- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
biliyorum bitanem sabah yiyemedigim için gece yicem artık :) protegin aglıklı beslenmek gece daha iyi :)gunaydınn zeynep ablamm
baktım zeynep ablam bende senin kazanman için oy falan vermemiz gerekiyo mu.çook beğendim ayrıca .ellerine sağlıkk
zeynep ablam lütfenn sabah birşeyler yeee.böyle daha kötü oluyo.sen benden daha iyi biliyosun.akşama kadar bi şey yemeyince ve akşam yiyince yediklerin yağ olarak depolanıyorr.
menülerin güzel canım emziren annesin canın her sey ister sana sunu yeme bunu yeme diyememki afiyet olsun benim kız kardesinde bebek emziyor oda her seyden yiyor ama doktorunda dedigi gibi prsiyonlarını kücüttü birde ramazandan önce bebegine ben baktım spordan cıktım o na gittim o spora gitti ve 3 aya yakın zamanda 9 kilo verdi :)gunaydınn herkesee
menümü yazayım
sabah
2 dilim uno denge lıght
küçük kutu ton balığı
ara
1 seftali
öğlen
aktif fryda bi kaşık yağla kızartılan bi küçük patates, 5 carliston biber ve bir kabak
bunların üzerine yağsız domates sosu ve 2 kaşık yoğrt döktüm
ara
1 şekersiz turk kahvesi
diyet çikolatalardan küçük bir kare
akşam
yanmaz tavada yağsız tavuk sote
bool salata
su 4 ltyi gecmiş olabilir
sutum azalmasın diye çok içiyorum
20 dk egzersiz bacak göbek falan
menülerin güzel canım emziren annesin canın her sey ister sana sunu yeme bunu yeme diyememki afiyet olsun benim kız kardesinde bebek emziyor oda her seyden yiyor ama doktorunda dedigi gibi prsiyonlarını kücüttü birde ramazandan önce bebegine ben baktım spordan cıktım o na gittim o spora gitti ve 3 aya yakın zamanda 9 kilo verdi :)
benimde bebeğime birisi bakıp rahatca spor yapabilme fırsatım olsa keşke. ancak akşam saat 10 dan sonra. ama o saatten sonrada bende spor yapacak hal kalmıyorr.tamam zeynep ablam biraz izledim.kolay gibi gözüküyo.oğlum uyuduğunda yaparım ben bunları.inş eylüle kadar bende 60 i görebilirimmbebegimagzına saglık ne güzel konusmusun nihalede bunu bir anlata bilsek ama eminim ben hersey düzene giricek
lahmacuna gelince hani biz diyetteyizya hani zararlı seyler yemicezya o bakımdanbunu yaptım o lahmacuna karsı sana bir gün ceza olarak nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 1 - YouTube bunu nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 2 - YouTube bunu ve nivea body ile dinamik sabahlar BBG ali part 3 - YouTube bunu veriyoum canım benim
bebegimagzına saglık ne güzel konusmusun nihalede bunu bir anlata bilsek ama eminim ben hersey düzene giricek
16:
ev hayırlı olsun canım taşınacak mısınız peki? yemeklerini düzene sok lütfen yoksa zayıflayamayacaksın ayrıca ramazan geçince bu menülere uyarılar gelecek senin mesajında herkese söylüyorum, kendim de dahil:))Menumu yazip.gdyrm cok yogunum ara ara grmeye calsrm canlarmmm
Sabah 1 haslanmis yumurya 3 parmak ekmk
Ara elma
Oglen unuttum :)
Arw elma
Aksam 3 yk.bilgur plavi 2 parca et iiii sey 1 tane etmek ttlisi ;(
2 ltre su dun.sabah hastanedeydm oglende ev baktk.frsatm olmadi spora bu arada ev aldik.
canım sen düzenli spor yap da az da olsa olur fırsat buldukça sporu yaşam şekli haline soktuğumuz sürece kilo derdimiz kalmayacak, oğluşuna da öpücüklerrrrrrrbenimde bebeğime birisi bakıp rahatca spor yapabilme fırsatım olsa keşke. ancak akşam saat 10 dan sonra. ama o saatten sonrada bende spor yapacak hal kalmıyorr.tamam zeynep ablam biraz izledim.kolay gibi gözüküyo.oğlum uyuduğunda yaparım ben bunları.inş eylüle kadar bende 60 i görebilirimm
biliyorum bitanem sabah yiyemedigim için gece yicem artık :) protegin aglıklı beslenmek gece daha iyi :)
ayrıca yemeklerimi begendigin içinöpüyorum seni
menü iyi gibi canım çok gözüme bişey çarpmadıgunaydınn herkesee
menümü yazayım
sabah
2 dilim uno denge lıght
küçük kutu ton balığı
ara
1 seftali
öğlen
aktif fryda bi kaşık yağla kızartılan bi küçük patates, 5 carliston biber ve bir kabak
bunların üzerine yağsız domates sosu ve 2 kaşık yoğrt döktüm
ara
1 şekersiz turk kahvesi
diyet çikolatalardan küçük bir kare
akşam
yanmaz tavada yağsız tavuk sote
bool salata
su 4 ltyi gecmiş olabilir
sutum azalmasın diye çok içiyorum
20 dk egzersiz bacak göbek falan
teşekkürler canım iyi dileklerin içingünaydın kızlar :) herbirinizin günü birbirinden daha güzel olsun inşallah allahım eviinizden huzuru bereketi saygıyı sevgiyi eksiltmesin.
