- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
geçmiş olsun canım.Iki gundur hastaneden cikmadm yaaa saglikki insani hasta eder bide ozek hastane devlet hastanesini dusunemyrm mgdem ilerlemis kizlar dkmates salatlk.sut yok 7 tane ilcjm var
Dunku menm sabah yok hastaneye ac gttm
Oglen sirf bozuk peynrki tost yememk icin eve geldn 4 yk yesl fasulye yarm nrmal ekmj cvdarm btms
Ara 1 elma
Aksam 4 yk plav 5 tane tavuk parcasi( haslanmis didiklenmis tavuk)
Su 2 ltre spor hastanede merdven ijio.ckma yarm saat yuruyus
tatlı arada yiyodum canımda 1 haftadır yasak ağzımda dikişler var onlara yapışıyomuş doktor kesinlikle yasak dedi yoksa arada bi çatal falan yiyodum:)Karhonhidrat bombardimani olmus ama.patlamamis Tatlim az yemssn yani guzel.bnce.bi sorun yok bidakine dkkat et ama az yesende.karbonhdrat ciisss :)
Abla senn.su.listelerinde beni ozndryr bn ttlisz.duramyrm ki yaaaa
Allahm.senn koru.sen.esrge bjnu demek.cokzor ama.bnm de daymn oglu bni skstrrms bn kucukkn.annm seji grmedgmde aklmi oynatrdm der daymda hic onmsemezmis cok sukur bsey olmadan byttmde evlndrdm. Ama omrmden.omr gtti dyo biz uzktk sadece ttllerde grsrduk allahtan Rabbim krms cokskur
lahmacuna bişey demiyom kola olmasa iyiymiş diyet kolada şeker yerine aspartam var ilaç nede olsa o yüzden içmesen iyimiş.menümü yazayım bende
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalık
azcık sucukk
ara
10 badem
1 armut
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulyee
salata
ara
1 seftali
akşam
1 lahmacun
diyet cola
spor 30 dk bacak egzersizi
su 3 lt
nihalcim bende herkesin söylediğini söyliycem yanlış yoldasın madem aramıza katıldın kuralları kabul etmişsin demek.düzenli 6 öğün üzerinden beslencen bu bir.sporu çok abartıyosun azdan başlayıp çoğaltman lazım bu iki hiç kimsenin (kocanın bile)dediklerine aldırış etmiycen çıktığın yolda düzenli yürüycen bu üç.yaşın daha küçük bence birkaç gün bu gidişatına ara ver şapkanı önüne koy bi düşün sağlam adımlarla başla tekrar.zeynep abla listesini paylaşsın seninle yada pc den 1300-1200 kalorilik diyetler var onlardan indir ona göre beslen.sauna eşofmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum çok terlemek sağlığını bozar terlemek zayıflama yöntemi değildir Allah korusun bir sürü hastalığa davetiye çıkartırsın.erkeklerin metabolizması daha hızlı kesinlikle kulaklarını tıka eşinle kıyaslama kendini.insülin direnci var diyosun ilaç kullanma düzenli spor ve düzenli beslenme insülin direncini yenmenin tek yolu sen birkaç gündür yazdığın şekilde devam edersen kesinlikle kiloda veremezsin insülin direncinide kıramazsın.şimdik titre ve kendine gel.İsmim nihal istanbulda yaşıyorum ve 33 yaşındayım canım. Boyum 160... Kilomda malum
Çalışmıyorum kızımlayım bütün gün. Okul bittikten sonra kilo almaya başladım bununn nedeni sanırım evde annemle birlikte olmak ve günlere gitmek :) zaten hemen akabindede evlendim eşim de çalıştırmayınca bende evde yedim içtim yattım birazda depresyona girdim sanırım... Yurt dışında yaşıyordum tüm hayatım oradaydı alışma sürecim zor oldu kilo almamda eşiminde katkısı çok büyük ilk senemizin sonunda oda bende 100 lerdeydik tabi o erkek olduğu için pk göstermiyordu. Her hafta sonu kahvaltıya giderdik kahvaltıdan çıkıp aradan 2 saat geçmeden rstoranlarda alırdık suğu ee bende de yurt dışında yiyemediğim türk yiyeceklerini yemenin verdiği zevk ve özlemde var :)
