Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar anca gele bildim
dün akşam kahvaltı yaptım 3 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim uno light ekmek bol bol domates salatalık şekersiz çay
veeee sabah kahvaltı yaptım şkür 1 dilim kepekli ekmek 2 ceviz 1 dilim ekmek

Kızlar bu hafta 1. cilik istiyorum.

Vee kişi başı en az 1. kg. :)))

Yasemin hariç uzun zamandır doğru düzgün kg. veren yok. Hadi göreyim yarın takıımı. hihoyyyt
canım benim inşallah açıkçası bende merak ediyom yarın tartıda ne çıkacak bi de fazla kg çıkarsa canım çok sıkılır yaaa

ay canim cok saol yarin süprizim var size yine
yasemin anlaşılan yarın 1-2 kg vermiş olacan yaa olmaz ama haksızlık buuuuÇok üzgünüm çoook ben veremiyom sen ne güzel veriyon bunu da koyayım da nazar değmesin
Bugün, en geç Pazartesi verin ölçüleri, Haziran sonu hedefini yazmayanda yazsın.

Ben kızın okuluna gidiyorum. Öğleden sonra burdayım.

ben de az sonra tunalıya gidecem sabah yürümemiştim öğleyin iğneli epilasyon yaptıracam koltuk altına bi de presöre girecem o yüzdfen hem gidişt hem dönüşte yürüyemeyecem sadece dönüşte yürüyebilecem

esracım geçmiş olsun
hasretim34 hayırlı olsun koşu bantı inşallah ufaklık rahat verirde sende kullana bilirsin
banucum haklısın ama sarmaları annem yapmış dayanamadım((( söz bundan sonra daha dikkatli olucam haa bu arada 1 saat yürüşümü yaptım

deryacım bak ne güzel emin ol başlayınca kahvaltı yapmaya devamı gelecek zorla da olsa sen başla kahvaltı olayına

sende vericeksin ins canim benim avantajlarim var birincisi emziriyom ikincisi bu kilolar henüz yerlemedi asil 67 den sonrasina bakicaz

saol canim ins dedigin gibi olur

yarim saat yürüdüm 237 kalori harcadim anca sabah yedigim ekmekleri yaktim anam yerken 5 dk da yediydim yakarkan 30 dk -tatlicadiarzu- simdik dusa gidiyom aksam yine yürümeye calisacam

ins devaminida getireceksin canim bi kac gün SIK disini sonra alisacan zaten

öğlen yemeğimi yedim..ton balıklı salata ve 1 bardak meyve suyu...
şebnemcim herkesten en az 1 kilo demişsin ama anneme gitmem bitirdi beni..kilo almamışım ama verdiğimde pek söylenemez evde olsaydım hedefime ulaşmıştım..bende öğleden sonra kızla yürüyüşe çıkca..gerçi o yrüyüş sayılmaz..çok tempolu yürünmüyor..akşam gelince telafi edeceğim...

öğlen 5 köfte salata,1 dilim ekmek (oda salata az olduğu için)1 bardak ayran dışarıdan geldiğim için içim yanmış ayran kesmedi 1 kasede yoğurt yedim

merhabalar a.s.
topligtcım benim kızında çene altında biraz tüylenme var adet düzensizliği var tedavi oluyor ben görmüyorum ama o rahatsızoluyor bizde epılasyon yapmayı düşünüyoruz ama karar veremedik iğnelimi lazermi
iğnelinin izi kalıyormuş diye duydum yüz için sakıncalı diyolar
sen yaptırıyormuşsun gerçi seninki koltukaltı ama iz falan kalıyormu acaba
bide kızım henüz 17 yaşında aslında ben mümkün olduğunca ertelemek istiyorum ama ona anlatamıyorum zamane çocuğu sabırsız
fikrini almak istedim canım cevaplarsan sevinirim a.s.

biz bu öğlen yemeğe gittiğimiz restorantta hep yağlı ve kızartmalı soslu şeyler vardı zeytinyağlılarından bile yağ akıyodu resmen kalabalık olduğumuz için buraya girmeyelimde diyemedim ve aradan bişiler seçtim yazayım
küçük kare salata tabaklarını düşünün
1 tabak kuru fasülye sularını yemedim sadece tanelerinden yemeye çalıştım
1 domates çorbası (anlamadım ama kesin yağlıdır)
1 küçük salata tabağınada 1 kaşık kısır 2 küçük karede ıspanak yumurta ve mantarı karıştırıp fırınlamışlar içinde un yok dediler inandım ondan yedim
ortaya irmik helvsı söylemişlerdi ondan da sadece 1 çay kaşığı tadımlık aldım

yine içime pişmanlık çöktü çünkü kendimi tok hissediyorum oysaki ben her öğünümde hiçte doymuş olmuyordum bu tokluk beni sinir ediyor şu anda:sm_confused:

şekeer sabah yediğin üzm reçeli çok bişey değilmiş ama yürümediğin için fena olabilir çünkü erimemiştir........
şimdi cezana gelince işyerindeysen hemen lavaboya geç ve yerinde 100 defa hopla şeker...

bende bugün 5.54 te kalktım..uyuya kalmışım..
60+60+30=150 dk yürüdüm şu ana kadar..30 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım sabah
sabah :bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,yarım salatalık,yarım kepekli ekmek
ara yok görüşmem vardı sadece bir bardak ada çayı
öğle:taze fasulye,cacık,domates salatalık biber söğüş,köy ekmeği
şu anda ada çayımı içiyorum

ortak ben nasılım peki..
benide irdele şeker yanlışlarım olursa haberim olsun

şeker kahvaltını yapmışsın iyi güzelde
anlamadığım bir dilim kepekli ekmek tamam peki diğer bir dilim ekmek ne:uhm:
onun yerine bir parça peynir yeseydin keşke ve yanında da salatalık ne güzel olurdu

anamm bacım ne kadar karıştırmışsın mideni şeker..sade yeseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…