menümü yazıyım
sabah kahvaltı yapamıyorum
aralarda da yemiyorum
bir nevi oruc tutuyorum
akşam
2 köfte bol salata
1 kase yogurt
ara 1 seftali 2 kayısı
su 3.5 lt
spor
1 saat yürüyüş
bol temizlik merdivene in cık :)
çok iyi goncam benim bu arada yaşasııııııınnnnnnnnnnnn kokoreç gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş, benim de ödüllerim vardı hiçbirini yapmadım, inşallah haftaya:)))Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su peynir yarım simit domates salatalık
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 1tavuk but 4 kaşık kabak yemegi 2 kaşık pilav
ara bikaç çubuk kraker yarım şeftali yogurt
akşam 1 kepçe çorba çeyrek ekmekte kokoreç ayran sonunda yiyebildim :))
ara küçük elma
su 2 yi geçti
spor 45 dk yürüyüş
ben değilimmmmben ve iki ziyaretçi kimki onlar
aşkolsun canım yaBen gelince herkez dagiliyor, kendimi fazlalik gibi hissettim
Iyi geceler deyim bari
garip, ben de hiç sevmem uyumayı ama nedendir bilmem kızı uyuturken uyuyorumKactir sohbet edemixoruz oysa burdayiz
Garip.......
bu akşam gelmezse kaptana ceza vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrOooooo yine kapi pencere acik, isiklarida kapatmamissiniz.hirhiz gelir leynnnnn
iyiyim canım merak etme daha da iyi olucam hergün az dahaNurokcugum cikiyorum Canim benim kiz havuza inecek.ikizi yokya tek gitmiyor.aksama goruselim sekerler son 4 Gun
Sonra ozleriniz.
Ya topragim Canim iyisin degilmi.ya Ben takik bir kariyim lutfen hep iyi olun yoksa aklim kaliyor
yine bir süpriz var ama aşağı doğru mu yoksa yukarı doğru mu bilmem, benim tartı bu hafta çakıldıTopragim gittik geldik balim bayagi Birsey denedi ama iki Corap aldi birazda tas
Bende Vitrinen birinde korsaj gordum girip 3 rengini alim ciktim.
Dolasmak bile yetti Ben bu alis verisi bitiremiyecem yaaaa
Ha bu arada senle konustuktan sonra asan efendiyle Rutin ayrilik kavgamizida yaptik.alistiniz artik degilmi.elif hala Birsey yemedi, sinir tepemde.toprak sence kac kiloyum bacimmmmm.
Bugun mazadaki dunyalar guzeli tezgahtar- bana dediinden sonra nerdeyse nufusuma alacaktim- sanirim size en kucuk bedenimiz olur dedi.boyumdan kiloyu daha Az. Gosteriyorum sanirim.sporun onemli Burda ortaya cikiyor tabikide.
Zeynep kus degilim melegim bu yastada kusulurmu lennnn delü karu
Gizem tecrubelerimin sana bir faydasi olduysa inan cok mutlu olurum
Bilegimi catlatmisim Canim.buda tamamen temizlik askimdan.
