Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun tatlım.maalesef bazı özel hastaneler istenen sonucu vermiyorr.hastaneye gitmene rağmen fena bir menü olmamışş
menü güsel olmuş cnm
zeynep ablam akşama kadar bi şey yemedin mi sen şimdiii. öyleyseee kötü olmuşşş
akşam güsel olmuş.sabah ve öğlen börek ve sandivic (gerci sandviçten cok yememişsin) arka arkaya olmamış bence. işte olduğun düşünülürse fena bir menü olmamış.spor güsel ama.
güsel menü tatlımm
çok az yemişsin. tavuktan zarar gelmezkii. öğlen elma ve badem çok az. akşamda tavuğu artırmalısınn
öğlen az olmuş cnm.diğerleri güsell

Topraaaaaaakkkkkk Kuzum yaaaaaa ben dun tartldm 95.7 gldin tartm kirildi bugun tarti aldim ya bu 99 diyo yaaaaa ne dyo buuuuu benm 99 mu yazlck artknnnn

tartı değişikliğinden aradaki fark geçen haftaki kilona eklenecek canım 3,3 kilo fark oluyo doğru değil mi?

menümü yazayım bende

sabah
2 dilim ekmek
domates salatalık
azcık sucukk

ara
10 badem
1 armut

öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulyee
salata

ara
1 seftali

akşam
1 lahmacun
diyet cola

spor 30 dk bacak egzersizi
su 3 lt

tuhhh 6 ya düştük

deadgirl
berilin söylediklerine tamamıyle katılıyorum
bi insan sadece kendi istediği için zayıflarr. bende evlendiğimde 57 kilolardaydım. doğumda 72 hatta 75 leri gördüm. hala dahada veremedim. ama eşim asla kırıcı olmadı. evet arada laf sokuyo olsun amA sonra oğlunu dşündüğünde hakk veriyoo.
sende sırf baskalarına inat olsun diye değil.kendi sağlığın için zayıfla. ancak böyle düşünürsen basarılı olursunn

bebebgim benimlesin bundan sonra anlastıkı ama her dedigimi yapıcaksın ama anlaştıkmı
Yaparim ablacm sen de ben yaparm sqbahla ohlen iyi.gdiyoda abla sonrasi kciyi bnde tatliya drenyrm ama aksam sofrada grnce tutmyrm.kendimi sen de bana ben yaparm ins
tartı değişikliğinden aradaki fark geçen haftaki kilona eklenecek canım 3,3 kilo fark oluyo doğru değil mi?
Yaaa ;( tam 99.dgl ttlm 98.8 3.1 (200 grm 200 gramdir )

Hmmm lahmacunu grmedk hadi zaten mayasiz hamur oldugundan.zarari yok bildigm kadaryla hatta ekmekten daha masummus :) birde ttlm sebze yemkleriji etsiz yemeye calis icine et grnce ikh ayru yemek gruhu oluyor onun.harcinde guzel

Tsk.ederm.ttlim Evet yaa sorma.cnm devlet hastanesi daha iyi oluyi bazen ozeldn

Beriiiiillll cnm bnm sen.kolunu mu kirdin bu yil kmiklerin senden.intikam.aliyr zayflamann intikamu :) diyet yapacam.derken.kalsiyum ve mneralinimi eksilttin ki bol bol sut yogurt ayran ve en.onmlisi yumurtayla soda canm.soda kiriginin iyilesmesine.de yardmci olur hem

Yok artık elma yemiyorum sizlerin yediklerinden örnek alarak besleniyorum yarın yazarım bugun yediklerimi :)
Suyumuda içtim bugun 2 litreyi buldu bu konuda eşimi dnlemiyorum oda kendince bir şeyler söylüyor işte.

40+40+40+40 dk koşu bandında geçirdim her 40 da yarım saat 45 dakika dinleniyorum:)

Sauna eşofmanımı hala çıkarmadım iğrencim :)

Yaa bu kilolar gidiyor sanırım az az hissediyorum sanki mutlu oluyorum birde o kadar koşu bandında yürüyorum hiç yorulmadım ya ben :) bu imkansız bir şey ben çok tembel biriyimdir oysa bakkala gitmeye üşenirim :)

bu arada biraz daha kendinden bahsetsen, kaç yaşındasın, nerde yaşıyosun, adın nedir, boyun kaç gib gibi hayatından biraz bahsetsene canım

çatlamış kemiği canım kırık değil sanırım

Yaparim ablacm sen de ben yaparm sqbahla ohlen iyi.gdiyoda abla sonrasi kciyi bnde tatliya drenyrm ama aksam sofrada grnce tutmyrm.kendimi sen de bana ben yaparm ins

Yaaa ;( tam 99.dgl ttlm 98.8 3.1 (200 grm 200 gramdir )
peki öyle olsun sen geçen hafta kaç kiloydun ki :44:

bu arada biraz daha kendinden bahsetsen, kaç yaşındasın, nerde yaşıyosun, adın nedir, boyun kaç gib gibi hayatından biraz bahsetsene canım

İsmim nihal istanbulda yaşıyorum ve 33 yaşındayım canım. Boyum 160... Kilomda malum

