Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Caniniz istemiyor sanirim
Bende gidip bir dolasayim birde cay alip geleyim

hiç duymamıştım değişik bişeymiş
Bu hafta kacinci olduk bakan oldumu kizlar
5. olmusuz
biraz dengesizz
inşallah bian önce istediğin kiloya ulaşırsın
kusura bakma da bişey söylycem eşin bu konuda sana destek olması lazım bu şekilde davranması cok yanlış evlendikten sonra mı bu kadar kilo aldın ???
sahurda bişey yemeden oruc tutman cok kötü olmuş ya nasıl dayandınnn
güzel olmuş bol meyveli
aralar ve öğlen yok hazırlıklardan dolayı
rapunzelim dogum günün kutlu olsun canım benim nice 23. yaşlarına inşallah
tesekkur ederımmm
hoş geldin bütün aksilikler üstüste gelmiş ya çok kötü olmuşşş cok gecmiş olsun
çok geçmiş olsun çok üzüldümm
Caniniz istemiyor sanirim
Bende gidip bir dolasayim birde cay alip geleyim

geçmişteydim ya yeni gledim

Agrilarimin gecmesine 97 Saat var.yada Ben oyle saniyorum......
Bu ayriliklari hic sevmiyorum, birilerinin ardindan el sallayarak yollamayi cocuk yaslarda ogrendim.babaannemin elindeki suyu dokmesiyle gdenin acisi her seferinde daha agir basardi.ve hep ayni yalani dinliyorum hemen gelecezzzzzz.
Hasssss s....tir derdim bunu km soylerse.
Once hep gnleri sayardim annemler gelecek diye, sonra gelince gidecekleri gunu....bu donguyle buxudummmm.sonra babaannem beni Ankaraya yolcu etmeye basladi.ohhh dedim ilk DEFA Giden arabada Ben varim. Oh be ilk DEFA el sallamiyorum...unide pekte uslu bir tip degildim periyodik araliklarla svgililerim oldu ve gitti.bu kezde Giden bendimmmmm.her gidiste sanki geridekinin acisiyla beslendim.sonunda hasoyla cakistik.ne gittigim yol, ne aldigim nefes ayrili bu bir cift gvercin bakislidan.benim Esmer suyum oldu her daim.sonra nisanlandim, evlendim bu donemde hasanim yolcu ediyordu beni elaziga.ilk gorev yerim kebandi.nedense gitmede Tat vermemeye baslamisti bu donemki...Ankaraya temelli glelebildim.ilk zamanlar hasanin seminerleri zor gelmiordu. 3-5 gunluk özlem demetleriydi sanki.unutmadan yine gidene el sallayan benim bu donem.sonra ikizlerin olmasi vs...derken gelenleri bir sekilde yollarken hep bir burukluk yasadim. Son aylarda Hasan daha sik gider olu.havalani sanki kmsu kapim artik.yine gidiyorlar ve Ben yine agliyorum yas 38 olsada.
Sanirim b gitmelere alisamiyacagim takiiii Ben donulmez yollara gidene Kadar.
3 cocuk anasi 40 a 2 kala niye boyleimki.
Hani evlilikler eskirdi,
Hani ozlemin 40 rengini gören ozlemezdi
Hani beklenen sevgili donecekse cekilen aci kutsaldi.

Hos Geldin

nasılsın berill bu arada geçmiş olsun
Bilmiyorum nasilim.ama umutlu olmaya calisiyorum.

kusura bakma da bişey söylycem eşin bu konuda sana destek olması lazım bu şekilde davranması cok yanlış evlendikten sonra mı bu kadar kilo aldın ???

