Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun canım.
tatlı arada yiyodum canımda 1 haftadır yasak ağzımda dikişler var onlara yapışıyomuş doktor kesinlikle yasak dedi yoksa arada bi çatal falan yiyodum:)
lahmacuna bişey demiyom kola olmasa iyiymiş diyet kolada şeker yerine aspartam var ilaç nede olsa o yüzden içmesen iyimiş.
nihalcim bende herkesin söylediğini söyliycem yanlış yoldasın madem aramıza katıldın kuralları kabul etmişsin demek.düzenli 6 öğün üzerinden beslencen bu bir.sporu çok abartıyosun azdan başlayıp çoğaltman lazım bu iki hiç kimsenin (kocanın bile)dediklerine aldırış etmiycen çıktığın yolda düzenli yürüycen bu üç.yaşın daha küçük bence birkaç gün bu gidişatına ara ver şapkanı önüne koy bi düşün sağlam adımlarla başla tekrar.zeynep abla listesini paylaşsın seninle yada pc den 1300-1200 kalorilik diyetler var onlardan indir ona göre beslen.sauna eşofmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum çok terlemek sağlığını bozar terlemek zayıflama yöntemi değildir Allah korusun bir sürü hastalığa davetiye çıkartırsın.erkeklerin metabolizması daha hızlı kesinlikle kulaklarını tıka eşinle kıyaslama kendini.insülin direnci var diyosun ilaç kullanma düzenli spor ve düzenli beslenme insülin direncini yenmenin tek yolu sen birkaç gündür yazdığın şekilde devam edersen kesinlikle kiloda veremezsin insülin direncinide kıramazsın.şimdik titre ve kendine gel.
burdayım bebeğim sen nerdesin.arada telefondan bakıyom herşeye yetişeemiyom.
yukarıda yazdıklarımı okursun sanırım çok su içiyosun çünkü o eşofman terletiyor sağlıksız bi durum.terlemek zayıflatmaz bi daha giyme o eşofmanı bence.
7 saat spor yaptım bugun kendimle gurur duyuyorum ve hiç yorgun değilim :)

çocuğuna nasıl zaman ayırıyosun.7 saat spor senin işine yaramaz canım ömür boyu hergün yapabilecekmisin o sporu.

Bugun hiç ayıramadım ona zaman kendi kendine takıldı yavrum. 7 saat koşu bandında yürüdüm az yemedim bugun baya yedim canım. Zeytinimi peynirimi tavuğumu yogurdumunfalan baya yedim. Sauna eşofmanı çıldırtıyor zaten beni vıcık vıcık oluyorum yamam giymem yarın.
Zaten hemen doyuyorum yiyemiyorum artık

canım sağlıklı kilo vermek en iyisi bende hep başlayıp bırakıyodum her bıraktığımda üstüne bir-iki kilo eklendi.şubattan bu yana sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum benim tsh ım(guatr tahlili) kolesterolüm yüksekti b 12 eksikliği vardı düzenli beslenme ve spor sayesinde hepsi düzeldi diyet yapıp bırakmakta insülin direncide tabiki kaçınılmaz.şubattan nisana sporsuz 4 kilo verdim ben.buraya 25 nisanda katılmaya başladım nisandan bu yanada yürüyüş mezdeke lesli yürüyüşü hergün yapmaya çalışıyorum uzun zaman 70 ten aşağı inemedim.haftada 200 gr. veriyodum.ama 2 haftadır 70 in altına indim hatta sabah 68 i bile gördüm.
bece öncelikle sağlıklı bi diyet listesi edin çocuğuna zaman ayır kaç yaşında bilmiyorum onuda sporuna katabilirsin mezdeke falan yada ip atlama vs. ve günde 1 saat sporla başla 1 ay yap sonra biraz artır.önünde uzun bi yol var hiç kolay değil baştan bu kadar zorlarsan devam edemezsin yine bırakırsın.

bebegine mutlaka zaman ayır cnım gonca o kadar güzel ve bilinçli konusmuski diyecek söz bırakmamış

goncam agzına saglık bitanem cok güzel acıklamısn herseyi nihalde anladı eminim aramıza geldigi cok iyi oldu bence

Dün yediklerim

Sabah : zeytin, kızarmış ekmek, domates, salatalık

Aralarda : salatalık domates

Öğle: 1 kase yoğurt

Akşam : bir parça tavuk, karpuz

7 saat tempolu yürüyüş

Nihal çok az yemişsin spor çok fazla menülerini ve sporunu makul bi şekilde düzenlemen lazım.

Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su peynir yarım simit domates salatalık

ara yogurt yulaf ezmesi

öglen 1tavuk but 4 kaşık kabak yemegi 2 kaşık pilav

ara bikaç çubuk kraker yarım şeftali yogurt

akşam 1 kepçe çorba çeyrek ekmekte kokoreç ayran sonunda yiyebildim :))

ara küçük elma

su 2 yi geçti
spor 45 dk yürüyüş

goncam menün akşama kadar güzel kokoreçi hiç görmedim

günaydın kızlar :) herbirinizin günü birbirinden daha güzel olsun inşallah allahım eviinizden huzuru bereketi saygıyı sevgiyi eksiltmesin.
menümü yazıyım
sabah kahvaltı yapamıyorum
aralarda da yemiyorum
bir nevi oruc tutuyorum
akşam
2 köfte bol salata
1 kase yogurt
ara 1 seftali 2 kayısı
su 3.5 lt
spor
1 saat yürüyüş
bol temizlik merdivene in cık :)

Son düzenleme:

Aminn sen benden de az yemişsin :)

kokorec afiyet olsun gonca ablamm
Dün yediklerim

Sabah : zeytin, kızarmış ekmek, domates, salatalık

Aralarda : salatalık domates

Öğle: 1 kase yoğurt

Akşam : bir parça tavuk, karpuz

7 saat tempolu yürüyüş
7 saat yuruyusmu sen böyle yaparsan dediğin gibi iki hafta içinde ikili rakamları görürsün. peki sonra ...günde 10 saat mi yuruyus yapacaksınn. diyetisyenler neden haftada 3 gün 30 dk yuruyus diyolar hiç düşündünmü...çünkü bu bir hayat şeklin olmalı. senin verilecek 5-10 kilon yokki. dediğin gibi 1 belkide 2 sene sürecek bu kilo verme maceran.ama sen böyle gidersen kısa bir süre sonra pes eder.verdiğin kilolarıda hopp geri alırsın. ayrıca yediğin seylerde çok az.böyle yaparak sadece kendine zarar verirsinn. çocuğunla ilgilenememe konusuna gelince.onunla gecireceğim bir saniyeyi bile hiç bir şeye değişmem. ben sana spor yapma hayatının tum vaktini çocuğnla ilgilende demiyorum.ama 7 saat yapıp onu kendi haline bırakmakk....
zeynep ablam lahmacun çok büyük deildi yaa.netten baktım kaloriside 250 ymiş.çok gelmedi bana. ama ceza vereceksen razıyımm

deadgirl, nurdan , gökcem günaydın kızlar :))
gunaydınn zeynep ablamm
baktım zeynep ablam bende senin kazanman için oy falan vermemiz gerekiyo mu.çook beğendim ayrıca .ellerine sağlıkk
zeynep ablam lütfenn sabah birşeyler yeee.böyle daha kötü oluyo.sen benden daha iyi biliyosun.akşama kadar bi şey yemeyince ve akşam yiyince yediklerin yağ olarak depolanıyorr.

gunaydınn herkesee
menümü yazayım
sabah
2 dilim uno denge lıght
küçük kutu ton balığı

ara
1 seftali

öğlen
aktif fryda bi kaşık yağla kızartılan bi küçük patates, 5 carliston biber ve bir kabak
bunların üzerine yağsız domates sosu ve 2 kaşık yoğrt döktüm

ara
1 şekersiz turk kahvesi
diyet çikolatalardan küçük bir kare

akşam
yanmaz tavada yağsız tavuk sote
bool salata

su 4 ltyi gecmiş olabilir
sutum azalmasın diye çok içiyorum

20 dk egzersiz bacak göbek falan

bebegim agzına saglık ne güzel konusmusun nihalede bunu bir anlata bilsek ama eminim ben hersey düzene giricek
lahmacuna gelince hani biz diyetteyizya hani zararlı seyler yemicezya o bakımdan bunu yaptım o lahmacuna karsı sana bir gün ceza olarak nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 1 - YouTube bunu nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 2 - YouTube bunu ve nivea body ile dinamik sabahlar BBG ali part 3 - YouTube bunu veriyoum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…