Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam patates salatası yedim yağsız...
2 dilim kadar ekmek arası domates peynir yedim çok açtım kendime hakim olamadım.

günaydın kızlar
ben dün akşam brokoli+3 kaşık yoğurt+3 kaşık makarna+3 küçük sosis yedim
yemekten 2 saat sonra çilek+erik yedim

bu sabah 3 kaşık mısır gevreği+1bardak süt+1 kaşık kuru üzüm+1 incir karışımı yedim
4 km yürüyüşümü yaptım.

günaydınlarrrr

Ortim akşam 75 dk. yürüyüşümü yaptım. Akşam yemeğim önden az çavdarlar kaşar, domates ardından t. fasulye yoğurt, dönüşte meyve bile yemedim.

Sabah 1 yumurta, 1 dlm tahıllı ekmek, az kaşar, 2 zeytin

afiyet olsun beci
kızlar becinin akşam ve sabah menüsü bana biraz fazla geldi sizce nasıl?

Beci sende güzel yemişsin,sosis biras fazla gibi olmuşsada. Bişi merak ettim, çilek ne kadar erik ne kadar 2 sinin toplamı 1 avucu geçmemeli.

sebnemselayfurkan

sana ölçülerimi vericektim bugün.evde unutmuşum.yazmıştım sabah.
gece evde bildiririm artık.300 gr verebilmişim adetten sonra. sıkıcam kendimi biraz cumaya bakarım tekrar.

evet kahvaltimi ettim geldim biraz fazla kacti ama normal cünkü dün hic halim yoktu elim ayagim kalkmiyodu öglen yemek hazirlayppda yiyemedim sade bir muz yedim aksamda ananasl yogurt e haliyle ac kalktim dün esim sevdigim bi ekmekden almis aksam zor tuttum kendimi tatli cünkü yedikce yediriyo bende bu sabah yedim ondan 68 gr 50 grmi 164 kalori bi parca beyaz peynir 5 zeytin salatalik bide su link verdigim ekmeklerden yedim 2 tane krem peynir sürdüm biraz bide cay o ekmeklerinde 1 tanesi 30 kalori bundan sonra kitir ekmek diycem onlara anlarsiniz artik simdide oglumun uyumasini bekliyom uyusunda yürüycem

TAMAM ORTİCİMMM HEMEN BU AKŞAM ÇEKİYORUM MEKİKLERİMİkaydirigubbakcemile2

2 dilim ekmekle nutella yemekten iyidir esra, artık taş kimin kafasını yardıysa bilemem:)

YARDI HEM DE NASIL YARDI ŞEBOMyasakkelime

ah fundamın kafası yarılmıştır herhalde ama cezasını da aldı yavrucak :teselli:

EVT GÜLÜM CEZAMI ALDIM AMA İNSAN ARADA YEMEZSE HEPTEN DELİ OLUYOR YAV NEYSE BU AKŞAM CEZAMI ÇEKEYİMÇok üzgünüm çoook

Yasemincim güzel örnek verdin, bende canım çok isterse sabaha bırakıyorum böylece kg. vermemi yavaşlatmamış oluyorum.

Ama Sende hem o sabaha bıraktığını yemişsin, hem kıtır ekmeğinden, hemde 5 zeytin,canım zeytini abartmışsın bence. 3 ü geçmemli.

Fundacım tabi ki arada yicez ama gündüzz :))

Sanırım bunca laftan sonra artık akşam kaçırmazsın.

Kızlar bu hafta 1. cilik istiyorum.

Vee kişi başı en az 1. kg. :)))

Yasemin hariç uzun zamandır doğru düzgün kg. veren yok. Hadi göreyim yarın takıımı. hihoyyyt

Son düzenleme:

ay canim cok saol yarin süprizim var size yine

oglum uyudu ben gider yürümeye

sebnemcim bu arada ölcüleri ne zaman vercez ona göre sabahtan alcam yemek yiyince karnim sisiyo göbüsüm fazla cikar sonrakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…