Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tsk edrrn cnm Allah herkese naio etsin
Ttlm beb yemeyi unutmadm.ne yedigjmi unuttum hihi :)

nihalcıgım bak canım durum senin anladıgın gibi degil takım kuralları var okudun mu sen o kuralları ben seni o gece azimli ve kararlı oldugun için gel dedim burda sohbet ederiz konusuruz dertlesiriz ama senin diger topikteki moral bozuklugun burayada yansıdı böyle olmasını istemiyoruz seninle özeldende konustum . bu konuları seni ben cagırdım takıma ama bizim topikde gecirecegin zamanı diger topikte ve insanların sana acıyarak bakmalarını okuyarak geciriyorsun . bizim topikte böyle seylerden hoslanmıyorum burda insanlar birbirini gaza getirir birbirlernin menülerine yorum yaparlar ama sende 2 gündür ben bunları göremedim takım kaptanım sana bunu demek istemiştir ve bu konunun burda kapanmasını istiyorum eger kararlıysan ve bu uzun sürecte bizlerle olmak yolunda tamam diyorsan başımızın üstünde yerin var ama saglıgını tehlikeye atcak sekilde davranmaya devam ediceksen yollarımızı burda ayrılsın canım

bana kimse hakaret edemez canım bos ver özelden mesajlastık o bayanla canım sorun yok

ah gizem ah senin su tatlı istegini nasıl kesicez afiyet olsun sana da nurdana verdigim cezayı veriyorum al bakalım sana etimek tatlısı :)

sana kendi diyet listemi resimlicem ona dıkkat ederek ye

arnavut cigeri ve pilav ama sporla yakmisindir inşallah canım

Canım benim moralimi çok iyi biliyorsun ne durumda olduğumu da. Gülemiyorum eğlenemiyorum. Burada sizlerle güzel sohbetler yapamıyorum şuan bu benim elimde olan bir şey değil. Şuan aklımda olan tek bir şey var oda kilo vermek. Her arkadaşın menüsünün altına yorum yapamam bende neyin doğru neyin yanlış olduğunu henüz bilemiyorum. Yada sizin sohbetlerinize kaynayamıyorum. Günlük yediklerimi yazıyorum.. Siz de bana az veya çok önerilerde bulunuyorsunuz bende o şekilde devam ediyorum işte. Özellikle bu bölüme sprunlarımı getirmemeye çalışıyorum belki akıl akıl almak için bir tane falan yazmışımdır. Belkide takımda bulunmamalıyım sizleride kötü etkiliyor olabilirim bunun için üzgünüm ama ruh halim hiç iyi değil sağlığım sporla veya dietle bozulmaz çünkü söylediklerinizi harfiyen uygulunuyorum artık sağlıklı beslenmeye az spor yapmaya bol su içmeye başladım. Ama aşırı üzüntü nasıl sebep olur bilmiyorum sağlığıma...
Diğer topikteki arkadaşlar moral ermeye çalışıyorlar kimseye anlatamadığım dile getiremediğim sırlarımı x kişi olarak anlattım bırak x kişiye acısınlar ama en azından yorumları beni olumlu yönde etkiliyor. Güç veriyor. Bende anlatarak deşarj oluyorum bir çeşit online terapi diyelim buna.

mutfak dolaplarını temizliyorum kızlar cok yoruldum acıktım :) ben işime devam ediyim ara ara gelirim gökcem yanındayım canım gizem görüyorum canım herseyi ha bu arada evin hayırlı olsun ablam içinde saglıkla ve zayıf zayıf oturun :)

nihalcıgım o zaman seninle yollarımızı burada ayıralım sana saglıklı zayıflamalar diliyorum inşallah her sey istedigin gibi olur eski huzurlu ve saglıklı günlerine geri dönersin allahım yolunu acık etsin yavrunuda huzurlu bir yuvada yetistirirsin inşallah

ben buralardayım canısı:))
aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))

bana kimse hakaret edemez canım bos ver özelden mesajlastık o bayanla canım sorun yok
beril takipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…