Çalışmıyorum kızımlayım bütün gün. Okul bittikten sonra kilo almaya başladım bununn nedeni sanırım evde annemle birlikte olmak ve günlere gitmek :) zaten hemen akabindede evlendim eşim de çalıştırmayınca bende evde yedim içtim yattım birazda depresyona girdim sanırım... Yurt dışında yaşıyordum tüm hayatım oradaydı alışma sürecim zor oldu kilo almamda eşiminde katkısı çok büyük ilk senemizin sonunda oda bende 100 lerdeydik tabi o erkek olduğu için pk göstermiyordu. Her hafta sonu kahvaltıya giderdik kahvaltıdan çıkıp aradan 2 saat geçmeden rstoranlarda alırdık suğu ee bende de yurt dışında yiyemediğim türk yiyeceklerini yemenin verdiği zevk ve özlemde var :)

Sonra zaten hamilelik falan derken almış başımı gitmişim eşimde 110-120 leri görmüş. Sonra eşim 3 aylığına seyehate gitti gittiği yerin yemeklerini yiyememiş yağı kokusu farklı böcekler sinekler falan adam bi geldi 30 kg falan düşmüş kısa sürede. O yüzden hep benim yaptığımı yap diyor ya sağlığı da hiç bozulmadı gerçi o erkek bünyesi farklı çalışıyor ama sonuçta gözümün önnde bir başarı hikayesi var ve ben kendime örnek alamıyorum. Zor geliyordu onun dediklerini yapmak. Allah için hep destek oldu bana ağladı sana bir şey olucak bu kiloyla gitmemeli falan diye. Kötü birisi değildir 2 hafta önceki davranışları bence son çırpınışları. Ama karar verdim zaten onun için kilo vermiyorum artık tamamen kendim ve kızım için. Affederim yaptıklarını veya affetmem bunu o zamanki ruh halim belirleyecek ama ben çok fena gaza geldim gitsin şu kilolar istiyorum yeter şişgoluğa sonnn. İstediğim kıyafeti giymek istiyorum bedeninize uygun yok lafını duymak istemiyorum büyük beden teyze reyonlarına gitmek istemiyorum. Kendime abiye diktirmek istemiyorum düğünlerde gidip sevdiğim abiyeyi denemek ve giymek istiyorum. İşte ben buyum canım şuan çok gaza gelmiş iradel biri sizler destek olunda bu iradem 1 sene sürsün çünkü ben 53 kg yi 1 hatta 2 seneye yaydım. Ama ikili rakamları görene kadar bana kızmayın az yedin çok spor yaptın diye. İkili rakamları 2 hafta içinde görmem lazım

Hmmm lahmacunu grmedk hadi zaten mayasiz hamur oldugundan.zarari yok bildigm kadaryla hatta ekmekten daha masummus :) birde ttlm sebze yemkleriji etsiz yemeye calis icine et grnce ikh ayru yemek gruhu oluyor onun.harcinde guzel

lahmacunun fazla kalorisi yok diye tercih ettim.inş yanılmıyorumdur.sebze yemeklerinin içine kıymayı az katıyorum .oda protein olsun diye.adı kıymalı taze fasulye ama kıymaları görebilmek için büyüteç lazım:))

Topragim gittik geldik balim bayagi Birsey denedi ama iki Corap aldi birazda tas
Bende Vitrinen birinde korsaj gordum girip 3 rengini alim ciktim.
Dolasmak bile yetti Ben bu alis verisi bitiremiyecem yaaaa
Ha bu arada senle konustuktan sonra asan efendiyle Rutin ayrilik kavgamizida yaptik.alistiniz artik degilmi.elif hala Birsey yemedi, sinir tepemde.toprak sence kac kiloyum bacimmmmm.
Bugun mazadaki dunyalar guzeli tezgahtar- bana dediinden sonra nerdeyse nufusuma alacaktim- sanirim size en kucuk bedenimiz olur dedi.boyumdan kiloyu daha Az. Gosteriyorum sanirim.sporun onemli Burda ortaya cikiyor tabikide.

Zeynep kus degilim melegim bu yastada kusulurmu lennnn delü karu
Gizem tecrubelerimin sana bir faydasi olduysa inan cok mutlu olurum
Bilegimi catlatmisim Canim.buda tamamen temizlik askimdan.
Nurokcugum aklin yolu bir sekerim
Gogosum nerdesin yavrummmm sen
Baharin dedesi nasil olduki insallah iyidir aklim onda kaldi.zeynep sen numarasini aldinmi bir arasana.bana vermemisti utanirim diy

Nurokcugum cikiyorum Canim benim kiz havuza inecek.ikizi yokya tek gitmiyor.aksama goruselim sekerler son 4 Gun
Sonra ozleriniz.

Ya topragim Canim iyisin degilmi.ya Ben takik bir kariyim lutfen hep iyi olun yoksa aklim kaliyor

bi ben varım berilcim.benle idare edicen artık.toprakla zeynep ablanın yerini tutamam ya olsun.fotolarından gördüğüm kadarıyla sen zaten gayet zayıf ve fitsin.boşver tartıda yazan rakamı. boyunda uzun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…