- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
318. etap mesajlar
bahar : 98
topraks :122
zeynepcanan:110
gogo:72
gizemli:
nurork:47
beril:
rapunzel:
yok canım yanmayan tavaya 1 kaşık yağ koyuyorum önce patlıcanları orda kızartıyorum sonra aktif fryda da 1 kaşık yağda kızartıp yapıyorum.içinde toplam 2 kaşık yağ oluyorsüpersiinnbebegimm
vaaaauuuuvvv :) süpersin canım 2.1 kilo he muhteşem
öglenki kızartılmışmıydı canım :44: spor güzel
uuu menü zeynebin menüsümü :44:
pogaca kemal pasaaaDunku menum
Sabah
1 domates 1 salatalik ½kk peynirle yaplmis ygsiz.omlet 1 dilim cavdar ekmegi
Ara ½ muz yogurt
Ogle 5 yk papates yemekisi 1 pogaca
Ara yok
Aksam
4 yk plav 4 tane kavrma et kiraz buyuklugunde 1 yane.kemal pasa ( cok.israr edylar ye diye kirqmadigim.insanlar bde kirmak ta isime gemiyr:) )
Ara 2 erk
Su3 ltre
Spor 60 dk yuruyus 15 dk egzersiz
hem yiyosun hemde ceza veriyosun ablam bravoo.bende senin gibi olsam keşkee....yedikten sonra benim daha çok yiyesim geliyooogünaydın arkadaşlar dünki menümü yazıyım ben akşam üzeri 5gibi tartılıcam zaten kiloyu gördükçe canım sıkılıyor sahurda 1 kk peynir2 biber 2 zeytin 1 bardak süt domates salatalık iftarda yarım kase çorba 4 kasık mantar sote 1 dilim börek ama dilimler kücüktübirde 1 tane profetirol yedim kendi cezamı kendim keserim bu akşam 2 saat yürücem sonra parkta spor yapıcam
oooo insaflı çıktın bu sabah hayırdır
tamam zeynep ablamda pek bitecek gibi gözükmüyo.doğumdan sonra olduğu için sanırım böylee.doktora sordum normal dedii. bakalım ne zaman bitecek.nurdan canım reglin bitsin hafta içinde tartıl cezana o zaman karar verelim
yok kızartma sayılmaz ablacım.2 kaşık yağ var toplamda.yukarıya yazdım nası yaptığımııpatlıcan otutturma dediğin kızartma ile yapılan mı nurdan ?
ablam zaten okuyor kızım Aksaray da, aynı bölüm geldi gene Aksaray 2 saatlik yol Trabzon 14 saatlik yapmaz o orda zırt pırt ağlar nasıl gidelim nasıl gelelim bu senede oğlum giricek sınavlara aklım kızda kalır cocuklada ilgilenemem babsınında pek niyeti yok zaten göndermeye maymum iştahlı kızım şimdi heveslenir gittikten sonrada ben gelcem der o yüzden okusun okulunda. sen nerelisin nurdan hangi okulda okudun keşke kayseriye gelseydin tam öğrenci sehri kayseri hemde cok güzel
inşş haftaya 65lere hatta 64 lere düşebilirimmenü, su, spor hepsi güzel aferin sana
tebrikler bu hafta kim cezaya kalacak acaba:))
teşekkür ederim canısı, ben mi iradeliyim 1 senede ancak bu kadar verebildim
olsun fıstık üzülme haftaya iyi sonuç bekliyorum senden ama zeynepin gazabından kork
Ayyy utandim simdi ben cezaya kaldjm31 ya tlfndan grnce anca bu kafar oluyr kaptnim alintiya cvo yazurm o sayfayi.acacak snra yayinlayacak.sayfalar arasi.dolasrkn.ble deli.ediyi bni napim ;(
ben burdayııııııımmmmmmmmmmm
bence iskenderi yeme
merhaba arkadaşım kusura bakma ben cuma telaşından atladım fakat zeynep seni çağırmış ama bizim izinli üyelerimizle birlikte sayı sınırımız tamamlanmış durumda, istersen yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yaz biri seni çağıracaktır
sağlıklı zayıflamalar
Ayyy utandim simdi ben cezaya kaldjm31 ya tlfndan grnce anca bu kafar oluyr kaptnim alintiya cvo yazurm o sayfayi.acacak snra yayinlayacak.sayfalar arasi.dolasrkn.ble deli.ediyi bni napim ;(
yok canım yanmayan tavaya 1 kaşık yağ koyuyorum önce patlıcanları orda kızartıyorum sonra aktif fryda da 1 kaşık yağda kızartıp yapıyorum.içinde toplam 2 kaşık yağ oluyor
pogaca kemal pasaaazeynep abla gördümü bu menüyüü
hem yiyosun hemde ceza veriyosun ablam bravoo.bende senin gibi olsam keşkee....yedikten sonra benim daha çok yiyesim geliyooo
tamam zeynep ablamda pek bitecek gibi gözükmüyo.doğumdan sonra olduğu için sanırım böylee.doktora sordum normal dedii. bakalım ne zaman bitecek.
gökçem eğer bitince zayıflamazsam o zaman ceza geliyoo bana:18:
yok kızartma sayılmaz ablacım.2 kaşık yağ var toplamda.yukarıya yazdım nası yaptığımıı
inşş haftaya 65lere hatta 64 lere düşebilirim
Zeyneo ablaaaaaa ablaciiiimmmm guzel ablaaaaammmm sirin.ablaaaam aci bana noooluuurrrrolmaaaaazzzzzzzzzseni zeynepe havale ettim ohhh çek cezanı bakalım
Zeyneo ablaaaaaa ablaciiiimmmm guzel ablaaaaammmm sirin.ablaaaam aci bana noooluuurrrr
telefondan girmek cok gıcık ya.tatildeyken bende sinir oluyodumm
kılolarımla başbaşamı kaldım ben şimdi
Ay Evet ya sayfa acilana.kadr ifrt.oluuo insan esimide ikna edemed..internet icin beji.ihml.edersin.almam diyo napalim tlfmla idare.edecz artkn
haftaya 3 kilo veririsin artık
evet ben de bir kez girmiştim sanırım felaket cidden çok zor ama napcan be gizemli mecbuuuuurrr :))
Gokcem 2 kilo vermissjn.bnde 1 verdm dun.dmstm ya ikimizde iyi.verrsk.iynayavam.dye oh oh oh. Oh kiviiirrr.yandan.yandn oh ih.salla salla salla oh oh :)
Ozamn ben.hergun cezaya kalymsu bayrama kadar verseydm iyi bi kilo en azndan kilo mu aldn.sen dyenlere inat. Bayramdada bogazi tutmasi vartaabi:)
tamam canım akşamları spor çok iyi geliyo haberiniz ola, çocuk uyuduktan sonra yapabilirsen çok farkediyo
keske yapabilsem cnm yaa. akşam eşim geliyo. trip atar kesin beni bırakıp yürüyüşemi gideceksin diye. sende gel desem yorgunum derr.haftaya annemgil gelicek. belki o zaman yapabilirimm tatlım
daha bayrama 10 gün var. herkesin aaaa doğum kilolarını vermişsin demesini istiyorummm.bayramdada tatlı yemiyeceğim kararlıyımmmm.sarma olursa belki gittiğim yerlerde bir iki sarma yerim.Ozamn ben.hergun cezaya kalymsu bayrama kadar verseydm iyi bi kilo en azndan kilo mu aldn.sen dyenlere inat. Bayramdada bogazi tutmasi vartaabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?