Sonra zaten hamilelik falan derken almış başımı gitmişim eşimde 110-120 leri görmüş. Sonra eşim 3 aylığına seyehate gitti gittiği yerin yemeklerini yiyememiş yağı kokusu farklı böcekler sinekler falan adam bi geldi 30 kg falan düşmüş kısa sürede. O yüzden hep benim yaptığımı yap diyor ya sağlığı da hiç bozulmadı gerçi o erkek bünyesi farklı çalışıyor ama sonuçta gözümün önnde bir başarı hikayesi var ve ben kendime örnek alamıyorum. Zor geliyordu onun dediklerini yapmak. Allah için hep destek oldu bana ağladı sana bir şey olucak bu kiloyla gitmemeli falan diye. Kötü birisi değildir 2 hafta önceki davranışları bence son çırpınışları. Ama karar verdim zaten onun için kilo vermiyorum artık tamamen kendim ve kızım için. Affederim yaptıklarını veya affetmem bunu o zamanki ruh halim belirleyecek ama ben çok fena gaza geldim gitsin şu kilolar istiyorum yeter şişgoluğa sonnn. İstediğim kıyafeti giymek istiyorum bedeninize uygun yok lafını duymak istemiyorum büyük beden teyze reyonlarına gitmek istemiyorum. Kendime abiye diktirmek istemiyorum düğünlerde gidip sevdiğim abiyeyi denemek ve giymek istiyorum. İşte ben buyum canım şuan çok gaza gelmiş iradel biri sizler destek olunda bu iradem 1 sene sürsün çünkü ben 53 kg yi 1 hatta 2 seneye yaydım. Ama ikili rakamları görene kadar bana kızmayın az yedin çok spor yaptın diye. İkili rakamları 2 hafta içinde görmem lazım
burdayım bebeğim sen nerdesin.arada telefondan bakıyom herşeye yetişeemiyom.Topragim gittik geldik balim bayagi Birsey denedi ama iki Corap aldi birazda tas
Bende Vitrinen birinde korsaj gordum girip 3 rengini alim ciktim.
Dolasmak bile yetti Ben bu alis verisi bitiremiyecem yaaaa
Ha bu arada senle konustuktan sonra asan efendiyle Rutin ayrilik kavgamizida yaptik.alistiniz artik degilmi.elif hala Birsey yemedi, sinir tepemde.toprak sence kac kiloyum bacimmmmm.
Bugun mazadaki dunyalar guzeli tezgahtar- bana dediinden sonra nerdeyse nufusuma alacaktim- sanirim size en kucuk bedenimiz olur dedi.boyumdan kiloyu daha Az. Gosteriyorum sanirim.sporun onemli Burda ortaya cikiyor tabikide.
Zeynep kus degilim melegim bu yastada kusulurmu lennnn delü karu
Gizem tecrubelerimin sana bir faydasi olduysa inan cok mutlu olurum
Bilegimi catlatmisim Canim.buda tamamen temizlik askimdan.
Nurokcugum aklin yolu bir sekerim
Gogosum nerdesin yavrummmm sen
Baharin dedesi nasil olduki insallah iyidir aklim onda kaldi.zeynep sen numarasini aldinmi bir arasana.bana vermemisti utanirim diy
yukarıda yazdıklarımı okursun sanırım çok su içiyosun çünkü o eşofman terletiyor sağlıksız bi durum.terlemek zayıflatmaz bi daha giyme o eşofmanı bence.Haklısın canım ben aşırı su içen biriyimdir de ondan bu yazıyı bulunca paylaşmak istedim. Bugün 3 bucuk litfe içtim hala da dilim damağım kuruyormuş gibi geliyor. Şeker hastası da değilim neden böyle bilemiyorum. Gittiğim doktor glukofen kullan dedi insülin direncimden dolayı ama oda beni hasta ediyor hiç bir şey yapamıyorum onu içince midemde kramplar oluyor afedersin ishal oluyorum yani garip garip şeyler oluyor yoruyor beni. Acaba dr hızlı kilo vermem içinmi verdiki o ilacı diye de düşünüyorum. Çünkü bazı dr lara hiç güvenmiyorum. Troitlerim normal seviyede olduğu halde bir dr bana troit ilacı vermişti ( o dr a da zayıflamak için gitmiştim) bu ilaç troitleri hızlı çalıştırıp kolay kg verdiriyormuş ama sonra troitleri dengesizleştiriyormuş o ilacı bıraktıktan sonra çok kg almıştım. Bazı zayıflama drları malesef sağlıklı insanın da sağlığını bozabiliyor.
7 saat spor yaptım bugun kendimle gurur duyuyorum ve hiç yorgun değilim :)
çocuğuna nasıl zaman ayırıyosun.7 saat spor senin işine yaramaz canım ömür boyu hergün yapabilecekmisin o sporu.