Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ara öğünde armut yedim
akşam havuç yoğurtlaması,ızgara tavuk,3 kaşık dondurma yedim
1 saat yürüdüm,20 dk egzersiz yaptım...şimdi çıkmalıyım..tek elle yazmak zor oluyor kızla :)

şeker köy ekmeği dediğim bir bazlama küçük
canım bende çocuk var bi tane şeker bi kızım var...eşim vardiyeli çalışıyor..o evde olduğu zaman sabahları erken çıkıp yürüyebiliyorum...bugünkü yürüyüşümün sadece 60 dk sı sabah birde egzersizim diğer yürüyüşlerim daha sonra hemde yüksek topukla birde akşam pazara gittim bir saat sürdü git gel alışveriş yap..anam acaip yorgunum.az uyudum ama gözümden uyku akıyor ve bugün kurtlar vadisi var ne yapsam bilmiyorum...neyse toparlarsam kendimi egzersizimi ve mutfağmın işini yapabilirim inşallah

klava:kız sen uçtunmu bacım kızartma diyon bee hemde tartı arefesi..bacım senin ceza acaip zamlanmaya başladı..
ceza 2:eve gelince mutfağının dolabının üstlerini sil anacım birde yatmadan önce 100 kere hopla yerinde

Son düzenleme:
ikindi ara :üç tane taze kayısı,bir su bardağı şekersiz yarım yağlı süt
akşam:4 kaşık bezelye(sonunda bitti yahu kimse yemedi evde bir haftadır yiyodum bende)üç kaşık yoğurt çorba(mercimek arpa şehriye ve sarmısaklı)ve bol salata
akşam arası:az önce beş erik,iki kiraz,iki çilek yedim

Son düzenleme:
aksam 18.30 da erik ve 2.5 elma yedim erikleri saymadim 35 dk yürüdüm 25 düz mekik 10 sag 10 sol 20 de hayali bisiklet yaptim

ya kizlar ben zaman zaman hatta her zaman ne kadar zayiflarsam zayiflayayim sanki vücudum hep böyle kalacakmis hissine kapiliyorum sizede öyle oluyormu yoksa benmi parayonakim sanki su fiskiran yaglarim koca popom ve bacaklarim beni hic birakmiycaklar ben 55 kilo olsam bile bu nedir yaa

öyle düşünme şeker..
zaman zaman böyle olumsuz şeyler gelir aklımıza ama önemli olan böyle düşünceleri uzaklaştırıp yerin olumlu düşünmek ve sabırlı olmaktır...
sen istediğin kiloya geldiğinde harika bir fıstık olucaksn ve yağlar da seni terketmiş olucak tamam şeker

canım ben de 80 kiloyken her yerimden yağlar fışkırıyordu..midem karnım kat kattı artık..
ama şimdi süper yaaa
giyemediğim kıyafetlerimin bir kısmından başladım giymeye ve kat katlık son oldu benim için artık ve dahada incecik olucam inşallah

aynen bende öyle hissediyorum..mesela yaklaşık 7-8 verdim ama hala aynıyım sanki..
annem aneroksiya hastaları gibisin diyor
nekadar zayıflarsan zayıfla şişmanmışsın gibi görüyorsun kendini diyor

akşam yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası,2 yemek kaşığı bezelye yemeği bol salata
sonrasında 6-7 kiraz yedim
sporumuda yaptım...

günaydınlarrrrr

şekerim kızartma dediysem fritözde yapılmış kızartma yemeyeli yıl oldu nerdeyse ben çok severim kızartmayı onun için fırın tepsisine yağlı kağıdı seriyom üzerine doğruyom kabak patlıcan biber az da patates hepiciğine en fazla 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyuyorum atıyom 200 derece fırına 45 dk 1 saat pişince üzerine de yoğurt yalancı kızartma oluyor anlayacağın tavsiye ederim herkese insan nefsini körlüyo accık

kızlar liste yokmuş ben 100 gr vermişim onu listeyi bulup ekleyeyim

4. TAKIM
toplight ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / %0,16 )
nurcanogretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 70,3
fguler ( 84,7
kuzuzuzubambino ( 72,1
akrep33 ( 69,4
BeyazLilyum ( 67,5
hasretim34 ( 75.3
niloşş ( 82
Deryaboran ( 64,5
uaydın ( 77,20
Beci ( 81,2
4. TAKIM TOPLAM KıLO
Takım dışı semiha (59,6

biliyorum çok az oldu ama yeni diyette ben kg almadığıma sevindim kızlar akşama bursaya gidiyom ptesi akşam dönecem fırsat olursa yazarım gene öpüldünüzz

4. TAKIM
toplight ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / %0,16 )
nurcanogretmen ( 70,0
sebnemselayfurkan ( 70,3
fguler ( 84,7 /83,9 / 0,80 / 0,95)
kuzuzuzubambino ( 72,1
akrep33 ( 69,4
BeyazLilyum ( 67,5
hasretim34 ( 75.3
niloşş ( 82
Deryaboran ( 64,5
uaydın ( 77,20
Beci ( 81,2
4. TAKIM TOPLAM KıLO
Takım dışı semiha (59,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…