canım benim inşallah açıkçası bende merak ediyom yarın tartıda ne çıkacak bi de fazla kg çıkarsa canım çok sıkılır yaaaKızlar bu hafta 1. cilik istiyorum.
Vee kişi başı en az 1. kg. :)))
Yasemin hariç uzun zamandır doğru düzgün kg. veren yok. Hadi göreyim yarın takıımı. hihoyyyt
yasemin anlaşılan yarın 1-2 kg vermiş olacan yaa olmaz ama haksızlık buuuuÇok üzgünüm çoook ben veremiyom sen ne güzel veriyonay canim cok saol yarin süprizim var size yine
Bugün, en geç Pazartesi verin ölçüleri, Haziran sonu hedefini yazmayanda yazsın.
Ben kızın okuluna gidiyorum. Öğleden sonra burdayım.
selam kızlar anca gele bildim
dün akşam kahvaltı yaptım 3 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim uno light ekmek bol bol domates salatalık şekersiz çay
veeee sabah kahvaltı yaptım şkür 1 dilim kepekli ekmek 2 ceviz 1 dilim ekmek
canım benim inşallah açıkçası bende merak ediyom yarın tartıda ne çıkacak bi de fazla kg çıkarsa canım çok sıkılır yaaa
yasemin anlaşılan yarın 1-2 kg vermiş olacan yaa olmaz ama haksızlık buuuuÇok üzgünüm çoook ben veremiyom sen ne güzel veriyonbunu da koyayım da nazar değmesin
ben de az sonra tunalıya gidecem sabah yürümemiştim öğleyin iğneli epilasyon yaptıracam koltuk altına bi de presöre girecem o yüzdfen hem gidişt hem dönüşte yürüyemeyecem sadece dönüşte yürüyebilecem
esracım geçmiş olsun
hasretim34 hayırlı olsun koşu bantı inşallah ufaklık rahat verirde sende kullana bilirsin
banucum haklısın ama sarmaları annem yapmış dayanamadım((( söz bundan sonra daha dikkatli olucam haa bu arada 1 saat yürüşümü yaptım
dün akşam kahvaltı yaptım 3 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim uno light ekmek bol bol domates salatalık şekersiz çay
ins devaminida getireceksin canim bi kac gün SIK disini sonra alisacan zaten
günaydınlarrrr
şebom ben haziran sonu hedefimi aslında 60 ın altına inebilirmiyim diye düşünüyom da bu hafta hiç tartılmadım ya bu diyet bakalım nasıl etkileyecek yalnız dün herkes bana sen çok zayıflamışsın dedi ben bi heves iştaha geldim ama sabah kalkıp yürüyemedim duyurulur akrep cim inşallah öğlen yürüyeceğim en az 35-40 dk şebom sen 60-61 civarı yaz ben daha aşağıya inmeye çalışacam
biz bu öğlen yemeğe gittiğimiz restorantta hep yağlı ve kızartmalı soslu şeyler vardı zeytinyağlılarından bile yağ akıyodu resmen kalabalık olduğumuz için buraya girmeyelimde diyemedim ve aradan bişiler seçtim yazayım
küçük kare salata tabaklarını düşünün
1 tabak kuru fasülye sularını yemedim sadece tanelerinden yemeye çalıştım
1 domates çorbası (anlamadım ama kesin yağlıdır)
1 küçük salata tabağınada 1 kaşık kısır 2 küçük karede ıspanak yumurta ve mantarı karıştırıp fırınlamışlar içinde un yok dediler inandım ondan yedim
ortaya irmik helvsı söylemişlerdi ondan da sadece 1 çay kaşığı tadımlık aldım
yine içime pişmanlık çöktü çünkü kendimi tok hissediyorum oysaki ben her öğünümde hiçte doymuş olmuyordum bu tokluk beni sinir ediyor şu anda:sm_confused:
anamm bacım ne kadar karıştırmışsın mideni şeker..sade yeseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?