- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
akşam patates salatası yedim yağsız...
2 dilim kadar ekmek arası domates peynir yedim çok açtım kendime hakim olamadım.
Şahnur bari Haziran sonu 61 ol:) Zaten senin o kaçamaklar hergün olmasa olacak bu iş.
QUOTE]
şebom ben haziran sonu hedefimi aslında 60 ın altına inebilirmiyim diye düşünüyom da bu hafta hiç tartılmadım ya bu diyet bakalım nasıl etkileyecek yalnız dün herkes bana sen çok zayıflamışsın dedi ben bi heves iştaha geldim ama sabah kalkıp yürüyemedim duyurulur akrep cim inşallah öğlen yürüyeceğim en az 35-40 dk şebom sen 60-61 civarı yaz ben daha aşağıya inmeye çalışacam
güle güle kullan yasemincim darısı bizim başımızabende ilk siftahi yaptim 10 dk ile daha yürüycektim ama birakmadi sipa
sanırım bu gebertme işi takım arkadaşın olarak bana ait oluyor.kaydirigubbakcemile3..hımmmm cezanı düşüneyim bakayım...şimd 2 dilim ekmekle nutella çok kalorili..100 mekik cezası veriyorum sanadelikafadulden
valla akrep cim ben de sabah 1 çatal üzüm reçeli aldım 1 tatlı kaşığı bile yoktu yalnız cezamı ona göre verirsen-tatlicadiarzu-
bende sabah klasik kahvaltımı ettim süt+nesfit..bide kocişe sucuk yaptıydım..biri yer biri bakar olmasın dimi o kadar gözümün önünde 2 dilimde ondan yedim
canım benim diyetisyen dedi ki 4 kaşık nesfit 2 dilim ekmek demekmiş eğer kabızlık problemin yoksa çok doyurmuyor nesfit aklında olsun
esra şeker cim neyin var hayırdır
2 dilim ekmekle nutella yemekten iyidir esra, artık taş kimin kafasını yardıysa bilemem:)
günaydın kızlar
ben dün akşam brokoli+3 kaşık yoğurt+3 kaşık makarna+3 küçük sosis yedim
yemekten 2 saat sonra çilek+erik yedim
bu sabah 3 kaşık mısır gevreği+1bardak süt+1 kaşık kuru üzüm+1 incir karışımı yedim
4 km yürüyüşümü yaptım.
günaydınlarrrr
Şahnur bari Haziran sonu 61 ol:) Zaten senin o kaçamaklar hergün olmasa olacak bu iş.
QUOTE]
şebom ben haziran sonu hedefimi aslında 60 ın altına inebilirmiyim diye düşünüyom da bu hafta hiç tartılmadım ya bu diyet bakalım nasıl etkileyecek yalnız dün herkes bana sen çok zayıflamışsın dedi ben bi heves iştaha geldim ama sabah kalkıp yürüyemedim duyurulur akrep cim inşallah öğlen yürüyeceğim en az 35-40 dk şebom sen 60-61 civarı yaz ben daha aşağıya inmeye çalışacam
güle güle kullan yasemincim darısı bizim başımıza
canım benim diyetisyen dedi ki 4 kaşık nesfit 2 dilim ekmek demekmiş eğer kabızlık problemin yoksa çok doyurmuyor nesfit aklında olsun
esra şeker cim neyin var hayırdır
şahnurum bilmiyorum depresyon takılıyorum senağlama
Ortim akşam 75 dk. yürüyüşümü yaptım. Akşam yemeğim önden az çavdarlar kaşar, domates ardından t. fasulye yoğurt, dönüşte meyve bile yemedim.
Sabah 1 yumurta, 1 dlm tahıllı ekmek, az kaşar, 2 zeytin
ortim ben akşam yürüyemedim maalesef bu akşama Allah kerim...
günaydın kızlar
ben dün akşam brokoli+3 kaşık yoğurt+3 kaşık makarna+3 küçük sosis yedim
yemekten 2 saat sonra çilek+erik yedim
bu sabah 3 kaşık mısır gevreği+1bardak süt+1 kaşık kuru üzüm+1 incir karışımı yedim
4 km yürüyüşümü yaptım.
Beci sende güzel yemişsin,sosis biras fazla gibi olmuşsada. Bişi merak ettim, çilek ne kadar erik ne kadar 2 sinin toplamı 1 avucu geçmemeli.
afiyet olsun beci
kızlar becinin akşam ve sabah menüsü bana biraz fazla geldi sizce nasıl?
akşamda haklısın ama sabah ki mormal bence diyetisyen söylemişti
sanırım bu gebertme işi takım arkadaşın olarak bana ait oluyor.kaydirigubbakcemile3..hımmmm cezanı düşüneyim bakayım...şimd 2 dilim ekmekle nutella çok kalorili..100 mekik cezası veriyorum sanadelikafadulden
bende sabah klasik kahvaltımı ettim süt+nesfit..bide kocişe sucuk yaptıydım..biri yer biri bakar olmasın dimi o kadar gözümün önünde 2 dilimde ondan yedim
2 dilim ekmekle nutella yemekten iyidir esra, artık taş kimin kafasını yardıysa bilemem:)
ah fundamın kafası yarılmıştır herhalde ama cezasını da aldı yavrucak :teselli:
evet kahvaltimi ettim geldim biraz fazla kacti ama normal cünkü dün hic halim yoktu elim ayagim kalkmiyodu öglen yemek hazirlayppda yiyemedim sade bir muz yedim aksamda ananasl yogurt e haliyle ac kalktim dün esim sevdigim bi ekmekden almis aksam zor tuttum kendimi tatli cünkü yedikce yediriyo bende bu sabah yedim ondan 68 gr 50 grmi 164 kalori bi parca beyaz peynir 5 zeytin salatalik bide su link verdigim ekmeklerden yedim 2 tane krem peynir sürdüm biraz bide cay o ekmeklerinde 1 tanesi 30 kalori bundan sonra kitir ekmek diycem onlara anlarsiniz artik simdide oglumun uyumasini bekliyom uyusunda yürüycem
TAMAM ORTıCıMMM HEMEN BU AKŞAM ÇEKıYORUM MEKıKLERıMıkaydirigubbakcemile2
YARDI HEM DE NASIL YARDI ŞEBOMyasakkelime
EVT GÜLÜM CEZAMI ALDIM AMA ıNSAN ARADA YEMEZSE HEPTEN DELı OLUYOR YAV NEYSE BU AKŞAM CEZAMI ÇEKEYıMÇok üzgünüm çoook
Fundacım tabi ki arada yicez ama gündüzz :))
Sanırım bunca laftan sonra artık akşam kaçırmazsın.
Kızlar bu hafta 1. cilik istiyorum.
Vee kişi başı en az 1. kg. :)))
Yasemin hariç uzun zamandır doğru düzgün kg. veren yok. Hadi göreyim yarın takıımı. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?