Hmmm.ben de varim galiba
aynen dediğin gibi yapıyorum az da olsa düzenli yapmaya calışıyorum cnm. biraz önce zeynep ablanın verdiği cezanın 2 sini yaptım.3. de öğleden sonra artıkk
menünde sporunda güsel gökçecimm
öğlen olsa menü güsel olacakmış..tatlım sen ev bakma heyecanından unuttun sanırım. hayırlı olsun yeni eviniz.. darısı başıma diyim.
Tsk edrrn cnm Allah herkese naio etsin
Ttlm beb yemeyi unutmadm.ne yedigjmi unuttum hihi :)
nihalcıgım bak canım durum senin anladıgın gibi degil takım kuralları var okudun mu sen o kuralları ben seni o gece azimli ve kararlı oldugun için gel dedim burda sohbet ederiz konusuruz dertlesiriz ama senin diger topikteki moral bozuklugun burayada yansıdı böyle olmasını istemiyoruz seninle özeldende konustum . bu konuları seni ben cagırdım takıma ama bizim topikde gecirecegin zamanı diger topikte ve insanların sana acıyarak bakmalarını okuyarak geciriyorsun . bizim topikte böyle seylerden hoslanmıyorum burda insanlar birbirini gaza getirir birbirlernin menülerine yorum yaparlar ama sende 2 gündür ben bunları göremedim takım kaptanım sana bunu demek istemiştir ve bu konunun burda kapanmasını istiyorum eger kararlıysan ve bu uzun sürecte bizlerle olmak yolunda tamam diyorsan başımızın üstünde yerin var ama saglıgını tehlikeye atcak sekilde davranmaya devam ediceksen yollarımızı burda ayrılsın canımArkadaşım ben zaten burada yaptıklarımı yazıp yanlışları ve doğruları görmeye çalışıyorum bana yanlış diyen hiç bir kullanıcı arkadaşa da ters bir şey söylemedim aksine yemeye çalışıyorum diyerek söylediklerini uyguladım. Sauna eşofmanı gşyme dediler tamam dedim suyu fazlalaştır dediler ok dedim menünü arttır dediler zorlada olsa midem almasa da yiyorum. Takıma alınıp alınmamam önemli değil ben zaten buradaki topikleri takip ediyorum doğruları yanlışları öğreniyorum. Ben beynimde bitirdim zeynep abla takıma gel dediği için buradayım. Takıma girdiğimden beri habire yargılıyorsunuz moral ararken demoralize ediyorsunuz. Bliyorum yeni gelen birisimi hemen içinize almak kolay değil ama biraz daha ılımlı olmanızı beklerdim. Yanlışsa yanlış deyin bende kilo vermiş olan sizlerden örnek alayım. Kızarak böyle yaparsan takımdan atılırsın diyerek bu işin olacağına inanmıyorum zaten. Sizlere iyi günler
Arkadaşım ben zaten burada yaptıklarımı yazıp yanlışları ve doğruları görmeye çalışıyorum bana yanlış diyen hiç bir kullanıcı arkadaşa da ters bir şey söylemedim aksine yemeye çalışıyorum diyerek söylediklerini uyguladım. Sauna eşofmanı gşyme dediler tamam dedim suyu fazlalaştır dediler ok dedim menünü arttır dediler zorlada olsa midem almasa da yiyorum. Takıma alınıp alınmamam önemli değil ben zaten buradaki topikleri takip ediyorum doğruları yanlışları öğreniyorum. Ben beynimde bitirdim zeynep abla takıma gel dediği için buradayım. Takıma girdiğimden beri habire yargılıyorsunuz moral ararken demoralize ediyorsunuz. Bliyorum yeni gelen birisimi hemen içinize almak kolay değil ama biraz daha ılımlı olmanızı beklerdim. Yanlışsa yanlış deyin bende kilo vermiş olan sizlerden örnek alayım. Kızarak böyle yaparsan takımdan atılırsın diyerek bu işin olacağına inanmıyorum zaten. Sizlere iyi günler
bana kimse hakaret edemez canım bos ver özelden mesajlastık o bayanla canım sorun yokZeynep gercekten deadle arkadasmsin sen tavsiye entmisten ya ondan sordum
Sabah onun topiginde sana biri hakaret etti bende cevap verecektim ama kadin mesajini silmis.eger arkadassaniz neden bir cumlede zeynple aramizda felan deyip seni savunmamis Merak ettim.
ah gizem ah senin su tatlı istegini nasıl kesicezMenumu yazip.gdyrm cok yogunum ara ara grmeye calsrm canlarmmm
Sabah 1 haslanmis yumurya 3 parmak ekmk
Ara elma
Oglen unuttum :)
Arw elma
Aksam 3 yk.bilgur plavi 2 parca et iiii sey 1 tane etmek ttlisi ;(
2 ltre su dun.sabah hastanedeydm oglende ev baktk.frsatm olmadi spora bu arada ev aldik.
sana kendi diyet listemi resimlicem ona dıkkat ederek yeKeşke canım keşkeee tamam bugun az spr yapıcam. Acil rejim kistesini de istedim bugun yarın gelecek zaten. Ne bileyim 12 günde 10 kg birden verince şimdide aynı hızla devam etsin istiyorum mucizevi bir şeyler bekliyorum (7 saat spor , yemek yemek ) gibi...
