Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben bugün yediklerimi rapor verdimmi hatırlamıyorum...

Sabah: 1 dilim çavdar,1 yumurta, peynir, 5 zeytin(abarttım bende zeytin canavarıyım cokacimcoook ) biber,domates yedim,

Ara 1 adet burçak bisküvi

Öğlen 1 kupa hazır çorba

bugün iyice kıstım bakalım akşama canavar azmasında.... yarın en az 1 kilo vermiş olmalıyım :Saruboceq:

canım benim aslında haftada 3 gün yürümemi söylemişti diyetisyenim ama ben kg verimini artırsın diye her gün yürümeye çalışıyorum
senin yediklerin de gayet iyi ama ben senin sporuna bayılıyom sende çoluk çocuk yok mu orti yaa sabah işe gelmeden bu kadar vakit ayırabiliyon spora
haa bi de öğleyin köy ekmeğini 1 dilim yediğini varsaydım

bugün iyice kıstım bakalım akşama canavar azmasında.... yarın en az 1 kilo vermiş olmalıyım :Saruboceq:

canım bende yemeğin üstüne ( yemeğim yazmışmıydım hatırlamıyom da 7 kaşık karışık kızartma fırında yapılmış 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek tam tahıllı ama doymadıydım 2 malta eriği 2-3 kayısı yedim ara öğünü biraz erken sate alaraktan
bu akşama sandeviçin yok işin kötü tarafı ne yiyecem bilmiyom mümkün olduğu kadar küçük bişey yemem lazım benim yarın için bi de akşam 9,30 da bitiyor dersim düşünün yani

slm kızlar
sabah kahvaltım yarım dilim ekmek,biraz peynir,2 zeytin ve bir fincan çay
arada 2 tane petibör bisküvi ve bir bardak süt içtim.
öğle bir salata ve domates yiyeceğim.

slm kızlar
sabah kahvaltım yarım dilim ekmek,biraz peynir,2 zeytin ve bir fincan çay
arada 2 tane petibör bisküvi ve bir bardak süt içtim.
öğle bir salata ve domates yiyeceğim.

Funda ve Esra (akşam canavarının en çok ziyaret ettiği canım arkadaşlarım benim=)

Dün bende eve çok aç gittim, önce yarım dilim çavdar, 2-2küp kaşar 2 çeri dom. .le ilk krizi atlattım ama doymadım. Fakat bunu yaparak kendimi yarım tabak pilav yemekten kurtardım. Eğer iyi konsantre olmasaydım 5-6 kaşık fasulye, 4 kşk pilav ve yoğurt yerdim. Ama pilav yeseydim tartıda bugün gördüğüm eksilmeyi göremeyecektim.

Sonra oğlan çikolata diye tutturdu, dolabı açmamla beynimde şimşek çaktı. Eşim tobleronun üzümlkü fındıklısı almış. Elimi bulaştırmadan folyoyla kopartıp, gözüme ilişen kuru inciri ağzıma attım ve yürüyüşe çıktım.(Çikolatanın tadına baksaydım 3 parçadan önce kendimi durduramazdım. )

Yani demek istediğim canavar ortaya çıkmadan kandırın ki onu yattığı yerde uyusun.

Yarın herkes kahvaltıdan önce tartılsın. Sonra kahvaltıda canınız kek mi istiyor, kızartma mı, nutella mı börek mi neyse işte abartmadan yiyin. Bunuda kural haline getirelim olmazsa Cuma, Cumartesi ve pazardan 2 gün kaçamak günü olsun. Bir gün tatlı, bir günde canımızın istediği bişeyi sınırları aşmadan yiyelim.

ögle yemeyimi yedim 4 5 kasik börülce yogurt kitir ekmek kirikti tam bi tanemiydi bilmiyorum ama ya bi taneydi yada daha az fazla degil birde yarim dilim kurumus beyaz ekmek vardi ziyan olmasin diye onuda yedim yemesem biliyorum cöpe gidecekti kendimi kandirmadim yani :)) aksamada salata yerrim

olabilir aslinda canim benim bu hafta sonu mevlüdüm var zaten ne kadar tutmaya calissamda biliyorumki kacamak yapicam ins abartmam

Özellikle rica ediyorum kg. bildiriminizi liste üzerinden yapın.

4. TAKIM
toplight ( 64,4
nurcanogretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 70,3
fguler ( 84,7
kuzuzuzubambino ( 72,1
akrep33 ( 69,4
BeyazLilyum ( 67,5
hasretim34 ( 75.3
niloşş ( 82
Deryaboran ( 64,5
uaydın ( 77,20
Beci ( 81,2
4. TAKIM TOPLAM KıLO
Takım dışı semiha (59,6

Son düzenleme:
selam kızlar kahvaltımı az yedim öğlene doğru karnım kazınmaya ve başım dönmeye başladı biraz atıştırdım düzeldim tabiki tok tutmadı yemek yedim öğleyin akşamda sadece çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum

ya valla elimde değilll benim... :dilcikar:

Tamam Şebom İnŞallah
tebrİk ederİm senİ pİlavdan uzak durduĞun İÇİn

Funda pilav neki, dün odaya tulumba almışlar, ilk sınavımı onda verdim, sonra pilav, sonra çikolata, bugünde okulda kermes vardı lokma aldık eşime sordum çok mu güzel değilse yemeyim dedim, oda güzel yee dedi, sonra yokk yaa güzelse hiç yemeyim dedim :)))

Vallahi kendimi canı gönülden teprik ediyoommm. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…