geçmiş olsun tatlım.maalesef bazı özel hastaneler istenen sonucu vermiyorr.hastaneye gitmene rağmen fena bir menü olmamışşIki gundur hastaneden cikmadm yaaa saglikki insani hasta eder bide ozek hastane devlet hastanesini dusunemyrm mgdem ilerlemis kizlar dkmates salatlk.sut yok 7 tane ilcjm var
Dunku menm sabah yok hastaneye ac gttm
Oglen sirf bozuk peynrki tost yememk icin eve geldn 4 yk yesl fasulye yarm nrmal ekmj cvdarm btms
Ara 1 elma
Aksam 4 yk plav 5 tane tavuk parcasi( haslanmis didiklenmis tavuk)
Su 2 ltre spor hastanede merdven ijio.ckma yarm saat yuruyus
menü güsel olmuş cnmdünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek domates peynir 1 yumurta
ara 5 tane fındık
öğlen 8 kaşık kuru faslye 4 kaşık pilav
ara 1 seftali
akşam 2 dilim ekmek biiraz yoğurt 2 parca tavuk
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
zeynep ablam akşama kadar bi şey yemedin mi sen şimdiii. öyleyseee kötü olmuşşşgünaydın herkese
menümsahur yok regliyim hazırlayıp yapıyorum
gündüz cocular evde onların yanında hiç bir sey yemedim kıyamam yavrularıma onlar oruc tutarken anneleri öküz gibi yemek mı yesin
saat 1 de evden cıktım alış verim kirizim tuttu :)
o zaman asansörde 1 elma yedim
iftarda
çok az corba
kasenin 3/1 kadar
4 kasık et sote
bol salata
ara
1 elma
akşam sşimle yine alış verişe cıktık
su 4 ltye yaklastı
spor
5 saat carsıda gezme
akşamda 1.5 saat aliş veriş merkezinde gezme
akşam güsel olmuş.sabah ve öğlen börek ve sandivic (gerci sandviçten cok yememişsin) arka arkaya olmamış bence. işte olduğun düşünülürse fena bir menü olmamış.spor güsel ama.günaydın kızlar
geçmişe bakmadan önce menümü yazayım
sabah
çeyrek porsiyon börek
çay
öğlen
kaşarlı soğuk sandviç söyledim fakat 4 ısırık ancak
çay
ara
sanviçimden 2 ısırık daha
akşam
Yarım kase yeşil mercimek çorbası
3-4 kaşık makarna
3 dilim kavun
su 2,5 lt
spor 1.15 dk yürüyüş
güsel menü tatlımmMenüm..
sabah ılık su peynir 1dilim ekmek 1y.zeytin
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 3 köfte 2 kaşık yeşil fasulye 2kaşık bulgur pilavı cacık
ara 4 kayısı
aksam 4 kaşık peynirli makarna 2 kasık mercimekli salata yogurt
su 2 lt.yi geçti
spor yok
çok az yemişsin. tavuktan zarar gelmezkii. öğlen elma ve badem çok az. akşamda tavuğu artırmalısınnDünkü menü
Sabah 40 gr nesfit içine ceviz ve 1 tane kayısı
Öğlen. 1 yeşil elma 1 badem.
4 de akşam yemeği yedim. Bol salata 70 gr tavuk ızgara
Saat 9 gibi karnım çok kazındı minnacık ekmeğin içine ufacık ceviz koyup saatlerce çiğnemey çalıştım :)
İ
50 dk crosstrainer. 20 dk koşu bandı. Yarım saat tempolu yüzme. Bir saat dışarıda yürüyüş. Evde 15 dk koşu bandı sauna eşofmanıyla ve 3 lt su
öğlen az olmuş cnm.diğerleri güselldünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
domates
biber
peynir
cay
ara 1 bardak süt
öğlen
1 dilim ekmek biraz peynir bişey istemedi canım
ara 1 şeftali
akşam
4 kaşık sarmsaklı köfte
2 bardak ayran
ara 5 badem 3 fındık
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
Topraaaaaaakkkkkk Kuzum yaaaaaa ben dun tartldm 95.7 gldin tartm kirildi bugun tarti aldim ya bu 99 diyo yaaaaa ne dyo buuuuu benm 99 mu yazlck artknnnn
cezalık bir sey göremiyorum ki anam :) görsem bi :)hani zeynep hanım hiç cezaları görmüyoruz
mutfak temizlerken hareketli bi şeyler dinle ablam yaa. bu sarkıyla tüm gün boyunca bitmez mutfakkSezen AKSU - Belalım.. - YouTube mutfak temizliyorum ve bu sarkıyı dinliyorum :)
Yaparim ablacm sen de ben yaparm sqbahla ohlen iyi.gdiyoda abla sonrasi kciyi bndebebebgim benimlesin bundan sonra anlastıkı ama her dedigimi yapıcaksın ama anlaştıkmı
Yaaa ;( tam 99.dgl ttlm 98.8 3.1 (200 grm 200 gramdirtartı değişikliğinden aradaki fark geçen haftaki kilona eklenecek canım 3,3 kilo fark oluyo doğru değil mi?
