Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar aranıza karışmam laızım benımde

araya karışacak kımsede kalmamışki

neyse ben yazım yaşım 29 evliyim bır oğlum var kaçkere dıyet topiklerıne takıldım ama ıstıkrarlı olmadım çünkü düzenli beslenmıyorum bıkerede 2 gunluk yıyorum sonrada öle duruyorum 65 70 arasında biyerlerdeyım değişiyo ama ben ıstıkrarlı olup 50 kılo olmak istıyorum yanı 20 kılo verıcem inşallah tabi dayanabılırsem :26:

Son düzenleme:
hoş geldin canım önce kendni bir tanıt bakalım kimsin adın nedir su anki kilon ve heder kilon nedir evlimisin kısaca seni tanıyalım

önce kararlı olman lazım bu bir hemen pes etmicek ve beni yarı yolda bıakmıcaksın çünki ben cagırdım seni takıma yarın kaptan sana cevap verir asla kaçamak yapmak yok yaptığın an ben ceva veriyorum acımam yoktur o konuda kaçamak yaptpıgım zaman kendime bile ceza veriyorum düşün yani :)

çok ciddiye alıyorum aslında ama yinede yarıda kalıyorum hayırlısı bakalım desteğinizle bende istediğim kıloya ulaşırım çok teşekkür ederim inşallah hiç ceza almam şimdi ramazandayızya sahurda ve ıftarda yenılenermi yazılıyor diğer topiklerde gun içindeki öğünler yazılıyordu

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 59,4///)
zeynep_canan 57,9/ // )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 70/ //)
RrapunzelL 77///)

nurork 66,5/ // )
gizemli_1105 96,5/ / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

şeytanın bacağını kırdım bu sefer:118::119:

Eki Görüntüle 764580
tebrikler kaptanımm
kızımın üniversite sonuçları açıklandı :)
imş istediği yer olur zeynep ablam.lütfen istediği yerde okumasına izin ver.eczacı olmak istiyodum.yakın yerdeki yerlere puanım yetmiyodu.kayseri, malatya bi de erzurum buraya yetiyodu puanımm.ama izin vermedi ailem
ben dayanamıyorum ya.hamileyken hadi hamilesin ye diyolardı şimdide emziklisin yemen gerekir diyolar. fazla ısrara karşı koyamıyorum maaleseff.iradelisin kaptanım senn.. kocan yönündende şanslısın.kendisi fit ya benimde fit olmamı istiyoo

gunaydın papyonn.

dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık

ara
yarım seftalli

öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık

ara
2 kayısı

akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek

su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz

menü, su, spor hepsi güzel aferin sana

cezadan kurtuldum bu haftaa
tebrikler bu hafta kim cezaya kalacak acaba:))

teşekkür ederim canısı, ben mi iradeliyim 1 senede ancak bu kadar verebildim

gunaydın kızlar.reglm hala bitmedi.malesef 66.8 im
olsun fıstık üzülme haftaya iyi sonuç bekliyorum senden ama zeynepin gazabından kork

patlıcan otutturma dediğin kızartma ile yapılan mı nurdan ?

ablam zaten okuyor kızım Aksaray da, aynı bölüm geldi gene Aksaray 2 saatlik yol Trabzon 14 saatlik yapmaz o orda zırt pırt ağlar nasıl gidelim nasıl gelelim bu senede oğlum giricek sınavlara aklım kızda kalır cocuklada ilgilenemem babsınında pek niyeti yok zaten göndermeye maymum iştahlı kızım şimdi heveslenir gittikten sonrada ben gelcem der o yüzden okusun okulunda. sen nerelisin nurdan hangi okulda okudun keşke kayseriye gelseydin tam öğrenci sehri kayseri hemde cok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…