Az Önce bİr kase yoĞurt 4 ad Çİzİ yedİm İnŞallah abartmamıŞımdır
Banucum nasılsın sporunun nasıl gİdİyor
şeker köy ekmeği dediğim bir bazlama küçükcanım benim aslında haftada 3 gün yürümemi söylemişti diyetisyenim ama ben kg verimini artırsın diye her gün yürümeye çalışıyorum
senin yediklerin de gayet iyi ama ben senin sporuna bayılıyom sende çoluk çocuk yok mu orti yaa sabah işe gelmeden bu kadar vakit ayırabiliyon spora
haa bi de öğleyin köy ekmeğini 1 dilim yediğini varsaydım
canım bende yemeğin üstüne ( yemeğim yazmışmıydım hatırlamıyom da 7 kaşık karışık kızartma fırında yapılmış 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek tam tahıllı ama doymadıydım 2 malta eriği 2-3 kayısı yedim ara öğünü biraz erken sate alaraktan
bu akşama sandeviçin yok işin kötü tarafı ne yiyecem bilmiyom mümkün olduğu kadar küçük bişey yemem lazım benim yarın için bi de akşam 9,30 da bitiyor dersim düşünün yani
aksam 18.30 da erik ve 2.5 elma yedim erikleri saymadim 35 dk yürüdüm 25 düz mekik 10 sag 10 sol 20 de hayali bisiklet yaptim
ya kizlar ben zaman zaman hatta her zaman ne kadar zayiflarsam zayiflayayim sanki vücudum hep böyle kalacakmis hissine kapiliyorum sizede öyle oluyormu yoksa benmi parayonakim sanki su fiskiran yaglarim koca popom ve bacaklarim beni hic birakmiycaklar ben 55 kilo olsam bile bu nedir yaa
şekerim kızartma dediysem fritözde yapılmış kızartma yemeyeli yıl oldu nerdeyse ben çok severim kızartmayı onun için fırın tepsisine yağlı kağıdı seriyom üzerine doğruyom kabak patlıcan biber az da patates hepiciğine en fazla 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyuyorum atıyom 200 derece fırına 45 dk 1 saat pişince üzerine de yoğurt yalancı kızartma oluyor anlayacağın tavsiye ederim herkese insan nefsini körlüyo accıkşeker köy ekmeği dediğim bir bazlama küçük
canım bende çocuk var bi tane şeker bi kızım var...eşim vardiyeli çalışıyor..o evde olduğu zaman sabahları erken çıkıp yürüyebiliyorum...bugünkü yürüyüşümün sadece 60 dk sı sabah birde egzersizim diğer yürüyüşlerim daha sonra hemde yüksek topukla birde akşam pazara gittim bir saat sürdü git gel alışveriş yap..anam acaip yorgunum.az uyudum ama gözümden uyku akıyor ve bugün kurtlar vadisi var ne yapsam bilmiyorum...neyse toparlarsam kendimi egzersizimi ve mutfağmın işini yapabilirim inşallah
klava:kız sen uçtunmu bacım kızartma diyon bee hemde tartı arefesi..bacım senin ceza acaip zamlanmaya başladı..
ceza 2:eve gelince mutfağının dolabının üstlerini sil anacım birde yatmadan önce 100 kere hopla yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?