menümü yazayım bende
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalık
azcık sucukk
ara
10 badem
1 armut
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulyee
salata
ara
1 seftali
akşam
1 lahmacun
diyet cola
spor 30 dk bacak egzersizi
su 3 lt
Tsk.ederm.ttlim Evet yaa sorma.cnm devlet hastanesi daha iyi oluyi bazen ozeldngeçmiş olsun tatlım.maalesef bazı özel hastaneler istenen sonucu vermiyorr.hastaneye gitmene rağmen fena bir menü olmamışş
menü güsel olmuş cnm
zeynep ablam akşama kadar bi şey yemedin mi sen şimdiii. öyleyseee kötü olmuşşş
akşam güsel olmuş.sabah ve öğlen börek ve sandivic (gerci sandviçten cok yememişsin) arka arkaya olmamış bence. işte olduğun düşünülürse fena bir menü olmamış.spor güsel ama.
güsel menü tatlımm
çok az yemişsin. tavuktan zarar gelmezkii. öğlen elma ve badem çok az. akşamda tavuğu artırmalısınn
öğlen az olmuş cnm.diğerleri güsell
Yok artık elma yemiyorum sizlerin yediklerinden örnek alarak besleniyorum yarın yazarım bugun yediklerimi :)
Suyumuda içtim bugun 2 litreyi buldu bu konuda eşimi dnlemiyorum oda kendince bir şeyler söylüyor işte.
40+40+40+40 dk koşu bandında geçirdim her 40 da yarım saat 45 dakika dinleniyorum:)
Sauna eşofmanımı hala çıkarmadım iğrencim :)
Yaa bu kilolar gidiyor sanırım az az hissediyorum sanki mutlu oluyorum birde o kadar koşu bandında yürüyorum hiç yorulmadım ya ben :) bu imkansız bir şey ben çok tembel biriyimdir oysa bakkala gitmeye üşenirim :)
Beriiiiillll cnm bnm sen.kolunu mu kirdin bu yil kmiklerin senden.intikam.aliyr zayflamann intikamu :) diyet yapacam.derken.kalsiyum ve mneralinimi eksilttin ki bol bol sut yogurt ayran ve en.onmlisi yumurtayla soda canm.soda kiriginin iyilesmesine.de yardmci olur hem
peki öyle olsun sen geçen hafta kaç kiloydun ki :44:Yaparim ablacm sen de ben yaparm sqbahla ohlen iyi.gdiyoda abla sonrasi kciyi bndetatliya drenyrm ama aksam sofrada grnce tutmyrm.kendimi sen de bana ben yaparm ins
Yaaa ;( tam 99.dgl ttlm 98.8 3.1 (200 grm 200 gramdir)
bu arada biraz daha kendinden bahsetsen, kaç yaşındasın, nerde yaşıyosun, adın nedir, boyun kaç gib gibi hayatından biraz bahsetsene canım
Hmmm lahmacunu grmedk hadi zaten mayasiz hamur oldugundan.zarari yok bildigm kadaryla hatta ekmekten daha masummus :) birde ttlm sebze yemkleriji etsiz yemeye calis icine et grnce ikh ayru yemek gruhu oluyor onun.harcinde guzel
bi ben varım berilcim.benle idare edicen artık.toprakla zeynep ablanın yerini tutamam ya olsun.fotolarından gördüğüm kadarıyla sen zaten gayet zayıf ve fitsin.boşver tartıda yazan rakamı. boyunda uzun hemTopragim gittik geldik balim bayagi Birsey denedi ama iki Corap aldi birazda tas
Bende Vitrinen birinde korsaj gordum girip 3 rengini alim ciktim.
Dolasmak bile yetti Ben bu alis verisi bitiremiyecem yaaaa
Ha bu arada senle konustuktan sonra asan efendiyle Rutin ayrilik kavgamizida yaptik.alistiniz artik degilmi.elif hala Birsey yemedi, sinir tepemde.toprak sence kac kiloyum bacimmmmm.
Bugun mazadaki dunyalar guzeli tezgahtar- bana dediinden sonra nerdeyse nufusuma alacaktim- sanirim size en kucuk bedenimiz olur dedi.boyumdan kiloyu daha Az. Gosteriyorum sanirim.sporun onemli Burda ortaya cikiyor tabikide.
Zeynep kus degilim melegim bu yastada kusulurmu lennnn delü karu
Gizem tecrubelerimin sana bir faydasi olduysa inan cok mutlu olurum
Bilegimi catlatmisim Canim.buda tamamen temizlik askimdan.
Nurokcugum aklin yolu bir sekerim
Gogosum nerdesin yavrummmm sen
Baharin dedesi nasil olduki insallah iyidir aklim onda kaldi.zeynep sen numarasini aldinmi bir arasana.bana vermemisti utanirim diy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?