Evlenirkende 80 kg ydim. O hep destek oldu aslında ama ben hiç başarılı olamadım hep bıraktım sporu dieti ondan çıldırdı artık adam sanırım. Hata benim anlayacağın:)

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
domates
biber
peynir
cay

ara 1 bardak süt

öğlen
1 dilim ekmek biraz peynir bişey istemedi canım

ara 1 şeftali

akşam
4 kaşık sarmsaklı köfte
2 bardak ayran

ara 5 badem 3 fındık

su 2 lt

spor 1 saat yürüyüş

Haddim olmayarak brseyler soylemek istedim.topiginize soyle birbaktimda bu nasil bir nefret esinize karsi anlayamadim.ozellikle boyle duygular beslediniz biri icin zayiflamani isteyip sonrada Intukam alman gibi multecici bir istekle yanmanizi anlamaya kapasitem yetmiyor.en uzuldum seyde bu duygular icindeyken ayni yastikta yatmaniz....
Bak tatlim dediköerime alin istersen,
Once kendini acinacak biri gozuyle gormekten vazgec.sonra kendin icin, cocugun icin, ikinizin saglikli bir omur surebilmesi icin Kilo vermeyi iste.baskasi icin cikilan bir yol insani sikar bir sure sonrada vazgecirir.
Esine kirildinsa bir terbiyesizlik yaptiysa al karsina Konus, kirildini soyle.burdaki hanimlarin coskusuna, gazina gelme.nihayetinde PC kapannca herkez kendi hayatini yasiyor.egerki affedemezsen tart dusun eksisi artisiyla bosan.ama lutfen yazdiklarini sil beyninden.inanki cok cocukca zayiflayinca ona ders verecem demen. Kocaman bir kizin var zayiflayinca hayatimi evliligimi sevgimi daha Guzel yasayacam diye kendini Motive et.aci sirke kupüne zarar sekerim.lutfen o topigi birak, elini alina ky ve saglikli dusun lutfen.zayiflarsin sorun degil ama hergun esime sunu yapacam cunku bana sunu dedi diye icindeki nefreti buyutme.nefret etme lutfen hayattan zevk al suan kac Kilo olursun Öl.sev lutfen, äffet her ne dediyse esin.buyukluk sende kalsin.bedenen hayli byuksun ama Ben yureginin ne Kadar buyuk oldunu gormek istiyorum.

Yukaridaki yazi icin kizabilirsiniz sorun degil,hatta topiktende kovabilirsiniz.ama benim yapici bir dusuncem Varken farkli Birsey yazamam
Hayat kahbe bir kadin sevmesini bilmek varken, neden cirkeflestirelimki.

Dünkü menü

Sabah 40 gr nesfit içine ceviz ve 1 tane kayısı

Öğlen. 1 yeşil elma 1 badem.

4 de akşam yemeği yedim. Bol salata 70 gr tavuk ızgara

Saat 9 gibi karnım çok kazındı minnacık ekmeğin içine ufacık ceviz koyup saatlerce çiğnemey çalıştım :)
İ
50 dk crosstrainer. 20 dk koşu bandı. Yarım saat tempolu yüzme. Bir saat dışarıda yürüyüş. Evde 15 dk koşu bandı sauna eşofmanıyla ve 3 lt su

Tavuk neden 70 gr.
Diyetisyen tavsiyesimi
Ben doyana Kadar yerimde

Suan korkunc moralim bozuldu okuduklarimdan.temizlik yapmak istiyorum ama kolum sargili en iyisi gidip yunus sesi dinleyim.

öğlen az olmuş canım.

az yemişsin bence tavuktan zarar gelmez ben bazen ekmeksiz 2 tane but bile yiyodum.

bence çok düzensiz olmuş az yemek zayıflatmaz ki düzenli yemen lazım bi diyet listesi şart
Iyi geceler simdiden tabletinde sarji Az kalmis
iyi geceler
Suan korkunc moralim bozuldu okuduklarimdan.temizlik yapmak istiyorum ama kolum sargili en iyisi gidip yunus sesi dinleyim.
bırak artık şu temizliği yaa bak kolunu kırmıssınn azaltarak bırakabilirsin
öğlen az olmuş canım.

az yemişsin bence tavuktan zarar gelmez ben bazen ekmeksiz 2 tane but bile yiyodum.

evet yaa hiç canım istemedi

dayanamadım ki kuzum :) cok acıktım yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…