Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi gidiyo inş. bölye devam eder :)) sporu gece yapmaya baslıcam artık senin dediğin gibi bakalım nasıl bi etkisi olcakk
hadi bakalım gerçekten benimki akşam çıktığım için mi teyid etmiş oluruz

ooo çok iyi gidiyosun fıstık sen de gaza geldin artık :))))

Iki gundur hastaneden cikmadm yaaa saglikki insani hasta eder bide ozek hastane devlet hastanesini dusunemyrm mgdem ilerlemis kizlar dkmates salatlk.sut yok 7 tane ilcjm var

Dunku menm sabah yok hastaneye ac gttm
Oglen sirf bozuk peynrki tost yememk icin eve geldn 4 yk yesl fasulye yarm nrmal ekmj cvdarm btms
Ara 1 elma

Aksam 4 yk plav 5 tane tavuk parcasi( haslanmis didiklenmis tavuk)
Su 2 ltre spor hastanede merdven ijio.ckma yarm saat yuruyus

Topraaaaaaakkkkkk Kuzum yaaaaaa ben dun tartldm 95.7 gldin tartm kirildi bugun tarti aldim ya bu 99 diyo yaaaaa ne dyo buuuuu benm 99 mu yazlck artknnnn

Boy Kilo ve Bel cevrene Gore morbid derecesindesin,
Zayiflamak istiyorsun,
Esinin korkusundan su icmeyip Bobrek ve karacigeri iflas ettirmeye ugrasiyorsun,
Diyetisyeni reddediyorsun,
Gun boyu iki elma diyeti yapiyorsun,
Asiri kiloda asiri spor yapiyorsun bedenine bir kastin var gibi....
Diyetin saglam adimla ilerlemesi icin Moral lazim sen kendine aciyorun

Sonucu Merak ediyorum inanki.

Sana son bir soz

Kendine Gel, bu hirpalamaya bu beden dayanmaz

Cok guzel cnm baya bu glsme var :)

Ben bi kitaba baslaynca btrmeden brakamyrn ondn evlendigimden beri hic okuyamadm snavlarda var
Kucukkn Bende yemezmisim annm pesmde kosarmis boyle olcagini.bilsydm hic kosmazdim der Tatlim :)

Cok guzel cnm baya bu glsme var :)

Ben bi kitaba baslaynca btrmeden brakamyrn ondn evlendigimden beri hic okuyamadm snavlarda var
Kucukkn Bende yemezmisim annm pesmde kosarmis boyle olcagini.bilsydm hic kosmazdim der Tatlim :)

Sipa yemeyince huzursuz oluyorum ne edeyim
Sinavlara calisiyonmu bari

kızlar bir bankaya çıkıp gelicem, görüşürüz
burda kalın sohbet ederiz

Sipa yemeyince huzursuz oluyorum ne edeyim
Sinavlara calisiyonmu bari

Sormagicik okdun daha kitaplarh cikarmamislar ttlim ya seneye hem lisans var hen kpss lisansim hazranda bitiyi kpssde muhtemelen.temmuzda yaplcam hicvaktim kalmyo yanu nr yapacam bilemedim cnm benm.kuzenmde yemiyodu kukla seti aldim ona yemek yerken kuklalari konstrdum ben yycem hayr ben imm cok guzelmis flan.dedikce ben yiycen.diye atladi her kasga belki senn minik kuzuda sever :)

Gecmis olsun tatlim
Ama Ben niye dr.a gittini anlamadim.ins. Kötü bir sey yoktur

Tsk ederm.cnmmmm bnde gastrt ve ulser vardi ilac kullanyidum cnm ama dahada kotuye gtti yataktan kalkamaz oldum bulantidan bugun gttim doktr eksij ilac vermis ben iyi muamele greym dye ozele gttm bi ton.para verdm onlarn yaptgin bak ilaclarnu artrdi dktr tatlm ya baska dokyra gdeym dedim oda biz bask hastanenin.raporunu kabil etmeyz tkrar endoskopiye grceksin diyince mecbur bunda kaldim yne

gecmiş olsu canım

kızlar bir bankaya çıkıp gelicem, görüşürüz
burda kalın sohbet ederiz
bende geldim canım

gizem allah saglık versin

Gecmis olsun tatlim
Ama Ben niye dr.a gittini anlamadim.ins. Kötü bir sey yoktur

Karhonhidrat bombardimani olmus ama.patlamamis Tatlim az yemssn yani guzel.bnce.bi sorun yok bidakine dkkat et ama az yesende.karbonhdrat ciisss :)

Abla senn.su.listelerinde beni ozndryr bn ttlisz.duramyrm ki yaaaa

Allahm.senn koru.sen.esrge bjnu demek.cokzor ama.bnm de daymn oglu bni skstrrms bn kucukkn.annm seji grmedgmde aklmi oynatrdm der daymda hic onmsemezmis cok sukur bsey olmadan byttmde evlndrdm. Ama omrmden.omr gtti dyo biz uzktk sadece ttllerde grsrduk allahtan Rabbim krms cokskur

gecmiş olsu canım

bende geldim canım

gizem allah saglık versin

Tsk ederm.ablacm ins bran once gecer ya bebis istiyom beeeennnnn :) tedabm btsn hemen.yapcm ins artk cok.istyrm herkes hamis bnde oliyiiimmmm hamskende taklcm buraya ins.kilo almamaya calscm. Bebek.alsind bn almayim doktrmda sen hamle kal guzl bi dyet yazarz birde spor aldrmam bn sana dyo.bakalm :)

canım benim yavrulara hiç kıyamam cok gecmiş olsun tez zamanda iyilessinler

canımın içi senin o kocayı varya elime versen eşşek sudan gelene kadar dövicem yani kadını susuz bırakıyor yok neymiş su ödem yaparmiş manyak herif kadını susuz öldürecek böberklerin ne hale gelir biliyormusun sen ? günlük mutlaka 3 lt su içiceksim o kadar terliyorsun vücüdünün dengesini bozma sakım bak 2 gündür oruc tutmuyorum malum regliden dolayı ve su saate kadar 3 lt coktan bitirdim ben .
ödem söktürücü hiç bir sey kullanmadım bol su içtim ben sende su iç

beril sen baba küsmüsün annem konusmuyorumz hiç

bana sıcacık sarılan arkadaşımın omzunda ağlayabilir miyim:))
bende senin omuzunda aglasam dostum :)

bebebgim benimlesin bundan sonra anlastıkı ama her dedigimi yapıcaksın ama anlaştıkmı

Oncrlikle hosgrldin aramza ins zayglayip sahlikli bir hayata kavsrsun bak berili dinle emin.ol.mutlu olursun brn.dinledjm eblilihim duzeldi beril.bittnmmm bjnun icinde sana cok tsekkr ederm dedklerni uygulaynca baskaboldu hayat sen psikolog olmaliymissin bebegmmmm. deadgirl bak cnn sklnca gel braya dok icini indan.rahatliyr burfa sahlsun kizlar cok yardmci oluyrlar herkes kardes gbi arkadas gbi burda kocanin soyledgide onun ayibi bunun icin yuvaji.ymkma ve ondan nefret etme ve her zamn enpati kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…