Nurokcugum aklin yolu bir sekerim
Gogosum nerdesin yavrummmm sen
Baharin dedesi nasil olduki insallah iyidir aklim onda kaldi.zeynep sen numarasini aldinmi bir arasana.bana vermemisti utanirim diy
lahmacunun fazla kalorisi yok diye tercih ettim.inş yanılmıyorumdur.sebze yemeklerinin içine kıymayı az katıyorum .oda protein olsun diye.adı kıymalı taze fasulye ama kıymaları görebilmek için büyüteç lazım:))
aynen dediğin gibi yapıyorum az da olsa düzenli yapmaya calışıyorum cnm. biraz önce zeynep ablanın verdiği cezanın 2 sini yaptım.3. de öğleden sonra artıkkev hayırlı olsun canım taşınacak mısınız peki? yemeklerini düzene sok lütfen yoksa zayıflayamayacaksın ayrıca ramazan geçince bu menülere uyarılar gelecek senin mesajında herkese söylüyorum, kendim de dahil:))
canım sen düzenli spor yap da az da olsa olur fırsat buldukça sporu yaşam şekli haline soktuğumuz sürece kilo derdimiz kalmayacak, oğluşuna da öpücüklerrrrrrr
ama ben de beğendiiimmm:)) listene dikkatttt
menü iyi gibi canım çok gözüme bişey çarpmadı
teşekkürler canım iyi dileklerin için
menüne tekrar
çok iyi goncam benim bu arada yaşasııııııınnnnnnnnnnnn kokoreç gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş, benim de ödüllerim vardı hiçbirini yapmadım, inşallah haftaya:)))
ben değilimmmm
aşkolsun canım yasensiz tadı olur mu buraların
garip, ben de hiç sevmem uyumayı ama nedendir bilmem kızı uyuturken uyuyorumAllah Allah:44:
bu akşam gelmezse kaptana ceza vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım merak etme daha da iyi olucam hergün az daha
yine bir süpriz var ama aşağı doğru mu yoksa yukarı doğru mu bilmem, benim tartı bu hafta çakıldı((
kıymalı yemek hiç sevmem((
menünde sporunda güsel gökçecimmönce menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
gördüklerimden hoşlanmadım haberiniz ola
sabah
yarım kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
mevsim salata
1 dilim ekmek
ara
yarım kase muhallebi ev yapımı
akşam
bir tabağa arnavut ciğeri+pilav
su 2,5 lt
spor 1,5 saat yürüyüş
öğlen olsa menü güsel olacakmış..tatlım sen ev bakma heyecanından unuttun sanırım. hayırlı olsun yeni eviniz.. darısı başıma diyim.Menumu yazip.gdyrm cok yogunum ara ara grmeye calsrm canlarmmm
Sabah 1 haslanmis yumurya 3 parmak ekmk
Ara elma
Oglen unuttum :)
Arw elma
Aksam 3 yk.bilgur plavi 2 parca et iiii sey 1 tane etmek ttlisi ;(
2 ltre su dun.sabah hastanedeydm oglende ev baktk.frsatm olmadi spora bu arada ev aldik.
aynen dediğin gibi yapıyorum az da olsa düzenli yapmaya calışıyorum cnm. biraz önce zeynep ablanın verdiği cezanın 2 sini yaptım.3. de öğleden sonra artıkk
menünde sporunda güsel gökçecimm
öğlen olsa menü güsel olacakmış..tatlım sen ev bakma heyecanından unuttun sanırım. hayırlı olsun yeni eviniz.. darısı başıma diyim.
nihal farkındaysan geçmişten sana cevap yazmadım
sana özel fırça var
arkadaşım zayıflama isteğini anlıyorum ve yaşadığın psikolojik sorunları da anlamaya çalışıyorum fakat burası bir takım ve kurallarımız, bir sinerjimiz var. senin zayıflamanı isteriz, buraya gelen hatta tüm kilo sorunu olan insanların zayıflamasını isteriz ama bunun bir sistematiği olması gereklidir. Tüm arkadaşlarım sana az çok bişeyler yazmışlar, hepsi birbirine benziyor.
Son noktayı ben koyayım;
Bu şekilde devam edersen deneme süresini geçemez ve takıma alınamazsın, üzgünüm senin hevesini kırmak istemiyorum fakat uyguladığın yöntem yanlış
tabi bu senin özgür iraden böyle devam etmeyi tercih edebilirsin ama bizimle değil, üzgünüm...
Kızlar naber yaa ben bugün çok düzensizim ara yok ameliyattaydım uzun sürdü öglen yemegi kalmamış st 2 yi geçiyodu tost yidim haftalardır bu kadar düzensiz yememiştim.
bitanem cigdemle konusuyorum cok iyi selamı var herkese 15 gün sonra inşallah mersinde görüşeceizkızlar bahar, cimcime ve çiğdemden haber alanlar bize de bilgi versin
özledik kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
önce menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
gördüklerimden hoşlanmadım haberiniz ola
sabah
yarım kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
mevsim salata
1 dilim ekmek
ara
yarım kase muhallebi ev yapımı
akşam
bir tabağa arnavut ciğeri+pilav
su 2,5 lt
spor 1,5 saat yürüyüş
işin icabıdır bitanem cok da takma kafanaKızlar naber yaa ben bugün çok düzensizim ara yok ameliyattaydım uzun sürdü öglen yemegi kalmamış st 2 yi geçiyodu tost yidim haftalardır bu kadar düzensiz yememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?