hiç duymamıştım değişik bişeymişGuzel zeynep abla
Birazcik dengesiz olmus gonca abla oda normal bence sporun guzel cunku
Guzel canim menun sporda cok super
Canim bizde zeytin salatasini oyle ekmeklede yenir sikmanin icine koyarda yeriz bide
Icinede
Zeytin
Yerli domates
Biber
Sogan
Nane maydonoz
Sumak tuz zeytinyag limon pul biber koyariz canim
Sonrada afiyetle yeriz :) :)
Kiyamam kuzum yaa midende mi bisey varki acaba
Insanda bazen psikolojik olarakdan da oluyo o bazende gozu doymuyo
5. olmusuzBu hafta kacinci olduk bakan oldumu kizlar
biraz dengesizzPazar gununun menusu
Sabah
Canim istemedi
3 tane kayisinin sekerli olani ( sekerpare )
Bi tane cok kucuk muz
Su
Ara
Yok
Oglen
Yarim bardak ace tea
100 gram doner
Salata
Bi dilim ekmek
Ara
Bi tane halley
Bi cay bardagi nescafe
Aksam
Biraz firinda patatesli tavuk
3 kasik pilav
Semizotu salatasi
Ara
Yarin kase karsambac
Su 3.5 litre
Spor
3 saat yuruyus cok yoruldumm bugun
inşallah bian önce istediğin kiloya ulaşırsınİnşallah yer vardır canım hadi mezun olun artık :) ben aslında şişgo değil obezim 113 kg çok büyük bir rakam 53 uufff benim için hayal gibi bir şey ama olacak ve bambaşka bir insan olucam her şey çok daha güzel olucak :)
kusura bakma da bişey söylycem eşin bu konuda sana destek olması lazım bu şekilde davranması cok yanlış evlendikten sonra mı bu kadar kilo aldın ???Kesinlikle buna çok inanıyorum. Eşimle şu aralar kilo yüzünden problemler yaşıyoruz ve her tartışmamızda ben bir şeyler yemek istiyorum. Midem almayacak biliyorum zorlada olsa yemek yemek istiyorum. Ama bunu da çözdüm çok şükür çünkü beynimde bitirdim olayı. Yersem daha kötü olacağını bildiğim için bende artık tamamen kendimş yemekten soyutladım her çzüntümde her atışmada midem almıyor çok mutsuzum diyerek kendimi uzak tuttum sonuçta kavgamızın kaynağı yemek yemek neden yiyeyim ki ee birde kocayı kaybetme korkusu var bu yemek yüzünden. Ama inanın midem bulansa da canım istemesede beynim ye ye ye ye diyor bana
sahurda bişey yemeden oruc tutman cok kötü olmuş ya nasıl dayandınnngünaydın kızcelerim habersizden gelen misafirlerim gittiler :)
dün menü yazamadım kafam karıstı unuttun
dünki menümü yazıyım ben
gece bir sey yiyemedim misafirdem dolayı otur kalk yapmaktan
iftarda
yarım kase corba
bol salata
2 küçük parca tavuk flota fırımda
1 kutu ayran
su 2.5 lt
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
güzel olmuş bol meyveliGünaydın kızlar dün yediklerimi yazayım.
sabah ılık limonlu su 1 dilim peynir 1dilim ekmek salatalık azcık yagda yumurta
ara1 armut
öglen 3 dilim karpuz 3 dilim kavun peynir 1dilim ekmek domates sogan salatalık(
ara yarım armut 8-10 üzüm
akşam 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek salata
su 2lt spor 1st kadar normal yürüyüş
çok saçma bi menü oldu begenmedim hiç ama sabah tartıldım kilom degismemis 69.6 çıktım :)
aralar ve öğlen yok hazırlıklardan dolayımenümü yazayım bende
sabah
2 köfte
2 dilim ekmek domates salatalıkk
akşama kadar kosusturmaktan bi şey yiyemedim
akşam yarım kase mercimek çorbası
iki ısırık pacanga böregi
2 kasık et sote
2 kaşık tavuk gögsü
3 lt su
spor yok malesef.tüm gün koşuşturuyodummm
tesekkur ederımmmrapunzelim dogum günün kutlu olsun canım benimnice 23. yaşlarına inşallah
hoş geldin bütün aksilikler üstüste gelmiş ya çok kötü olmuşşş cok gecmiş olsunherkese selam hayırlı ramazanlar şekerler.özledinizmi bakim beni...izinden dödüm ama arkadaşlar işler birikmiş benim bilgisayar kasamda problem var tüm bilgilerim gitmiş.işler sarpa sardı müdürün odasındayım bugün yan yana oturuyoruz o yüzden giremiyorum işleri toparlamaya çalşıyoruz.müdür olmadğıkça girerim inşallah.bir dönem yaptığım tüm çalışmalarım yok olmuş.yedeklemiştim yedekleriden yanlışlıkla stajer öğrenci silmiş.ağlamak istiyorum.
ramazan boyunca hiç spor yapamadım.kilo vermedim ama almadımda.küçük kızım çok rahatsızdı ağzında yaralar çıkmıştı hiçbirşey yiyip içmiyordu.ateşini 38,5 ğa zor düşürüyorduk altına inmiyordu.kabus gibi bir tatil geçirdim.
burdaki olayda tuz biber oldu.
sizleri özledim.ben fırsat buldukça gireceğim öpüldünüz..
