tamam cnm . bende ikizim.ikizi olmayınca insan kendini boşlukta hissediyorr. 4 gun sonra nereye gidiyosun tatile falan mı . hadi tutmayayım seni.kızınla havuzun tadını cıkarınnNurokcugum cikiyorum Canim benim kiz havuza inecek.ikizi yokya tek gitmiyor.aksama goruselim sekerler son 4 Gun
Sonra ozleriniz.
Ya topragim Canim iyisin degilmi.ya Ben takik bir kariyim lutfen hep iyi olun yoksa aklim kaliyor
deadgirl yazdığın seyler doğru olabilir. ama benimde daha ortaokul yıllarından öğrendiğim bilgi 3 molekül su 1 molekül yağ yakar...su içelim derken tabiki 5 lt su içelimmm hadi zayıflayalım olmazz.ama su içmedende zayıflanamaz bence.normal bir insanın ne kadar su içmesi gerektiği tartışılır. yazıdaki gibi kişiye göre değişir.kanal d deki doktorum programındada konuşulmuştu suu. ordaki doktor söyle demişti.idrarınızdaki renge göre kişi ne kadar su içmesi gerektiğini ayarlar.banada mantıklı gelmişti...
canım benim ne kadar dogru söylemis o dotkor su içmedigim zaman evet idrarda farklı renkte oluyor 2 gündür oruc tutmuyoru ve suyuda bol içiyorum doktor cok haklıdeadgirl yazdığın seyler doğru olabilir. ama benimde daha ortaokul yıllarından öğrendiğim bilgi 3 molekül su 1 molekül yağ yakar...su içelim derken tabiki 5 lt su içelimmm hadi zayıflayalım olmazz.ama su içmedende zayıflanamaz bence.normal bir insanın ne kadar su içmesi gerektiği tartışılır. yazıdaki gibi kişiye göre değişir.kanal d deki doktorum programındada konuşulmuştu suu. ordaki doktor söyle demişti.idrarınızdaki renge göre kişi ne kadar su içmesi gerektiğini ayarlar.banada mantıklı gelmişti...
görmezden geliceksin canım paylasım alanını okusana arkadaş basarı hikayesini anlatmış cok begendim ben çok motive olmus belli cok ta hosuma gitti yaniYaparim ablacm sen de ben yaparm sqbahla ohlen iyi.gdiyoda abla sonrasi kciyi bndetatliya drenyrm ama aksam sofrada grnce tutmyrm.kendimi sen de bana ben yaparm ins
Yaaa ;( tam 99.dgl ttlm 98.8 3.1 (200 grm 200 gramdir)
düne bakarak daha güzel dün öglen baya coktu yediklerindünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
domates
biber
peynir
cay
ara 1 bardak süt
öğlen
1 dilim ekmek biraz peynir bişey istemedi canım
ara 1 şeftali
akşam
4 kaşık sarmsaklı köfte
2 bardak ayran
ara 5 badem 3 fındık
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
pegasus nerdesin canım ya hani hergün menünü yazıcaktın gerci yavruların hastalanmısBen kahvalti yapmaya gidiyorum.Sonra evde olursam gelirim.Bu arada bizim tatil isi iptal oldu gibi bisey.Cocuklar hastalandi,bizde vazgectik.Cocuklarin arkasindan dolanmaktan 2 kg ya yakin verdim.Hastanede kaldik,bisey yiyemedim.58 kg geliyorum.Dikkat ediyorum almamak icin.
Hadi ama aciktim ben,görüsürüz sonra
ben bunu yeni okudum senin neyin var bebişim yacanım önce listeyi paylaş biz de görelim, sen zayıflamaya motive ol berilin yazdıklarını da dikkate al tamam mı
ne kadar uzun zamandır aşk romanı okumuyorum, çocuk psikolojisine boğulmuşum aslında ben şiiri çok severdim, hala da severim niye okumuyorum acaba
geçmiş olsun canım, kusura bakma herkes kendi derdine düştü, ben pek iyi değilim sürekli gel git yaşıyorum
şimdi de bunu dinliyim
midem hala iyi değil yemeği yemek istemiyorum, kardeşim diyor ki sen yemek yerken zevk alıyodun şimdi zorla yiyosun diyo((
Bilgi suan seni cok Seven bir arkadasin zum sicakligiyla sana sariliyor.....bu sarilisla tum enerjisini sana yolluyor
Not.arkadasin adi berilmis.kizlar Biz tenise gidiyoz bir saate geliriz
ben isterim berilim :)Toprak nen var yavrummmm. Konusmak istermisin.
1 lahmacunmenümü yazayım bende
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalık
azcık sucukk
ara
10 badem
1 armut
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulyee
salata
ara
1 seftali
akşam
1 lahmacun
diyet cola
spor 30 dk bacak egzersizi
su 3 lt
ben varım canım bir sey olmaz sen nasılsın bakıyım kolun nasıl oldu hiç raslaşamaz oldukOooooo yine kapi pencere acik, isiklarida kapatmamissiniz.hirhiz gelir leynnnnn
beril öcü diyip gidiyorsun yaOooooo yine kapi pencere acik, isiklarida kapatmamissiniz.hirhiz gelir leynnnnn
hah geldin kal burda7 saat spor abartmısın be canım çok yüklemne kendine herseyin bir sınırı var hem sen su içiyormusun bakalım
aferin sanaİçtim içtim 3 lt içtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?