi dayanabılırsem :26:
önce kararlı olman lazım bu bir hemen pes etmicek ve beni yarı yolda bıakmıcaksın çünki ben cagırdım seni takıma yarın kaptan sana cevap verir asla kaçamak yapmak yok yaptığın an ben ceva veriyorum acımam yoktur o konuda kaçamak yaptpıgım zaman kendime bile ceza veriyorum düşün yani :)
tebrikler kaptanımm
imş istediği yer olur zeynep ablam.lütfen istediği yerde okumasına izin ver.eczacı olmak istiyodum.yakın yerdeki yerlere puanım yetmiyodu.kayseri, malatya bi de erzurum buraya yetiyodu puanımm.ama izin vermedi ailemkızımın üniversite sonuçları açıklandı :)
ben dayanamıyorum ya.hamileyken hadi hamilesin ye diyolardı şimdide emziklisin yemen gerekir diyolar. fazla ısrara karşı koyamıyorum maaleseff.iradelisin kaptanım senn.. kocan yönündende şanslısın.kendisi fit ya benimde fit olmamı istiyoogüzeeellll bakalım ben kaçım kesin seni geçmişimdir
geldim canım ben de yürüyüşe gittim duşumu aldım geldim
eline sağlık canımmmm
hoşgeldiiinnnnnn
zor canım benimki de et obur, erkekler etçil oluyo:))
ben kaç kişiyle aynı sofrada yiyorum biliyo musun? demek ki bende fena değilim azim konusunda
ohhhhh ellerine sağlık arıyım bakıyım nerdeymiş
ooo benim mutfak da küçük ya da orta diyim çok büyük değil ama bembeyaz
ben şimdi de almıyorum eftelyadan takılıyorum
aferin sanaaaaaaaa
yok benimki bişey demiyo şimdi de abarttın diyo daha kaç kiloyum tombul seviyo galiba
cezadan kurtuldum bu haftaamesaj sayım bununla birlikte
bahar : 98
topraks :
zeynepcanan:
gogo:
gizemli:
nurork:47
beril:
rapunzel:
bide 3 gün girmedim di ha
menü, su, spor hepsi güzel aferin sanagunaydın papyonn.
dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık
ara
yarım seftalli
öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık
ara
2 kayısı
akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek
su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz
tebrikler bu hafta kim cezaya kalacak acaba:))cezadan kurtuldum bu haftaa
teşekkür ederim canısı, ben mi iradeliyim 1 senede ancak bu kadar verebildimtebrikler kaptanımm
imş istediği yer olur zeynep ablam.lütfen istediği yerde okumasına izin ver.eczacı olmak istiyodum.yakın yerdeki yerlere puanım yetmiyodu.kayseri, malatya bi de erzurum buraya yetiyodu puanımm.ama izin vermedi ailem
ben dayanamıyorum ya.hamileyken hadi hamilesin ye diyolardı şimdide emziklisin yemen gerekir diyolar. fazla ısrara karşı koyamıyorum maaleseff.iradelisin kaptanım senn.. kocan yönündende şanslısın.kendisi fit ya benimde fit olmamı istiyoo
olsun fıstık üzülme haftaya iyi sonuç bekliyorum senden ama zeynepin gazabından korkgunaydın kızlar.reglm hala bitmedi.malesef 66.8 im
günaydın bebeğim :) tebrik ederim
patlıcan otutturma dediğin kızartma ile yapılan mı nurdan ?gunaydın papyonn.
dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık
ara
yarım seftalli
öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık
ara
2 kayısı
akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek
su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz
ablam zaten okuyor kızım Aksaray da, aynı bölüm geldi gene Aksaray 2 saatlik yol Trabzon 14 saatlik yapmaz o orda zırt pırt ağlar nasıl gidelim nasıl gelelim bu senede oğlum giricek sınavlara aklım kızda kalır cocuklada ilgilenemem babsınında pek niyeti yok zaten göndermeye maymum iştahlı kızım şimdi heveslenir gittikten sonrada ben gelcem der o yüzden okusun okulunda. sen nerelisin nurdan hangi okulda okudun keşke kayseriye gelseydin tam öğrenci sehri kayseri hemde cok güzeltebrikler kaptanımm
imş istediği yer olur zeynep ablam.lütfen istediği yerde okumasına izin ver.eczacı olmak istiyodum.yakın yerdeki yerlere puanım yetmiyodu.kayseri, malatya bi de erzurum buraya yetiyodu puanımm.ama izin vermedi ailem
ben dayanamıyorum ya.hamileyken hadi hamilesin ye diyolardı şimdide emziklisin yemen gerekir diyolar. fazla ısrara karşı koyamıyorum maaleseff.iradelisin kaptanım senn.. kocan yönündende şanslısın.kendisi fit ya benimde fit olmamı istiyoo
nurdan canım reglin bitsin hafta içinde tartıl cezana o zaman karar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?