çok geçmiş olsun çok üzüldümmSelam kizlar
Ben erken veda etmek zorundayim yada ara versekde olur
Bugun ogleden sonra dedem fenalasti beyin kuculmesi vardi tekrar fenalasti yogum bakima kaldirildi dayimlar teyzemler geldi ev kalabalik hastaneye gidip geliyorruz surekli
gecen sefer hastalandiginda iki uc ayda kendimizi zor toparlamistik
Burayada ugramam biraz zor olur toprak izinli nasil yazalim cuma gunu kilomu paylasmaya calisirim sonrada izinli yazalim
Kusura bakmayin. Kizlar erkenden boyle ayrildigim icin insallah hepiniz guzel guzel kilolarinizi verirsiniz beni unutmayin kendinize iyi bakin ayri ayri opuyorum hepinizi ...
Caniniz istemiyor sanirim
Bende gidip bir dolasayim birde cay alip geleyim
Hos Geldinhiç duymamıştım değişik bişeymiş
5. olmusuz
biraz dengesizz
inşallah bian önce istediğin kiloya ulaşırsın
kusura bakma da bişey söylycem eşin bu konuda sana destek olması lazım bu şekilde davranması cok yanlış evlendikten sonra mı bu kadar kilo aldın ???
sahurda bişey yemeden oruc tutman cok kötü olmuş ya nasıl dayandınnn
güzel olmuş bol meyveli
aralar ve öğlen yok hazırlıklardan dolayı
tesekkur ederımmm
hoş geldin bütün aksilikler üstüste gelmiş ya çok kötü olmuşşş cok gecmiş olsun
çok geçmiş olsun çok üzüldümm
geçmişteydim ya yeni gledim
Bilmiyorum nasilim.ama umutlu olmaya calisiyorum.nasılsın berill bu arada geçmiş olsun
kusura bakma da bişey söylycem eşin bu konuda sana destek olması lazım bu şekilde davranması cok yanlış evlendikten sonra mı bu kadar kilo aldın ???
Evlenirkende 80 kg ydim. O hep destek oldu aslında ama ben hiç başarılı olamadım hep bıraktım sporu dieti ondan çıldırdı artık adam sanırım. Hata benim anlayacağın:)
Tavuk neden 70 gr.Dünkü menü
Sabah 40 gr nesfit içine ceviz ve 1 tane kayısı
Öğlen. 1 yeşil elma 1 badem.
4 de akşam yemeği yedim. Bol salata 70 gr tavuk ızgara
Saat 9 gibi karnım çok kazındı minnacık ekmeğin içine ufacık ceviz koyup saatlerce çiğnemey çalıştım :)
İ
50 dk crosstrainer. 20 dk koşu bandı. Yarım saat tempolu yüzme. Bir saat dışarıda yürüyüş. Evde 15 dk koşu bandı sauna eşofmanıyla ve 3 lt su
öğlen az olmuş canım.dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
domates
biber
peynir
cay
ara 1 bardak süt
öğlen
1 dilim ekmek biraz peynir bişey istemedi canım
ara 1 şeftali
akşam
4 kaşık sarmsaklı köfte
2 bardak ayran
ara 5 badem 3 fındık
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
Dünkü menü
Saat 9 gibi karnım çok kazındı minnacık ekmeğin içine ufacık ceviz koyup saatlerce çiğnemey çalıştım :)
İ
50 dk crosstrainer. 20 dk koşu bandı. Yarım saat tempolu yüzme. Bir saat dışarıda yürüyüş. Evde 15 dk koşu bandı sauna eşofmanıyla ve 3 lt su
burdayım canım nasılsın ?Goncam ses ver gulummmmmm
Suan korkunc moralim bozuldu okuduklarimdan.temizlik yapmak istiyorum ama kolum sargili en iyisi gidip yunus sesi dinleyim.
bence çok düzensiz olmuş az yemek zayıflatmaz ki düzenli yemen lazım bi diyet listesi şartDünkü menü
İ
iyi gecelerIyi geceler simdiden tabletinde sarji Az kalmis
bırak artık şu temizliği yaa bak kolunu kırmıssınn azaltarak bırakabilirsinSuan korkunc moralim bozuldu okuduklarimdan.temizlik yapmak istiyorum ama kolum sargili en iyisi gidip yunus sesi dinleyim.
öğlen az olmuş canım.
az yemişsin bence tavuktan zarar gelmez ben bazen ekmeksiz 2 tane but bile yiyodum.
dayanamadım ki kuzum :) cok acıktım yani :)hiç duymamıştım değişik bişeymiş
5. olmusuz
biraz dengesizz
inşallah bian önce istediğin kiloya ulaşırsın
sahurda bişey yemeden oruc tutman cok kötü olmuş ya nasıl dayandınnn
güzel olmuş bol meyveli
aralar ve öğlen yok hazırlıklardan dolayı
tesekkur ederımmm
hoş geldin bütün aksilikler üstüste gelmiş ya çok kötü olmuşşş cok gecmiş olsun
çok geçmiş olsun çok üzüldümm
geçmişteydim ya yeni gledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?