Sanırım o 10 kg tamamen suydu şimdide yağlar gitmeye başladı.
arnavut cigeri ve pilavönce menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
gördüklerimden hoşlanmadım haberiniz ola
sabah
yarım kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
mevsim salata
1 dilim ekmek
ara
yarım kase muhallebi ev yapımı
akşam
bir tabağa arnavut ciğeri+pilav
su 2,5 lt
spor 1,5 saat yürüyüş
nihalcıgım bak canım durum senin anladıgın gibi degil takım kuralları var okudun mu sen o kuralları ben seni o gece azimli ve kararlı oldugun için gel dedim burda sohbet ederiz konusuruz dertlesiriz ama senin diger topikteki moral bozuklugun burayada yansıdı böyle olmasını istemiyoruz seninle özeldende konustum . bu konuları seni ben cagırdım takıma ama bizim topikde gecirecegin zamanı diger topikte ve insanların sana acıyarak bakmalarını okuyarak geciriyorsun . bizim topikte böyle seylerden hoslanmıyorum burda insanlar birbirini gaza getirir birbirlernin menülerine yorum yaparlar ama sende 2 gündür ben bunları göremedim takım kaptanım sana bunu demek istemiştir ve bu konunun burda kapanmasını istiyorum eger kararlıysan ve bu uzun sürecte bizlerle olmak yolunda tamam diyorsan başımızın üstünde yerin var ama saglıgını tehlikeye atcak sekilde davranmaya devam ediceksen yollarımızı burda ayrılsın canım
sana kendi diyet listemi resimlicem ona dıkkat ederek ye
:
nihalcıgım o zaman seninle yollarımızı burada ayıralım sana saglıklı zayıflamalar diliyorum inşallah her sey istedigin gibi olur eski huzurlu ve saglıklı günlerine geri dönersin allahım yolunu acık etsin yavrunuda huzurlu bir yuvada yetistirirsin inşallahCanım benim moralimi çok iyi biliyorsun ne durumda olduğumu da. Gülemiyorum eğlenemiyorum. Burada sizlerle güzel sohbetler yapamıyorum şuan bu benim elimde olan bir şey değil. Şuan aklımda olan tek bir şey var oda kilo vermek. Her arkadaşın menüsünün altına yorum yapamam bende neyin doğru neyin yanlış olduğunu henüz bilemiyorum. Yada sizin sohbetlerinize kaynayamıyorum. Günlük yediklerimi yazıyorum.. Siz de bana az veya çok önerilerde bulunuyorsunuz bende o şekilde devam ediyorum işte. Özellikle bu bölüme sprunlarımı getirmemeye çalışıyorum belki akıl akıl almak için bir tane falan yazmışımdır. Belkide takımda bulunmamalıyım sizleride kötü etkiliyor olabilirim bunun için üzgünüm ama ruh halim hiç iyi değil sağlığım sporla veya dietle bozulmaz çünkü söylediklerinizi harfiyen uygulunuyorum artık sağlıklı beslenmeye az spor yapmaya bol su içmeye başladım. Ama aşırı üzüntü nasıl sebep olur bilmiyorum sağlığıma...
Diğer topikteki arkadaşlar moral ermeye çalışıyorlar kimseye anlatamadığım dile getiremediğim sırlarımı x kişi olarak anlattım bırak x kişiye acısınlar ama en azından yorumları beni olumlu yönde etkiliyor. Güç veriyor. Bende anlatarak deşarj oluyorum bir çeşit online terapi diyelim buna.
ben buralardayım canısı:))mutfak dolaplarını temizliyorum kızlar cok yoruldum acıktım :) ben işime devam ediyim ara ara gelirim gökcem yanındayım canımgizem görüyorum canım herseyi ha bu arada evin hayırlı olsun ablam içinde saglıkla ve zayıf zayıf oturun :)
aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))ah gizem ah senin su tatlı istegini nasıl kesicezafiyet olsun sana da nurdana verdigim cezayı veriyorum al bakalım sana etimek tatlısı :)
sana kendi diyet listemi resimlicem ona dıkkat ederek ye
arnavut cigeri ve pilavama sporla yakmisindir inşallah canım
beril takiptebana kimse hakaret edemez canım bos ver özelden mesajlastık o bayanla canım sorun yok
ben buralardayım canısı:))
aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))
beril takipte
resim yükleyecegim sitede sorun var ben sana özelden gönderirimÇok memnun olurum canım
ablamda beni takipte :)))))))) akşam arar beni laceyim :)ben buralardayım canısı:))
aaaaa ben etimek tatlısını görmemiştimmmm :))))
beril takipte
abla bir selam ver :))))))lacey ablamız gelmiş, hoşgelmiiiiiişşşşşşşşş
ausencia merhaba canım ne var ne yok :))))
aaaaaaaaa aus gelmişşşş
naber fıstık
gökceeeee canım yeni fark ettim :) :) ellerine saglık bebegimcok cok tesekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?